Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10485
 • MX3-00199
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.353,90 € * 2.614,90 € * (9,98% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenčni ključ
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih področjih. Zlasti Enterprise-izdaja te celovite rešitve prepriča z velikim izborom orodij in funkcij - ne le za načrtovanje, temveč tudi za sprotno testiranje razvitih programov - in je zato še posebej primerna za večja podjetja in organizacije ter s tem tudi za celotne skupine programerjev.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"

Povečajte produktivnost razvijalcev z Visual Studio 2022 Enterprise - naprodaj

Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih področjih. Zlasti izdaja Enterprise te celovite rešitve prepriča z velikim izborom orodij in funkcij - ne le za načrtovanje, temveč tudi za sprotno testiranje razvitih programov - in je zato še posebej primerna za večja podjetja in organizacije ter s tem tudi za celotne skupine programerjev.

Visual Studio Enterprise v novi različici 2022 prepriča s številnimi podrobnimi izboljšavami in povsem novimi funkcijami, ki olajšajo vsakodnevno delo razvijalcev; med njimi sta zlasti IntelliCode s predlogi rešitev na podlagi umetne inteligence in Visual Studio Live Share s praktičnimi orodji za boljše sodelovanje v realnem času.

Poleg tega so v Visual Studio Enterprise 2022 izboljšani refaktoringi in navigacija ter razhroščevalnik, ki je bil razširjen z več funkcijami. S testiranjem enot v živo lahko teste izvajate že med pisanjem kode, medtem ko preverjanje odvisnosti v živo v realnem času zagotavlja, da je koda skladna z ustreznimi pravili odvisnosti.

Z nakupom Visual Studio 2022 Enterprise Edition kot rabljene programske opreme pri Wiresoftu imajo uporabniki veliko prednost, saj lahko to programsko opremo za razvijalce, ki jo Microsoft ponuja izključno v obliki količinske licence, uporabljajo kot lastno individualno licenco v svojem računalniku.

Poleg različice Visual Studio 2022 Enterprise Edition lahko v spletni trgovini Wiresoft najdete tudi druge različice Visual Studio Edition - v drugih različicah - kot različice za nakup za enega uporabnika, ki jih v običajni trgovini običajno ni, pa tudi številne druge Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so predstavljene ekskluzivne funkcije Visual Studia 2022 Enterprise ter vse druge pomembne funkcije in značilnosti te različice.

Poudarki v Visual Studiu 2022 Enterprise

Visual Studio 2022 poleg dosedanjih preizkušenih funkcij in orodij ponuja številne praktične dodatke in optimizacije osnovnih funkcij ter povsem nove funkcije, ki razvijalcem še bolje pomagajo pri programiranju.

 • Git-First-Workflow: Novo začetno okno zdaj ponuja več novih možnosti: Najprej je predstavljena možnost kloniranja ali preverjanja kode iz skladišča ter različne možnosti za odprtje ali ustvarjanje projekta.Pri tem je bil popolnoma spremenjen tudi prejšnji dialog, ki se začne ob ustvarjanju projekta. Drevesne strukture, ki je bila prej prikazana na levi strani, ni več; nadomestila sta jo iskalno polje in različni filtri, s katerimi lahko uporabniki poiščejo želene predloge.
 • Urejevalnik kode: Barvo IDE lahko spremenite iz standardne modre v temno, na voljo pa so tudi nove barve za poudarjanje sintakse: Metode so prikazane v bronasti barvi, ključne besede, kot so for, foreach, if itd., pa v vijolični barvi.
 • Izrisovanje PMA (Per-Monitor-Aware): Medtem ko so bile do zdaj težave s prikazom pri uporabi monitorjev različnih ločljivosti, npr. pri oddaljenih povezavah, zaradi česar je bil Visual Studio videti zamegljen ali pa je bil izrisan z nepravilnim skaliranjem, Visual Studio 2022 zdaj ponuja aplikacijo, ki podpira PMA, in se pravilno izrisuje ne glede na uporabljene faktorje skaliranja.

Nove funkcije iskanja in filtriranja

Številne znane funkcije iskanja in filtriranja so bile optimizirane za izdajo Visual Studio 2022 Enterprise, tako da lahko razvijalci prihranijo še več časa in delajo učinkoviteje:

 • Novo iskalno polje in nove iskalne funkcije: Iskalno polje, ki je bilo prej znano v Visual Studiu, ima zdaj bolj osrednji položaj na sredini menijske vrstice. V vnosnem polju je zdaj na voljo tudi razpršeno iskanje, tj. iskanje, ki dopušča napake ali razpršeno iskanje, ki vrne rezultate za elemente menija tudi z napačno napisanimi izrazi. Iskanje podpira tudi možnosti, tako da se ustrezni zadetki prikažejo neposredno na ustrezni točki dialoga, namesto da bi jih bilo treba klikniti prek struktur in menijev.
 • Iskalna funkcija za razhroščevanje: Iskanje določenih imen in vrednosti vključuje okna za razhroščevanje "Watch", "Locals" in "Auto", ki pomagajo najti določene predmete in vrednosti. Vključenih je več ravni, npr. tudi podobjekti ali seznami. Poleg tega je mogoče prikaz vrednosti tudi oblikovati.
 • Iskanje referenc: Tu lahko rezultate iskanja, prikazane na seznamu, dodatno filtrirate glede na določene lastnosti ali spremenljivke. Glede na to, ali gre za iskanje dejanj branja ali pisanja, je treba v polje za iskanje vnesti "branje" ali "pisanje".
 • Nova funkcija filtriranja za projektne mape: Raziskovalec projektnih map v Visual Studiu zdaj ponuja tudi možnost, da v pogledu popolnoma skrijete posamezne projektne datoteke, ki so bile prenesene. Poleg tega orodna vrstica v Raziskovalcu rešitev med drugim vsebuje gumbe za preklop iz pogleda rešitve v pogled mape, zvišanje vozlišč in prikaz skritih datotek.

Novi refaktoringi v Visual Studiu 2022 Enterprise

C# zdaj ponuja več novih refaktorizacij, ki olajšajo organizacijo kode; med drugim je mogoče člene premakniti v vmesnik ali osnovni razred, imenske prostore je mogoče prilagoditi, da ustrezajo določeni strukturi map, zanke foreach pa je mogoče pretvoriti v poizvedbe LINQ. Primerni predlogi so navedeni v "žarnici".

Čiščenje kode

Funkcija za samodejno preoblikovanje izvorne kode s programom Code Cleanup je vspletnem mestu Visual Studio 2022 prikazana kot ikona metle pod urejevalnikom izvorne kode in je na voljo z enim klikom. Upoštevane so tudi nastavitve datotek .editorconfig. Pri čiščenju kode je na voljo tudi nov indikator celovitosti in nov ukaz za iskanje skupine klasičnih napak med čiščenjem. Opozorila ali predloge lahko prikažete z enim klikom in jih takoj izvedete. Pogosto uporabljene popravke lahko tudi shranite ali konfigurirate kot profil.

IntelliCode v Visual Studiu 2022

IntelliCode je nadaljnji razvoj prejšnjega samodejnega dopolnjevanja IntelliSense. Medtem ko je ta prikazoval razpoložljive lastnosti in metode na abecedno razvrščenem seznamu, IntelliCode prikazuje najverjetnejše metode in lastnosti na vrhu in jih označi z zvezdico spredaj.

IntelliCode temelji na Microsoftovi analizi več kot 2.000 odprtokodnih projektov na spletnem mestu GitHub, vendar lahko uporabniki za usposabljanje IntelliCode uporabijo tudi svoje projekte in na podlagi tega prejmejo predloge. Podatki o analizi se v ta namen prenesejo v oblak in obdelajo, vendar brez izvornih kod.

Visual Studio Live Share

Skupna raba v živo omogoča sodelovanje do 30 uporabnikov pri isti bazi izvorne kode v Visual Studio 2022 z deljenjem baze kode in njenega konteksta z drugimi člani ekipe. To deluje, ker program Visual Studio Live Share ne prenese slike, temveč le drevo datotek in informacije o kontekstu. To pomeni, da vsak udeleženec ostane v svojem znanem okolju in lahko določene dele izvorne kode ureja neodvisno od gostitelja. Skupna raba v živo omogoča tudi skupno odpravljanje napak.

Razhroščevanje v programu Visual Studio 2022

Ko govorimo o odpravljanju napak: Razhroščevalnik v Visual Studiu 2022 Enterprise zdaj deluje dvakrat hitreje kot v prejšnji različici, obenem pa je poraba pomnilnika pri razhroščevanju aplikacij C++ zunaj procesa bistveno manjša.

 • Novo orodje za pripenjanje lastnosti: Predmete lahko še lažje prepoznate po njihovih lastnostih. V ta namen je treba le povleči kazalec na določeno lastnost v oknu razhroščevalnika ali oknu za lokalne spremenljivke ali za samodejna orodja in klikniti na simbol zatiča: takoj se prikažejo ustrezne informacije.
 • Točke prekinitve podatkov: Medtem ko so bile točke prekinitve podatkov v prejšnjih različicah namenjene le jeziku C++, so v Visual Studiu 2022 na voljo tudi za aplikacije .NET Core. Takoj ko se vrednost lastnosti za določen predmet spremeni, prekinejo izvajanje kode, ne glede na to, kje se ta trenutno izvaja. Točke prekinitve podatkov so odlične za iskanje položaja, kjer je določen globalni objekt urejen, dodan ali odstranjen.

Xamarin za mobilne razvijalce

Xamarin je zdaj na voljo v Visual Studio 2022 Enterprise. Poleg tega, da je velikost namestitve 7 GB namesto prejšnjih 21 GB manjša, Xamarin za Android ponuja tudi krajši čas sestavljanja in uvajanja. Vključuje tudi urejevalnik lastnosti za lastnosti Xamarin.Forms XAML in izboljšan pregledovalnik Xamarin.Forms.

ASP.NET za spletne razvijalce

Za aplikacije ASP.NET privzeta predloga projekta v Visual Studio 2022 temelji na ASP.NET Core 2.2. Predloga projekta je tudi veliko bolj jasna in zdaj ustvarja manj datotek.

Ekskluzivne funkcije podjetja v Visual Studiu 2022

Predvsem Visual Studio 2022 Enterprise ponuja nekatere funkcije, ki niso vključene v nobeno drugo izdajo:

 • Razhroščevanje s posnetki: Ta funkcija uporabnikom omogoča, da ustvarijo posnetek aktivnega izvajanja aplikacije in tako analizirajo, kaj se dogaja v določenem trenutku. Posnetek prikazuje trenutno stanje izvorne kode in spremenljivk.
 • Razhroščevanje časovnega potovanja (TTD): To je razširitev razhroščevanja s posnetki. S TTD je mogoče spletne aplikacije, ki se izvajajo prek virtualnega stroja Azure, med odpravljanjem napak v oddaljenem sistemu posneti in preveriti časovni potek.
 • Preizkušanje enot v živo: Preizkušanje enot v živo je primerno za preizkušanje paketov rešitev za .NET Framework ali .NET Core. Ta funkcija omogoča samodejno izvajanje testov enot v ozadju med pisanjem kode. Testiranje enot v živo izvaja tudi dinamične teste takoj, ko se koda spremeni, in uporabnike takoj obvesti o neuspehu. Rezultati so prikazani v realnem času, vključno s pokritostjo kode.
 • IntelliTrace: Ta ekskluzivna funkcija v Visual Studiu Enterprise za C#, Visual Basic in C++ prihrani čas razhroščevanja s sledenjem napredku izvajanja kode. Med sejo razhroščevanja program IntelliTrace neprekinjeno beleži podatke, kot so interakcije s sistemom (npr. kliki, dostopi do sistema, registra ali podatkovnih zbirk, nalaganje dokumentov XML, zagon niti) in klici metod znotraj programske kode. Uporabniki se lahko vrnejo na posamezne vmesne postaje in si ogledajo konkretne vrednosti v teku.

Sistemske zahteve za Visual Studio 2022 Enterprise

Naslednje zahteve na splošno veljajo za namestitev Visual Studio 2022 Enterprise; v posameznih primerih so lahko višje:

 • Operacijski sistemi: Windows 10 različica 1909 ali novejša, Windows 11 različica 21H2,( Home, Professional, Education in Enterprise), Windows Server 2016 do Windows Server 2022 Standard & Datacenter
 • Procesor: najmanj 1,8 GHz Štirijedrni ali boljši. Procesorji ARM niso podprti
 • Pomnilnik: najmanj 4 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: 850 MB, tipične namestitve zahtevajo 20-50 GB prostega prostora (odvisno od nameščenih funkcij do 210 GB)
 • Grafična kartica: min. 1.920 x 1080, priporočljivo 1.366 x 768 ali več

Kupite Visual Studio 2022 Enterprise posamično pri Wiresoftu v spletni trgovini po razumni ceni

Programsko opremo Visual Studio 2022 Enterprise Microsoft običajno ponuja le v obliki količinske licence. V Wiresoftovi spletni trgovini lahko Enterprise Edition kupite tudi kot posamezno licenco - po posebej ugodni ceni kot tako imenovano rabljeno programsko opremo.

Posamezna licenca Visual Studio 2022 Enterprise Edition, ki jo ponujamo v prodajo, je sestavni del prejšnje licence za Visual Studio nekega podjetja, ki je bila pri nadaljnji prodaji razdeljena in s tem pretvorjena v posamezne licence, ki se nato imenujejo rabljena programska oprema. Niti razdelitev niti označitev te programske opreme Visual Studio 2022 Enterprise Software kot uporabljena programska oprema ne pomenita nobenih omejitev glede funkcionalnosti.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu - vedno varno za vas! Ta izdaja Visual Studio 2022 Enterprise , ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, ne prepriča le s posebno ugodno ceno, temveč ponuja tudi varnost pri nakupu s takojšnjim prenosom in aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Vsak nakup programa Visual Studio 2022 Enterprise ali katerega koli drugega programa kot rabljene programske opreme v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne predstavlja nobene pravne težave, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko jasno dovoljeno, kar potrjujejo številne pravno zavezujoče sodbe.

Uporabljena programska oprema, kot je Visual Studio 2022 Enterprise Edition v obliki ene licence, našim strankam ponuja cenovno ugodno priložnost, da same uporabljajo ekskluzivne izdaje programa. Tudi vi lahko izkoristite našo ugodno ponudbo Microsoftove programske opreme!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete Visual Studio 2022 Enterprise Edition ter druge različice Visual Studia in drugih Microsoftovih programov za takojšen prenos. Če imate vprašanja o Visual Studio 2022 Enterprise ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, preprosto uporabite naš strokovni nasvet v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije