Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
995,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Novosti v VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard je ena od štirih izdaj vSphere. vSphere 8 Standard je licenciran po fizičnih procesorjih gostiteljev. Od različice 7 je največje število procesorskih jeder omejeno na 32. Velikost glavnega pomnilnika ni upoštevana. Na licenciranem strežniku vSphere lahko deluje poljubno število virtualnih strojev (VM). Ne vključuje strežnika vCenter Server (/vendor/vmware/vcenter-server/standard/). Glavna primera uporabe vSphere Standard sta konsolidacija strežnikov in neprekinjeno poslovanje.

vSphere 8 Standard vključuje nove funkcije in izboljšave

Pri nadgradnji sistemov vSphere je dokazano, da je različica vCentra vedno večja ali enaka različici ESXi. Tako lahko izkoristite vse nove funkcije, ki so bile predstavljene v najnovejši izdaji vSphere. Za več informacij o številkah izdelave vSphere glejte VMware vCenter Server številke in različice izdelave ter VMware ESXi/ESX številke in različice izdelave. Za informacije o omejitvah nadgradnje za različice vSphere, ki so bile uvedene nazaj, glejte članek 67077 v bazi znanja VMware.

izboljšave storitve vSphere Cluster Service (vCLS): S posodobitvijo vSphere 7.0 Update 3 lahko skrbniki vSphere konfigurirajo virtualne stroje vCLS za delovanje na določenih podatkovnih skladih tako, da konfigurirajo nastavitve podatkovnega skladišča vCLS za virtualne stroje vsake gruče. Skrbniki lahko določijo tudi politike obdelave podatkov, s katerimi določijo, kako naj vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) razporedi skupine posredniških VM vCLS (VM vCLS) in drugih VM za delovno obremenitev.

VMware vSphere 8 Standard zagotavlja zelo prilagodljivo virtualizacijsko platformo

VMware vSphere 8 Standard je virtualizacijska platforma za podatkovne centre in strežnike, ki je ključna digitalna podlaga za infrastrukture v oblaku. Z vSphere 8 Standard lahko podatkovna središča preprosto spremenite v okolja v oblaku ne glede na aplikacije naprav in operacijske sisteme.

VMware vSphere 8 Standard - virtualizacijska platforma podjetja VMware: vSphere 8 Standard temelji na konceptu virtualizacije in izkorišča njeno moč za preoblikovanje podatkovnega centra v poenostavljeno infrastrukturo za računalništvo v oblaku. To organizacijam IT omogoča, da prožno in zanesljivo zagotavljajo storitve IT. VMware vSphere 8 Standard kot operacijski sistem v oblaku upravlja velike infrastrukture, kot so skladišče, omrežja in procesorji, v dinamičnem in brezhibnem delovnem okolju. Poleg tega lahko s tem programskim paketom upravljate vse zaplete podatkovnega centra.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.