Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - vsestranska programska oprema za razvijalce kot nakupna različica Visual Studio 2019 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je bil...
76,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Povečajte produktivnost razvijalcev z Visual Studio 2019 Enterprise - na voljo za nakup Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih...
851,90 € *

Kupite Visual Studio 2019: Vrhunsko razvojno okolje

Svet razvoja programske opreme se je v zadnjih letih hitro razvijal in v dobi digitalne preobrazbe so razvijalci bolj kot kdaj koli prej postavljeni pred izziv ustvarjanja visokokakovostnih aplikacij. Zato je tu Visual Studio 2019, najnovejša iteracija Microsoftovega zaupanja vrednega integriranega razvojnega okolja (IDE). V tem članku se bomo poglobili v Visual Studio 2019 in izpostavili njegove izjemne funkcije, zmožnosti in novosti.

Nova dimenzija razvoja z Visual Studio 2019

Visual Studio 2019 predstavlja novo dimenzijo v razvoju programske opreme. S sodobno, uporabniku prijazno in intuitivno zasnovo IDE zagotavlja delovno okolje, ki razvijalcem omogoča, da se osredotočijo na tisto, kar je najpomembnejše: izdelavo odlične programske opreme. Prenovljen uporabniški vmesnik in izboljšana postavitev olajšata navigacijo po projektih in povečujeta učinkovitost.

Orodja za razvoj in razhroščevanje v najboljši luči z Visual Studio 2019

Visual Studio 2019 je opremljen z zmogljivimi orodji za razvoj in razhroščevanje, ki povečujejo produktivnost in izboljšujejo kakovost kode. Vgrajeni razhroščevalnik razvijalcem omogoča hitrejše odkrivanje in odpravljanje napak. S funkcijami, kot so spremljanje v realnem času, pregledovanje spremenljivk in inteligentno izpopolnjevanje kode, postane razvoj programskih projektov bolj gladek in učinkovit.

Več kot en jezik

IDE ponuja podporo za številne programske jezike in ogrodja, vključno s C#, C++, Python, JavaScript in številnimi drugimi. Ta vsestranskost omogoča razvijalcem, da delajo v želenem jeziku in izkoristijo bogate funkcije programa Visual Studio 2019. Brezhibna integracija z orodji in razširitvami tretjih oseb odpira dodatne možnosti za racionalizacijo razvojnega procesa.

Razvoj in uvajanje v oblaku

Visual Studio 2019 ponuja brezhibno integracijo z Microsoft Azure, kar močno poenostavi razvoj in uvajanje aplikacij v oblaku. Razvijalci lahko brez težav gradijo, preizkušajo in prenašajo aplikacije v oblak ter tako izkoristijo prednosti skalabilnosti in razpoložljivosti v oblaku. Integracija Azure DevOps omogoča učinkovito sodelovanje in avtomatizacijo procesov razvoja in uvajanja.

Prihodnost spletnega razvoja

Visual Studio 2019 spletnim razvijalcem ponuja sodobno in zmogljivo razvojno izkušnjo. IDE podpira najnovejše spletne tehnologije in ogrodja ter omogoča razvoj odzivnih in interaktivnih spletnih aplikacij. Z integriranimi predlogami in orodji za razvoj sprednjega in zadnjega dela lahko razvijalci brez težav uresničijo svoje spletne projekte.

Strojno učenje in umetna inteligenca

Prihodnost razvoja programske opreme bosta vedno bolj oblikovala strojno učenje in umetna inteligenca. Visual Studio 2019 zagotavlja celovito podporo tem nastajajočim tehnologijam, saj razvijalcem ponuja orodja in vire za ustvarjanje, usposabljanje in vključevanje modelov umetne inteligence v aplikacije. S tem se odpirajo nove možnosti za razvoj inteligentnih in podatkovno usmerjenih aplikacij.

Angažirana skupnost razvijalcev

Visual Studio 2019 ima koristi od aktivne in angažirane skupnosti razvijalcev. Možnost izmenjave znanja, razvoja razširitev in prejemanja podpore v forumih in družabnih medijih spodbuja sodelovanje in omogoča razvijalcem, da se učijo iz izkušenj drugih.

Na splošno Visual Studio 2019 ponuja vrhunsko razvojno okolje, ki izpolnjuje potrebe sodobnih projektov programske opreme. S sodobno zasnovo, zmogljivimi orodji ter brezhibno integracijo z oblakom in novimi tehnologijami je Visual Studio 2019 nedvomno prva izbira za razvijalce, ki želijo ustvarjati inovativno in kakovostno programsko opremo.