Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.725,90 € * 1.916,90 € * (9,96% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenčni ključ
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih področjih. Zlasti Enterprise-izdaja te celovite rešitve prepriča z velikim izborom orodij in funkcij - ne le za načrtovanje, temveč tudi za sprotno testiranje razvitih programov - in je zato še posebej primerna za večja podjetja in organizacije ter s tem tudi za celotne skupine programerjev.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Povečajte produktivnost razvijalcev z Visual Studio 2019 Enterprise - na voljo za nakup

Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih področjih. Zlasti izdaja Enterprise te celovite rešitve prepriča s širokim naborom orodij in funkcij - ne le za načrtovanje, temveč tudi za sprotno testiranje razvitih programov - in je zato še posebej primerna za večja podjetja in organizacije ter s tem tudi za celotne skupine programerjev.

Visual Studio Enterprise v novi različici 2019 prepriča s številnimi podrobnimi izboljšavami in tudi povsem novimi funkcijami, ki olajšajo vsakdanje življenje razvijalcev; med njimi sta zlasti IntelliCode s predlogi rešitev na podlagi umetne inteligence in Visual Studio Live Share s praktičnimi orodji za boljše sodelovanje v realnem času.

Poleg tega so v Visual Studiu Enterprise 2019 izboljšani refaktoringi in navigacija, pa tudi razhroščevalnik, ki je bil izboljšan z več funkcijami. S testiranjem enot v živo lahko teste izvajate med pisanjem kode, medtem ko preverjanje odvisnosti v živo zagotavlja, da je koda združljiva z vsakim pravilom odvisnosti v realnem času.

Z nakupom Visual Studia 2019 Enterprise Edition kot rabljene programske opreme pri Wiresoftu imajo uporabniki veliko prednost, saj lahko to programsko opremo za razvijalce, ki jo Microsoft ekskluzivno ponuja v obliki količinske licence, uporabljajo kot lastno posamezno licenco na svojem računalniku.

V Wiresoftovi spletni trgovini lahko najdete Visual Studio 2019 Enterprise Edition in druge izdaje Visual Studia - v drugih različicah - v različici za nakup za enega uporabnika, ki je običajni prodajalci na drobno običajno nimajo, ter številne druge Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so predstavljene ekskluzivne funkcije Visual Studia 2019 Enterprise ter vse druge pomembne funkcije in značilnosti te različice.

Poudarki v Visual Studiu 2019 Enterprise

Visual Studio 2019 poleg že preizkušenih funkcij in orodij seveda prinaša tudi nekaj praktičnih dodatkov ali optimizacij osnovnih funkcij ter povsem nove funkcije, ki razvijalcem še bolje pomagajo pri programiranju.

 • Delovni proces Git-first: novo okno za zagon zdaj ponuja več novih možnosti: Najprej je na voljo možnost kloniranja ali preverjanja kode iz skladišča ter več možnosti za odprtje ali ustvarjanje projekta.Pri tem je bilo popolnoma preoblikovano tudi prejšnje pogovorno okno, ki se sproži ob ustvarjanju projekta. Drevesne strukture, ki je bila prej prikazana na levi strani, ni več; nadomestili so jo iskalno polje in različni filtri, s katerimi lahko uporabniki poiščejo želene predloge.
 • Urejevalnik kode: Barvno shemo IDE lahko spremenite iz modre v temno barvo Standard, poleg tega so na voljo nove barve za poudarjanje sintakse: Metode so prikazane v bronasti barvi, ključne besede, kot so for, foreach, if itd., pa v vijolični barvi.
 • Izrisovanje PMA (Per-Monitor-Aware ): Medtem ko so se prej pojavljale težave s prikazom pri uporabi monitorjev z različnimi ločljivostmi, npr. pri oddaljenih povezavah, tako da je bil Visual Studio videti zamegljen ali je bil izrisan z nepravilno skaliranjem, Visual Studio 2019 zdaj ponuja aplikacijo s podporo PMA in se pravilno izrisuje ne glede na uporabljene faktorje skaliranja.

Nove funkcije iskanja in filtriranja

Številne znane funkcije iskanja in filtriranja so bile optimizirane za izdajo Visual Studio 2019 Enterprise, kar razvijalcem pomaga prihraniti še več časa in delati učinkoviteje:

 • Novo iskalno polje in funkcije iskanja: Polje za iskanje, ki je bilo prej poznano v programu Visual Studio, ima zdaj bolj osrednji položaj na sredini menijske vrstice. V vnosnem polju je zdaj na voljo tudi razpršeno iskanje, tj. iskanje, ki je tolerantno na napake ali razpršeno iskanje, ki vrne rezultate za elemente menija, tudi če so izrazi napačno napisani. Iskanje podpira tudi možnosti, tako da se ustrezni zadetki prikažejo neposredno na ustrezni točki pogovornega okna, namesto da bi jih bilo treba klikniti prek struktur in menijev.
 • Funkcija iskanja pri odpravljanju napak: Iskanje določenih imen in vrednosti vključuje okna Watch, Locals in Auto debugging, ki pomagajo najti določene predmete in vrednosti. Vključenih je več ravni, npr. tudi podobjekti ali seznami. Poleg tega je mogoče prikaz vrednosti tudi oblikovati.
 • Poiščite reference: Tu lahko rezultate iskanja, prikazane na seznamu, dodatno filtrirate po določenih lastnostih ali spremenljivkah. Glede na to, ali gre za iskanje dejanj branja ali pisanja, je treba v iskalno polje vnesti "read" ali "write".
 • Nova funkcija filtriranja za mape projektov: Raziskovalec rešitev v programu Visual Studio zdaj ponuja tudi možnost, da posamezne datoteke projekta, ki so bile prenesene, popolnoma skrijete pred pogledom. Poleg tega orodna vrstica Raziskovalca rešitev med drugim vključuje gumbe za preklop iz pogleda rešitve v pogled mape, zvišanje vozlišč in prikaz skritih datotek.

Nove izboljšave v Visual Studiu 2019 Enterprise

C# zdaj ponuja več novih refaktorizacij, ki bistveno olajšajo organizacijo kode; med drugim je mogoče člene premakniti v vmesnik ali osnovni razred, imenske prostore je mogoče prilagoditi, da ustrezajo določeni strukturi map, zanke foreach pa je mogoče pretvoriti v poizvedbe LINQ. Predlogi za ujemanje so v ta namen navedeni v "žarnici".

Čiščenje kode

Funkcija za samodejno preoblikovanje izvorne kode s programom Code Cleanup je v Visual Studiu 2019 prikazana kot ikona metle pod urejevalnikom izvorne kode in je na voljo z enim klikom. Upošteva tudi nastavitve datotek .editorconfig. Pri čiščenju kode je na voljo tudi nov kazalnik celovitosti in nov ukaz za iskanje skupine klasičnih napak med čiščenjem. Opozorila ali predloge lahko prikažete z enim klikom in jih takoj izvedete. Pogosto uporabljene popravke lahko tudi shranite ali konfigurirate kot profil.

IntelliCode v Visual Studiu 2019

IntelliCode je razvoj prejšnje funkcije samodejnega dopolnjevanja IntelliSense. Medtem ko so bile v tem primeru razpoložljive lastnosti in metode prikazane na abecedno razvrščenem seznamu, IntelliCode na zgornjih mestih prikazuje tiste metode in lastnosti, za katere obstaja največja verjetnost, da bodo postale vprašljive, in jih označi s predhodno zvezdico.

Osnova programa IntelliCode je Microsoftova analiza več kot 2.000 odprtokodnih projektov na portalu GitHub, vendar lahko uporabniki uporabijo tudi lastne projekte, s pomočjo katerih lahko program IntelliCode usposobi za pripravo predlogov na podlagi teh projektov. Podatki o analizi se v ta namen prenesejo v oblak in obdelajo, vendar brez izvornih kod.

Visual Studio Live Share

Funkcija Live Share v Visual Studiu 2019 omogoča sodelovanje do 30 uporabnikov pri isti bazi izvorne kode z deljenjem baze kode in njenega konteksta z drugimi člani ekipe. To deluje, ker program Visual Studio Live Share ne prenese slike, temveč drevo datotek in informacije o kontekstu. Tako ostane vsak udeleženec v svojem znanem okolju in lahko ureja določene dele izvorne kode neodvisno od gostitelja. Skupna raba v živo omogoča tudi skupno odpravljanje napak.

Razhroščevanje v Visual Studiu 2019

Ko govorimo o odpravljanju napak: Razhroščevalnik v Visual Studiu 2019 Enterprise zdaj deluje dvakrat hitreje kot v prejšnji različici, poraba pomnilnika pri razhroščevanju aplikacij C++ zunaj procesa pa je bila znatno zmanjšana.

 • Novo orodje za pripenjanje lastnosti : predmete lahko še lažje prepoznate na podlagi njihovih lastnosti. To storite tako, da povlečete kazalec na določeno lastnost v oknu razhroščevalnika ali oknu za lokalne spremenljivke ali za samodejna orodja in kliknete ikono zatiča: takoj se prikažejo ustrezne informacije.
 • Točke prekinitve podatkov: Medtem ko so bile v prejšnjih različicah podatkovne prekinitvene točke osredotočene le na C++, so v Visual Studiu 2019 na voljo tudi za aplikacije .NET Core. Kadar koli se vrednost lastnosti za določen predmet spremeni, to prekine izvajanje kode, ne glede na to, kje se nahaja. Točke prekinitve podatkov so odlične za iskanje mesta, kjer je določen globalni objekt urejen, dodan ali odstranjen.

Xamarin za mobilne razvijalce

Xamarin je zdaj na voljo v Visual Studiu 2019 Enterprise. Poleg tega, da je velikost namestitve 7 GB namesto prejšnjih 21 GB manjša, Xamarin za Android ponuja tudi hitrejše čase sestavljanja in uvajanja. Vključuje tudi urejevalnik lastnosti za lastnosti Xamarin.Forms XAML in izboljšan pregledovalnik Xamarin.Forms.

ASP.NET za spletne razvijalce

Za aplikacije ASP.NET privzeta predloga projekta v Visual Studiu 2019 temelji na ASP.NET Core 2.2. Predloga projekta je tudi veliko bolj pregledna in zdaj ustvarja manj datotek.

Izključne funkcije za podjetja v Visual Studiu 2019

Visual Studio 2019 Enterprise ponuja več funkcij, ki jih ni mogoče najti v nobeni drugi izdaji:

 • Razhroščevanje s posnetki: ta funkcija uporabnikom omogoča, da naredijo posnetek, tj. posnetek aktivnega izvajanja aplikacije, in analizirajo, kaj se dogaja v določenem trenutku. Posnetek prikazuje trenutno stanje izvorne kode in spremenljivk.
 • Razhroščevanje časovnega potovanja (TTD ): To je razširitev razhroščevanja s posnetki. S TTD lahko spletne aplikacije, ki tečejo v virtualnem računalniku Azure, med odpravljanjem napak v oddaljenem sistemu posnamete in preverite njihov napredek v daljšem časovnem obdobju.
 • Preizkušanje enot v živo: Preizkušanje enot v živo je uporabno za preizkušanje rešitev za ogrodje .NET Framework ali ogrodje .NET Core. Ta funkcija omogoča samodejno izvajanje testov enot v ozadju med pisanjem kode. Testiranje enot v živo izvaja tudi dinamične teste ob vsaki spremembi kode in uporabnike takoj obvesti o neuspehu. Rezultati so vizualizirani v realnem času, vključno s pokritostjo kode.
 • IntelliTrace: Ta ekskluzivna funkcija v Visual Studiu Enterprise za C#, Visual Basic in C++ prihrani čas razhroščevanja s sledenjem napredku izvajanja kode. Med sejo razhroščevanja program IntelliTrace neprekinjeno beleži podatke, kot so interakcije s sistemom (npr. kliki, dostopi do sistema, registra ali podatkovnih zbirk, nalaganje dokumentov XML, zagon niti) in klici metod znotraj programske kode. Pri tem lahko uporabniki skočijo nazaj na posamezne vmesne postaje in si ogledajo določene vrednosti v zgodovini.

Sistemske zahteve za Visual Studio 2019 Enterprise

Naslednje zahteve na splošno veljajo za namestitev Visual Studia 2019 Enterprise, v posameznih primerih pa so lahko višje:

 • Operacijski sistemi: Windows 10, različica 1507 ali novejša; Windows 8.1 s posodobitvijo 2919355; Windows 7 SP1 z zadnjimi posodobitvami; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 s posodobitvijo 2919355
 • Procesor: vsaj 1,8 GHz
 • Pomnilnik: vsaj 2 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: 130 GB (odvisno od nameščenih funkcij)
 • Grafična kartica: najmanjša ločljivost 1.280 x 720, priporočena 1.366 x 768

Kupite Visual Studio 2019 Enterprise posamično pri Wiresoftu v naši spletni trgovini

Programsko opremo Visual Studio 2019 Enterprise Microsoft običajno ponuja le v obliki količinske licence. V Wiresoftovi spletni trgovini lahko Enterprise Edition kupite tudi kot posamezno licenco - po posebej ugodni ceni kot tako imenovano rabljeno programsko opremo.

Posamezna licenca Visual Studio 2019 Enterprise Edition, ki jo ponujamo v prodajo, je sestavni del prejšnje količinske licence Visual Studio podjetja, ki je bila ob nadaljnji prodaji razpuščena in s tem pretvorjena v posamezne licence, ki se nato imenujejo rabljena programska oprema ali rabljena programska oprema. Niti razdelitev niti označitev te programske opreme Visual Studio 2019 Enterprise kot uporabljena programska oprema nista pomenili nobenih omejitev v smislu funkcionalnosti.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu - vedno varno za vas! Ta izdaja programa Visual Studio 2019 Enterprise, ki je na voljo v spletni trgovini Wiresoft Shop, ne prepriča le s svojo izjemno nizko ceno, temveč ponuja tudi varnost pri nakupu s takojšnjim prenosom in aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Nakup Visual Studia 2019 Enterprise ali katerega koli drugega programa kot rabljene programske opreme v Wiresoft Software Shop ne predstavlja nobene pravne težave, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo jasno dovoljeno z zakonom, kar potrjujejo številne pravno zavezujoče sodbe.

Uporabljena programska oprema, kot je Visual Studio 2019 Enterprise Edition, v obliki posamezne licence našim strankam ponuja poceni način, da same uporabljajo ekskluzivne izdaje programa. Tudi vi lahko izkoristite našo nizkocenovno ponudbo Microsoftove programske opreme!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo boste našli Visual Studio 2019 Enterprise Edition ter druge različice Visual Studia in drugih Microsoftovih programov kot nakupno različico za takojšen prenos. Če imate vprašanja o Visual Studiu 2019 Enterprise ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije