Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - vsestranska programska oprema za razvijalce kot nakupna različica Visual Studio 2019 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je bil...
156,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Povečajte produktivnost razvijalcev z Visual Studio 2019 Enterprise - na voljo za nakup Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih...
1.725,90 € *

Microsoft Visual Studio 2019 - pregled

Microsoft Visual Studio 2019 je znano in zmogljivo integrirano razvojno okolje (IDE) za razvijalce. V tem članku si bomo ogledali ključne vidike Visual Studia 2019 in zakaj je pomemben za razvijalce.

Kaj je Microsoft Visual Studio 2019?

1. Celovito IDE

Visual Studio 2019 je integrirano razvojno okolje, ki razvijalcem ponuja širok nabor orodij in funkcij. Omogoča ustvarjanje aplikacij za operacijski sistem Windows, splet, mobilne naprave in oblak.

2. Podprti jeziki in platforme

Ta IDE podpira različne programske jezike, kot so C#, C++, Python, JavaScript in drugi. Razvijalci lahko razvijajo medplatformne aplikacije za sisteme Windows, Android, iOS in splet.

Zakaj naj razvijalci uporabljajo Microsoft Visual Studio 2019?

1. Zmogljivo razhroščevanje in testiranje

Visual Studio 2019 ponuja zmogljiva orodja za razhroščevanje in testiranje, ki olajšajo odpravljanje težav in nadzor kakovosti. Razvijalci lahko učinkoviteje pišejo kodo in hitreje odpravljajo napake.

2. Integracija z Azure in DevOps

Brezhibna integracija Visual Studia 2019 z Microsoft Azure in Azure DevOps omogoča učinkovito skupinsko sodelovanje, neprekinjeno integracijo in uvajanje (CI/CD) ter razvoj v oblaku.

3. Razširljiva funkcionalnost

IDE podpira številne razširitve in vtičnike, ki razširjajo funkcionalnost. Razvijalci lahko dodajo orodja po meri in tako optimizirajo svoje razvojne procese.

Posodobitev na Microsoft Visual Studio 2019

1. Najnovejše funkcije

Razvijalci, ki nadgrajujejo prejšnjo različico na Visual Studio 2019, bodo deležni novih funkcij in izboljšav, vključno z boljšo zmogljivostjo, analizo kode in izboljšanim uporabniškim vmesnikom.

2. Dolgoročna podpora

Microsoft ponuja dolgoročno podporo za Visual Studio 2019, kar pomeni, da so zagotovljene varnostne posodobitve in popravki napak.

Kupite Visual Studio 2019 za Windows pri Wiresoftu

Na splošno je Microsoft Visual Studio 2019 celovit IDE, ki razvijalcem zagotavlja orodja in vire za razvoj visokokakovostnih aplikacij za različne platforme. Z zmogljivimi funkcijami razhroščevanja, integracijo z Azure in DevOps ter različnimi razširitvami je dragocena izbira za razvijalce, ki želijo povečati učinkovitost svojih projektov. Nadgradnja na najnovejšo različico ponuja dodatne prednosti in dolgoročno podporo.

kategorije