Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10477
 • 228-04778
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
620,90 € * 688,90 € * (9,87% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core -
Minimalno licenciranje Ni
CAL User CAL/oprema CAL
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


SQL Server 2022 Standard iz Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne funkcije podatkovne zbirke ter analize in poročanja, ki se pogosto uporabljajo v vseh podjetjih, ki uporabljajo sisteme za upravljanje blaga in CRM ali programsko opremo ERP. SQL Server 2022 Standard zagotavlja zmogljiv, Cloud-zmogljiv sistem relacijskih podatkovnih zbirk Management (RDMS) za vsa ta področja nalog, ki lahko optimalno izpolni njihove zahteve.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

SQL Server 2022 Standard iz Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne funkcije podatkovne zbirke ter analize in poročanja, ki se pogosto uporabljajo v vseh podjetjih, ki uporabljajo sisteme za upravljanje blaga in CRM ali programsko opremo ERP. Cloud SQL Server 2022 Standard zagotavlja zmogljiv sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDMS) za vsa ta področja nalog, ki lahko optimalno izpolni njihove zahteve.

Z izdajo SQL Server 2022 Standard imajo mala in srednje velika podjetja že na voljo osnovno podatkovno zbirko za upravljanje podatkov in Business inteligenco, ki ne ponuja le ustreznih orodij za razvoj lokalnih in Cloud-specifičnih aplikacij, temveč omogoča tudi posebno učinkovito upravljanje podatkovne zbirke zaradi majhnih zahtev glede virov IT.

Na spletni strani Wiresoft boste kmalu našli novo programsko opremo SQL Server 2022 Standard Edition, ki je na voljo kot rabljena programska oprema - z vsemi prednostmi glede funkcionalnosti, zmogljivosti in varnosti - vendar po bistveno nižji ceni od cene nove programske opreme. SQL Server 2022 Standard bo verjetno spet na voljo kot Core-založeno licenciranje, ki je posebej primerno le za zmogljivejše Server, saj tu ni mogoče uporabiti različice, ki temelji na strežniški licenci/CAL.

Naslednji pregled vsebuje podrobne informacije o funkcijah SQL Server 2022 Standard, znanih iz prejšnje različice, ter običajne Microsoft licenčne pogoje za programsko opremo SQL Server.

SQL Server 2022 Standard - Pregled pomembnih funkcij

Med funkcijami, ki jih je v izdaji SQL Server 2022 Standard še posebej vredno omeniti, so ponovno na voljo visoko skalabilne storitve Cloud ter med drugim tehnologija šifriranja podatkov Microsoft Always Encrypted, ki zagotavlja varne enklave in jo je mogoče razširiti, na primer z integracijo jezika Java.

Druge ključne funkcije SQL Server 2022 Standard za celovito obdelavo podatkov vključujejo združevanje podatkov v grozde in spremljanje za njihovo sistematično zbiranje med beleženjem in meritvami.

Zlasti uporaba grozdov za velike podatke v SQL Server 2022 Standard razširja možnosti za analizo in obdelavo podatkov na številne načine. To dopolnjujejo integracija porazdeljenega datotečnega sistema Hadoop (HDFS), Apache Spark in drugih orodij za analizo, inteligentna obdelava iskalnih poizvedb ter uporaba vsebnikov v vseh vključenih procesih. Potrdilo o združljivosti zbirke podatkov preprečuje morebitno nezdružljivost aplikacij in poleg tega omogoča ne le lokalno posodabljanje sistema zbirke podatkov SQL, temveč tudi posodabljanje na periferiji in v spletnem mestu Cloud.

Večja varnost je v SQL Server 2022 Standard ponovno zagotovljena s funkcijami, kot so pospešeno obnavljanje podatkovnih zbirk ter funkcije za razvrščanje in zanesljivo spremljanje podatkov, ki opozarjajo tudi na sumljive dejavnosti.

Naslednji pregled vsebuje podrobnejše informacije o posameznih funkcionalnih področjih.

SQL Server 2022 Standard - Virtualizacija podatkov z gručami velikih podatkov

Zmogljivo upravljanje velikih količin podatkov ima še naprej ključno vlogo pri analizi in obdelavi velikih količin podatkov. Pri tem SQL Server 2022 Standard ne ponuja le visoke zmogljivosti, temveč tudi dobro skalabilnost - v kombinaciji z zmogljivimi orodji za analizo, kot je inteligentna obdelava poizvedb, ki zanesljivo in hkrati hitro obdelujejo podatke ter jih dajejo na voljo za različne aplikacije v podjetjih.

Pri tem SQL Server 2022 Standard ponuja tudi možnost prenosa delovnih obremenitev z velikimi podatki v SQL Server, namesto da bi jih na primer upravljali na lokalnih platformah, ki temeljijo na Hadoopu, kot je veljalo prej. Z integriranimi priključki ali SQL Server PolyBase lahko poizvedujete tudi po zunanjih podatkovnih zbirkah, kot so Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS in Azure Data Lake, ne da bi bilo treba ustrezne podatke najprej fizično prenesti ali replicirati.

Uporaba gruč za velike podatke s SQL Server 2022 omogoča tudi skalabilne gruče SQL Server, Spark in HDFS zabojnikov, ki jih je mogoče namestiti s Kubernetesom, kar omogoča tudi vzporedno poizvedovanje, pisanje in obdelavo podatkov s Transact-SQL. Prav tako gruče za velike podatke omogočajo izvajanje nalog umetne inteligence in strojnega učenja v skladiščnih bazenih HDFS ter zagotavljanje aplikacij v obliki vsebnikov in aplikacij v obliki spletnih storitev, ki v ta namen dostopajo do podatkov, shranjenih v gruči za velike podatke. Poleg tega so na voljo tudi grozdi za velike količine podatkov v SQL Server 2022 Standard:

 • Podatkovno jezero je skalabilni skladiščni bazen HDFS, ki se lahko uporablja za shranjevanje podatkov iz različnih zunanjih virov za analizo in kombinacijo z relacijskimi podatki.
 • Data Mart omogoča vodoravno skaliranje gruč velikih podatkov za izboljšanje učinkovitosti analiz podatkov, med drugim z združevanjem podatkov iz različnih virov prek vozlišč podatkovnega sklada, ki služijo kot predpomnilnik.
 • Orodja za umetno inteligenco in Spark lahko uporabljate tudi z R, Pythonom, Scalo in Javo, na primer.

SQL Server 2022 Standard - Visoka zmogljivost 

Za izdajo SQL Server 2022 Standard je značilna visoka skalabilnost in zmogljivost pomembnih funkcij ter zanesljiva visoka razpoložljivost. Visoka razpoložljivost je med drugim dosežena s podporo Server Core ter vedno delujočimi primerki gruče s preklopom na odpoved in preklopom na odpovedServer za obnovitev po nesreči in izboljšano obnovitev podatkovne zbirke, vključno s šifriranim varnostnim kopiranjem.

Druge funkcije vključujejo shrambo stolpcev za velike objektne binarne datoteke, podatkovno zbirko v pomnilniku z OLTP1 v pomnilniku, hibridni sklad izravnalnega pomnilnika in podporo trajnemu pomnilniku za izboljšanje zmogljivosti pri kritičnih delovnih obremenitvah, podporo za do 50 instanc, raztegljivo podatkovno zbirko, razdelitev tabel in indeksov ter stiskanje podatkov, vzporedno obdelavo za razdeljene tabele in več vsebnikov s tokovi datotek.

SQL Server 2022 Standard - Zahteve za strojno opremo

Da bi lahko uporabljali SQL Server 2022 Standard v ustreznem operacijskem okolju, bo verjetno treba izpolnjevati naslednje zahteve glede programske in strojne opreme - upoštevajte, da od oktobra dalje s strani Microsoft še ni uradnih informacij, zato se lahko dejanske minimalne zahteve razlikujejo od spodaj navedenih. Za dodatna vprašanja in najnovejše informacije se obrnite na člana osebja na spletni strani Wiresoft.

 • Podprti operacijski sistemi: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Prostor na trdem disku: vsaj 6 GB - odvisno od komponent SQL Server, ki so nameščene v posameznem primeru
 • Delovni pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Grafika: Grafična kartica Super VGA z ločljivostjo najmanj 800x600 pik
 • Vrsta procesorja: procesor x64
 • Hitrost procesorja: najmanj 1,4 GHz - priporočljivo: 2,0 GHz ali več
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije