Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - Microsoftov operacijski sistem za podjetja Windows 10 Enterprise ponuja uporabnikom največjo zmogljivost in je bil zasnovan posebej za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo kot posamezna licenca in ne kot...
21,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - zmogljiva različica preizkušenega Microsoftovega operacijskega sistema v primerjavi z enostavnejšimi različicami tega operacijskega sistema ponuja Windows 10 Professional precejšnje prednosti na področju poslovnih...
15,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - pomembna posodobitev operacijskega sistema Windows 10 Ko prenesete operacijski sistem Windows 10 Enterprise LTSC 2021, se na vaš trdi disk prenesejo vse datoteke, potrebne za namestitev. Hkrati vam bo...
107,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Microsoftov operacijski sistem za podjetja Windows 10 Enterprise LTSB 2016 ponuja uporabnikom največjo zmogljivost in je bil zasnovan posebej za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo po nizki ceni...
61,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Microsoftov operacijski sistem za podjetja Windows 10 Enterprise ponuja uporabnikom največjo zmogljivost in je bil zasnovan posebej za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo namesto količinske...
74,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - Microsoftov operacijski sistem za podjetja Windows 10 Enterprise LTSB 2015 ponuja uporabnikom največjo zmogljivost in je bil zasnovan posebej za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo namesto...
44,90 € *

Najpomembnejše funkcije in novosti sistema Microsoft Windows 10

Novi Windows 10 v primerjavi s predhodnikom ponuja številne izboljšave in nove funkcije, s katerimi je delo z računalnikom še učinkovitejše in enostavnejše. Poleg tega bodo uporabniki naleteli tudi na nekatere funkcije, ki so jih v sistemu Windows 8 morda pogrešali.

Med njimi je predvsem znan začetni meni operacijskega sistema Windows 7, ki ga deseta različica vrača v podobni obliki: v novem začetnem meniju so znova navedeni pogosto uporabljeni programi, na začetnem zaslonu pa so znova na voljo tudi ploščice z aplikacijami, ki so bile prej na začetnem zaslonu  . V nasprotju z operacijskim sistemom Windows 8 se ti znova odpirajo v oknih.

Nov sistem za posodabljanje poenostavlja posodobitve programske opreme

Novi operacijski sistem Windows se zdaj stalno samodejno posodablja ali dopolnjuje z novimi funkcijami, tako da njihove namestitve ni več mogoče izključiti. To je predvsem namenjeno večji varnosti, pa tudi poenostavitvi upravljanja. Hkrati je bila razširjena združljivost sistema Windows 10 z aplikacijami tretjih oseb.

Enoten sistem za vse platforme ali končne naprave

Novi operacijski sistem Windows 10 je zdaj mogoče uporabljati v vseh uporabnikovih napravah: od pametnih telefonov do tabličnih računalnikov, igralnih konzol in celo očal za navidezno resničnost - in vse naprave povezati med seboj. To pomeni, da lahko programe ali igre še naprej uporabljate ali igrate na drugi končni napravi kot na začetku.

Glasovna pomočnica Cortana za uporabo v računalniku

Glasovno pomočnico Cortano, znano iz igralne konzole Xbox in pametnih telefonov Windows, lahko zdaj uporabljate tudi v računalniku z operacijskim sistemom Windows 10. Cortana se odziva na uporabnikov glas in razume vnos besedila. Glasovni pomočnik tudi vnaša sestanke v koledar, začenja programe in uporabniku pomaga pri iskanju datotek.

Brskalnik Microsoft Edge nadomešča Internet Explorer

Microsoft Edge je zdaj privzeti brskalnik za operacijski sistem Windows 10. V primerjavi z Internet Explorerjem ima Edge številne prednosti: Med njimi sta možnost dodajanja opomb ali celo risb na posamezne spletne strani, kar je koristno pri ponovnem ogledu, in pogled za branje, pri katerem je besedilo spletne strani v ospredju, tako da vas ne motijo drugi elementi, kot so slike na spletni strani.

Boljša preglednost z vizualnimi namizji

Windows 10 zdaj ponuja možnost, da za vsako opravilo izberete drugo namizje, namesto da bi odprli več oken hkrati, kar je prej povzročalo zmedo pri delu. S klikom na ikono Windows lahko hkrati prikažete tudi vsa aktivna namizja.

Samo ena trgovina Windows Store je na voljo v vseh napravah

Trgovino Windows Store je zdaj treba za prenos aplikacij, iger, glasbe ali filmov v kateri koli končni napravi nastaviti le enkrat. Nadležna večkratna aktivacija na tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali osebnem računalniku ni več potrebna.

Vgrajen protivirusni program Windows Defender

Protivirusni program Windows Defender različice 10 ponuja celovite in integrirane varnostne funkcije, ki se nenehno posodabljajo. Gre za zaščito v realnem času pred grožnjami, kot so virusi in zlonamerna programska oprema, ki se širijo prek e-pošte, aplikacij ali spleta. Za zaščito končnih točk pred trenutnimi in zapletenimi grožnjami izkorišča prednosti oblaka ter strojnega učenja in celovite vedenjske analitike.

Nakup sistema Windows 10 Professional ali Windows 10 Enterprise? 

Obe različici operacijskega sistema Windows 10, ki sta na voljo pri podjetju Wiresoft - Pro in Enterprise - sta najprimernejši za uporabo s poslovnimi ali profesionalnimi uporabniki. Razlika med obema različicama je v ustreznem obsegu funkcij in zagotavljanju različnih dodatnih storitev.

Windows 10 Pro - za mala in srednje velika podjetja

Windows 10 Pro je idealna izdaja za mala in srednje velika podjetja. Ne ponuja le visoko funkcionalne podlage za sodobno računalniško podprto delovno mesto z uporabniku prijaznim vmesnikom, temveč ima tudi vsa orodja, ki jih ekipa potrebuje za še učinkovitejše in inteligentnejše sodelovanje.

Windows 10 Professional v primerjavi z različico Home Edition ponuja dodatne funkcije, ki na primer omogočajo upravljanje končnih naprav in aplikacij ter njihovo vključevanje v strežniško omrežje Windows. Program Pro podpira tudi novo storitev Windows Update for Business: s to funkcijo lahko varnostne posodobitve izvajate še hitreje. Poleg tega podpora oddaljenim in mobilnim scenarijem ter tehnologijam v oblaku omogoča učinkovit način dela.

Najpomembnejše razlike med različicama Windows 10 Professional in Home

Nova različica Windows 10 Professional se od vitkejše različice Home razlikuje po vrsti funkcij, ki se nanašajo predvsem na varnost in zaščito podatkov, ter po funkcijah, ki zlasti skrbnikom olajšajo upravljanje omrežij ter zagotavljanje storitev in posodobitev. Sistem Windows 10 Pro je zasnovan tako, da se prilagodljivo prilagaja različnim strojnim zahtevam ustreznih končnih naprav. Za razliko od programa Home ponuja program Pro med drugim naslednje dodatne pomembne poslovne funkcije:

BitLocker za šifriranje podatkov in programske opreme

Šifriranje naprave BitLocker ne ščiti le notranjega zagonskega pogona sistema Windows 10 Pro, temveč tudi zunanje trde diske in ključke USB, saj šifrira podatke in namestitve programske opreme na njih. Če računalnik ali tablični računalnik, zaščiten s programom BitLocker, izgubite ali ukradete, nihče ne more dostopati do njega. Uporabniki se lahko prijavijo s svojim uporabniškim imenom in kadar koli ponovno pridobijo popoln dostop do vseh podatkov.

Boljše upravljanje namestitve rednih posodobitev

Windows 10 Pro daje uporabnikom razširjene pravice za nameščanje posodobitev, kar cenijo predvsem skrbniki. Tako je mogoče posodobitve odložiti za največ 365 dni, kar omogoča, da se preskočijo morebitne napačne različice programske opreme. To zmanjšuje število prekinitev ali ovir pri delu.

Privzeta povezava z oddaljenim namizjem v operacijskem sistemu Windows 10 Pro

Novi Windows 10 Pro ponuja popolno povezavo z oddaljenim namizjem za uporabo vseh funkcij, programov itd. na daljavo s pisarniške delovne postaje v podjetju. Uporabniki, ki pogosto delajo v domači pisarni, na poti ali na drugih lokacijah, imajo s povezavo z oddaljenim namizjem popoln dostop do računalnika v pisarni in s tem tudi do vseh podatkov, ki jih potrebujejo za svoje projekte.

Dodatne funkcije v sistemu Windows 10 Professional

Različica Microsoft Windows 10 Pro poleg tega ponuja možnost priključitve k storitvi za upravljanje imenikov in identitet v oblaku Azure Active Directory ter funkcije upravljanja skupinskih politik in odjemalca Hyper-V, ki skrbnikom omogoča, da v sistemu Windows 10 zaženejo več operacijskih sistemov kot virtualne računalnike.

Windows 10 Enterprise - za srednja in velika podjetja

Windows 10 Enterprise je namenjen predvsem srednjim in velikim podjetjem, ki imajo običajno večje zahteve po upravnih storitvah in izboljšani varnosti. Enterprise 10 se zato od različice Pro razlikuje po nekaterih dodatnih ekskluzivnih funkcijah. Direct Access na primer omogoča zaposlenim varen in pregleden dostop do omrežja podjetja tudi na poti, AppLocker pa skrbnikom omogoča, da kadar koli preprečijo namestitev ali aktivacijo neželene programske opreme. Druge funkcije za podjetja vključujejo obsežno upravljanje naprav in aplikacij z veliko prilagodljivostjo z namestitvijo operacijskega sistema in nadzorom nad posodobitvami.

Najpomembnejše razlike med operacijskima sistemoma Windows 10 Enterprise in Professional

Windows 10 Pro že vključuje številne funkcije in storitve, ki jih cenijo manjša in srednje velika podjetja, različica Enterprise pa ponuja dodatno razširitev funkcij, ki so koristne predvsem za večja podjetja.

Pri tem sta še posebej pomembni temi varnosti in varstva podatkov.

Zato ima Microsoft Windows 10 Enterprise vgrajene varnostne funkcije, ki varujejo občutljive podatke in ščitijo notranje omrežje pred zunanjimi napadi. Poleg tega različica Enterprise 10 ponuja tudi dostop do Microsoftove podružnice za dolgoročno servisiranje. Tu se namestijo samo varnostne posodobitve, funkcije pa se ne posodobijo. V sistem Windows 10 Enterprise so vključene naslednje ekskluzivne funkcije:

Ustvarjalnik sistema Windows To Go

Windows To Go v Enterprise 10 omogoča ustvarjanje lastnega delovnega prostora Windows To Go z enakim imenom, ki ga lahko zaženete prek zunanjega pogona, priključenega prek USB. Tako lahko operacijski sistem Windows 10 deluje neodvisno od nameščenega operacijskega sistema v računalniku. Delovni prostor Windows to Go lahko uporablja iste slike in se upravlja na enak način kot računalnik na delovnem mestu.

AppLocker

Z aplikacijo AppLocker lahko skrbniki natančno nadzorujejo, katere aplikacije in datoteke lahko posamezni uporabniki zaženejo, na primer skripte, pakete aplikacij, datoteke Windows Installer in App Installer ter knjižnice dinamičnih povezav (DLL).

AppLocker lahko tako prepreči izvajanje določenih aplikacij, npr. če ne gre za licenčno programsko opremo, ali pa dovoli uporabo licenčne programske opreme samo določenim uporabnikom. Ta funkcija ne vpliva le na uporabo v skladu z licenco, temveč tudi na pravila za standardizacijo pri uporabi aplikacij.

Program Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP)

Microsoft Defender Advanced Threat Protection v operacijskem sistemu Windows 10 Enterprise podjetjem pomaga ne le pri odkrivanju kompleksnih groženj, temveč tudi pri njihovem neposrednem raziskovanju in odzivanju nanje - za večjo varnost v omrežju. ATP se uporablja v povezavi s storitvijo Microsoft Cloud Service, v kateri senzorji obnašanja končnih točk zbirajo podatke o tipičnem obnašanju, ki jih analizira varnostna analitika v oblaku z uporabo velikih količin podatkov in strojnega učenja, da zazna in interpretira napade ter sprejme ustrezne obrambne ukrepe.

Sistemske zahteve za Windows 10 Professional in Enterprise

Za namestitev sistema Windows 10 je potrebna končna naprava s procesorjem s taktom 1 GHz in 1 gigabajtom pomnilnika RAM za 32-bitno različico ali 2 gigabajta RAM za 64-bitno različico. Prostor na trdem disku mora imeti zmogljivost 16 GB za 32-bitni in 20 gigabajtov za 64-bitni sistem. Grafična kartica mora imeti najmanjšo ločljivost 800 x 600 slikovnih pik ali biti grafična kartica Microsoft DirectX 9 z gonilnikom WDDM.

Kupite Microsoft Windows 10 Editions po nizki ceni pri Wiresoftu

Wiresoft vam ponuja dve različici Windows 10 Professional in Enterprise po izjemno nizkih cenah. Te Microsoftove izdelke ponujamo izključno kot originalne licence, ki so neuporabljena programska oprema Windows evropskih podjetij in ki jih je Wiresoft testiral glede pristnosti in popolne funkcionalnosti. Veliko naših strank uporablja našo ponudbo Microsoftovih izdelkov. Če imate vprašanja o različici sistema Windows 10, ki najbolj ustreza vašim potrebam, se kadar koli obrnite na nas: