Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10027
 • D87-07284
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
134,90 € * 148,90 € * (9,4% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


S programom Visio Professional 2016 imajo uporabniki na voljo največje število orodij in predlog za profesionalno ustvarjanje diferenciranih diagramov za različna poslovna, tehnična ali znanstvena področja - povsod, kjer načrti, risbe in ilustracije še posebej olajšajo razumevanje kompleksnih struktur, procesov in dejstev.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.
Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - kupite najobsežnejšo izdajo za profesionalne vizualizacije kot eno licenco

S programom Visio Professional 2016 imajo uporabniki na voljo največje število orodij in predlog za profesionalno ustvarjanje različnih diagramov za številna poslovna, tehnična ali znanstvena področja - povsod, kjer načrti, risbe in ilustracije olajšajo razumevanje zapletenih struktur, procesov in zlasti dejstev.

V ta namen Visio Professional 2016 ne ponuja le širokega nabora najrazličnejših vrst diagramov, vključno z izboljšavami, temveč tudi dodatne predloge in sloge, ki so s smiselno delitvijo na predloge pregledno organizirani v tematska področja s tako imenovanimi oblikami v gradbenem kompletu, da se glede na področje uporabe zagotovijo pripravljeni elementi, ki jih je mogoče le napolniti s trenutnimi podatki in po potrebi tudi prilagoditi ali spremeniti glede na lastne zamisli. Visio Professional 2016 ima zlasti za ustvarjanje poslovnih in tehničnih diagramov ter diagramov procesov, zlasti pa tudi omrežnih diagramov, diagramov programske opreme in diagramov podatkovnih baz, številne dodatne predloge (vključno z BPMN 2.0 - okrajšava za Business Process Model and Notation) ter dodatne tlorise in zemljevide.

Uporabniki, ki uporabljajo Microsoftovo storitev v oblaku OneDrive, lahko datoteke, ustvarjene s programom Visio Professional 2016, delijo tudi z drugimi na spletu in jih celo dajo na voljo za skupinsko sodelovanje.Ustvarjene diagrame je mogoče povezati z osnovnimi podatki in tako vedno zagotoviti "trenutno različico resnice" ("ena različica resnice"), saj se vsebovani podatki samodejno posodobijo. Podobno lahko s programom DataVisualizer uvozite podatke iz drugega vira neposredno v grafikon.

Od spletne straniWindows 8 lahko uporabniki uporabljajo program Visio Professional 2016 tudi v napravah, ki podpirajo dotik, in ga upravljajo s pisalom ali prstom za risanje ali dodajanje besedila.

Katerim uporabnikom je namenjena izdaja Visio Professional 2016?

Zahvaljujoč širokemu naboru oblik in orodij ponuja Professional Edition programa MS Visio 2016 najboljše pogoje, da ga bodo zahtevni uporabniki - v podjetjih, organizacijah ali celo samostojni podjetniki - lahko uporabljali za profesionalno ustvarjanje natančnih in kompleksnih vizualizacij, ki upoštevajo tudi veljavne norme in tehnične standarde.

Posamezna licenca Professional Edition programa Microsoft Visio 2016 je na voljo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot nakupna različica v obliki tako imenovane rabljene programske opreme, ki izvira iz prejšnje količinske licence. To pomeni, da je cena bistveno nižja kot pri novi programski opremi in da ni obvezna naročnina, kot se pogosto dogaja pri takih izdajah. Z eno licenco Wiresofta za Microsoftove programe lahko kupci izkoristijo ekonomske prednosti rabljene programske opreme in uporabljajo to profesionalno programsko opremo za vizualizacijo po razumni ceni. Poleg tega je ta različica zaradi združljivosti programa Visio Pro 2016 s spletno stranjo Windows 7 privlačna zlasti za krog uporabnikov, ki še vedno uporabljajo ta operacijski sistem, tako da za uporabo programa Visio 2016 ne potrebujejo (drage) posodobitve obstoječih programov.

Poleg programa Visio Professional 2016 je v spletni trgovini Wiresoft Software Online Shop na voljo veliko drugih Microsoftovih Windows posameznih programov ali programskih paketov, ki so združljivi s to izdajo in operacijskimi sistemi, kot cenovno ugodne posamezne licence za rabljeno programsko opremo. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije in novosti izdaje Visio Professional 2016.

Izključne lastnosti in funkcije izdaje Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 Edition ponuja več možnosti na številnih področjih za ustvarjanje diagramov in njihovo skupno rabo z drugimi. Te vključujejo naslednje ekskluzivne funkcije:

Načrtovanje diagramov v skladu z najnovejšimi standardi

V MS Visio Professional 2016 so za številne predloge vključeni različni industrijski standardi in zapisi, tako da diagrami, ustvarjeni z njimi, izpolnjujejo njihove standarde in lahko zato vsebujejo tudi zavezujoče izjave. Poleg tega številne oblike v programu Visio omogočajo povezavo s posameznimi kazalniki in metapodatki, ki se nato samodejno posodabljajo v diagramu.

 • UML 2.4: Unified Modeling Language je grafični jezik za modeliranje, ki se uporablja za specifikacijo in gradnjo ter vizualizacijo in dokumentiranje zlasti programskih komponent, pa tudi drugih sistemov.
 • Windows Workflow 4.0 je programska knjižnica za programsko okolje Microsoft .NET, ki se uporablja za preprost razvoj zapletenih programsko nadzorovanih delovnih procesov.
 • IEEE je svetovni Standard Inštituta inženirjev elektrotehnike in elektronike za področje elektrotehnike in informacijske tehnologije.
 • EPK - okrajšava za Event Driven Process Chain - je grafični jezik za modeliranje, ki ga organizacije pogosto uporabljajo za predstavitev in modeliranje poslovnih procesov, da bi sistematizirale ali vzporedile operativne procese.
 • ISO - je Standard za ustvarjanje izometričnih risb, zlasti za 3D predstavitve stavb, prostorov ali predmetov.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation - je grafični specifikacijski jezik, ki se uporablja v standardnih postopkih modeliranja poslovnih procesov, zlasti v poslovnih informacijskih sistemih, upravljanju procesov in dokumentaciji računalništva.

Samodejno ustvarjanje diagramov s programom DataVisualizer                      

Dodatek DataVisualizer je na voljo izključno v različici Visio Professional 2016 in omogoča samodejno ustvarjanje diagramov s povezavo z zunanjim virom podatkov, kot je Excel. Funkcijo je mogoče uporabiti za standardne diagrame poteka - preproste diagrame poteka - ter vodoravne ali navpične diagrame poteka - diagrame poteka z različnimi funkcijami. S sinhronizacijo podatkov v realnem času so spremembe v grafikonu (in v viru podatkov) vidne takoj, kar je še posebej pomembno pri upravljanju procesov.

Deljenje "trenutne različice resnice" grafikona prek brskalnika

Če oblike diagrama povežete s podatki v realnem času in jih daste na voljo na spletu prek Microsoftove storitve v oblaku OneDrive, ga lahko drugi uporabniki ne le urejajo prek brskalnika, temveč so lahko tudi prepričani, da jim je na voljo tako imenovana "trenutna različica resnice" tega diagrama, saj se povezani podatki v njem samodejno posodabljajo.

Uporaba datotek DWG v programu Visio Pro 2016

Profesionalna izdaja programa Visio 2016 podpira tudi uvoz datotek DWG (do DWG 2010) - industrijskega standarda za izmenjavo podatkov CAD - iz programa AutoCAD. Tako so datoteke .dwg uporabnikom na voljo za nadaljnjo uporabo v programu Visio, npr. na podlagi tlorisov stavb, da bi te informacije uporabili za načrtovanje prostora, npr. za pisarne ali industrijske obrate.

Diagrame, ustvarjene v programu Visio, lahko ponovno shranite kot datoteke programa AutoCAD ali v običajnih formatih slikovnih datotek .jpeg, .png ali .xml ter v formatu PDF.

Poleg tega program Visio Professional 2016 uporablja tudi datotečna formata VSDX in VSDM, ki temeljita na Microsoftovi Standard OPC (Open Packaging Conventions) za stiskanje datotek v formatu ZIP.

Druge funkcije v programu Visio 2016 Professional

Uporabniki lahko v različici Professional in drugih izdajah programa Visio 2016 dostopajo do številnih drugih priročnih funkcij, ki olajšajo uporabo programa in ga naredijo učinkovitejšega:

Office Funkcije v programu Visio 2016 Professional

Trenutne funkcije so na voljo tudi v različici Professional v MS Visio 2016, kot so v ustrezni različici Office Različica je integrirana:

 • Funkcija iskanja "Povej mi" omogoča hitrejšo orientacijo, zlasti za začetnike: v iskalno polje preprosto vnesite iskane funkcije in izraze, Visio pa vam bo pokazal, kje jih najdete ali kako jih uporabiti.
 • "Črne teme" ponujajo barvne prilagoditve namizja na belem, sivem ali črnem področju, ki s spreminjanjem kontrastov omogočajo očem prijaznejše delo.

"Začetne diagrame" uporabite kot predloge v programu Visio Professional 2016 - ali pa ustvarite lastne oblike

"Začetni diagrami" so učinkovita podpora v programu Visio za hitrejše ustvarjanje diagramov. V njih so na voljo pripravljeni izpolnjeni diagrami, ki jih lahko uporabnik dopolni ali prilagodi z vnosom lastnih podatkov na podlagi razumljivih navodil po korakih. Za program Visio Professional 2016 so na voljo začetni diagrami, posebej za diagrame poteka - tako imenovani "Swimlane diagrami".

Izboljšana podpora in združljivost

Visio Professional 2016 uporabnike podpira tudi s koristnimi nasveti in funkcijami pri ustvarjanju diagramov: Na primer, samodejna poravnava in postavitev oblik, ki jih je v diagram še posebej enostavno vključiti z metodo povleci in spusti, zagotavlja jasen videz.

Na splošno je bila združljivost programa Visio 2016 z drugimi programi Office bistveno izboljšana: datoteke Visio lahko zdaj brez težav uporabljate v drugih vrstah dokumentov, na primer kot grafiko v predstavitvi PowerPoint.

Vrste diagramov, ki so na voljo v programu Visio Professional 2016

Širok nabor profesionalnih diagramov, ki so na voljo v programu Visio Professional 2016, s 70 predlogami in več kot 600 običajnimi oblikami ter še 400 inteligentnimi oblikami, še bolj olajša vizualizacijo najrazličnejših struktur, sistemov in procesov. Za preprosto uporabo te široke palete možnosti in boljšo orientacijo pri iskanju ustrezne predloge diagrama so vse vrste jasno dodeljene različnim predlogam, ki vsebujejo ustrezne oblike, od katerih številne ustrezajo tudi tipičnim industrijskim standardom, vključno z:

 • Diagrami poteka, časovnice, diagrami vrtenja in organizacijski diagrami - za poslovne diagrame
 • Diagrami IT za preslikave imenikov Active Directory ter podrobne omrežne in stojalne naloge, vključno z diagrami ITIL (Information Technology Infrastructure Library) Standard
 • Diagrami za programsko opremo in zbirke podatkov, kot so UML 2.4 (Unified Modeling Language), zemljevidi spletnih strani in zapisi zbirk podatkov
 • Medfunkcijske diagrame in diagrame v skladu z IDEF0 (Integration Definition for Process Modeling) in BPMN (Business Process Model and Notation) Standard, pa tudi delovne tokove Microsoft SharePoint - za vse vrste diagramov procesov
 • Tipski načrti in tlorisi nepremičnin, pisarn in prostorov s sistemom HVAC (ogrevanje, prezračevanje in klimatizacija)
 • Tehnični diagrami za električne inštalacije, tokokroge in sisteme v skladu s standardom IEEE Standard (Inštituta inženirjev elektrotehnike in elektronike)

Poleg tega Visio Professional 2016 uporabnikom omogoča uporabo obstoječih oblik in njihovo prilagajanje, vključno z uporabo različnih orodij za oblikovanje besedila, spreminjanje sloga črt ter zapolnjevanje območij z barvami, vzorci itd. Nato jih lahko shranite v predlogo Priljubljeno za ponovno uporabo.

Zahteve za strojno opremo za Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici - glede na to veljajo dodatne različne zahteve, npr. za glavni pomnilnik. Ob uporabi operacijskega sistema Windows 8 program Visio 2016 podpira zaslone z več dotiki, zato je programska oprema primerna za mobilno uporabo na ustreznih končnih napravah iOS ali Android. Za upravljanje datotek Visio v oblaku je potrebna povezava z MS OneDrive.

 • Podprti operacijski sistemi: od Windows 7 ali višje
 • Podprti strežniški operacijski sistemi: od Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 do Windows Server 2008 R2
 • Procesor: x86 z vsaj 1 GHz; x64 z vsaj 2 GHz, SSE2
 • Pomnilnik: 1,0 GB RAM (32 bitov); 2,0 GB RAM (64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3,0 GB
 • Ločljivost: 1.024 x 768 slikovnih pik
 • Grafična kartica: DirectX 10

Kupite MS Visio 2016 Professional Edition kot eno licenco po razumni ceni na Wiresoft

Professional Edition programa Visio 2016 podjetje Wiresoft v spletni trgovini ponuja v obliki licence za enega uporabnika kot rabljeno programsko opremo - zato je njegova cena bistveno nižja od cene primerljivega novega blaga, medtem ko je v običajni trgovini pogosto na voljo le najnovejša različica programa Visio. Poleg nižje cene ima nakupna različica programa Visio 2016 tudi veliko ekonomsko prednost, saj jo lahko uporabljate neomejeno dolgo, ker ne gre za naročniško različico z značilnimi pogodbenimi obveznostmi.

Ta razpoložljiva enouporabniška licenca MS Visio 2016 Professional Edition je bila del prejšnje licenčne količine istoimenskega programa podjetja Microsoft, s to razliko, da jo je kupilo in morda uporabljalo podjetje. Pri nadaljnji prodaji družbi Wiresoft je bila licenca za količino pretvorjena v posamezne licence, zato je bila ta označena kot rabljena programska oprema ali "Rabljena programska oprema". Vendar pa niti ta pretvorba v licence za posameznega uporabnika niti to označevanje programa Visio Professional 2016 Edition kot rabljene programske opreme ne povzročata nobenih omejitev glede njene uporabnosti ali obsega funkcij - ne le zato, ker se programska oprema ne sme obrabiti, temveč tudi zato, ker delitev in nadaljnja prodaja ne pomenita kršitve veljavnih zakonskih določb: Licence, ki so pri Wiresoftu na voljo kot rabljena programska oprema, na primer licence za Microsoft Visio 2016 Professional Edition, prihajajo izključno iz podjetij v Evropi. Zato tudi osnovne poslovne transakcije ureja sodna praksa, veljavna v EU, ki jasno določa, da je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno. To je bilo večkrat potrjeno tudi z različnimi sodnimi odločbami, zato je tveganje odgovornosti za vas kot kupca zanesljivo izključeno. Poleg tega je programska oprema, ki ste jo kupili, tudi revizijsko zanesljiva zaradi popolnega dokazila o vseh prejšnjih kupcih ali prodajalcih s strani podjetja Wiresoft.

Vaš nakup programske opreme prek Wiresofta je vedno varen posel, ki ima za vas samo prednosti! Z vsakim nakupom licence, kot je MS Visio 2016 Professional v Wiresoftovi trgovini, ne izkoristite le cenovne prednosti pred primerljivim novim blagom, temveč tudi varnost takojšnjega prenosa po zaključku postopka plačila, vključno s takojšnjo aktivacijo vaše licence z veljavnim licenčnim ključem.

Tako vam nakup rabljenih licenc za programsko opremo, na primer za Visio Professional 2016 Edition ali za drug Microsoftov program, ponuja tudi možnost uporabe takih ekskluzivnih izdaj programa brez omejitev.

V trgovini Wiresoft Shop za rabljeno Microsoftovo programsko opremo poleg MS Visio Professional 2016 Edition ne boste našli le drugih izdaj ali različic programa Visio, temveč tudi številne druge Microsoftove programe, ki so združljivi z njim, kot so operacijski sistemi Windows in strežniški operacijski sistemi itd. Če imate kakršna koli vprašanja o MS Visio Professional 2016 ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi v trgovini Wiresoft Softwareshop, uporabite našo kompetentno in prijazno podporo - v klepetu, po telefonu ali e-pošti.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije