Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
995,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard: naslednja raven virtualizacije IT

VMware vSphere 8 Standard je najnovejši dodatek k impresivni družini izdelkov podjetja VMware, vodilnega na področju virtualizacije. Nova izdaja prinaša številne izboljšave in nove funkcije, namenjene strokovnjakom IT, da izboljšajo zmogljivost, razširljivost in varnost svojih infrastruktur IT.

Nova generacija virtualizacijske tehnologije

VMware vSphere 8 Standard postavlja nove standarde v tehnologiji virtualizacije. Ponuja izboljšane možnosti upravljanja virtualnih strojev (VM) in gostiteljev, izboljšano integracijo s sodobnimi tehnologijami shranjevanja in omrežnimi tehnologijami ter obsežne možnosti avtomatizacije in prilagajanja. Z VMware vSphere 8 Standard lahko povečate učinkovitost svoje infrastrukture IT in zmanjšate stroške poslovanja, hkrati pa poenostavite uvajanje in upravljanje aplikacij in storitev.

Enostavno in učinkovito upravljanje virov

Ena najpomembnejših funkcij VMware vSphere 8 Standard je izboljšano upravljanje virov. S funkcijami, kot sta porazdeljeni načrtovalec virov (Distributed Resource Scheduler - DRS) in modul za visoko razpoložljivost (High Availability - HA), lahko zagotovite, da imajo vaše aplikacije in storitve vedno na voljo vire, ki jih potrebujejo. Te funkcije vam pomagajo povečati zmogljivost in razpoložljivost storitev IT ter zagotavljajo učinkovito uporabo virov strojne opreme.

VMware vSphere 8 Standard: platforma za prihodnjo rast

VMware vSphere 8 Standard ni le izboljšana različica znanega izdelka vSphere, temveč platforma, zasnovana za prihodnjo rast in inovacije. S podporo za nove tehnologije in standarde, vključno s kontejnerji in Kubernetesom, lahko zagotovite, da je vaša infrastruktura IT pripravljena na izzive prihodnosti.

Podpora za kontejnerje in Kubernetes

VMware vSphere 8 Standard vključuje obsežno podporo za vsebnike in Kubernetes, dve najpomembnejši tehnologiji v sodobnih okoljih za razvoj programske opreme in delovanje. Z VMware vSphere 8 Standard lahko na isti platformi poleg tradicionalnih virtualnih računalnikov zaženete in upravljate tudi kontejnerske aplikacije. Tako lahko nove arhitekture aplikacij in razvojne prakse brez težav vključite v obstoječe okolje IT.

Izboljšana razširljivost in zmogljivost

Z VMware vSphere 8 Standard lahko bistveno izboljšate razširljivost in zmogljivost svoje infrastrukture IT. Z izboljšano podporo za večjedrne procesorje in velike pomnilniške zmogljivosti lahko upravljate tudi najzahtevnejše delovne obremenitve. Poleg tega nova tehnologija vMotion ponuja pomembne izboljšave pri selitvi virtualnih računalnikov v živo, kar pomeni manj izpadov in višjo kakovost storitev.

VMware vSphere 8 Standard je naslednji korak v virtualizaciji IT. S svojo napredno tehnologijo in bogatim naborom funkcij vam omogoča, da optimizirate svojo infrastrukturo IT, povečate učinkovitost ter se pripravite na prihodnjo rast in inovacije. Odkrijte, kako vam lahko VMware vSphere 8 Standard pomaga pri doseganju vaših ciljev na področju IT.

Enotni vmesnik za upravljanje z VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard omogoča, da skrbniki IT lažje kot kdaj koli prej ohranijo nadzor nad svojimi virtualnimi okolji. S poenotenim vmesnikom za upravljanje zagotavlja enotno točko dostopa za spremljanje, upravljanje in optimizacijo vseh vidikov vaše virtualne infrastrukture.

Intuitiven in zmogljiv vmesnik

Intuitiven in zmogljiv vmesnik VMware vSphere 8 Standard omogoča enostavno sledenje virtualnim računalnikom in gostiteljem. Od tu lahko hitro dostopate do ključnih informacij in funkcij, kot so zmogljivost virtualnih strojev, stanje strojne opreme, alarmi in dogodki. Možnost upravljanja virtualne infrastrukture z osrednje lokacije lahko pripomore k večji učinkovitosti ter hitrejšemu prepoznavanju in reševanju morebitnih težav.

Prilagojene nadzorne plošče in poročila

VMware vSphere 8 Standard omogoča tudi ustvarjanje nadzornih plošč in poročil po meri. Z njimi lahko pridobite točno tiste informacije in vpogled, ki jih potrebujete za sprejemanje premišljenih odločitev o upravljanju svojega virtualnega okolja. Ne glede na to, ali želite spremljati, kako delujejo določeni virtualni stroji, paziti, kako se uporabljajo viri strojne opreme, ali opaziti trende v virtualnem omrežju, vam lahko pomagajo nadzorne plošče in poročila, ki jih je mogoče prilagoditi v okolju vSphere 8 Standard.

VMware vSphere 8 Standard in varnost

VMware vSphere 8 Standard ponuja številne funkcije in izboljšave, ki pomagajo okrepiti varnost vašega virtualnega okolja. Vključuje vgrajene varnostne funkcije, ki pomagajo zaščititi vaše virtualne računalnike in podatke pred grožnjami.

Vgrajene varnostne funkcije

VMware vSphere 8 Standard vključuje različne varnostne funkcije, ki pomagajo zaščititi vaše virtualne stroje in podatke. Te vključujejo šifriranje na ravni virtualnega stroja in omrežja, možnosti varnega zagona za virtualne stroje in gostitelje ter izboljšano integracijo z VMware NSX za napredno zaščito omrežja.

Skladnost in revizija

VMware vSphere 8 Standard omogoča tudi lažje revidiranje in dokazovanje skladnosti s standardi. Vključuje možnosti upravljanja konfiguracije in revidiranja, s katerimi lahko sledite spremembam v virtualnem okolju in dokažete, da so vaše prakse IT skladne z ustreznimi standardi in najboljšimi praksami.

Z VMware vSphere 8 Standard lahko izboljšate zmogljivost, razširljivost in varnost svoje infrastrukture IT, hkrati pa ohranite nadzor in se pripravite na prihodnjo rast. Odkrijte, kako vam lahko VMware vSphere 8 Standard pomaga pri doseganju vaših ciljev na področju IT.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.