Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10446
 • 076-05905
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
293,90 € * 325,90 € * (9,82% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Project 2021 Standard je najnovejša različica Microsoftove vsestranske programske opreme za vodenje projektov, ki je namenjena predvsem malim in srednje velikim podjetjem ter samozaposlenim za oblikovanje, nadzor in končno dokumentiranje poslovnih projektov. V ta namen aplikacija ponuja obsežne funkcije, ki so potrebne za diferenciran nadzor vseh faz in sestavnih delov. V ta namen je na voljo tudi veliko tipičnih predlog, med katerimi lahko izbirate in ki prikazujejo vse bistvene procese, ki imajo pomembno vlogo pri upravljanju vseh nalog in faz, ki se pojavljajo, dopolnjujejo pa jih številne praktične funkcije, ki omogočajo učinkovit način dela na enem ali več projektih.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"

MS Project 2021 Standard - najnovejša različica programske opreme za vodenje projektov kot nakupna različica

Project 2021 Standard je najnovejša različica vsestranske Microsoftove programske opreme za vodenje projektov, ki je namenjena predvsem malim in srednjim podjetjem ter samozaposlenim osebam za načrtovanje, nadzor in končno dokumentiranje poslovnih projektov. V ta namen aplikacija ponuja celovite funkcije, ki so potrebne za diferenciran nadzor vseh faz in komponent. V ta namen lahko izbirate med številnimi tipičnimi predlogami, ki prikazujejo vse bistvene procese, ki imajo pomembno vlogo pri upravljanju vseh nalog in faz, ki se pojavljajo, ter jih dopolnjujejo številne praktične funkcije, ki omogočajo učinkovit način dela na enem ali več projektih.

MS Project 2021 Standard Edition tako izpolnjuje vse zahteve za uspešno upravljanje portfelja, tveganj in dokumentov, vključno s centralnim upravljanjem virov in beleženjem časa. Prednameščeni Ganttovi diagrami z več integriranimi načrti, ki med drugim omogočajo hitrejše razumevanje različnih razmerij med nalogami, zagotavljajo jasnost, zlasti pri kompleksnih projektih; za poročanje o trenutnem stanju in po zaključku so na voljo tudi integrirana poročila, ki jasno podajo bistvene ugotovitve in informacije pri komunikaciji z drugimi udeleženci.

Za katero ciljno skupino je bil razvit standard MS Project 2021?

Standardna izdaja programa Microsoft Project 2021 je bila razvita posebej za tiste uporabnike, ki običajno sami oblikujejo različne projekte ter jih upravljajo v vseh fazah in podrobnostih, kar pogosto velja zlasti za samozaposlene osebe ter mala in srednje velika podjetja. Tako kot prejšnje različice tudi ta standardna izdaja MS Project ne ponuja integrirane sinhronizacije z Microsoft SharePoint ali Project Server, vendar ima vse potrebne funkcije - vključno z orodji za poslovno obveščanje - za nadzor tipičnih področij načrtovanja in upravljanja projektov: oblikovanje časovnih razporedov projektov, načrtovanje stroškov, diferencirano upravljanje nalog ter tekoče in končno poročanje.

Wiresoft že ponuja Microsoft Project 2021 Standard Edition kot uporabljeno programsko opremo v obliki ene licence kot nakupno različico - in to po bistveno nižji ceni - kontaktirajte našo ekipo in takoj ugotovite, kdaj bo na voljo za vas.

Seznanite se tudi z vsemi drugimi Microsoftovimi programi, ki so na voljo v spletni trgovini Wiresoft Software in jih lahko kupite tudi kot rabljeno programsko opremo po znižani ceni, ter z Microsoftovimi programi, združljivimi s programom Project 2021 Standard, kot je Windows 10. Naslednji pregled vas seznani z najpomembnejšimi optimizacijami in funkcijami nove različice MS Project 2021 Standard Edition.

Kaj zna MS Project 2021 Standard?

Vizualno je Project 2021 Standard že zdaj jasnejši in bolj zgoščen namizni vmesnik, ki se razlikuje od starejših različic. Tu so po želji na voljo tudi izvedbe "barvna", "temno siva" in "bela", ki jih poznamo iz pisarne, pri čemer zlasti slednje omogočajo osredotočeno delovno vzdušje.

Nove projekte lahko v MS Project 2021 Standard z nekaj kliki ustvarijo tudi neizkušeni uporabniki, saj je na voljo velik izbor tipičnih predlog za običajne vrste projektov; strokovnjaki lahko uporabijo tudi nevtralen, prazen Ganttov diagram. Podatke in sezname opravil lahko preprosto uvozite v Project iz programov Excel, Word, Outlook ali PowerPoint, pri čemer ohranite ustrezno oblikovanje in obrise.

Enostavnejše ustvarjanje projektov v programu Project 2021 Standard

Poleg standardnih predlog in praznega Ganttovega diagrama (stolpčni pogled) so v programu Project 2021 Standard na voljo še številne druge predloge, kot so mrežni diagram (diagram poteka) za posebne projekte, pa tudi pogledi v obliki obrazca, lista (tabele) ali glede na uporabo (stolpci) za prikaz projekta, pa tudi druge obsežne možnosti, kot so različni filtri za jasen prikaz posameznih nalog in virov, vključno z njihovimi povezavami in nalogami glede na želeni vidik.

Strukturiranje in povezovanje projektnih nalog

V programu Project 2021 Standard lahko naloge uvozite v stolpčni diagram tudi z uporabo maske nalog, ki podpira tudi hkratno dodajanje več nalog, vključno z dodelitvijo ustreznih virov in povezav. Naloge lahko med seboj povežete na primer prek spustnega menija, ta možnost pa je na voljo tudi prek polja "Zbirno ime naloge" v preglednici nalog. Za vsako časovno os lahko ločeno določite začetni in končni datum. Palice časovnih osi je mogoče označiti in prikazati potek naloge, kar zagotavlja večjo jasnost o vključenih nalogah.

Za prikaz hierarhij znotraj projekta lahko posameznim nalogam s pomočjo tipke tab določite pozitivno ali negativno alinejo; spremembe se nato samodejno prenesejo na vse ustrezne naloge, kar je še posebej pomembno za kompleksnejše časovne razporede projektov. Posamezna opravila v projektu lahko po želji povežete med seboj in jih prikažete v povezavi. Za to je dovolj, da izberete ustrezno celico v stolpcu "Predhodnik", da se prikažejo vse povezane naloge in aktivirate ustrezno nalogo.

Druga pomembna področja v MS Project Standard 2021

MS Project 2021 Standard ima tudi vse preizkušene funkcije za upravljanje portfelja ter upravljanje virov in izdelavo poročil, v nekaterih primerih z dodatnimi optimizacijami.  

Upravljanje portfelja

Pri upravljanju portfelja, ki je ena od najpomembnejših sestavin standarda MS Project 2021, se vsi projekti beležijo in spremlja njihov napredek. To pomeni, da imajo vodje projektov vedno pregled nad trenutnim stanjem in se lahko takoj odzovejo, če projekt ne poteka po načrtu, npr. če določene naloge še niso bile opravljene v skladu s časovnim načrtom, če stroški uhajajo izpod nadzora ali če viri niso na voljo ali jih primanjkuje. Zaradi neodvisnega posodabljanja lahko z enim samim klikom takoj prikažete trenutno stanje.

Zaradi povezave z orodjem Power BI ima upravljanje proračuna v MS Project 2021 Standard Edition podrobne možnosti prikaza za analizo, vključno s predlogi za izboljšave.

Upravljanje virov

Upravljanje virov v MS Project 2021 Standard omogoča podrobno, jasnejše in zato učinkovitejše načrtovanje in upravljanje vključenih virov zaradi integriranih orodij in funkcij. Pri tem se različne vrste razlikujejo glede na "delo", "material" in "stroške", ki se centralno upravljajo prek sklada virov, zlasti za načrtovanje med projekti, in natančno dodeljujejo posameznim nalogam; to omogoča upoštevanje omejitev njihove časovne razpoložljivosti in omejitev stroškov ter preprečevanje tveganj glede izkoriščenosti delovne sile in preobremenitev.

Poročanje v MS Project Standard 2021

Bistven vidik agilnega projektnega vodenja je zlasti ustvarjanje poročil za vizualizacijo projektnih podatkov za posebne namene - za prikaz stanja tekočega projekta ali za izmenjavo pomembnih spoznanj z drugimi po njegovem zaključku. Uporabniki bodo v programu Project 2021 Standard našli izbor tipičnih predlog poročil za najpogostejše vrste projektov, ki jih je mogoče dodatno izboljšati z grafikami, slikami in diagrami. Poleg formatov, kot je Project 2007, so lahko podatki o projektih na voljo tudi v oblikah .PDF, .XPS, .CSV, .XML in delovnih zvezkih Microsoft Excel.

Zahteve za strojno opremo za Microsoft Project 2021 Standard

Za to različico Microsoft Project 2021 Standard 2021 bodo predvidoma veljale naslednje minimalne zahteve; glede na uporabo dodatnih aplikacij ali programov bo morda treba upoštevati dodatne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz, dvojedrni (32 ali 64-bitni)
 • Pomnilnik RAM: 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: 4 GB
 • Ločljivost zaslona: 1.280 x 768 slikovnih pik
 • Grafična kartica: DirectX 10
 • Posebne funkcije za upravljanje datotek v oblaku lahko zahtevajo OneDrive, OneDrive za podjetja ali SharePoint

Če imate vprašanja ali potrebujete več podrobnosti o Microsoft Project 2021 Standard Edition, se obrnite na člana Wiresoftove ekipe.

Kupite Microsoft Project 2021 Standard v trgovini s programsko opremo Wiresoft

Novi MS Project 2021 Standard Edition je že na voljo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot rabljena enotna licenca - zato je cena nižja od cene ustrezne nove programske opreme te izdaje. Pri nakupu rabljene programske opreme za Microsoft Project 2021 Standard pri Wiresoftu imate te prednosti:

 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo uporabljene programske opreme Microsoft Project je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje prodajo in nakup ter uporabo te programske opreme Project.
 • Pri nakupu pri Wiresoftu prejmete eno licenco MS Project 2021 Standard, ki jo je predhodno kupilo in preprodalo evropsko podjetje. Pri nadaljnji prodaji je ta licenca MS Project 2021 Standard označena kot uporabljena, pri čemer beseda "uporabljena" ne pomeni omejitve funkcionalnosti programske opreme Project ali da je bila ta licenca dejansko uporabljena.
 • Če je prvotni kupec že namestil in aktiviral to licenco ali programsko opremo Microsoft Project Standard, je bila ta licenca s prodajo družbi Wiresoft ponovno izbrisana, tako da je zadevna licenca programske opreme ponovno 100 % prosto dostopna.
 • MS Project 2021 Standard kot tudi druge rabljene Microsoftove licence, ki so na voljo za prodajo pri Wiresoftu, niso omejeno uporabne ali časovno omejene testne različice, niti ne vsebujejo že aktiviranega licenčnega ključa, temveč gre za programski izdelek, ki je po nakupu odobren samo za vas.
 • Vse take rabljene licence, kupljene pri Wiresoftu, smo pred prodajo tudi preizkusili glede njihove popolne uporabnosti.
 • Aplikacija MS Project 2021 Standard je takoj po uspešno opravljenem nakupu na voljo prek elektronske dostave programske opreme (ESD).
 • To pomeni, da ste ob nakupu licence pri Wiresoftu lahko prepričani, da kupujete in uporabljate zakonit in izviren Microsoftov izdelek Standard Edition programa Project 2021.

Če imate dodatna vprašanja o nakupu rabljene licence Microsoft Project 2021 Standard kot rabljene programske opreme ali druge izdaje MS Project 2021 ter starejših različic MS Project ali druge Microsoftove programske opreme, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije