Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10481
  • 359-01464
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
145,90 € * 160,90 € * (9,32% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 1x naprava CAL
Sistem  Strežnik SQL Server 
CAL Naprava CAL
Obseg dobave ID licence + Avtentifikacijska koda 
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki


Z licenco Device CAL lahko uporabniki dostopajo do funkcij in storitev Microsoftove zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki je na voljo v novi programski opremi SQL Server 2022 za nekatere izdaje - kot je Standard - ter podjetjem in organizacijam za celovito uporabo zagotavljajo tekoče podatkovne zbirke ter funkcije analize in poročanja. SQL Server 2022 prepriča z visoko zmogljivostjo in zagotavljanjem celovitih komunikacijskih vmesnikov ter uporabo grozdov za velike podatke, vključno z obsežnimi varnostnimi in zaščitnimi ukrepi za podatke in njihovo celovitost ter številnimi drugimi funkcijami, ki omogočajo njihovo zagotavljanje za različne aplikacije, tudi v oblaku.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft SQL Server 2022 Device CAL

S Device CAL lahko uporabniki dostopajo do funkcij in Services zanesljive relacijske podatkovne platforme iz Microsoft, ki je na voljo v novi programski opremi SQL Server 2022 za določene izdaje - kot je Standard - trenutne podatkovne zbirke ter funkcij analize in poročanja za podjetja in organizacije za celovito uporabo. SQL Server 2022 navdušuje z močno zmogljivostjo in zagotavljanjem celovitih komunikacijskih vmesnikov ter uporabo gruč velikih podatkov, vključno s celovitimi varnostnimi in zaščitnimi ukrepi za podatke in njihovo celovitost ter številnimi drugimi funkcijami, ki omogočajo njihovo zagotavljanje za različne aplikacije tudi v Cloud.

Vsaka končna naprava s podporo Windows, s katero uporabniki dostopajo do storitev Server Microsoft SQL Server 2022, potrebuje dodatno licenco za dostop do odjemalca (Device CAL), saj ta ni vključena v licenco SQL Server. Končni napravi daje potrebne pravice dostopa samo licenca za dostop odjemalca. Na koncu ni pomembno, ali je računalnik, prenosni računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik Desktop licenciran s spletno stranjo Device CAL . Kupec spletnega mesta Device CAL se lahko torej sam odloči, katero licencirano končno napravo želi uporabljati za dostop do spletnega mesta SQL Server 2022. Poleg tega Device CAL za prejšnjo različico SQL Server ni mogoče uporabiti za dostop do trenutne različice SQL Server 2022.

Uporabljene licence Device CAL za SQL Server 2022 lahko že prednaročite na Wiresoft! Te bodo na voljo takoj po uradnem datumu izida. Pri rabljeni programski opremi iz Wiresoft imate koristi od nižje cene v primerjavi z novimi licencami za dostop do odjemalca SQL za končne naprave, ki so na voljo v trgovini s programsko opremo, in od možnosti, da kupite le točno toliko licenc Device CAL, kot jih dejansko potrebujete za svojo programsko opremo SQL 2022 Server!

SQL Server 2022 Device CAL - Izkoristite vse nove prednosti MS SQL Server 2022

SQL Server 2022 je najnovejša različica zanesljivega sistema za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk iz Microsoft, ki podjetjem in organizacijam različnih velikosti zagotavlja širok nabor funkcij podatkovnih zbirk ter analiz in poročil, ki se pogosto uporabljajo v sistemih za načrtovanje virov podjetja in CRM ter v programski opremi ERP. SQL Server 2022 zagotavlja močan sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk s podporo Cloud za ta poslovna področja, ki ga je mogoče prilagodljivo prilagoditi naraščajočim izzivom.

SQL Server 2022 - Značilno Services 

S spletno stranjo Device CAL , odvisno od izdaje SQL Server 2022, lahko zaposleni uporabljajo funkcije, kot so grozdenje (dodeljevanje podatkov v skupine), ter funkcije spremljanja pri obdelavi ciljnih poizvedb po zbirki podatkov za sistematično zbiranje. Uporabniki z licenciranim terminalom lahko izkoristijo tudi vse prednosti, ki jih ponuja inteligentna obdelava poizvedb pri pospešenem poizvedovanju še večjih količin podatkov, vključno z orodji za strojno učenje in orodjem PolyBase za optimizirano obdelavo poizvedb Transact-SQL iz zunanjih virov podatkov.

SQL Server 2022 - Grozd za velike podatke

Uvedba gruče Big Data Cluster v MS SQL Server zlasti pomeni, da je v različici SQL Server 2022 ponovno na voljo cela vrsta zmogljivih analitičnih orodij za celovito upravljanje velikih količin podatkov, vključno na primer z inteligentno obdelavo poizvedb za pospešeno in hkrati zanesljivo obdelavo velikih količin podatkov, vključno z njihovim zagotavljanjem za različne, tudi na Cloud temelječe aplikacije. Delovne obremenitve, povezane z velikimi podatki, je tako mogoče prenesti tudi v SQL Server, poizvedbe po zunanjih podatkovnih zbirkah pa so lahko tudi neposredne.

Z Big Data Clusters lahko prek Kubernetesa zagotovite tudi skalabilne gruče vsebnikov SQL Server, HDFS in Spark. V skladiščnih bazenih HDFS je mogoče izvajati tudi naloge umetne inteligence in strojnega učenja, pri čemer je mogoče podatke iz različnih zunanjih virov tudi analizirati, jih kombinirati z relacijskimi podatki in shranjevati z orodjem Data Lake. Poleg orodij za umetno inteligenco lahko na primer uporabite tudi Spark, R, Python in Javo. Aplikacije, ustvarjene na podlagi tega, so lahko zasnovane kot vsebniki in aplikacije za spletne storitve, ki dostopajo do podatkov, shranjenih v gruči velikih podatkov.

Druge funkcije vključujejo tudi Transact-SQL za vzporedno poizvedovanje ter pisanje in obdelavo podatkov ter funkcijo Data Mart, ki izboljša zmogljivost analize podatkov z vodoravnim skaliranjem gruč velikih podatkov.

Za najnovejše informacije o Services, ki so uporabne z licenco za dostop do odjemalca Device za SQL Server 2022, se obrnite na enega od naših sodelavcev na Wiresoft.

SQL 2022 Device CAL - Kako poteka licenciranje?

Za nekatere izdaje SQL Server 2022 je kot alternativa licenciranju na podlagi Core na voljo tudi licenciranje Client-Access, npr. za končne naprave, ki je na voljo pri upravljanju licenc Microsoft. Predpogoj je, da je CAL veljavna vsaj za enako ali višjo različico, da je dovoljena uporaba storitev Server na končni napravi, ki omogoča Windows. Device CAL 2022 vsebuje samo pravice dostopa za okolje odjemalca/strežnika SQL Server 2022 - in nobene programske opreme, ki bi jo bilo treba namestiti.

Licenčni model Microsoft bo verjetno spet ponujal dve vrsti licenc CAL za določene izdaje SQL Server 2022:

  • Device CAL za SQL Server 2022: s tem dobi pravice dostopa posebna končna naprava (npr. osebni računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik, telefon)
  • User CAL za SQL Server 2022: s tem poseben User prejme pravice dostopa

SQL Server 2022 - Katere so prednosti licenciranja na podlagi CAL?

Za nekatere izdaje Microsoft SQL Server lahko podjetja izbirajo med licenciranjem na podlagi Core in licenciranjem na podlagi CAL. Glede na število končnih naprav, ki jih je treba licencirati, je lahko nakup licenc CAL za stranke finančno ugodnejša možnost. Z uporabljenimi licencami za dostop do Device iz Wiresoft ni več predpisane, toge lestvice licenc, zato kupite točno toliko licenc Device CAL, kolikor jih dejansko potrebujete, in lahko kadar koli kupite dodatne posamezne licence Deivce CAL.

SQL 2022 Device CAL - Uporabite združljivost različic za SQL Server 2022!

Device CAL za SQL Server 2022 je najnovejša licenca za dostop do odjemalca, ki jo je objavil Microsoft. Če nameravate poleg ustrezne različice SQL Server 2022 uporabljati tudi starejšo programsko opremo Server, vam Device CAL SQL Server 2022 ponuja prednost nadgradnje, saj končno napravo opremi tudi s pravicami dostopa za prejšnje različice, kot so 2019 in starejše. Nasprotno, če imate Device CAL , ki velja za prejšnje različice SQL Server, ne morete dostopati do SQL Server 2022 (nadgradnja).

SQL 2022 Device CAL - Kakšni so pogoji licenciranja SQL Server 2022?

Kot je bilo že omenjeno, Pro Device CAL določena končna naprava prejme pravice dostopa za SQL Server 2022. Pri uporabljenih licencah CAL so te enake kot pri novih licencah za dostop odjemalcev. Vendar Device CAL po končani registraciji ni mogoče prenesti na drug osebni ali prenosni računalnik itd. Prav tako ni mogoče spremeniti vrste CAL in uporabiti na primer Device CAL za registracijo User (User CAL). Vendar je mogoča vzporedna uporaba licenc Device CAL in Device CAL za SQL Server 2022.

S temi določbami želi vodstvo licence Microsoft CAL prispevati tudi k preprečevanju neustreznega dostopa do strežnika SQL Server 2022 in njegovih podatkov ter povečati njihovo varnost pred nepooblaščenim dostopom do naprave.

SQL Server 2022 Device CAL - Kakšne so prednosti za SQL Server 2022?

Device CAL se ne razlikuje od User CAL v smislu možnosti dostopa, ki so vključene pri uporabi SQL Server 2022 Services.

Razlike so le v obsegu funkcij različnih izdaj programa SQL. Licenca za dostop do odjemalca za posamezno napravo (Device CAL) ponuja zgolj druge prednosti zaradi različno urejenih možnosti dostopa do strežnika SQL Server: Končno napravo, ki omogoča dostop do strežnika Windows in ima licenco Device CAL , lahko za dostop do strežnika uporablja vsak zaposleni v podjetju, ki je za to pooblaščen. Spletna stran Device CAL ponuja večjo prednost, če licencirano končno napravo izmenično uporablja več zaposlenih. Mobilne končne naprave, opremljene z Device CAL , kot sta prenosni računalnik ali tablični računalnik, lahko zadevni uporabnik za dostop do strežnika SQL uporablja tudi lokalno neodvisno - npr. na Home-Office ali na poti.

Če imate dodatna vprašanja o nakupu licenc za dostop do odjemalcev za programsko opremo Microsoft SQL Server 2022 kot uporabljeno ali drugo programsko opremo Microsoft, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu. 

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije