Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10044
 • CV2-00025
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
34,90 € * 37,90 € * (7,92% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  32bit/64bit


Windows 8.1 Enterprise je najobsežnejša izdaja Microsoftovega operacijskega sistema različice 8.1 - ponuja temeljito prenovo prejšnje različice, hkrati pa ohranja njene bistvene novosti: zlasti optično povsem novo zasnovo Metro, ki prvič ponuja enoten uporabniški vmesnik na vseh končnih napravah. Tako imenovana zasnova "Modern UI" (UI = "uporabniški vmesnik") prikazuje vse pogosto uporabljene aplikacije in druga orodja v obliki preprostih, minimalističnih ikon v obliki ploščic.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"

Windows 8.1 Enterprise - kupite največjo učinkovitost z eno licenco

Windows 8.1 Enterprise je najobsežnejša izdaja Microsoftovega operacijskega sistema različice 8.1 - ponuja temeljito prenovo prejšnje različice, hkrati pa ohranja njene ključne novosti: zlasti popolnoma novo zasnovo Metro, ki prvič ponuja enoten uporabniški vmesnik za vse končne naprave. Tako imenovana zasnova "Modern UI" (UI = "uporabniški vmesnik") prikazuje vse pogosto uporabljene aplikacije in druga orodja s preprostimi, minimalističnimi ikonami v obliki ploščic.

V inovativnem namiznem vmesniku, ki zdaj spet vsebuje tudi znani domači zaslon starejših različic, so na voljo Windows 8.1 zlasti v različici Enterprise Edition ponuja celo vrsto pomembnih ekskluzivnih funkcij in možnosti, ki so v podjetjih nepogrešljive zlasti pri ustvarjanju in upravljanju omrežij - vključno s celovito varnostjo in zaščito podatkov: Poleg Windows To Go, ki uporabnikom omogoča, da celoten operacijski sistem Windows 8.1 prek ključka USB praktično vzamejo s seboj na pot, vključuje tudi DirectAccess za vzpostavitev oddaljene povezave med odjemalskimi računalniki in omrežji podjetja tudi brez VPN, AppLocker, s katerim lahko omejite izvajanje programov in skript na končnih napravah, ter BranchCache za pospešen dostop do podatkov v omrežjih podjetja.

Nakup 8.1 Enterprise Edition kot rabljene programske opreme pri Wiresoftu uporabnikom ponuja prednost, da lahko ta operacijski sistem, ki ga je Microsoft ponujal izključno v obliki količinske licence, uporabljajo kot eno licenco. Poleg tega je Windows 8.1 Enterprise združljiv s številnimi starejšimi strojnimi sistemi, kar še dodatno širi krog uporabnikov.

V spletni trgovini Wiresoft najdete poleg Windows 8.1 Enterprise Edition tudi druge operacijske sisteme Windows v različicah za posameznega uporabnika, ki jih redna trgovina ne ponuja, ter številne druge Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so predstavljene vse značilne ekskluzivne funkcije Windows 8.1 Enterprise in pomembne splošne funkcije Windows 8.1.

Izključne funkcije Windows 8.1 Enterprise Edition

Windows 8.1 Enterprise je s svojim ekskluzivnim naborom funkcij in lastnosti namenjen predvsem večjim podjetjem in organizacijam, v katerih ima oddaljena razpoložljivost poleg upravljanja omrežja pomembno vlogo. Odločilno dodano vrednost spletne strani Windows 8.1 Enterprise predstavljajo predvsem naslednje funkcije:

Windows To Go Creator

S storitvijo Windows To Go imajo uporabniki Windows 8.1 Enterprise vse, kar potrebujejo za takojšnjo uporabo Windows 8.1 Enterprise na kateri koli končni napravi, v eni roki: kot ključek USB. Ta funkcija razširja možnosti uporabe operacijskega sistema Windows na računalnike, ki niso namenjeni podjetju, na primer za samostojne delavce ali začasne zaposlene, ki imajo tako tudi začasen dostop do omrežja. S funkcijami, kot je Nadzor začetnega zaslona, lahko skrbnik vnaprej določi začetni zaslon in tako določi enotno uporabo za vse uporabnike.

DirectAccess

DirectAccess za Windows 8.1 Enterprise omogoča vzpostavitev lastne oddaljene povezave na podlagi protokola IPv6, ki uporabnikom omogoča dostop do virov v podjetniškem omrežju, ne da bi morali zagnati VPN. Nasprotno pa to omogoča skrbnikom dostop do računalnikov oddaljenih uporabnikov, na primer za spreminjanje pravilnikov in posodabljanje programske opreme.

BranchCache

BranchCache v Windows 8.1 Enterprise je zasnovan za optimizacijo prenosa vsebine prek prostranih omrežij (WAN) s predpomnjenjem vsebine iz datotečnih, oddaljenih in spletnih strežnikov v lokalne odjemalce in strežnike. Ko se datoteke v izvoru spremenijo, Windows 8.1 Enterprise ne prenese celotnih datotek, temveč le bloke, ki so se spremenili. To velja tudi za dostop prek DirectAccess ali drugih scenarijev VPN. Prednost je torej zmanjšanje omrežnega prometa in povečanje hitrosti dostopa do vseh vsebin. Predpomnilnik BranchCache je lahko še posebej uporaben tudi pri povezovanju podružnic.

AppLocker

Ta ekskluzivna funkcija v Windows 8.1. Enterprise omejuje pravice dostopa za izvajanje določenih programov in skript, da bi okrepila varnost končnih naprav in podatkov v njih.

Stransko nalaganje

SideLoading omogoča, da Windows 8.1. Enterprise namesti poslovne aplikacije v domenske osebne računalnike in tablične računalnike brez uporabe "uradne" metode nameščanja. Poleg tega stransko nalaganje v mobilnih napravah omogoča dostop do več aplikacij kot v komercialnih trgovinah z aplikacijami, kot je Google Play.

Druge funkcije v Windows 8.1 Enterprise, ki so pomembne za podjetja, vključujejo

Kot najobsežnejši med vsemi Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise ponuja tudi druge funkcije, ki so še posebej pomembne za podjetja, zlasti pri ustvarjanju, upravljanju in varnosti omrežja:

 • BitLocker - Zaščita strojne opreme. Včasih je vsakdanja: Prenosni računalnik se vam v podzemni železnici kar sam odpelje pred očmi, leži pozabljen na sedežu na vlaku - ali pa je bil dejansko ukraden! Da bi zagotovili, da "iskalnik" ne more zlorabiti vseh občutljivih podatkov podjetja ali osebnih podatkov, shranjenih na njem, vgrajeni BitLocker to preprečuje z varnim šifriranjem.
 • BitLocker To Go je ustrezen program za šifriranje ključkov USB in zunanjih trdih diskov.
 • Priključitev k domeni za upravljanje končnih točk v omrežju podjetja je pomembna funkcija, zlasti za oddaljeno zagotavljanje podatkov in programov. Priključitev k domeni omogoča računalniku, da se poveže s poslovnim omrežjem brez povezave prek imenikov Access Directory - brez potrebe po fizični povezavi ali povezavi VPN. Integrirani domenski kontroler omogoča skrbnikom IT upravljanje vseh omrežnih računalnikov, združenih v eni domeni. DirectAccess centralno ustvarja in upravlja politike, tako da imajo omrežni računalniki skupno zbirko podatkov in varnostne politike. Uporablja se lahko tudi za upravljanje scenarijev BYOD (Bring Your Own Device), ki so večinoma zasebne naprave, ki ne pripadajo določeni domeni.
 • Hyper-V se uporablja za virtualizacijo podatkovnih središč. Različico, ki je vključena tudi v Windows 8.1 Enterprise, je mogoče uporabiti za virtualizacijo odjemalcev, tako da je mogoče virtualne strežnike premikati ali kopirati med gostitelji Hyper-V tudi med delovanjem sistema; to vključuje tudi slike trdega diska v formatu VDHX. Posamezne sisteme je mogoče popolnoma izolirati s sistemom Hyper-V, ki zagotavlja tudi varnostne funkcije, kot sta DEP (Data Execution Prevention) in NAT (Network Address Translation) za upravljanje naslovov IPv4.
 • Druge varnostne funkcije vključujejo izboljšano celovito varnost s funkcijama Trusted Boot in Secure Boot, Windows Defender in Microsoft SmartScreen za odkrivanje zlonamerne programske opreme za naslovom URL, Encrypting File System (EFS) za šifriranje datotek na volumnih NTFS operacijskih sistemov, ki temeljijo na Windows-NT, ter požarni zid Windows.

Značilni dodatki in nove funkcije za celotno izdajo Windows 8.1

Operacijski sistem Windows 8.1. je v primerjavi s prejšnjo različico Windows 8 ohranil značilno bistveno spremenjeno zasnovo, vendar se je Microsoft odzval na želje številnih uporabnikov in zdaj z izboljšano različico ponuja nekaj sprememb, ki olajšajo njegovo uporabo.

Videz ploščic "Modern UI" in vrstica Charms Bar

Tako kot prej se začetni zaslon Windows 8.Enterprise in druge izdaje še vedno prikazujejo novo zasnovo Metro z enobarvnimi ploščicami. Uporabniki lahko zdaj s klikom na gumb Windows preklopijo na znani starejši pogled menija Start. Tu lahko z desnim klikom neposredno spremenijo pomembne nastavitve ali takoj izvedejo funkcije, kot sta ponovni zagon ali izklop. Poleg tega Windows 8.1. ponuja naslednje možnosti:

 • V različici Windows 8.1 Enterprise itd. so na voljo štiri velikosti ploščic (velika, široka, srednja, majhna), s katerimi lahko dodatno prilagodite ikone. Pomembnejše aplikacije so tako lahko vidneje prikazane na namizju, večji zaslon pa prikazuje tudi več funkcij/živih informacij. V ta namen je na voljo posebna aplikacija "Pomoč in nasveti", v kateri so pojasnjene dodatne možnosti.
 • Tudi pri odprtih aplikacijah so lahko aktivni programi v Windows 8.1 zdaj prikazani v poljubnih velikostih - odvisno od ločljivosti zaslona je mogoč hkratni prikaz do štirih odprtih aplikacij. Velikost zaslona ostane spremenljiva tudi po odprtju.
 • Windows 8.1. ponuja tudi nove možnosti nastavitev za vrstico Charms Bar, orodje, ki je bilo prav tako uvedeno v prejšnji različici. Tako imajo uporabniki takojšen dostop do petih funkcij Standard: Začetni zaslon, Nastavitve, Naprave, Iskanje, Skupna raba. Tisti, ki se želijo brez nje odvaditi, lahko v spletnem mestu Windows 8.1 Enterprise deaktivirajo tudi Charms Bar in funkcijo preklapljanja med aplikacijami.
 • Poleg tega lahko poleg prejšnjega integriranega Standard- ozadja namizja prikažete lastne ali prenesene fotografije ali več izmenično.

Posodobitev za SkyDrive

Storitev SkyDrive, Microsoftova spletna storitev za shranjevanje podatkov, ima zdaj zmogljivejšo sinhronizacijo, ki posodablja samo mape in sličice, ne pa popolne samodejne sinhronizacije podatkov s končnimi napravami. Datoteke se zdaj dejansko posodobijo in prenesejo šele po dvojnem kliku, kar prihrani vire trdega diska, poleg tega je ta funkcija še posebej uporabna, kadar je internetna povezava šibka.

Nove aplikacije v Windows 8.1

Za celotno različico Windows 8.1. in s tem tudi 8.1 Enterprise Edition je na voljo več novih aplikacij, s katerimi lahko opravljate praktične stvari. Med njimi so aplikacija kalkulator za preproste izračune in tudi za pretvorbo merskih enot, aplikacija budilka s časovnikom za odštevanje in štoparico, aplikacija za kuhanje in uživanje s številnimi recepti in nakupovalnim seznamom ter aplikacija za snemanje zvoka za lastne zvočne posnetke, ki jih lahko neposredno iz aplikacije shranite v SkyDrive. Aplikacija Fotografije vsebuje osnovne funkcije za urejanje slik, na primer za prilagajanje osvetlitve in barvnega tona. Vse aplikacije lahko zdaj razvrstite v skupine po lastnih željah.

Zahteve za strojno opremo za namestitev Windows 8.1 Enterprise

Namestitev Windows 8.1 Enterprise ima določene strojne zahteve: Windows 8.1 Enterprise je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, nekatere programe in aplikacije pa je mogoče uporabljati le v 64-bitni različici. Pri namestitvi Windows 8.1 mora vsaka končna naprava izpolnjevati naslednje minimalne tehnične zahteve:

 • Procesor: 1 GHz / 32-bitni s podporo PAE, NX/XD in SSE2 ali 1 GHz / 64-bitni s podporo CMPXCHG16b, LAHF/SAHF in PrefetchW
 • Prostor na trdem disku (HDD): 16 GB ali 20 GB
 • Pomnilnik: 1 GB RAM ali 2 GB RAM
 • Grafična kartica: grafični procesor DirectX 9 z WDDM 1.0
 • Zaslon: 1 024 x 768 za aplikacije Windows Store, vsaj 1 366 x 768 slikovnih pik za druge funkcije, kot je funkcija priklopa

Vaš varen nakup - Windows 8.1 Enterprise pri Wiresoftu kot ena licenca

Windows 8.1 Enterprise je na voljo pri Microsoftu ali v običajni trgovini samo kot količinska licenca. V spletni trgovini Wiresoft pa lahko kupite Windows 8.1 Enterprise Edition kot licenco za enega uporabnika - kot tako imenovano rabljeno programsko opremo, vendar z enako funkcionalnostjo.

Microsoftov nakup rabljene programske opreme - varno in poceni pri Wiresoftu: Posamezna licenca Windows 8.1 Enterprise Edition, ki je na voljo za nakup, je bila del obsežnejše količinske licence, ki jo običajno kupijo le večja podjetja. Slednji ima pravico do nadaljnje prodaje - pravni postopek v skladu z zakonodajo EU -, pri katerem se licenca za količino najprej razdeli na posamezne licence in nato da na trg kot rabljena programska oprema. Ta delitev in nova oznaka rabljene programske opreme ne pomenita dejanskega vpliva na uporabnost ali funkcionalnost tega Windows 8.1 Enterprise ali katerega koli drugega namiznega operacijskega sistema, saj programska oprema na splošno ni podvržena obrabi.

Podjetje Wiresoft prodaja izvirne različice programske opreme Windows 8.1 v različici Enterprise Edition, ki je enaka izdelku, ki ga ponuja Microsoft. Nakup rabljene programske opreme v trgovini s programsko opremo Wiresoft za vas ne predstavlja nobenega pravnega tveganja, saj je trgovanje z rabljeno Microsoftovo programsko opremo zakonsko jasno dovoljeno, kar potrjujejo številne pravno zavezujoče sodbe.

Zato lahko licenco Windows 8.1 Enterprise takoj po zaključku postopka nakupa prenesete na končno napravo, jo aktivirate s priloženim licenčnim ključem, ki velja samo za vas, in jo uporabljate brez omejitev.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je zato tudi cenovno ugoden: rabljena programska oprema pri Wiresoftu ponuja strankam bistveno cenejšo alternativo številnim drugim ponudbam programske opreme, če želijo namizni operacijski sistem Windows 8.1 Enterprise uporabljati kot licenco za enega uporabnika. Zaradi ponudbe rabljene programske opreme za licence za posameznega uporabnika v Wiresoftovi trgovini lahko posebne izdaje, kot je 8.1 Enterprise, kupite tudi po posebno nizki ceni - tako kot številne naše prejšnje stranke, med katerimi so MSP in organizacije, pa tudi samozaposlene osebe in zasebniki, ki koristijo našo ponudbo programske opreme po nizkih cenah!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko poleg Windows 8.1 Enterprise kot uporabljene programske opreme najdete tudi druge različice Windows Namiznih operacijskih sistemov in programov podjetja Microsoft kot cenovno ugodno nakupno različico za takojšen prenos. Če imate vprašanja o tej ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, se obrnite na naše pristojne svetovalce v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije