Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
Ker je svet vse bolj odvisen od tehnologije, morajo podjetja poiskati inovativne načine, da ostanejo v koraku s konkurenco. Eden od načinov je uporaba virtualizacijske programske opreme, ki zaposlenim omogoča dostop do informacij in...
31,90 € *

Najpomembnejše prednosti ThinApp na kratko

 • Optimizacija upravljanja aplikacij
 • Zmanjšanje stroškov podpore IT in službe za pomoč uporabnikom
 • Poenostavljen prehod na Windows 7, 8 in 10
 • Preprečevanje konfliktov različic aplikacij
 • Podpora za virtualizacijo brskalnikov in vtičnikov
 • Izboljšana varnost končne točke
 • Večja mobilnost osebja

Kako deluje aplikacija ThinApp?

VMware ThinApp je rešitev brez agentov, namenjena virtualizaciji različnih aplikacij, ki tečejo na različnih različicah operacijskih sistemov, in njihovemu posredovanju uporabnikom v enotnem okolju. V ta namen ThinApp uporablja različne strategije, ki jih je mogoče uporabiti na primer za nemoten prenos starejših aplikacij.

Enostavna virtualizacija aplikacij

VMware ThinApp virtualizira aplikacijo tako, da najprej zapakira aplikativne datoteke in vnose v registru v en sam paket ThinApp. To je mogoče zagotoviti, upravljati in posodabljati neodvisno od osnovnega operacijskega sistema. Tako virtualizirane aplikacije ne morejo povzročiti nobenih sprememb v osnovnem operacijskem sistemu, poleg tega pa jih je mogoče izvajati v različnih konfiguracijah. Prednosti vključujejo boljšo združljivost z drugimi aplikacijami in lažje upravljanje ter dosledno uporabniško izkušnjo, kar prispeva k večji učinkovitosti delovnega procesa.

Poenostavljena migracija operacijskih sistemov

VMware ThinApp med drugim omogoča hiter prehod starejših aplikacij na Windows 7 ali Windows 10 brez potrebe po ponovnem kodiranju, ponovnem testiranju ali certificiranju. Nameščene aplikacije se v ozadju samodejno pretvorijo v pakete ThinApp. Aplikacijske pakete, ki so že ustvarjeni za uporabo s ThinApp v Windows XP ali starejših različicah, lahko s funkcijo ponovne povezave priročno pretvorite v ThinApp Windows obliko.

Izoliranje aplikacij za preprečevanje konfliktov

ThinApp Konfliktom med posameznimi aplikacijami ali med aplikacijami in operacijskimi sistemi se izognemo tako, da v eno datoteko MSI ali EXE zapakiramo 32- ali 64-bitne aplikacije, vključno z nastavitvami; te lahko nato namestimo v različna operacijska okolja Windows.

Virtualne aplikacije so tako med seboj ločene in jih je mogoče izvajati neodvisno brez sprememb v zadevnem operacijskem sistemu. Za celovito upravljanje življenjskega cikla lahko pakete ThinApp namestite in upravljate tudi z aplikacijo App Volumes.

Visoka varnost

S spletno stranjo ThinApp je mogoče aplikacije zagnati tudi na omejenih računih User in "zaklenjenih" ali omejenih računalnikih, ne da bi bilo treba predhodno spremeniti sistem ali znižati ustrezne varnostne politike. Aplikacijski paketi se izvajajo samo v uporabniškem načinu.

Ker ThinApp ne uporablja kode v načinu jedra, ne krši obstoječih pravilnikov računalniških skupin za User. S to rešitvijo se izognemo tudi nenamernim kršitvam pravil, saj napravam, ki so povezane z zadevnim računalnikom, niso dodeljena razširjena dovoljenja za aplikacije.

Mobilni dostop iz različnih naprav

S storitvijo ThinApp je zanesljiv in prilagodljiv mobilni dostop mogoč tudi v pisarni ali na poti na vseh napravah, saj ni potrebna namestitev programske opreme ali gonilnika naprave niti dodelitev skrbniških pravic. ThinApp zato podpira tudi naprave BYO (Your Own Device), tako da lahko uporabniki kadar koli dostopajo do zagotovljenih aplikacij tudi z zasebnih končnih naprav, tudi če je nameščena različica operacijskega sistema, ki ni združljiva.

Aplikacije, ki so na voljo prek tega, lahko uporabniki izvajajo tudi neposredno prek mobilnih pomnilniških naprav (npr. pomnilnikov flash) in tankih odjemalskih terminalov. Administratorji lahko tudi zagotavljajo, vzdržujejo in posodabljajo aplikacije.

Dodatne prednosti ThinApp:

 • ThinApp podpira Windows 10 - to omogoča tudi enostavno migracijo starejših aplikacij, kot je Office 2003, v slike Windows 10. Tako se izognete dragemu ponovnemu kodiranju, regresijskemu testiranju in stroškom za podporo starejših aplikacij brskalnikov.
 • ThinApp omogoča različne povezave med aplikacijami, vključno z nastavljanjem razmerij med virtualiziranimi aplikacijami, vtičniki, servisnimi paketi in izvajalnimi okolji, kot sta Java in .NET.
 • Zagotovljena združljivost spletne strani ThinApp z drugimi aplikacijami, vključno z migracijo starejših aplikacij v trenutna okolja Desktop, odpravlja potrebo po obsežnem ponovnem kodiranju programske opreme, kar podjetjem omogoča prihranek dragocenih virov  in s tem stroškov upravljanja aplikacij.
 • Takojšen in enostaven dostop do aplikacij brez predhodne namestitve z različnih končnih naprav - tako zasebnih kot poslovnih - poveča učinkovitost zaposlenih, saj lahko takoj in brez odlašanja nadaljujejo z delom.
 • Prenašanje aplikacij z ThinApp in prilagajanje uporabnikom poteka na ravni obdelave podatkov prek konsolidiranega strežnika Server, ki temelji na seji in se izvaja na strežnikih Microsoft RDSH ali Citrix XenApp.
 • Z integracijo ThinApp v VMware Horizon Workspace je mogoče aplikacije preprosto upravljati in varno zagotavljati tudi v katalogih aplikacij, ki temeljijo na Cloud. Poleg tega je z aplikacijo AppSense mogoče samodejno posodabljanje prek spleta.