Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10546
  • VS7-ESSL-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
344,90 € * 381,90 € * (9,69% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"

Odkrijte naslednjo raven virtualizacije s kompletom VMware vSphere 7 Essentials Kit

VMware vSphere 7 Essentials Kit je paket vse-v-enem za mala podjetja, ki iščejo zanesljivo, razširljivo in varnostno premišljeno virtualizacijsko rešitev. Ne glede na to, ali delate prve korake v svet virtualizacije ali želite izboljšati obstoječo infrastrukturo, vam komplet vSphere 7 Essentials Kit ponuja orodja, ki jih potrebujete za vzpostavitev in upravljanje učinkovitega in varnega virtualnega okolja.

Uvod v VMware vSphere 7 Essentials Kit

komplet vSphere 7 Essentials Kit je popolna virtualizacijska rešitev, zasnovana posebej za mala podjetja. Vključuje vse osnovne komponente, ki jih potrebujete za vzpostavitev in upravljanje virtualnega okolja, vključno z gostitelji ESXi in napravo vCenter Server Appliance.

S svojim intuitivnim uporabniškim vmesnikom in zanesljivimi orodji za upravljanje je komplet vSphere 7 Essentials Kit ne le zmogljiv, temveč tudi enostaven za uporabo, zato je idealna izbira za mala podjetja, ki želijo optimizirati svoje vire IT in povečati učinkovitost svojega dela.

Kaj je novega v vSphere 7 Essentials Kit?

VMware vSphere 7 Essentials Kit prinaša več ključnih izboljšav in novih funkcij, po katerih se razlikuje od svojih predhodnikov. Te vključujejo izboljšane varnostne funkcije, večjo razširljivost in izboljšane zmogljivosti za avtomatizacijo in poenostavitev upravljanja IT.

Povečajte zmogljivost IT z VMware vSphere 7 Essentials Kit

S kompletom VMware vSphere 7 Essentials Kit lahko povečate zmogljivost svojih virov IT in hkrati zmanjšate stroške poslovanja. S konsolidacijo fizičnih strežnikov v virtualne stroje lahko učinkoviteje uporabljate svoje vire in zmanjšate izpade infrastrukture IT.

Optimizacija zmogljivosti

VMware vSphere 7 Essentials Kit uporablja napredne tehnologije, ki vam pomagajo optimizirati zmogljivost vaših sistemov IT. To vključuje funkcije, kot sta dinamično razporejanje virov (DRS), ki samodejno uravnava obremenitev virtualnih strojev in zagotavlja optimalno zmogljivost, ter vMotion, ki vam omogoča prilagodljivost pri premikanju delujočih virtualnih strojev med gostitelji brez izpadov.

Zmanjšajte operativne stroške

S konsolidacijo strežnikov in optimizacijo virov IT vam lahko komplet VMware vSphere 7 Essentials Kit pomaga zmanjšati stroške poslovanja. Manjše število fizičnih strežnikov pomeni manjše stroške strojne opreme, manjšo porabo energije in manj vzdrževanja, kar lahko privede do znatnih prihrankov.

Če povzamemo, je komplet VMware vSphere 7 Essentials Kit zmogljiva in stroškovno učinkovita rešitev za mala podjetja, ki želijo optimizirati in posodobiti svojo infrastrukturo IT. S preprostim vmesnikom za uporabo, naprednimi funkcijami in robustnostjo zagotavlja vse, kar potrebujete za vzpostavitev in upravljanje varnega in učinkovitega virtualnega okolja.

Varnostne izboljšave v kompletu VMware vSphere 7 Essentials Kit

V današnjem digitalnem svetu varnost ni več predmet pogajanj. S kompletom VMware vSphere 7 Essentials Kit so vaši virtualni stroji in podatki dobro zaščiteni. Ponuja integrirano varnostno arhitekturo, ki sega od strojne opreme do aplikacijske plasti in zagotavlja popolno zaščito vaše infrastrukture IT.

Integrirano šifriranje

Eden od najbolj pomembnih varnostnih vidikov kompleta VMware vSphere 7 Essentials Kit je vgrajeno šifriranje. To pomeni, da so vsi podatki, shranjeni v vašem virtualnem okolju, samodejno šifrirani. S tem so vaši dragoceni podatki zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom in neberljivi tudi v primeru kraje.

Varnostne politike in skladnost

VMware vSphere 7 Essentials Kit vam omogoča tudi določanje in uveljavljanje varnostnih politik za zagotavljanje skladnosti s standardi podjetja. S funkcijami, kot sta Host Profiles in Auto Deploy, lahko hitro in preprosto uporabite dosledne konfiguracije na več gostiteljih, kar olajša izpolnjevanje standardov skladnosti in varnostnih predpisov.

Poenostavite upravljanje IT s kompletom VMware vSphere 7 Essentials Kit

Poleg zmogljivosti in varnosti VMware vSphere 7 Essentials Kit zagotavlja tudi številne funkcije, ki poenostavljajo upravljanje vašega virtualnega okolja. Te funkcije zmanjšujejo zapletenost in stroške upravljanja ter vam omogočajo, da se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno: Vašemu poslovanju.

Avtomatizirano upravljanje in delovanje

VMware vSphere 7 Essentials Kit vključuje funkcije za avtomatizacijo procesov upravljanja in delovanja, ki vam lahko prihranijo čas in sredstva. S funkcijami, kot so Auto Deploy, Host Profiles in Update Manager, lahko avtomatizirate številna ponavljajoča se opravila in zagotovite, da so vaši gostitelji vedno posodobljeni.

Skalabilnost in zagotavljanje prihodnosti

Komplet VMware vSphere 7 Essentials Kit je zasnovan tako, da ga je mogoče razširiti in prilagoditi prihodnosti. Omogoča vam, da po potrebi razširite in nadgradite svojo virtualno infrastrukturo, ne da bi vam bilo treba vlagati v dodatno strojno opremo. Podpira tudi najnovejše tehnologije in standarde, zato ste lahko prepričani, da bo vaša infrastruktura IT v prihodnosti rasla skupaj z vašim podjetjem.

Na splošno komplet VMware vSphere 7 Essentials zagotavlja zanesljivo, varno in enostavno upravljivo virtualizacijsko rešitev, ki je popolnoma prilagojena potrebam malih podjetij. S kombinacijo zmogljivih funkcij, vgrajene varnosti in poenostavljenega upravljanja je idealna izbira za podjetja, ki želijo posodobiti in optimizirati svojo infrastrukturo IT.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije