Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10597
 • VS8-STD-C
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
896,90 € * 995,90 € * (9,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard - naslednja generacija rešitev za virtualizacijo

VMware vSphere 8 Standard je najsodobnejša virtualizacijska rešitev, ki podjetjem pomaga optimizirati infrastrukturo IT, povečati zmogljivost ter poenostaviti upravljanje strežnikov in aplikacij. V tem članku boste izvedeli, zakaj je VMware vSphere 8 Standard izjemna izbira za vaše potrebe virtualizacije.

Ključne značilnosti VMware vSphere 8 Standard

 1. Virtualizacija strežnikov: VMware vSphere 8 Standard vam omogoča pretvorbo fizičnih strežnikov v virtualne stroje (VM). To omogoča učinkovito uporabo virov in prihranek pri stroških.
 2. Visoka razpoložljivost: Izdelek ponuja integrirane funkcije za zagotavljanje visoke razpoložljivosti vaših aplikacij. V primeru okvar strojne opreme je izguba podatkov čim manjša, vaše storitve pa ostanejo neprekinjeno na voljo.
 3. Napredna varnost: VMware vSphere 8 Standard vključuje varnostne funkcije, kot so šifriranje, upravljanje identitet in varnostno usmerjena arhitektura za zaščito vaših podatkov in aplikacij.
 4. Učinkovito upravljanje: Platforma zagotavlja zmogljiva orodja za upravljanje in spremljanje vašega virtualnega okolja, s čimer zagotavlja učinkovito uporabo virov.

Prednosti VMware vSphere 8 Standard

 • Prihranek stroškov: S konsolidacijo strežnikov in virtualizacijo infrastrukture IT lahko prihranite precej stroškov strojne opreme.
 • Prilagodljivost in razširljivost: VMware vSphere 8 Standard vam omogoča, da po potrebi razširite svoje vire in tako zadostite spreminjajočim se zahtevam.
 • Boljša zmogljivost: Optimizirana uporaba virov in visoka razpoložljivost vaših aplikacij izboljšata zmogljivost vaše infrastrukture IT.

Prihodnost vaše infrastrukture IT z VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard je ključna rešitev, ki vašo infrastrukturo IT dvigne na naslednjo raven. S svojimi inovativnimi funkcijami in preverjeno zanesljivostjo družbe VMware ste dobro opremljeni za soočanje z izzivi digitalne preobrazbe. Z VMware vSphere 8 Standard povečajte učinkovitost svojih virov IT in zagotovite prihodnost svojih poslovnih aplikacij. To je virtualizacijska rešitev naslednje generacije, ki vam pomaga ohraniti konkurenčnost v hitro spreminjajočem se svetu IT.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije