Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
156,90 € * 172,90 € * (9,25% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenčni ključ
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Visual Studio 2019 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je namenjena zahtevnim programerjem ter majhnim ali srednje velikim ekipam razvijalcev. Obsežen nabor funkcij ponuja vsa orodja za realizacijo naslednje generacije aplikacij in iger - vključno z aplikacijami Xamarin za sisteme Android, macOS, iOS, tvOS in watchOS. Druge funkcije, ki omogočajo še učinkovitejši razvoj, so Tool CodeLens za prikaz uporabe posameznih koščkov kode v rešitvi, ne da bi bilo treba prekiniti delo, IntelliCode za pospešitev dela s predlogi rešitev na podlagi umetne inteligence in Visual Studio Live Share, ki podpira skupinsko delo s sodelovanjem v realnem času.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - vsestranska programska oprema za razvijalce kot nakupna različica

Visual Studio 2019 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je bil zasnovan za zahtevne programerje in majhne ali srednje velike skupine razvijalcev. Obsežen nabor funkcij ponuja vsa orodja za ustvarjanje naslednje generacije aplikacij in iger, vključno z aplikacijami Xamarin za Android, macOS, iOS, tvOS in watchOS. Druge funkcije, ki omogočajo še učinkovitejši razvoj, vključujejo orodje CodeLens, ki prikazuje, kako se posamezni delčki kode uporabljajo v rešitvi, ne da bi prekinili delo, IntelliCode, ki pospešuje delo s predlogi rešitev na podlagi umetne inteligence, in Visual Studio Live Share, ki podpira skupinsko delo s sodelovanjem v realnem času. V Visual Studiu 2019 Professional so izboljšani tudi navigacija, preoblikovanje in razhroščevalnik. Poleg tega integrirano razvojno okolje Visual Studio 2019 Professional poleg starejših jezikov, kot sta C in C++, podpira tudi C#.

Ponudba Visual Studia 2019 Professional Edition kot rabljene programske opreme pri Wiresoftu ponuja razvijalcem vse prednosti te preizkušene Microsoftove programske opreme, da jo lahko sami uporabljajo na svojem računalniku po nizki ceni kot eno licenco.

V spletni trgovini Wiresoft Software-Onlineshop lahko najdete Visual Studio 2019 Professional in druge posamezne licence izdaj ali različic Visual Studia kot nakupno različico ter številne druge Microsoftove programe, ki so z njim združljivi. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše optimizacije in nove funkcije programa Visual Studio 2019 Professional.

Poudarki programa Visual Studio 2019 Professional Edition

Najnovejša različica Visual Studia 2019 je poleg bistveno lažje navigacije tudi bolj uporabna za razvijalce z okvarami vida. Poleg tega je v primerjavi s prejšnjo različico optimizirana refaktorizacija ter spremenjeni načini gradnje in nalaganja rešitev. Razhroščevalnik - eno najpomembnejših programskih orodij  - ponuja tudi dodatne možnosti.

Delovni proces, ki temelji na Gitu, z enostavnejšim zagonom kode

Novo zagonsko okno programa Visual Studio 2019 zdaj ponuja več možnosti: Najprej je na voljo možnost kloniranja ali preverjanja kode iz skladišča ter druge možnosti za odprtje ali ustvarjanje projekta ali rešitve. Poleg tega je posodobljeno začetno okno predstavljeno v novi modri barvi, ki se od prejšnje različice razlikuje predvsem po mehkejših linijah okoli ikon, orodnih vrstic in orodnih oken. Meni je bil premaknjen na vrh naslovne vrstice, da je v urejevalniku več prostora za kodo. S tem se je optimiziral tudi pomnilniški prostor, ne da bi se spremenila navigacija v IDE.

Podobno je bilo prenovljeno tudi prejšnje pogovorno okno, v katerem ni več drevesne strukture, temveč jo je nadomestilo iskalno polje z različnimi zmogljivimi funkcijami iskanja in filtriranja - npr. po jeziku, platformi in vrsti projekta - za iskanje ustreznih predlog. Iskanje lahko uporabite za ukaze, možnosti in menije ter tudi za komponente, ki jih je mogoče namestiti; poleg rezultatov iskanja ukazov so prikazane tudi ustrezne kombinacije tipk. Rezultati se prikazujejo dinamično med pisanjem. Na novo vključena uporaba razpršenega iskalnega algoritma upošteva tudi pravopisne napake ali bolj naraven jezik.

IntelliCode z umetno inteligenco v Visual Studiu 2019 Professional

Novi IntelliCode predstavlja razvoj prejšnjega samodejnega dopolnjevanja IntelliSense v Visual Studiu; zagotavlja več funkcij, ki jih poganja umetna inteligenca, kot so kontekstualni IntelliSense, oblikovanje kode in izpeljava pravil za oblikovanje, da bi še izboljšali produktivnost razvoja. Za razliko od programa IntelliSense, ki je lastnosti in metode prikazoval kot abecedni seznam, jih IntelliCode prikazuje glede na najverjetnejše kandidatne rezultate, ki so opremljeni z zvezdico. Razvijalci, ki uporabljajo C#, lahko IntelliCode uporabijo tudi za kodo, ki jo razvijajo sami, in se z njo učijo, medtem ko druga priporočila temeljijo na Microsoftovi odprtokodni domeni. V Visual Studiu 2019 Professional lahko priporočila IntelliSense, ki jih poganja umetna inteligenca, uporabljate tudi za dva druga jezika: C++ in XAML ter TypeScript/JavaScript in Java, ki so bili dodani v Visual Studio Code.

CodeLens v Visual Studio 2019 Professional

CodeLens znatno pospeši delo razvijalca z Visual Studio 2019 Professional, saj orodje deluje neodvisno in vzporedno, ne da bi bilo treba zapreti urejevalnik. CodeLens identificira vse spremembe kode in zgodovino kode z

Sklici na ustrezne dele kode in spremembe, pregled kode, povezane napake itd. Preden se spremembe združijo s kodo, jih je mogoče pregledati in ugotoviti, kako vplivajo na kodo. Kazalniki kode za kodo v jezikih C# in Visual Basic na ravni elementa prikazujejo tudi, kateri član ekipe je kodo spremenil. CodeLense je ekskluzivna funkcija programa

Visual Studio 2019 Professional ali Enterprise.

Visual Studio Live Share

Funkcija Live Share, vgrajena v Visual Studio 2019 Professional, omogoča sodelovanje do 30 razvijalcev v realnem času na isti bazi izvorne kode, ki je v skupni rabi, vključno s kontekstom. To je mogoče, ker Visual Studio Live Share prenese le drevo datotek in informacije o kontekstu. Tako lahko vsak član ekipe dela na izvorni kodi neodvisno od gostitelja v znanem delovnem okolju. Tu so med drugim vključene tudi funkcije umetne inteligence, ki izboljšujejo kakovost kode. Skupno razhroščevanje je mogoče tudi s programom Visual Studio Live Share.

Druge funkcije Visual Studia 2019 Professional

Poleg tega Visual Studio 2019 Professional ponuja še več priročnih funkcij:

Refaktoriranje v Visual Studiu 2019 Professional

V Visual Studiu 2019 Professional so za jezik C# na voljo nove refaktorizacije, ki še olajšajo organizacijo kode: Člane lahko na primer premaknete v vmesnik ali osnovni razred, imenske prostore pa prilagodite strukturi map. Ustrezni predlogi so prikazani v tako imenovani žarnici.

Čiščenje kode

Čiščenje kode je funkcija za samodejno preoblikovanje izvorne kode v Visual Studiu 2019, ki je prikazana kot metla pod urejevalnikom izvorne kode. Nastavitve oblike kode lahko določite z datoteko EditorConfig, in sicer samo za vsak projekt posebej ali za vso kodo z uporabo možnosti v urejevalniku besedila. Visual Studio 2019 Professional zagotavlja namenski gumb za čiščenje kode v urejevalniku za čiščenje datotek s kodo C#. Uporabniki lahko za vsako nastavitev formata kode za vsako vrstico posebej nastavijo tudi vrednosti za preferenco in resnost, pri čemer so na voljo možnosti za resnost: samo preoblikovanje, predlog, opozorilo ali napaka. Nasvetov ali predlogov, ki se prikažejo v vsakem primeru, lahko ne le prikažete z enim klikom, temveč jih tudi takoj izvedete, pogosto ponavljajoče se popravke pa lahko shranite kot profil.

Razhroščevanje v Visual Studiu 2019

Razhroščevalnik v Visual Studiu 2019 Professional ne deluje le z dvakrat večjo hitrostjo kot prej, temveč se je zmanjšala tudi poraba pomnilnika pri razhroščevanju aplikacij C++ zunaj procesa. Če želite prepoznati predmete po njihovih lastnostih, morate v oknu razhroščevalnika le povleči kazalec nad določeno lastnost in klikniti ikono zatiča, da se prikažejo ustrezne informacije. Prekinitvene točke za podatke so zdaj na voljo v Visual Studiu 2019 za aplikacije .NET Core in ne le za C++ kot prej. Prekinejo izvajanje kode, kadar koli se spremeni vrednost lastnosti določenega predmeta, ne glede na položaj.

Xamarin za mobilni razvoj

Aplikacije, izdelane z Xamarinom za Android, iOS in Windows, imajo domač videz in občutek, zato so tako priljubljene. Xamarin v Visual Studiu 2019 ne ponuja le hitrejšega sestavljanja in uvajanja za Android, temveč zdaj vključuje tudi urejevalnik lastnosti za Xamarin.Forms XAML in optimiziran predogledovalnik Xamarin.Forms.

Izrisovanje, ki se zaveda posameznega monitorja (PMA - Per-Monitor-Aware)

Uporabniki, ki radi uporabljajo več monitorjev ali med razvijanjem delajo na daljavo, bodo to funkcijo še posebej cenili: Doslej je uporaba monitorjev z različnimi ločljivostmi povzročala različne težave pri razvoju, na primer upodabljanje je bilo običajno izvedeno v napačnem merilu ali pa je bil sam program Visual Studio prikazan zamegljeno. Visual Studio 2019 Professional zdaj ponuja upodabljanje s podporo PMA, kar med drugim pomeni, da se programska oprema pravilno upodablja ne glede na ustrezne faktorje skaliranja. Najmanjša zahteva je posodobitev Windows 10 (v1803, RS4) ali .NET Framework 4.8 RTM.

Orodja za zabojnike v Visual Studiu 2019 Professional

Pri uporabi podpore za storitve v oblaku Azure lahko razvijalci uporabljajo tudi orodja za razvoj vsebnikov, ki so med drugim vključena v Visual Studio, kar močno poenostavi gradnjo ter odpravljanje napak in nameščanje. Visual Studio 2019 Professional ponuja tudi podporo za Docker in Kubernetes, če je v končni točki nameščeno namizje Docker Desktop ter potrebne delovne obremenitve za spletni razvoj, orodja Azure in razvojna orodja .NET Core. Spletna stran

Podpora za Kubernetes omogoča omogočanje povezave med lokalnim projektom in gručo Kubernetes v okviru storitve Azure Kubernetes Service (AKS).

Sistemske zahteve za Visual Studio 2019 Professional

Naslednje podrobne zahteve ne vsebujejo le splošnih zahtev za namestitev Visual Studia 2019 Professional, temveč opisujejo tudi zahteve za uporabo nekaterih funkcij Visual Studia 2019 Professional, pri čemer so morda potrebni skrbniški privilegiji.

Podprti operacijski sistemi

Načeloma je pri namestitvi programa Visual Studio 2019 Professional priporočljiva 64-bitna različica, kot minimalne zahteve pa veljajo naslednje specifikacije:

 • Windows 10 (različica 1703 ali novejša): Home, Professional, Education in Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, podatkovno središče
 • Windows Server 2016: Standard, podatkovno središče
 • Windows 8.1 (od posodobitve 2919355): Core, Professional in Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (od posodobitve 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1 z najnovejšimi posodobitvami): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Zahteve za strojno opremo (minimalne specifikacije)

 • Procesor: 1,8 GHz; štirijedrni
 • Pomnilnik: 2 GB RAM; priporočljivo 8 GB RAM (najmanj 2,5 GB, če se izvaja v navideznem računalniku)
 • Prostor na trdem disku: 800 MB, tipične namestitve zahtevajo 20-50 GB prostega prostora (do 210 GB, odvisno od nameščenih funkcij)
 • Hitrost trdega diska: priporočljiva namestitev na polprevodniški pogon (SSD)
 • Grafična kartica: 1.280 x 720, priporočljivo 1.366 x 768 ali več

Druge zahteve (izbor)

 • Namestitev programa Visual Studio 2019: Okvir .NET 4.5.2
 • Uporabljajte .NET Framework 4.7.2, ta različica bo nameščena med namestitvijo
 • Versch. scenariji, povezani z internetom: Potreben je Internet Explorer 11 ali Microsoft Edge
 • Emulator Hyper-V: 64-bitni operacijski sistem, odjemalec Hyper-V, prevajanje naslovov druge ravni (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bitna različica Windows, 64-bitni razvojni komplet Java (JDK)
 • Razvoj univerzalne aplikacije Windows: Windows 10 (prek ukazne vrstice: Windows Server 2019, Windows Server 2016 in Windows Server 2012 R2)
 • Razvoj mobilnih naprav z delovnimi obremenitvami v jezikih C++, JavaScript ali .NET na spletnem mestu Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Kupite Visual Studio 2019 Professional poceni posamezno v spletni trgovini Wiresoft

Programska oprema Visual Studio 2019 Professional je na voljo v Wiresoftovi spletni trgovini kot ena licenca po posebej ugodni ceni kot tako imenovana rabljena programska oprema.

Licenca Visual Studio 2019 Professional Edition, ki je na voljo za prodajo, je nekdanja skupna licenca Visual Studia nekega podjetja, ki je bila razpuščena in pretvorjena v posamezne licence pri nadaljnji prodaji, zato se je imenovala rabljena programska oprema ali rabljena programska oprema. Takšne licence Microsoft Visual Studio 2019 Professional, ki jih ponuja Wiresoft, so na voljo samo v podjetjih s sedežem v Evropi, za katere velja zakonodaja EU. Niti z razdelitvijo niti z oznako uporabljene programske opreme te programske opreme Visual Studio 2019 Professional niso podane omejitve glede funkcionalnosti.

Nakup programske opreme je pri Wiresoftu vedno varen nakup! Licenca Visual Studio 2019 Professional, ki je na voljo v spletni trgovini Wiresoft Shop, nima le povsem dostopne cene, temveč ob nakupu ponuja tudi varnost s takojšnjim prenosom in aktivacijo licence z vključenim veljavnim licenčnim ključem.

Vsak nakup Visual Studia 2019 Professional ali katerega koli drugega Microsoftovega programa kot rabljene programske opreme v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo za naše stranke ne predstavlja pravnega problema, saj je trgovanje s tako rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar so jasno potrdile številne sodne odločbe.

Posamezne licence uporabljene programske opreme, kot je Visual Studio 2019 Professional Edition, kupcem ponujajo cenovno ugodno alternativo običajnim ponudbam za uporabo ekskluzivnih izdaj programa. Tudi vi lahko izkoristite naše ugodne ponudbe za Microsoftove programske izdelke!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete Visual Studio 2019 Professional Edition ter druge različice Visual Studia in številne druge Microsoftove programe kot rabljeno programsko opremo za takojšen prenos. Če imate vprašanja o Visual Studiu 2019 Professional ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije