Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10447
 • H30-05939
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
426,90 € * 472,90 € * (9,73% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Microsoft je s programom Project 2021 Professional izdal aktualno različico vsestranske programske opreme, ki je nepogrešljiva kot sistem za vodenje projektov, zlasti za večja podjetja in organizacije: ponuja številne praktične poslovne funkcije za načrtovanje, nadzor in spremljanje projektov ter tako izpolnjuje tipične zahteve Enterprise vodenja projektov (EPM) ter upravljanja zahtev, več projektov in portfeljev. Project 2021 Professional zagotavlja tudi dragocene storitve na področju upravljanja tveganj in dokumentov ter centralnega načrtovanja virov in evidentiranja časa ter upravljanja dostopa; nenazadnje je praktično nepogrešljiv za celovito poročanje prek strežnika Microsoft SQL Server. Nova različica Project 2021 Professional je optimizirana tudi za nemoteno združljivost s številnimi drugimi Microsoftovimi aplikacijami ter storitvami v oblaku.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2021 Professional - nova profesionalna različica preizkušene programske opreme za vodenje projektov

Microsoft je s programom Project 2021 Professional izdal aktualno različico vsestranske programske opreme, ki je nepogrešljiva kot sistem za upravljanje projektov, zlasti za večja podjetja in organizacije: ponuja številne praktične poslovne funkcije za načrtovanje, nadzor in spremljanje projektov ter tako izpolnjuje tipične zahteve upravljanja projektov v podjetju (EPM) ter zahteve, upravljanje več projektov in portfeljev. Project 2021 Professional zagotavlja tudi dragocene storitve na področju upravljanja tveganj in dokumentov ter centralnega načrtovanja virov in evidentiranja časa ter upravljanja dostopa; nenazadnje je praktično nepogrešljiv za celovito poročanje prek strežnika Microsoft SQL Server. Nova različica Project 2021 Professional je optimizirana tudi za nemoteno združljivost s številnimi drugimi Microsoftovimi aplikacijami in storitvami v oblaku.

MS Project 2021 se tako kot njegov predhodnik uporablja za začetek, načrtovanje, spremljanje, nadzor, izvajanje in uspešen zaključek projektov  in tipičnih skupin procesov v skladu s standardom PMI. Tako izpolnjuje vse pomembne in potrebne zahteve za uspešno doseganje ciljev projekta ter ponuja možnosti za analizo in porazdelitev odločilnih konkurenčnih dejavnikov podjetij: Poleg načrtovanja virov v smislu obsega in časovne obveznosti ter dodelitve potrebnih nalog je mogoče zagotoviti tudi natančne informacije o uporabi, zahtevanih zmogljivostih ali kompetencah ter dejanskem naporu glede na stroške in proračun.

Microsoft Project 2021 Professional lahko v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo že najdete kot rabljeno programsko opremo v trajni različici ali nakupno licenco - po nižji ceni kot novo blago. Najbolje je, da se takoj obrnete na našo ekipo in se pozanimate, kdaj lahko prenesete novo različico programa Project, pa tudi druge izdaje programa Microsoft Project 2021. V naslednjem pregledu so predstavljene vse že znane funkcije te izdaje, vključno z ekskluzivnimi funkcijami, ki so vam na voljo samo v izdaji Professional.

Izključne funkcije v izdaji MS Project 2021 Professional

MS Project 2021 Professional Edition se od standardne različice razlikuje po tem, da ponuja različne ekskluzivne funkcije, ki so še posebej pomembne za vodenje projektov v večjih podjetjih: Project 2021 Professional deluje tudi z MS SharePoint in MS Project Server za celovitejšo komunikacijo, program pa je mogoče uporabljati tudi v povezavi s Project Online. Številne obstoječe predloge in pogosto uporabljena orodja za načrtovanje povečujejo produktivnost ekip. Poleg tega načrtovalec ekipe ponuja izboljšan pregled.

Celovito upravljanje portfelja

Izboljšano upravljanje portfelja v MS Project 2021 Professional pomaga, zlasti pri številnih projektih, da vedno ohranite pregled in hitro ugotovite, ali potekajo po načrtih ali prihaja do zamud. Diferenciran prikaz razporedov, vključno z upravljanjem proračuna, omogoča odločevalcem celovit pregled. Poleg tega brezhibna integracija v Power BI zagotavlja funkcije analize kritičnih situacij, ki vključujejo tudi predloge rešitev.

Jasnejše upravljanje virov

MS Project 2021 Professional vsebuje zmogljiva orodja, s katerimi sta načrtovanje in upravljanje poslovnih virov še jasnejša. Zlasti klasične vrste virov, kot so "delo", "material" in "stroški", je mogoče še bolje izračunati in z njimi učinkovito uporabljati. Za načrtovanje med projekti jih je mogoče zabeležiti v zbirki virov in jih dodeliti posameznim nalogam. Upoštevajo se tudi časovne omejitve in morebitne preobremenitve. Jasen prikaz v evidenci nalog in časa omogoča neodvisno posodabljanje vseh posameznih faz; poleg tega je v Ganttovem diagramu označena ustrezna pot nalog vedno prikazano trenutno stanje. V uporabniškem vmesniku, ki je povezan s kontekstom, je mogoče vsa opravila organizirati posamično in jih po potrebi med seboj povezati, pri čemer je mogoče ustvariti tudi časovni razpored.

Druge pomembne funkcije v MS Project Professional 2021

MS Project Professional 2021 ima tudi vizualno veliko ponuditi: Pregleden namizni zaslon olajša dostop do številnih funkcij, ki omogočajo tudi lažje sledenje projektom s pomočjo Ganttovih diagramov, nadzor in vizualizacijo procesov glede na urnike ter s prilagojenimi poročili vizualizacijo podatkov o projektih, kar izboljša komunikacijo v skupini in delovne tokove.

Hitro ustvarjanje projektov

Nov projekt lahko v programu Project 2021 Professional ustvarite z nekaj kliki: V ta namen lahko uporabite vnaprej pripravljene predloge in prazen Ganttov diagram. Obstoječe podatke lahko uvozite iz programa Excel ali SharePoint.

Za vizualizacijo projektnih podatkov v obliki poročil in s tem deljenje informacij o stanju projekta z drugimi člani ekipe so na voljo tudi nabori predlog za tipična poročila, ki jih lahko dodatno dopolnite s slikami, diagrami in animacijami.

Izključno v MS Project Professional 2021 so na voljo tudi predloge za standardna poročila, ki se uporabljajo pri agilnem upravljanju projektov, zlasti Scrumu, da bi lahko primerjali načrtovane z dokončanimi in odprtimi fazami projekta.

Časovne vrstice prikazujejo napredek vsake naloge

MS Project Professional 2021 vključuje možnost označevanja časovnih vrstic za lažje razumevanje, s čimer lahko še bolje obveščate o napredku projekta: Napredek nalog je tako mogoče prikazati neposredno na posameznih nalogah, s čimer se izboljša informacijska vsebina načrtov, vključno s trenutnim stanjem.

Uporaba skupinskih nalog pri iskanju

V MS Project Professional 2021 polje "ime skupne naloge" v večjem seznamu znotraj splošnega načrta projekta olajša iskanje določene naloge, saj vsebuje imena vseh skupnih nalog, ki so dodeljene posameznim nalogam. Preglednost strukture projekta je mogoče izboljšati tudi s prikazom imen neposrednih skupnih nalog, dodeljenih ustreznim virom; poleg tega je mogoče na območje tabele v pogledu "Vir: Uporaba" dodati polje "Ime skupne naloge", ki je namenjeno samo branju.

Enostavno povezovanje opravil

Z MS Project Professional 2021 lahko posamezne naloge med seboj še posebej enostavno povežete. Medtem ko je bilo prej za ustvarjanje povezave treba poznati ID naloge, je zdaj dovolj, da izberete ustrezno celico v stolpcu "Predhodnik" in s prikazano puščico prikažete seznam vseh nalog za zadevni projekt. Hierarhija opravil ustreza tudi zaporedju, določenemu v projektu, tako da se morajo uporabniki pomakniti le do iskane naloge in aktivirati ustrezno potrditveno polje. Podobno lahko v ta namen uporabite tudi stolpec "Naslednik".

Dostopnost v MS Project 2021 Professional

Project 2021 Professional Edition vsebuje tudi številne optimizacije dostopnosti, ki uporabniku olajšajo delo in komunikacijo s sodelavci s posebnimi potrebami. Številne funkcije dostopnosti so v MS Project 2021 privzeto aktivirane že zdaj: npr. pri prikazu vrstic lahko z gumbom "Zoom" prilagodite stopnjo pomanjšanja, tako da je časovno okno vrstice prikazano večje. Enako velja za gumbe menijskega traku, ki jih lahko povečate, da bolje prepoznate simbole in funkcije. Podobno kot "Povečava" lahko za povečanje pogleda uporabite "Zaslonsko lupo". Za povečanje kontrasta lahko prilagodite tudi barvo besedila in zanj ustvarite barvno paleto, ki jo določi uporabnik, spremenite pa lahko tudi pisavo in njeno velikost.

Vse osnovne funkcije v programu MS Project 2021 lahko prikličete tudi z bližnjicami na tipkovnici. Microsoft Active Accessibility (MSAA) se uporablja kot pomoč pri vnosu in prikazovanju informacij. Nekatera področja v programu Project 2021 Professional lahko upravljate tudi s prepoznavanjem govora v operacijskem sistemu Windows ali pa jih lahko preberete z govornim izhodom.

Vključeni pregledovalnik črkovanja ne le samodejno popravlja pravopisne in tipkarske napake, temveč lahko tudi samodejno dopolnjuje različne vnose v stolpcu. Pogosto uporabljene, tudi zapletene postopke lahko avtomatizirate z makri, da pospešite izvajanje standardnih opravil v projektu.

Zahteve za strojno opremo za Microsoft Project 2021 Professional

Ker je MS Project Server Professional servisna aplikacija Microsoftovega strežnika SharePoint Server, je izdajo Professional Edition 2021 verjetno mogoče aktivirati le za različico Enterprise ustreznega strežnika MS SharePoint Server. Osnovni jezik se tako kot prej samodejno prilagodi obema aplikacijama.

Poleg tega naj bi veljale naslednje minimalne zahteve; glede na uporabo dodatnih aplikacij ali programov bo morda treba upoštevati dodatne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz, dvojedrni (32- ali 64-bitni)
 • Pomnilnik RAM: 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: 4 GB
 • Ločljivost zaslona: 1.280 x 768 slikovnih pik
 • Grafična kartica: DirectX 10

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na ekipo Wiresofta.

Kupite Microsoft Project 2021 Professional v trgovini s programsko opremo Wiresoft

Novi MS Project 2021 Professional Edition je pri Wiresoftu že na voljo kot rabljena enotna licenca - to pomeni, da je cena nižja kot za novo programsko opremo. Pri nakupu rabljene programske opreme za Microsoft Project 2021 Professional pri Wiresoftu imate vedno naslednje prednosti:

 • Aplikacija MS Project 2021 Professional je takoj po nakupu na voljo v obliki elektronske dostave programske opreme (ESD).
 • MS Project 2021 Professional kot tudi vse druge rabljene Microsoftove licence, ki so na voljo za prodajo pri Wiresoftu, niso niti omejeno veljavne ali samo omejene testne različice niti ne vsebujejo že aktiviranega licenčnega ključa, temveč gre za programski izdelek, ki je odobren samo za vas.
 • Prejeli boste eno licenco MS Project 2021 Professional, ki jo je predhodno kupilo in preprodalo evropsko podjetje. Pri nadaljnji prodaji je ta licenca MS Project 2021 Professional označena kot uporabljena, pri čemer beseda "uporabljena" ne pomeni nobenih omejitev funkcionalnosti programske opreme Project.
 • Če je imel prvotni kupec že nameščeno to programsko opremo Microsoft Project, je bila ta s prodajo družbi Wiresoft ponovno izbrisana, tako da je zadevna licenca programske opreme ponovno 100-odstotno prosto dostopna.
 • Vse take rabljene licence, kupljene pri Wiresoftu, smo pred prodajo tudi preverili glede njihove popolne uporabnosti.
 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo rabljene programske opreme Microsoft Project je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje prodajo in nakup ter uporabo te programske opreme.
 • Pri nakupu licence pri Wiresoftu ste zato lahko prepričani, da kupujete in uporabljate zakonit in izviren Microsoftov izdelek za Project 2021.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nakupom licence za Microsoft Project 2021 Professional kot rabljeno programsko opremo ali drugo izdajo MS Project 2021 ter starejše različice MS Project ali drugo Microsoftovo programsko opremo, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije