Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10025
 • D87-05962
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
76,90 € * 83,90 € * (8,34% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Visio Professional 2013 je najobsežnejša izdaja te različice programa Microsoft Visio. Ne vsebuje le bistveno več predlog za profesionalno izdelavo diagramov, temveč tudi ekskluzivne funkcije, ki olajšajo in poenostavijo uporabo: z Visio Professional 2013 je na primer mogoče nekatere vrste diagramov povezati s tabelami Excel in podatke uvoziti neposredno v oblike; poleg tega so pogosto uporabljeni gradniki diagramov na voljo še bolj neposredno prek hitrih oblik.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

 

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - nakup Microsoftovega programa za različne vizualizacije kot uporabljeno programsko opremo

Visio Professional 2013 je najobsežnejša izdaja te različice programa Microsoft Visio; ne vsebuje le bistveno več predlog za profesionalno ustvarjanje diagramov, temveč tudi ekskluzivne funkcije, ki olajšajo in poenostavijo uporabo: v programu Visio Professional 2013 je na primer mogoče nekatere vrste diagramov povezati s tabelami Excel in podatke uvoziti neposredno v oblike; poleg tega so pogosto uporabljeni gradniki diagramov na voljo še bolj neposredno prek hitrih oblik.

S programom Visio Professional 2013 lahko uporabniki v nekaj korakih ustvarijo grafične predstavitve na zelo različnih področjih, ki vključujejo ne le poslovne strukture in procese, temveč tudi tehnične procese in postopke ter načrte in znanstvene predstavitve. Visio 2013 Professional Edition se najbolje uporablja povsod, kjer je treba z grafično predstavitvijo jasno ponazoriti in razložiti zapletene zadeve in organizacije.

Vse vrste diagramov, ki so na voljo v programu Visio 2013, so pregledno razporejene v tematsko razvrščenih predlogah za posamezna področja uporabe in jih je mogoče dopolniti z ustreznimi dodeljenimi oblikami z vlečenjem in spuščanjem ter izpolniti z besedilom ali vizualno urejati.

Tudi uporabniki programov Office se bodo hitro znašli v programu Visio 2013 Professional, saj je namizni vmesnik programa podobno strukturiran, integrirana orodja pa je mogoče uporabljati enako intuitivno, tako da lahko diagrame preprosto prilagajate in urejate.

Katerim skupinam uporabnikov je namenjena izdaja Visio 2013 Professional?

Izdaja Professional programa MS Visio 2013 ponuja največ funkcij in vrst diagramov, tako da je mogoče ustvariti zapletene vizualizacije za najrazličnejša področja uporabe - na profesionalni ravni, ki se zahteva zlasti v velikih podjetjih in organizacijah.

Velika prednost programa Visio 2013 Professional in tudi drugih izdaj je njihova velika združljivost z drugimi Microsoftovimi aplikacijami: kar zadeva operacijske sisteme, sega od Windows 7 do Windows 10. Visio 2013 Professional je zato še posebej privlačen za tiste uporabnike, ki še niso prešli na novejši operacijski sistem ali se temu koraku izogibajo, tako da je uporaba programa Visio v različici 2013 po potrebi mogoča tudi brez posodobitve.

Ta profesionalna izdaja programa Microsoft Visio 2013 je na voljo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot posamezna licenca v različici za nakup - gre za uporabljeno programsko opremo, ki nastane, ko se razpusti licenca za količino. Licence za rabljeno programsko opremo iz podjetja Wiresoft so v primerjavi z novo programsko opremo precej cenejše, zato so za številne skupine uporabnikov cenovno ugoden način uporabe Microsoftove programske opreme, kot je Visio 2013.

Poleg tega lahko kupci v spletni trgovini Wiresoft Software Online Shop najdejo tudi številne druge Microsoftove programe, npr. operacijske sisteme Windows, v različicah, ki so združljive z Visio 2013 - kot cenovno ugodne rabljene programske opreme z eno licenco. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije in orodja programa Visio 2013 Professional Edition.

Izključne lastnosti in funkcije programa Visio Professional 2013 Edition

Visio 2013 Professional ima veliko več predlog za diagrame in še posebej praktične funkcije, s katerimi je ustvarjanje in izpolnjevanje diagramov še hitrejše in enostavnejše:

Hitre oblike za pogosto uporabljene oblike

Funkcija Quick-Shape pospešuje ustvarjanje diagramov in tako nudi praktično podporo zlasti tistim uporabnikom, ki pogosto delajo s programom Visio 2013 Professional. S funkcijo Quick-Shape lahko spremenijo vrstni red oblik v predlogi in jih povlečejo na določeno mesto, npr. najpogosteje uporabljene oblike postavijo na vrh seznama oblik, tako da so takoj na voljo. Te lahko prikažete tudi z mini orodno vrstico za oblike s kazalcem in funkcijo samodejnega povezovanja.

Uvoz podatkov iz zunanjih virov v oblike

Izključno v različici Professional programa Visio 2013 je možnost uvoza podatkov iz zunanjega vira v eno ali več oblik. Ker je najpogostejši zunanji vir podatkov Excel, je v ta namen na voljo funkcija hitrega uvoza. Pri tem je vrstica povezana z ustreznimi podatki ali dodeljena določeni obliki. Po uvozu podatkov lahko na to obliko namestite tako imenovano grafiko podatkov, npr. barvne oznake za določene vrednosti ali tudi oznake. Te je mogoče spremeniti, premakniti ali posodobiti uvožene podatke, ki jih vsebujejo.

Možno je tudi uporabniško opredeljeno uvažanje iz vira podatkov. Uvožene podatke lahko v programu Visio 2013 Professional prikažete v ločenem oknu "Zunanji podatki".

Uporabite različne predloge v programu Visio Professional 2013 in jih dodatno prilagodite z oblikami

Izdaja Visio Professional 2013 ponuja največjo izbiro Standard- in posebne diagrame, primerne za vizualizacijo struktur in procesov ter načrtov na večini poslovnih področij. Med njimi so številne različne vrste diagramov poteka, ki se lahko uporabljajo za predstavitev ne le tehničnih procesov in postopkov - diagrami poteka podatkov za predstavitve sistemov, diagrami poteka procesov za kemijsko inženirstvo - temveč tudi za tipična poslovna področja, kot so diagrami poteka dela in modeliranja poslovnih procesov.

Vključeni so tudi številni diagrami v skladu z UML-Standard (Unified Modeling Language), ki se večinoma uporabljajo pri razvoju programske opreme, z diagrami razredov in komponent za sistemske strukture in komponente, diagrami uvajanja in zaporedja za sisteme in njihove elemente, pa tudi zapis podatkovnih baz, diagrami primerov uporabe in komunikacije itd.

Vse predloge, ki so na voljo v programu Visio Professional 2013, je mogoče urejati z uporabo ustreznih Standard oblik in oblik, ki jih ustvarite sami, nastale diagrame pa je mogoče shraniti nazaj kot predloge.

Več novih funkcij in izboljšav v programu Visio Professional 2013

Glavna prednost programa Microsoft Visio 2013 Professional je vizualna usmerjenost v programe Office, zaradi česar je namizni prikaz uporabnikom takoj znan. Poleg že omenjenih profesionalnih funkcij ponuja Visio 2013 še druge novosti v primerjavi s prejšnjo različico:

 • Optimizirane predloge diagramov: V tej različici so bile dopolnjene ali izboljšane zlasti predloge programa Visio 2013 za diagrame podatkovnih zbirk ter organizacijske diagrame in predloge za enotni jezik modeliranja ter za modeliranje poslovnih procesov, vključno s predlogami Standard-Shapes in prikazom časovne osi.
 • Novo oblikovanje: Diagramom, ustvarjenim v programu Microsoft Visio Professional 2013, je zdaj mogoče dodati nove učinke, kot so 3D, barvni prehodi ali sence.
 • Funkcija povleci in spusti: S funkcijo povleci in spusti lahko program Visio 2013 Professional intuitivno uporabljate za uvoz podatkov v diagrame ali za lepljenje diagramov, ustvarjenih v programu Visio 2013, nazaj v dokumente Excel, PowerPoint ali Word.
 • Druge oblike datotek: Poleg datotečne končnice .vsdx za shranjevanje datotek Visio lahko Visio 2013 Professional uporablja tudi vsdm, .vssm, .vssx, .vstm in .vstx.

Struktura diagramov, ki so na voljo v programu Visio 2013 Professional

Visio 2013 Professional je organiziran in strukturiran kot gradbeni komplet, tako da se lahko uporabniki hitro znajdejo. Na voljo so naslednje 3 stopnje:

Oblike

Oblike predstavljajo osnovne elemente, tj. sestavine, ki sestavljajo diagram. V šablonah so združeni skupaj. Ko ustvarjate ali urejate diagram, obliko povlečete kot kopijo na nov ali obstoječi risalni list. V nasprotju z oblikami se kopije v programu Visio 2013 imenujejo instance.

Primerke ali kopirane oblike lahko nato urejate s pomočjo njihovih izbirnih točk - lahko jih obračate, spreminjate njihovo širino in višino ali jih pomanjšujete, spreminjate barvo, debelino črte ali obris ter vstavljate podatke ali besedilo.

Oblike

Določena skupina oblik je združena v tako imenovane predloge, ki običajno sestavljajo določeno vrsto diagrama, lahko pa so tudi večkrat v različnih predlogah. Zato je v vsaki vrsti diagrama v programu Visio 2013 Professional na voljo ustrezen nabor oblik.

Uporaba predlog v programu Visio 2013 Professional

Za ustvarjanje diagrama lahko uporabniki odprejo ustrezno predlogo, ki vsebuje ustrezen diagram Standard, in ga prilagodijo ali izpolnijo, ali pa oblikujejo svoj diagram z uporabo razpoložljivih oblik.

Takšne samostojno ustvarjene diagrame in vse druge standardne diagrame, urejene v programu Visio 2013 Professional, je mogoče shraniti in so na voljo, ko program znova odprete.

Datoteke programa Visio imajo lastno končnico .vsd, vendar jih lahko uporabite tudi v drugih Microsoftovih programih, na primer kot del predstavitve v programu PowerPoint. Uporabniki se morajo zavedati, da datoteka, ustvarjena v programu Visio Professional 2013, ni združljiva z novejšim programom Office.

Zahteve za strojno opremo za Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2013 Professional je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici - v skladu s tem veljajo različne pomnilniške zahteve.

Pomembno opozorilo: Različica programa Visio 2013 - tudi Professional Edition - ni združljiva z Microsoft Office 2016!

 • Operacijski sistemi: najmanj Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-bitni ali 64-bitni
 • Strežniški operacijski sistemi: vsaj Windows Server 2003 R2 ali Windows Server 2008 - 64-bitni
 • Procesor: x64-bitni ali x86-bitni, najmanj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik RAM: vsaj 1 GB (32-bitni) ali 2 GB (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3 GB prostega prostora
 • Zaslon: Grafična kartica, ki podpira DirectX10, z ločljivostjo vsaj 1 024 x 576 slikovnih pik

Visio 2013 Professional Edition - nakup poceni rabljene programske opreme na Wiresoft

Ta MS Visio 2013 Professional Edition je na voljo v Wiresoftovi spletni trgovini v obliki licence za enega uporabnika po posebej nizki ceni v obliki rabljene programske opreme, saj je tu cena bistveno nižja od primerljivega novega blaga; poleg tega v običajni trgovini kupci običajno najdejo le najnovejšo različico programske opreme Visio. Pogosto gre za naročniško različico z ustreznimi pogodbenimi obveznostmi in plačljivimi posodobitvami. Poleg nižje nakupne cene je prednost različice, ki jo ponuja Wiresoft, tudi neomejena uporabnost.

Osnovne informacije o rabljeni programski opremi podjetja Wiresoft: Tukaj ponujena enouporabniška licenca programa Visio Professional 2013 Edition izvira iz obsežne licence Microsoftovega programa, ki jo je najprej kupilo in pogosto uporabljalo pooblaščeno podjetje. V okviru zakonsko dovoljene nadaljnje prodaje ali nakupa s strani družbe Wiresoft je bila ta razdeljena na posamezne licence, ki so bile tako označene kot uporabljena programska oprema. Niti prenehanje veljavnosti licenčne licence niti označitev kot "rabljena programska oprema" sčasoma ne povzroči nobenih omejitev funkcionalnega obsega ali uporabnosti programa Visio 2013 - in to ne le zato, ker se programska oprema ne obrabi, temveč predvsem zato, ker opisani postopki ne kršijo nobenih veljavnih predpisov.

Poleg tega vse ponujene licence rabljene programske opreme, kot je v tem primeru Professional Edition programa Microsoft Visio 2013, izvirajo iz podjetij, za katera se za povezane poslovne transakcije uporablja veljavna sodna praksa, ki jasno določa, da je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno. To dejstvo so že jasno potrdile različne sodne odločbe, kar za vas kot kupca pomeni, da je po eni strani zanesljivo izključeno tveganje odgovornosti, po drugi strani pa je programska oprema, ki ste jo kupili, zaradi popolnega dokazila o vseh nakupih ali prodaji s strani družbe Wiresoft tudi revizijsko zanesljiva.

Ergo: nakup programske opreme pri Wiresoftu je za vas kot stranko vedno varen posel, ki vam ponuja samo prednosti! Pri nakupu rabljene licence programske opreme Visio 2013 Professional - ali katerega koli drugega Microsoftovega programa - ne koristite le velike cenovne prednosti v primerjavi z novim blagom, temveč tudi varnost kupca zaradi takojšnjega prenosa in takojšnje aktivacije licence z licenčnim ključem, ki velja izključno za kupljeno aplikacijo. Wiresoftova ponudba rabljene programske opreme vam zato omogoča, da sami uporabljate takšne ekskluzivne izdaje Microsoftovih programov.

V Wiresoftovi trgovini z rabljeno Microsoftovo programsko opremo ne boste našli le te izdaje programa Visio Professional 2013, temveč tudi druge različice ali izdaje tega programa in številne druge Microsoftove aplikacije, od katerih so številne združljive s to različico programa, kot so operacijski sistemi Windows in strežniški operacijski sistemi Windows. Če imate kakršno koli vprašanje o MS Visio Professional 2013 ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, nas kontaktirajte in prosite za kompetenten in prijazen nasvet - prek klepeta, telefona ali e-pošte.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije