Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2021

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2021 doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice za izdelavo zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena s številnimi funkcijami, ki omogočajo tudi logične in poslovne matematične izračune ter uporabo vrtilnih tabel. Rezultate analize je mogoče predstaviti informativno in jasno z uporabo širokega izbora vrst grafikonov. Excel 2021 deluje s PowerBI, zmogljivo storitvijo za poslovno analizo iz Microsoft, ki omogoča tudi neposreden izvoz podatkov v druga okolja.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 kot enotna licenca

Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2021 doslej neprekosljiva programska oprema za izdelavo preglednic za ustvarjanje zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena s številnimi funkcijami, ki omogočajo tudi logične in poslovne matematične izračune ter uporabo vrtilnih tabel. Rezultate analize je mogoče predstaviti informativno in jasno z uporabo širokega izbora vrst grafikonov. Excel 2021 deluje z PowerBI, Microsoftovo zmogljivo storitvijo za poslovno analizo, ki omogoča tudi neposredno izvažanje podatkov v druga okolja.

Naspletnem mestu Microsoft Excel 2021 so z razširjenimi formulami in novimi funkcijami za povezovanje in izbiranje podatkov mogoči še obsežnejši ali kompleksnejši izračuni. Pomembne podatke lahko označite z barvo, da jih poudarite. Novi diagrami ponujajo več možnosti za grafično predstavitev.

Microsoft Excel Online, ki je na voljo v ta namen, je mogoče uporabljati v vseh običajnih brskalnikih, kar omogoča ustvarjanje tabel in urejanje podatkov v realnem času ter njihovo skupno rabo z drugimi uporabniki. Izboljšana podpora za dotik olajša uporabo programa Excel na tabličnih računalnikih ali pametnih telefonih.

Poleg tega so na voljo nova orodja, kot je prostoročno risanje, in izboljšane možnosti za enostavno ustvarjanje dostopnih tabel in delovnih zvezkov.

Uporaba storitev v oblaku omogoča enostavno deljenje dokumentov z drugimi uporabniki za sodelovanje.

Mimogrede: če želite Excel 2021 uporabljati v računalniku ali drugi končni napravi, mora biti nameščen sistem Windows 10. V Wiresoftovi spletni trgovini lahko poleg trenutne različice Word Excel 2021 dobite tudi njeno predhodnico in druge programe Office po posebej nizkih cenah kot različico za enega uporabnika, brez naročnine na programsko opremo. Vse pomembne nove funkcije v Wordu 2021 so na voljo v naslednjem pregledu.

Pregled novih funkcij programa Excel v različici 2021

Excel 2021 ne vsebuje le izboljšav glede na prejšnjo različico, temveč tudi številne nove funkcije, od katerih so bile nekatere prej vključene le v naročniški model Office 365 - zdaj so na voljo tudi v nakupni različici.

Posebne funkcije tabele Excel

Za povezovanje tabel z razširjenimi poizvedbami je bil Excel 2021 dopolnjen z nekaterimi novimi praktičnimi funkcijami:

 • TEKSTOVNA VERIGA: Na prvi pogled ta funkcija nima nič bistveno novega v primerjavi s prejšnjo funkcijo VERIGA, vendar je za razliko od slednje krajša in jo je mogoče tudi lažje vnesti. Poleg tega funkcija TEXT CHAIN podpira tudi sklicevanja na območja, medtem ko so bili prej mogoči le sklici na posamezne celice. To pomeni, da je mogoče v verigi TEXT CHAIN upoštevati tudi razpon celic ali celotne stolpce.
 • S funkcijo TEXT CHAIN je mogoče združiti besedilo iz več območij; vsak element je ločen z ločilom, ki ga določi uporabnik. Tako lahko na primer besede, ki so razdeljene na celice, združite v stavek.
 • IF: Ta funkcija poenostavi vnos zapletenih funkcij IF, saj se ustrezni pogoji preverijo v predhodno določenem vrstnem redu. V ta namen funkcija MAXWENNS določa največje število v določenem območju, ki izpolnjuje vsaj eno od meril; enako velja za funkcijo MINWENNS za najmanjše število.
 • Izberi: V prejšnjih različicah programa Excel ni bilo mogoče ponovno izključiti posameznih celic, vrstic ali stolpcev v predhodno izbranem območju. V Excelu 2021 lahko uporabniki zdaj deaktivirajo odvečne vrstice, ki so bile na primer preveč ali napačno izbrane.

Optimizacije za PivotTable

PivotTable, zmogljivo orodje programa Excel za analiziranje in vrednotenje velikih količin podatkov, vključno s pregledno predstavitvijo rezultatov v dokumentih, je bilo v različici 2021 dopolnjeno z več praktičnimi funkcijami:

 • Prilagojene standardne postavitve PivotTable: ta funkcija zdaj omogoča individualno nastavitev vrtilne tabele po lastnih zamislih, vključno s prikazom delnih rezultatov in skupnih rezultatov ter želeno obliko postavitve poročila, in nato shranjevanje teh privzetih nastavitev kot standardne postavitve, tako da je naslednjič takoj na voljo.
 • Samodejno prepoznavanje razmerij: Ta funkcija nadgrajuje korake, ki se pogosto uporabljajo pri analizah, tako da samodejno ustvarja povezave med tabelami, ki so že bile uporabljene za podatkovni model delovnega zvezka. Excel na primer prepozna, kdaj je treba za analizo povezati vsaj dve tabeli, in na to opozori uporabnika. Z enim samim klikom so na voljo ustrezna razmerja.
 • Uporabniško opredeljene mere lahko ustvarite in urejate neposredno na seznamu polj PivotTable v Excelu 2021, lahko pa jih tudi izbrišete.
 • Pivotne tabele OLAP lahko ustvarite še hitreje: Pri uporabi strežnikov OLAP (Online Analytical Processing) za PivotTables je poizvedba zdaj še hitrejša. To ne velja le za vrtilne tabele, povezane z Microsoft SQL Server Analysis Services, temveč tudi za druge strežnike OLAP tretjih oseb.
 • Inteligentno preimenovanje: Če v Excelu 2021 v delovnem zvezku preimenujete tabele in stolpce podatkovnega modela, Excel ob vsaki spremembi samodejno posodobi tudi vse ustrezne povezane tabele in izračune, vključno z vsemi delovnimi listi in formulami DAX.
 • Power Query: Z optimizacijo obstoječih in novih priključkov, kot je priključek SAP Hana, lahko podatke iz različnih virov v Excel 2021 uvozite še hitreje in lažje med postopki ETL (Extract, Transform & Load).

Novi diagrami in 3D modeli

Za analize in poročila Excel 2021 zdaj ponuja vrsto dodatnih diagramov in tridimenzionalnih modelov, ki pokrivajo še več področij ocenjevanja.

 • Zemljevidi zemljevidov: Ta nova funkcija v Excelu 2021 omogoča prikazovanje geografskih vrednosti. Statistične porazdelitve podatkov je tako mogoče hitro in jasno prikazati na zemljevidu glede na območja - od globalnih pogledov do geografskih regij in upravnih okrožij ali celo glede na poštne številke.
 • Lijakovi diagrami: Ta oblika diagrama lahko jasno prikaže distribucijo in podatke o procesu v več fazah, na primer pri prodajnih procesih ali pridobivanju strank.
 • 3D modeli: Novost v Excelu 2021 so tridimenzionalni modeli za ponazoritev poročil - uporabniki lahko izbirajo med različnimi takoj razpoložljivimi predstavitvami, ki jih je mogoče tudi zavrteti za 360°, ali pa jih ustvarijo sami in jih takoj vstavijo v dokument.
 • Skalabilna vektorska grafika: Prednost datotek SVG (Scalable Vector Graphics) je, da jih je mogoče poljubno povečati, zmanjšati ali celo zavrteti brez izgube kakovosti slike. Vključitev vektorske grafike v Excel 2021 je zato še posebej praktična za predstavitve.

Splošne funkcije

Poleg posebnih funkcij programa Excel ponuja Excel 2021 tudi številne druge funkcije, ki so na voljo tudi v drugih programih Office.

Nove možnosti za poglede in funkcije namizja

 • Nove teme: Prejšnje teme so zdaj razširjene na temno sivo in belo ter črno v programu Excel. Črna barva je najbolj kontrastna.
 • Uporabniški vmesnik s trakom: Prej znani trakasti zaslon je kombiniran z videzom ploščic, ki je značilen za operacijski sistem Windows 10. Pogosto uporabljeni elementi in funkcije so nameščeni na vidnem mestu, tako da so uporabnikom hitreje na voljo. Seveda je mogoče ta pogled prilagoditi in na primer prikazati samo videz traku.

Orodje za prostoročno pisanje in risanje

Tudi v Excel 2021 so zdaj na voljo številne nove funkcije in učinki proste roke. Novo orodje za prostoročno risanje lahko uporabljate ne le z vnosom peresa in dotikom, temveč tudi z računalniško miško za označevanje območij ali vstavljanje in urejanje formul ali diagramov, ki ste jih narisali sami.

 • V ta namen so na voljo digitalna pisala različnih debelin in barv: svinčnik za risanje, pisalo za pisanje in označevalnik za označevanje delov besedila. Kovinska pisala in učinki proste roke, kot so mavrica, galaksija, lava, ocean, zlato, srebro in drugi, širijo možnosti oblikovanja.
 • Uporabniki lahko v delovni zvezek vstavijo tudi zapletene matematične formule s funkcijo "Freehand FormulaInsert".
 • Izbira Lasso: S konicami prstov lahko izberete določeno območje prostoročne risbe, ki ga želite urediti. To je mogoče tudi s pisalom Surface Pen.

Optimizirana dostopnost

Izboljšane in nove funkcije so na voljo tudi v Excel 2021 za optimizacijo vsebine, tako da jo je lažje brati in urejati za uporabnike s posebnimi potrebami. Podporno popravljanje napak predlaga izboljšave po aktivaciji, integrirane funkcije vključujejo naslednje:

 • Uporaba mednarodno veljavnih standardov.
 • S klikom na "Preveri" v razdelku "Preveri dostopnost" program poda predloge, ki jih lahko takoj izvedete z enim klikom.
 • Funkcija zvočnega opozorila aktivno podpira uporabnika z zvočnimi povratnimi informacijami z zvočnimi učinki in zvočnimi namigi, npr. ob (nenamerni) spremembi določenih funkcij ali kot potrditev ob pošiljanju e-pošte ali brisanju vsebine.

Druge funkcije v Excelu 2021

Tudi druge nove funkcije olajšajo delo z Excelom v skupini:

 • Spremembe v sproščenih delovnih zvezkih lahko prikažete in po potrebi hitreje prekličete; imenovane so tudi osebe, ki so pri tem sodelovale.
 • Prevajalnik:Prevajanje posameznih besed, odlomkov ali celotnih besedil je zdaj v Excelu še enostavnejše: če so morali uporabniki prej za prevajanje prek brskalnika poklicati spletno stran, je to zdaj mogoče neposredno v Excelu z vgrajeno funkcijo prevajanja in samodejnim prepoznavanjem jezika. V Microsoftovem prevajalniku je na voljo več kot 60 jezikov.
 • Z integracijo funkcije DLP (Data Loss Protection) je še lažje izpolnjevati pravila o varstvu podatkov: vsebino je mogoče iskati v realnem času na podlagi predhodno opredeljenih smernic za posebej zaupne vrste podatkov, kot so številke računov in kreditnih kartic itd.

Sistemske zahteve za Excel 2021

 • Operacijski sistem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz
 • Prostor na trdem disku: najmanj 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov)
 • RAM: najmanj 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov) - priporočljivo: 4 GB RAM
 • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 768 slikovnih pik, najmanj DirectX 9 z WDDM 2.0 - priporočljivo: DirectX 10

Kupite Excel 2021 kot samostojni pisarniški program pri Wiresoftu po nizki ceni

MS Excel je nepogrešljiva in stalna sestavina paketa Microsoft Office. Pri Wiresoftu vam programa Excel 2021 ni treba kupiti kot del ustreznega paketa Office, temveč ga lahko za razliko od številnih drugih ponudnikov programske opreme kupite tudi kot samostojen program.

Vaša prednost: Z licenco za enega uporabnika vam ni treba skleniti dolgoročne in drage naročnine ali sprejeti časovne omejitve uporabe. Zato se splača kupiti Excel 2021 od Wiresofta kot samostojen program, saj vam potem ni treba prenašati posodobitev, za katere je treba plačati.

Ta samostojna enouporabniška licenca za Excel ima enak nabor funkcij kot Excel, ki je prav tako vključen vpaket Office Suite 2021 . To pomeni, da lahko tudi manjša podjetja ali samostojni podjetniki izkoristijo prednosti programa Excel 2021 in hkrati prihranijo denar, saj je programska oprema za enega uporabnika na voljo tudi pri podjetju Wiresoft po izjemno nizki ceni.

Ne le Excel, tudi vse druge licence Microsoftove programske opreme, ki jih lahko kupite v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo, so originalni Microsoftovi izdelki. Pogosto izvirajo iz obsežne licence ali jih je podjetje ponovno izdalo, kar ne omejuje njihove uporabnosti in ne vstopa v pravno sivo območje. S prodajo družbi Wiresoft je bila predhodno nameščena programska oprema izbrisana, zato je spet prosta in jo lahko uporablja drug uporabnik. Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme ponuja samo polne različice, ki so neomejene in 100-odstotno uporabne.

Če imate vprašanja o Excel 2021 ali drugem pisarniškem programu, vam lahko po e-pošti, telefonu in klepetu pomagamo z našimi strokovnimi nasveti.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCEL 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCEL 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije