Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
VMware ThinApp Enterprise 5: Poenostavite dostavo aplikacij VMware ThinApp Enterprise 5 na kratko VMware ThinApp Enterprise 5 je zmogljiva platforma za virtualizacijo aplikacij, ki podjetjem omogoča pakiranje in nameščanje aplikacij v...
29,90 € *

VMware ThinApp: virtualizacija in poenostavitev aplikacij

VMware ThinApp je zmogljiva rešitev za virtualizacijo aplikacij, ki podjetjem pomaga učinkoviteje upravljati in uvajati aplikacije. V tej kategoriji besedila si bomo ogledali ključne značilnosti in prednosti programa VMware ThinApp.

Kaj je VMware ThinApp?

VMware ThinApp je programska rešitev, ki organizacijam omogoča, da aplikacije ločijo od fizičnih računalnikov in jih zapakirajo v virtualne vsebnike. Te vsebnike je nato mogoče zagnati na različnih operacijskih sistemih in napravah brez namestitve ali konfliktov.

Prednosti aplikacije VMware ThinApp

  • Ločitev aplikacij: VMware ThinApp omogoča ločitev aplikacij od osnovne strojne opreme in operacijskega sistema. To pomeni, da lahko aplikacije izvajate v izoliranih vsebnikih, ne da bi ogrozili stabilnost gostiteljskega operacijskega sistema.
  • Uvajanje brez konfliktov: VMware ThinApp omogoča enostavno uvajanje aplikacij v različne sisteme, ne da bi pri tem prišlo do konfliktov med aplikacijami. S tem se znatno zmanjšajo prizadevanja za podporo in vzdrževanje.
  • Prihranek stroškov: Z virtualizacijo aplikacij lahko podjetja zmanjšajo stroške strojne opreme in povečajo učinkovitost zagotavljanja aplikacij. To vodi do znatnih prihrankov pri stroških.

Prilagodljivost in združljivost

VMware ThinApp ponuja visoko stopnjo prilagodljivosti in združljivosti:

  • Podpora za različne operacijske sisteme: Aplikacije ThinApp lahko delujejo na različnih operacijskih sistemih, kot so Windows, macOS in Linux.
  • Prilagodljivost: Podjetja lahko aplikacije ThinApp prilagodijo svojim individualnim zahtevam in določijo posebne nastavitve.
  • Centralizirano upravljanje: VMware zagotavlja orodja za centralizirano upravljanje in uvajanje aplikacij ThinApp v omrežjih podjetij.

VMware ThinApp v akciji

Organizacije lahko VMware ThinApp uporabljajo v različnih scenarijih:

  • Starejše aplikacije: Z aplikacijo ThinApp lahko starejše aplikacije še naprej uporabljate v trenutnih operacijskih sistemih, ne da bi pri tem prišlo do konfliktov.
  • Mobilnost: aplikacija ThinApp omogoča uvajanje aplikacij na mobilnih napravah in podpira pobude BYOD.
  • Hitra uvedba: Podjetja lahko hitro uvedejo aplikacije, ne da bi jim bilo treba izvajati zapletene namestitve v ciljne naprave.

Na splošno VMware ThinApp organizacijam omogoča učinkovitejše upravljanje in uvajanje aplikacij. Z virtualizacijo aplikacij lahko podjetja zmanjšajo stroške, povečajo prilagodljivost in zmanjšajo konflikte med aplikacijami. To je dragocena rešitev za tiste, ki iščejo učinkovito dostavo aplikacij.

kategorije