Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10488
 • 079-02577
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft PowerPoint je klasični program za oblikovanje prepričljivih vizualizacij informacij in nazornih predstavitev. S spletno stranjo PowerPoint 2021 je na voljo najnovejša različica preizkušene programske opreme Office za ustvarjanje profesionalnih predstavitev v službi, šoli in na univerzi. Strokovnjakom, pa tudi začetnikom, pomagajo intuitivno uporabna orodja, s katerimi lahko teme in vsebine informativno in hkrati prepričljivo pripravijo na diapozitivih ter jih posredujejo v živahni predstavitvi.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 kot samostojni program

Microsoft PowerPoint je klasični program za oblikovanje prepričljivih vizualizacij informacij in ustvarjanje nazornih predstavitev. S PowerPointom 2021 je na voljo najnovejša različica preizkušene programske opreme Office za ustvarjanje profesionalnih predstavitev v službi, šoli in na univerzi. Strokovnjakom, pa tudi začetnikom, pomagajo intuitivno uporabna orodja, s katerimi lahko teme in vsebine informativno in hkrati prepričljivo pripravijo na diapozitivih ter jih posredujejo v živahni predstavitvi.

Prenovljen, uporabniku prijazen uporabniški vmesnik Microsoft PowerPoint 2021 omogoča hitro seznanitev s programom, velik izbor predlog in možnosti oblikovanja pa omogoča ustvarjanje predstavitvenih diapozitivov z individualnim videzom.

Novi PowerPoint 2021 podpira tudi uporabo, optimizirano za dotik, na tabličnih računalnikih in uporabo digitalnih pisal - pri tem je treba posebej omeniti novo orodje za prostoročno risanje, s katerim lahko spontano uporabljate lastne osnutke.

S povezovanjem z Microsoftovim OneDrivom lahko PowerPoint 2021 prek oblaka uporabljate tudi v skupinah. Visoki varnostni standardi zagotavljajo nemoteno sodelovanje. Poleg tega je ustvarjanje dostopnih predstavitev še lažje kot prej.

PowerPoint2021 je običajno na voljo le kot fiksna sestavina ustrezne različice paketa Office, pri Wiresoftu pa lahko programsko opremo kupite tudi ločeno. Za uporabo programa PowerPoint 2021 v računalniku ali drugi končni napravi je operacijski sistem Windows 10 obvezen pogoj. Poleg trenutne različice PowerPoint 2021 lahko v Wiresoftovi spletni trgovini kupite tudi starejše različice in druge programe Office po posebej nizkih cenah kot različico za enega uporabnika brez naročnine na programsko opremo. V naslednjem podrobnem pregledu so prikazane vse zanimive nove funkcije v programu PowerPoint 2021.

Pregled novih funkcij programa PowerPoint v različici 2021

PowerPoint 2021 ne vsebuje le številnih izboljšav in izboljšav prejšnjih orodij, kot so razširjene funkcije povečave ter uporaba grafik SVG in 3D, temveč tudi več novih funkcij.

Posebne funkcije programa PowerPoint za impresivne predstavitve

PowerPoint 2021 ponuja nekaj novih praktičnih funkcij, s katerimi bodo zlasti predstavitve še bolj živahne in zanimive:

 • S funkcijo morph ustvarite gladke prehode med posameznimi diapozitivi, animirate pa lahko tudi posamezne predmete ali besedilo.
 • Funkcije povečave omogočajo tudi bolj dinamične predstavitve: S povečavo diapozitivov lahko predstavniki prosto prehajajo med določenimi diapozitivi, razdelki in deli predstavitve, ne da bi jih vizualno prekinili. Učinek povečave tako ustvarja vtis kontinuitete.
 • Z zoomom lahko poudarite samo podrobnosti na diapozitivih.
 • S povečavo povzetka lahko celotno predstavitev povzamete na eni sami diapozitivni plošči in ustvarite dinamične učinke.
 • Predstavitve na zaslonu lahko izvajate tudi z digitalnim pisalom Surface Pen ali katerim koli drugim pisalom, ki ga lahko uporabljate prek povezave Bluetooth: To omogoča tudi zelo enostavno spreminjanje diapozitivov; med predstavitvijo lahko z njim tudi označite posamezna področja diapozitivov in tako nanje opozorite.
 • Funkcije snemanja omogočajo snemanje video in zvočnih komentarjev ter gest za digitalni prostoročni vnos. Vse razpoložljive funkcije so pregledno razporejene v zavihku "Snemanje" v traku.
 • Pri izvozu predstavitve v obliki video datoteke je zdaj na voljo tudi visoka ločljivost 4K, ki jo lahko izberete za filme s popolno ostrino.

Nove vrste diagramov in 3D modeli

Različica 2021 poleg prejšnjih grafov in modelov, vključenih v program PowerPoint, ponuja vrsto dodatnih diagramov in tridimenzionalnih modelov, ki dodatno širijo možnosti za ponazoritev predstavitev:

 • Vse nove integrirane 3D-modele je mogoče obračati za 360° in pomanjševati: Uporabniki lahko takšno tridimenzionalno vsebino ustvarijo tudi sami in jo vstavijo v datoteko PowerPoint.
 • Z uporabo prehoda morph lahko 3D modele tudi animirate.
 • Prednost zdaj razpoložljivih skalabilnih vektorskih grafičnih datotek, znanih tudi kot SVG (Scalable Vector Graphics), je, da jih je tako kot 3D modele mogoče poljubno povečevati, zmanjševati in vrteti brez izgube kakovosti slike ter dodatno obdelovati s filtri.
 • Geografske podatke lahko v nekaj korakih pretvorite v kartografski diagram, na primer za ponazoritev določenih statističnih porazdelitev na nekem območju.
 • Z novimi lijakastimi diagrami lahko še posebej jasno prikažete faze procesov.

Splošne funkcije

Poleg teh novih orodij in funkcij PowerPoint 2021 ponuja tudi vrsto drugih novosti, ki predvsem podpirajo prostoročno risanje in olajšujejo oblikovanje dostopnih predstavitvenih dokumentov ter na splošno omogočajo še učinkovitejšo uporabo programa.

Nove možnosti v programu PowerPoint za namizni prikaz in funkcije

Oblikovanje pisarne je bilo izboljšano tudi v PowerPoint 2021 z naslednjimi funkcijami, ki jih lahko aktivirate glede na izbiro:

 • PowerPoint 2021 zdaj vsebuje dodatne vzorce, ki še posebej spodbujajo koncentracijo med delom, saj sicer za program značilne barve oken nadomeščajo z ahromatičnimi toni: Bela barva na primer ponuja zelo svetel pogled, medtem ko imata temno siva in zlasti črna barva s temnim načinom še posebej zmanjšan učinek in sta prijazni za oči.
 • Prejšnji tipični in znani videz traku je bil v PowerPointu 2021 združen z videzom ploščice, kar je prikazano tudi v operacijskem sistemu Windows 10. Pogosto uporabljeni elementi in funkcije so zdaj močneje poudarjeni, tako da jih lahko hitreje najdete. Zavihek lahko tudi drugače razporedite in trak lahko popolnoma skrijete, tako da so funkcije na voljo le v splošni menijski vrstici.

Orodje proste roke in druge grafične funkcije v programu PowerPoint 2021

V PowerPointu 2021 je na voljo zmogljivo orodje za prostoročno pisanje, ki ga je mogoče upravljati ne le z vnosom s pisalom in upravljanjem na dotik, temveč tudi z računalniško miško, na primer za prosto risanje diagramov in formul ter njihovo takojšnje vstavljanje v predstavitev ali za barvno poudarjanje delov besedila, kar je že nekaj časa mogoče v programu Word. Program PowerPoint ima med drugim naslednje funkcije in učinke:

 • Za označevanje in risanje lahko uporabite različne digitalne svinčnike različnih debelin in barv: svinčnik za risanje skic, pisalo za običajno pisanje in priljubljeni označevalnik, ki barvno podčrta besede itd. Poleg tega so na voljo pisala s kovinskim učinkom ter drugi grafični učinki z opisnimi imeni, kot so galaksija in mavrica, lava, ocean, srebro in zlato.
 • Z orodjem za prostoročno uporabo in funkcijo "Freehand FormulaInsert" lahko poljubno ustvarjate še bolj zapletene matematične formule in jih vstavite v predstavitev.
 • Včasih želite uporabiti le določeno podrobnost slike brez motečega ozadja, ki ga je nato treba odstraniti. Obrezovanje je v programu PowerPoint 2021 še lažje, saj program samodejno zazna območje ozadja. Z vgrajenim svinčnikom lahko popravljate in dodajate ali odstranjujete dele.
 • S svinčnikom lahko izberete tudi določena območja tabele in jih uporabite v grafiki.

Ustvarjanje dostopnih predstavitev v programu PowerPoint

V programu PowerPoint 2021 so poleg prejšnjih izboljšanih možnosti na voljo tudi nove funkcije za optimizacijo vsebine predstavitev pri ustvarjanju diapozitivov, tako da so lažje berljivi in razumljivi za gledalce z okvarami vida.

 • Ko je vklopljeno podporno popravljanje napak, program PowerPoint 2021 predlaga izboljšave na podlagi mednarodno veljavnih standardov. S klikom na "Preveri" program poda predloge, ki jih z nadaljnjim klikom sprejmete in samodejno izvedete.
 • Orodje za odpravljanje napak na primer opozarja na manjkajoče nadomestno besedilo v vizualnih predmetih ter na nezadosten barvni kontrast v grafikah in slikah: S prikazom v sivih lestvicah program PowerPoint simulira prikaz za barvno slepo osebo.
 • Pri uporabi vnaprej pripravljenih predlog za diapozitive PowerPoint so samodejno vključeni taki naslovi diapozitivov, ki vsebujejo strukturo naslovov.
 • Funkcija umetne inteligence QuickStarter pri tem ponuja tudi praktično pomoč pri zagonu nove predstavitve, saj uporabnikom pomaga pri njenem strukturiranju in tematskem raziskovanju. Po vnosu teme QuickStarter prikaže seznam ustreznih podtem in za vsako od njih predlaga ustrezen nabor diapozitivov. Na podlagi raziskave v Bingu se ustvarijo diapozitivi z ustrezno vsebino, ki jih lahko izberete s klikom nanje. V naslednjem koraku lahko dodate ustrezen videz, vključno z grafiko v ozadju, tako da je podlaga za naslednjo predstavitev pripravljena v nekaj minutah.

Enostavnejše sodelovanje pri dokumentih PowerPoint

Če na predstavitvi dela več ljudi, lahko prikažete njihove spremembe ali povratne informacije, vključno z imenom avtorja, in jih tudi prekličete. V ta namen je treba kopijo predstavitve objaviti v oblaku v storitvi OneDrive ali SharePoint. Ko vsi sodelujoči dodajo svoje spremembe ali pripombe, je mogoče primerjati izvirnik in kopijo ter združiti obe različici.

Sistemske zahteve za PowerPoint 2021

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz
 • Prostor na trdem disku: najmanj 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov)
 • Pomnilnik RAM: najmanj 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov) - priporočljivo: 4 GB
 • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 768 slikovnih pik, najmanj DirectX 9 z WDDM 2.0 - priporočljivo: DirectX 10

Kupite PowerPoint 2021 kot en program iz paketa Office Suite po nizki ceni pri Wiresoftu

MS PowerPoint je klasični del paketov Microsoft Office in je običajno na voljo le skupaj z drugimi programi Office. Pri Wiresoftu lahko PowerPoint 2021 kupite tudi kot samostojen program - za razliko od večine drugih ponudnikov Microsoftove programske opreme.

Vaša prednost: PowerPoint Single User Licence vas ne zavezuje k dolgoročni in zato dragi naročnini, niti k posodobitvam ali kakršnim koli omejitvam uporabe. Zato se dvakrat bolj splača kupiti PowerPoint 2021 od Wiresofta kot en sam program, zlasti če želite uporabljati programe, ki niso iz paketa Office.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Licenca PowerPoint za enega uporabnika, ki jo kupite tukaj, pogosto izvira iz obsežne licence ali je tako imenovana rabljena programska oprema - zato je naša cena še posebej ugodna! Po funkcionalnosti je popolnoma enak programu PowerPoint, ki je prav tako vključen vpaket Office Suite 2021 . Prav tako ste lahko prepričani, da ne vi ne mi nismo v pravno sivi coni pri prodaji ali nakupu takšne programske opreme! Vsak Microsoftov program, ne glede na to, ali je uporabljen ali neuporabljen, je podjetje Wiresoft preizkusilo glede dejanske in brezhibne uporabnosti, zato je po nakupu in prenosu 100-odstotno uporaben za neomejeno obdobje.

Kot resen prodajalec programske opreme Wiresoft ponuja le polne različice, ki so enake programom, ki so na voljo pri Microsoftu. To pomeni, da lahko zasebni uporabniki, samostojni podjetniki in mala podjetja izkoristijo vse prednosti PowerPoint 2021 in hkrati prihranijo denar. V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko poleg PowerPointa kupite tudi vse druge programe Office in številne druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o programu PowerPoint 2021 ali katerem koli drugem programu Office, uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije