Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10015
 • 021-10609
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
89,90 € * 98,90 € * (9,1% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Office 2019 za macOs je najnovejša različica Microsoftove preizkušene programske opreme za produktivno delo - z zmogljivimi, vsestranskimi programi za ustvarjanje in oblikovanje besedil, zapletenih izračunov in nazornih predstavitev ter njihovo varno komunikacijo tako znotraj podjetja z zaposlenimi kot navzven s poslovnimi partnerji.  Standard Izdaja Office 2019 za Mac ponuja širok nabor uporabniku prijaznih funkcij in lastnosti za učinkovito opravljanje vseh tipičnih nalog v vsakdanjem pisarniškem življenju. Z obsežnimi orodji v Wordu lahko profesionalno ustvarjate besedila, z Excelom izdelujete smiselne tabele, s PowerPointom pa uporabljate številne možnosti za ponazoritev in predstavitev rezultatov.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - preizkušena programska oprema za poslovne uporabnike

Office 2019 za macOs je najnovejša različica Microsoftove preizkušene programske opreme za produktivno delo - z zmogljivimi, vsestranskimi programi za ustvarjanje in oblikovanje besedil, zapletene izračune in nazorne predstavitve ter njihovo varno komunikacijo tako znotraj podjetja z zaposlenimi kot zunaj njega s poslovnimi partnerji.

V ta namen Standard izdaja Office 2019 za Mac ponuja širok nabor uporabniku prijaznih funkcij in lastnosti za učinkovito opravljanje vseh tipičnih opravil v vsakdanjem pisarniškem življenju.

Uporabite obsežna orodja v Wordu za profesionalno ustvarjanje besedil, ustvarite smiselne tabele z Excelom in uporabite PowerPoint s številnimi možnostmi za ponazoritev in predstavitev rezultatov.

V programu Office for Mac lahko v teh treh programih uporabljate tudi posebno praktično funkcijo proste roke. Tako lahko diagrame in formule vstavljate neposredno v dokument s tabličnim peresom, miško ali prstom.

Optimizirano preverjanje dostopnosti, ki je na voljo v programih Word, Excel, PowerPoint in OneNote, s praktičnimi predlogi olajša razumevanje dokumentov za vse udeležence in tako izboljša sodelovanje. Z osebno digitalno beležnico OneNote pa boste svoje zamisli takoj zapisali in jih uporabili neposredno v ustreznih programih.

Z Outlookom lahko učinkoviteje upravljate vsakodnevno e-pošto in tako hitreje in bolje komunicirate s poslovnimi partnerji in sodelavci.

Dokazane funkcije, kot je preprečevanje izgube podatkov, ščitijo pred izgubo pomembnih podatkov, dopolnjujejo pa jih obsežne varnostne določbe, ki omogočajo dodeljevanje posameznih pravic dostopa do dokumentov in skladnost z veljavnimi predpisi EU o varstvu podatkov.

Z nakupom paketa Office aktualne izdajeStandard 2019 za Mac dobite iz enega vira vse, kar potrebujete za profesionalno, skupno delo z dokumenti in njihovo izmenjavo - zlasti v oblaku. Vse vključene aplikacije Office so na voljo tudi kot spletne aplikacije Office Web Apps za mobilno uporabo prek telefona iPhone.

Office Mac 2019 Standard Edition je na voljo samo pri prodajalcih Standard kot del licenčne pogodbe - v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ga lahko kupite tudi kot posebej ugodno posamezno licenco! V naslednjem podrobnem pregledu so opisane vse prednosti, ki jih dobite, ko kupite Microsoft Office Mac 2019 Standard.

Še bolj enostavna uporaba v Office Mac 2019 Standard

2019 Office Suite za macOS v izdaji Standard ne navdušuje le z novimi funkcijami programa, temveč tudi z optimizacijo že znanih funkcij, ki prispevajo k še večji prijaznosti do uporabnika. Dostopnost je glavna prednostna naloga v Office 2019 za Mac - tako za uporabnika kot za naslovnike ali sodelavce dokumentov.

Kot uporabnik spletne strani Office Standard 2019 za Mac boste tudi sami imeli koristi od dodatnih možnosti, ki so vam na voljo, na primer v razdelku "Enostavnost uporabe": Med njimi so tudi možnosti za zvočne signale s širokim izborom tonov v razdelku "Zagotavljanje povratnih informacij z zvokom". V ta namen Word v Office Mac 2019 ponuja bolj subtilna ozadja v obliki temnih tem Temno siva in Črna, ki omogočajo še bolj osredotočeno delo, ter funkcijo pretvorbe besedila v govor, ki vam med delom ali na poti glasno prebere vsebino.

Kot smo že omenili, vam orodje za prostoročno delo ponuja celo vrsto možnosti za programe Word, Excel in PowerPoint, s katerimi lahko svoje risbe in skice vstavite prostoročno, poleg tega pa v več barvah in z različnimi učinki neposredno v dokument - odvisno od končne naprave s pisalom (tablični računalnik), prstom (zaslon na dotik) ali celo z miško (namizni računalnik). Tako lahko ustvarite smiselne diagrame in formule, ki odlično izražajo vaše zamisli.

Da bi povečali berljivost dokumentov za zaposlene in zunanje naslovnike, so v vseh programih na voljo funkcije za optimizacijo dostopnosti. Poleg podpore mednarodno veljavnim standardom vključuje tudi praktične predloge za oblikovanje. Ko kliknete zavihek "Preveri dostopnost", zadevni program prikaže seznam napak in opozoril ter nasvete in priporočila za njihovo odpravo ali odpravo. Pri pošiljanju prek programa Outlook mednarodnim prejemnikom lahko s prikazom časovnega pasu med drugim ugotovite, ali so trenutno prisotni.

Da bi bilo skupno urejanje dokumentov in datotek več zaposlenih lažje dostopno, je v Office 2019 za Mac na voljo Microsoftova oblačna storitev OneDrive, ki omogoča hkraten dostop do podatkov in njihovo posodabljanje v realnem času od koder koli. Celovite pravice dostopa in spreminjanja zagotavljajo, da lahko prek oblaka varno izmenjujete tudi kritične podatke in informacije.

Druge nove funkcije Office-Programi 2019 za Mac na kratko

V Office Mac 2019 Standard je poleg omenjenih optimizacij tudi precej novih funkcij v programih Word, Excel, PowerPoint in Outlook:

 • Word 2019 olajša pisanje besedil s številnimi priročnimi orodji, kot je funkcija Pregled, ki uporabnikom omogoča takojšnje iskanje tujih besed ali besednih zvez, ne da bi morali odpreti okno brskalnika. Raziskovalna funkcija jim omogoča tudi raziskovanje tem, na voljo pa je tudi Microsoft Academic Search. To olajša tudi pravilno navajanje.
 • Excel 2019 zdaj omogoča tudi sodelovanje v realnem času, kar uporabnikom omogoča sinhrono delo na dokumentih preglednic. Poleg tega so na voljo nove možnosti za ilustracije z grafikoni zemljevidov in lijakov. Excel zdaj ponuja tudi izboljšave PowerPivot in PowerQuery. Novost v Excelu je tudi integracija funkcije Data Loss Protection za iskanje zaupnih podatkov, kot so številke kreditnih kartic in podobno, ter združevanje besedila.
 • Program PowerPoint 2019 ponuja nove vizualne učinke za animacijo predstavitev,: Povečevanje in spreminjanje prehodov poveča dinamiko zaporedja diapozitivov. Poleg tega so na voljo nove ikone, vektorske datoteke SVG in 3D modeli za ilustracije, ki jih je mogoče tudi urejati. Za označevanje odlomkov besedila lahko v programu PowerPoint uporabite tudi označevalnik besedila, ki je znan iz programa Word.
 • Outlook 2019 vključuje nove priročne funkcije za upravljanje e-pošte: Med njimi je tudi inteligentno orodje, ki samodejno razvršča e-poštna sporočila glede na njihovo pomembnost in ustreznost, s funkcijo pretvorbe besedila v govor pa jih lahko tudi glasno preberete, kar je še posebej priročno, če jih uporabljate prek telefona iPhone. Poleg tega preizkušena zaščita pred izgubo podatkov (DLP) zagotavlja, da so kritični podatki zaščiteni pred dostopom nepooblaščenih oseb.

Več ekskluzivnih funkcij v Office Mac 2019 Standard

Kupci spletne strani Office Standard Edition for Mac 2019 bodo poleg že omenjenih imeli dostop do številnih dodatnih funkcij, ki zlasti skrbnikom olajšajo upravljanje ali nadzor, hkrati pa zagotavljajo večjo varnost.

Licenčni ključ - VLK - za aktivacijo Office Mac 2019 Standard

Ker je izdaja Office 2019 Standard na voljo predvsem kot količinska licenca za večje organizacije, ključ za količinsko licenco zagotavlja skrbnikom orodje za lažjo samodejno aktivacijo ter upravljanje MS Office.

Politika skupine - s smernicami za večjo varnost

Tako imenovani objekt skupinske politike (Group Policy Object - GPO) zagotavlja skrbnikom učinkovite skupinske politike, ki jih je mogoče uporabiti za zaščito Office 2019 za Mac prek predlog ADMX, vključno z nadzorom posodobitev in makrov v dokumentih, kar zagotavlja večjo varnost.

Uporaba Office Mac 2019 Standard s terminalskimi storitvami / Remote Desktop Services

Izdaja Office Mac 2019 Standard vključuje možnost uporabe vseh aplikacij prek strežnika Terminal ali oddaljenega namizja, kar omogoča tudi starejšim računalnikom Mac.

Aplikacija za telemetrijo

Aplikacija Telemetrija je privzeto omogočena v Macu v Office Standard 2019 in je orodje za izboljšanje uporabniške izkušnje. Telemetrija v ta namen Microsoftu posreduje tehnične podatke (telemetrične podatke) o uporabljenem operacijskem sistemu.

Posodobitev nadzora za Office

Nadzor posodobitev ponuja več možnosti za aktivacijo v okviru posodobitev funkcij in funkcij ter posodobitev kakovosti, povezanih z varnostjo (popravki in popravki): Manj pomembne posodobitve funkcij lahko na primer zanemarite, medtem ko lahko bistvene posodobitve odložite za največ 5 tednov.

Splošne sistemske zahteve za Microsoft Office Mac 2019 Standard

Spodaj navedene sistemske zahteve veljajo za MS Office Mac 2019 Standard in vse druge izdaje za Mac, lahko pa veljajo tudi dodatne zahteve.

 • Operacijski sistem: različica treh najnovejših operacijskih sistemov macOS (Big Sur, Catalina, Mojave ali High Sierra) 
 • Procesor: Intel
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB RAM
 • Trdi disk: vsaj 10 GB razpoložljivega prostora v formatu HFS+ (macOS Extended) ali APFS
 • Ločljivost zaslona: 1.280 x 800 slikovnih pik

Kaj moram upoštevati pri namestitvi Office Mac 2019 Standard?

Ker Apple od različice macOS 10.5 privzeto podpira 64-bitno različico, je priporočljivo uporabiti to različico. Programska oprema Office je nameščena izključno z namestitvenim programom Click2Run ("klikni in zapusti datoteko").

Kakšni so pogoji licenciranja Microsoft Office Mac 2019 Standard?

Standard izdaja Microsoft Office Mac 2019 je licencirana za zelo specifično končno napravo - namizni računalnik, prenosni računalnik itd. Vključuje tudi namestitev kopije na omrežni strežnik za uporabo na daljavo ali prek infrastrukture virtualnih namizij (VDI) z licenco za končno napravo. Predpogoj je namestitev ustrezne Microsoftove programske opreme.

Kupite Microsoft Office Mac 2019 Standard poceni pri Wiresoft Software Shop

Microsoft Office 2019 Standard Edition za Mac - ki je običajno na voljo le v obliki količinske licence - je pri Wiresoftu na voljo tudi kot posamezna licenca, in to po izjemno nizki ceni - vključno s temi ugodnostmi:

 • Takoj po opravljenem plačilu je vaša enotna licenca Office Mac 2019 Standard na voljo v obliki elektronskega prenosa programske opreme (ESD) za namestitev v vaš Mac.
 • Licenca Microsoft Office Mac 2019 Standard, kupljena v trgovini Wiresoft, je ena licenca, ki je bila prvotno del količinske licence.
 • V tem primeru boste od družbe Wiresoft za vse razpoložljive licence Microsoft Office prejeli izključno programski izdelek, ki je namenjen izključno vaši uporabi.
 • Prvotno nameščena programska oprema prvega uporabnika je bila izbrisana med prodajo družbi Wiresoft, zato je ustrezna licenca Office spet 100-odstotno prosta in uporabna.
 • Wiresoft je pred prodajo temeljito preveril, ali so vse take posamezne licence, ki izhajajo iz prejšnjih količinskih licenc, popolnoma uporabne.
 • Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme ne ponuja poskusnih različic, ki so veljavne za omejeno obdobje ali jih je mogoče uporabljati le z omejitvami.
 • Pri vsakem nakupu licence pri Wiresoftu ste lahko popolnoma prepričani, da kupujete izvirni Microsoftov izdelek - v skladu z vsemi zakonskimi zahtevami.
Če imate vprašanja o nakupu licenc Microsoft Office Mac 2019 Standard, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
3. mar. 2021

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

4. okt. 2020

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

19. jan. 2020

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije