Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10186
 • KW4-00190
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
152,90 € * 168,90 € * (9,47% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise ponuja uporabnikom največjo zmogljivost in je bil posebej zasnovan za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo namesto količinske licence tudi posamično po ugodni ceni! Windows 10 Enterprise LTSC 2019 je operacijski sistem te Microsoftove različice, ki vsebuje največji obseg funkcij med vsemi izdajami - številne so vključene izključno tukaj, med drugim obsežno upravljanje aplikacij ter dostop do Microsoftove veje Long Term Servicing, posebne oblike posodabljanja Windows, pri kateri se namestijo le varnostne posodobitve, ne pa tudi funkcije.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Microsoftov operacijski sistem za podjetja

Windows 10 Enterprise ponuja uporabnikom največjo zmogljivost in je bil zasnovan posebej za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo namesto količinske licence tudi individualno poceni!

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 je operacijski sistem te Microsoftove različice, ki vsebuje največji obseg funkcij med vsemi izdajami - številne so ekskluzivno vključene samo tukaj, med drugim obsežno upravljanje aplikacij ter tudi dostop do Microsoftove veje dolgoročnega servisiranja, posebne oblike posodobitve Windows, s katero se namestijo samo varnostne posodobitve, ne pa tudi funkcije.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 se prikaže v običajnem uporabniku prijaznem vmesniku z Microsoftovim značilnim videzom ploščic, ki ga je mogoče prilagoditi glede na osebne preference. Enterprise Edition ima za kupce tudi prednost, ki je ne gre podcenjevati, saj je ta operacijski sistem mogoče uporabljati tudi na starejših strojnih sistemih, kar je za številne uporabnike pomembna lastnost, ki odloča o nakupu. V spletni trgovini Wiresoft Onlineshop lahko dobite Windows 10 Enterprise LTSC 2019 v eni različici ter druge izdaje Windows 10 in številne druge Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so poleg splošnega pregleda predstavljene predvsem posebne funkcije Windows 10 Enterprise LTSC 2019.

Posebne, ekskluzivne funkcije Windows 10 Enterprise LTSC 2019

V primerjavi z izdajami, kot so Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ponuja veliko funkcij in orodij, ki predstavljajo odločilno dodano vrednost predvsem za srednje velika in predvsem velika podjetja, tako glede varnosti končnih naprav in podatkov kot tudi možnosti za skrbnike pri uveljavljanju skupinskih politik in upravljanju uporabniških računov. Vse podrobnosti o Windows 10 Enterprise LTSC 2019 spodaj:

 • DirectAccess: DirectAccess omogoča oddaljenim uporabnikom, da izkoristijo povezljivost omrežnih virov brez povezave VPN, saj oddaljeni odjemalski računalniki ostanejo povezani s poslovnim omrežjem prek šifrirane povezave. Skrbniki IT lahko prek DirectAccess upravljajo tudi vse odjemalske računalnike. Z DirectAccessom najbolje delajo zlasti mobilni uporabniki, tudi v okolju z več lokacijami. Ko so prenosniki enkrat konfigurirani, se samodejno povežejo s podjetniškim omrežjem prek interneta. DirectAccess omogoča tudi enostavno upravljanje skupinskih politik.
 • Windows To Go Creator: Windows To Go namesti Windows 10 Enterprise na ključek USB ali trdi disk USB, tako da imajo uporabniki operacijski sistem vedno pri sebi in ga lahko zato uporabljajo v končni napravi tretje osebe. Vsi podatki ostanejo shranjeni na nosilcu podatkov.
 • AppLocker: S programom AppLocker lahko določite pravila, katere aplikacije se lahko izvajajo v računalniku Windows 10 Enterprise LTSC 2019. Pri tem je mogoče tudi beli seznam zaupanja vrednih aplikacij.
 • BranchCache: Podjetja, ki uporabljajo prostrano omrežje (WAN), lahko s funkcijo BranchCache optimizirajo njegovo pasovno širino; poleg tega, da je za uvedbo te funkcije potrebnega malo truda, izboljša tudi hitrost.
 • Universal Write Filter - UWF: S tem filtrom podatki niso več trajno shranjeni v sistemu, temveč so izmenjani v pomnilnik, kjer so na voljo do ponovnega zagona. Ta virtualni prekrivni sloj se nato izbriše - na primer tudi takrat, ko se gostujoči uporabnik odjavi.
 • Credential Guard: To varnostno orodje varuje poverilnice z uporabo varnostne tehnike, ki temelji na virtualizaciji, ki podatke izolira od preostalega operacijskega sistema in tako zagotavlja bistveno boljšo zaščito.
 • Device Guard: Upraviteljem omogoča, da delovne postaje konfigurirajo tako, da se lahko zaženejo samo določene aplikacije - idealno za nastavitev računalnikov kioskov. Z ustvarjanjem belega seznama se lahko zaženejo samo aplikacije, ki so skladne s pravili o celovitosti kode, kar preprečuje aktivacijo prej neznane zlonamerne programske opreme.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Ta ekskluzivna funkcija Windows 10 Enterprise poveča zmogljivost računalnika, saj se za razliko od drugih izdaj Windows 10 posodobitve ne uporabljajo stalno, temveč le v daljših časovnih presledkih, pri čemer se razlikuje med namestitvijo varnostnih posodobitev in funkcij. LTSB je znan tudi kot dolgoročni servisni kanal (LTSC). Uporabnikom so na voljo le posodobitve in funkcije, ki so izdane v tem obdobju približno vsaka 2-3 leta, in jih lahko namestijo ali zavrnejo.
 • Desktop Analytics: Storitev v oblaku je integrirana v Microsoftovega upravitelja konfiguracije in zagotavlja informacije o uporabnih posodobitvah posameznih odjemalcev Windows. Ustvari tudi popis aplikacij, ki se izvajajo v podjetju, in zagotavlja informacije o njihovi združljivosti z najnovejšimi posodobitvami funkcij Windows 10.

Druge poslovne funkcije Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Poleg teh ekskluzivnih funkcij so naslednje funkcije vključene samo v Windows 10 Enterprise LTSC 2019 in Pro:

Obsežne možnosti uporabe

Windows 10 razširja možnosti aplikacij za uporabnike s številnimi funkcijami, kot so:

 • Aplikacija za oddaljeno namizje: Z aplikacijo za oddaljeno namizje lahko uporabniki uporabljajo drugo, lokalno oddaljeno terminalsko napravo, kot da bi sedeli pred svojim osebnim ali tabličnim računalnikom: prek povezave z vrati RDS se prikaže njen namizni vmesnik, ki se lahko uporablja vključno z vsemi programi.
 • Način kiosk: Z načinom kiosk lahko različni uporabniki uporabljajo računalnik Windows 10, ne da bi pri tem pridobili dostop do drugih pomembnih podatkov ali nekaterih funkcij glavnega uporabnika. Tako je mogoče za vsako pooblaščeno osebo nastaviti ločen uporabniški račun kioska, ki omogoča, da so opredeljeni podatki in funkcije na voljo le posameznemu prijavljenemu uporabniku.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode bistveno zmanjša težave z združljivostjo s starejšimi spletnimi aplikacijami in jim omogoča delovanje v Windows 10; poleg tega Enterprise Mode Site List Manager omogoča različne možnosti pri upodabljanju spletnih strani.
 • Odjemalec Hyper-V: Windows 10 Enterprise LTSC 2019 vključuje tehnologijo Hyper-V za zagon več operacijskih sistemov v lastnem virtualnem računalniku (VM). To omogoča boljši izkoristek razpoložljivega prostora za shranjevanje, dinamično upravljanje shranjevanja pa olajša vzporedno delovanje več virtualnih računalnikov.

Napredne zmožnosti upravljanja

Upravljavci imajo s spletno stranjo Windows 10 optimizirane možnosti za upravljanje uporabnikov in njihovih računalnikov:

 • Politike skupine so opredeljene lokalno prek urejevalnika gpedit.msc in se upravljajo v skladu z določenimi specifikacijami: Tako lahko namestitev posodobitev nadzorujete v skladu z določenimi pravili, npr. z roki za izpolnjevanje, ki določajo, kdaj je treba določeno posodobitev najpozneje namestiti, prav tako pa lahko centralno konfigurirate optimizacijo pomnilnika prek funkcije Storage Sense, da se izbrišejo nepotrebne datoteke.
 • Domain Join: Domain Join poenostavlja upravljanje računalnikov in uporabniških računov prek njihove pripadnosti domeni v imeniku Active Directory. Priključitev v domeno brez povezave omogoča skrbnikom, da dodajo računalnik v domeno brez povezave - to je prednost za uporabnike, ki delajo mobilno in brez omrežne povezave prek krmilnika domene.
 • Windows Poslovna trgovina: Z dostopom do Windows Poslovne trgovine in uporabo Azure Active Directory lahko programske izdelke, ki so na voljo v tej trgovini, kupite in uvedete centralno za vse končne naprave v omrežju.

Izboljšana varnost

na spletnem mestuWindows 10 je izboljšana tudi varnost podatkov in uporabnikov, kar omogoča še bolj svobodno delo:

 • BitLocker: Ta funkcija posebej varuje mobilne naprave, kot so tablični in prenosni računalniki, v primeru kraje ali izgube. Občutljivi ali osebni podatki na njih so varno šifrirani s programom BitLocker, tako da jih ni mogoče zlorabiti. BitLocker To Go" lahko uporabite tudi za šifriranje ključkov USB ali zunanjih trdih diskov.
 • Windows Defender System Guard: WDSG je posebna zaščitna plast, ki operacijski sistem Windows 10 ščiti pred napadi ob zagonu, ko običajni programi za zaščito pred virusi še niso aktivirani.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Ta funkcija v Windows 10 omogoča usmerjeno zaščito poslovnih podatkov, npr. na prenosnem računalniku, prek upravljanja pravic v imeniku Active Directory, ki je aktivno tudi, če so podatki preneseni na drugo lokacijo ali poslani kot priponka. EDP preprečuje tudi namestitev nezanesljivih aplikacij.
 • Intelligent Security Graph: ISG analizira varnostne ukrepe v omrežju podjetja in predlaga uporabne izboljšave, če obstajajo pomanjkljivosti.

Druge lastnosti in funkcije Windows 10

Naslednja orodja so vključena tudi v operacijske sisteme Windows 10 ali predstavljajo izboljšave obstoječih funkcij - za še boljšo in varnejšo izkušnjo Windows:

 • Windows Pozdravljeni: Varna alternativa geslom - prijavite se s prstnim odtisom ali prepoznavo obraza, lokalno ali s spletnim računom.
 • Snap Assist: Orodje idealno razdeli razpoložljivo območje prikaza med aktivna okna - s funkcijo Corner Snap lahko hkrati prikažete do štiri okna.
 • Cortana: Glasovna pomočnica Cortana je v Windows 10 privzeto aktivirana, vendar jo lahko tudi deaktivirate, na primer zato, da ne obremenjujete baterije ali zaradi varstva podatkov.
 • Continuum: Omogoča nemoteno delo ali igranje iger, medtem ko lokalni računalnik teče v drugi končni napravi. Na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih so vse funkcije na voljo prek virtualne tipkovnice, zaslon namizja pa se samodejno prilagodi ustreznemu formatu.
 • Windows Zaščita informacij: Zaščita pred uhajanjem podatkov brez omejitev za uporabnike. WIP pred krajo in manipulacijo ne ščiti le podatkov, temveč tudi aplikacije s sistemom šifriranja datotek EFS.

Zahteve za strojno opremo za Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Da bi Windows 10 Enterprise LTSC 2019 zlahka uporabljali na osebnem ali prenosnem računalniku s širšim naborom vgrajenih funkcij, mora strojna oprema izpolnjevati določene minimalne zahteve. WindowsČeprav je 10 Enterprise LTSC 2019 na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, je treba, če je mogoče - zlasti v novejšem računalniku - namestiti 64-bitno različico, da lahko uporabljate vse programe in aplikacije. Za namestitev Windows 10 Enterprise LTSC 2019 mora računalnik izpolnjevati naslednje tehnične značilnosti:

 • Procesor ali SoC (sistem na čipu - za pametne telefone): 1 GHz
 • Pomnilnik RAM: 1 GB za 32-bitni ali 2 GB RAM za 64-bitni operacijski sistem
 • Prostor na trdem disku: 16 GB za 32-bitni ali 20 GB za 64-bitni operacijski sistem
 • Grafika: Zaslon 800 x 600, DirectX 9, z gonilnikom WDDM 1.0
 • Prepoznavanje govora Cortane: niz mikrofonov Hi-Fi
 • Čip TPM (v1.2) za podporo virtualizaciji (Intel VT-x ali AMD-V in prevajanje naslovov druge ravni)

kupiteWindows 10 Enterprise LTSC 2019 poceni v spletni trgovini Wiresoft

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 običajno ponuja Microsoft samo kot količinsko licenco. V spletni trgovini Wiresoft pa lahko operacijski sistem  Windows 10 Enterprise LTSC 2019 kupite tudi kot posamezno licenco - in to po izjemno nizki ceni kot rabljeno programsko opremo - z enakim obsegom funkcij.

Ta licenca je ponujena za nakup s strani nas Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition je del prejšnje licence, ki jo je kupilo podjetje. S preprodajo je bila ta razbita in pretvorjena v posamezne licence, ki se nato opredelijo kot rabljena programska oprema ali Rabljena programska oprema. Vendar razdelitev ali označitev kot Rabljenaprogramska oprema ne pomeni nobenih omejitev za delovanje te programske opreme Windows 10 Enterprise LTSC 2019 operacijskega sistema. 

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je za vas vedno varen! Ta Windows 10 Enterprise LTSC 2019 operacijski sistem, ki je na voljo v trgovini Wiresoft Shop, ne ponuja le posebej ugodne cene, temveč tudi varnost pri nakupu: s takojšnjim prenosom različice, ki je enaka originalnemu Microsoftovemu izdelku. Aktivacija vaše licence Windows 10 Enterprise LTSC 2019 se izvede s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Vaš nakup Windows 10 Enterprise LTSC 2019 kot rabljene programske opreme v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne predstavlja nobene pravne težave, saj je trgovanje s tako rabljeno programsko opremo jasno dovoljeno z zakonom, kar potrjujejo tudi številne pravno zavezujoče in javno dostopne sodbe.

Rabljena programska oprema našim strankam ponuja cenovno ugodno alternativo za uporabo Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition. Tudi vi lahko izkoristite našo ugodno ponudbo programske opreme!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko poleg Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition najdete tudi druge različice operacijskih sistemov Windows in nadaljnje Microsoftove programe kot nizkocenovne nakupne različice za prenos. Če imate vprašanja o Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, nas kontaktirajte prek klepeta, e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije