Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10142
 • 065-08677
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
63,90 € * 69,90 € * (8,58% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel je doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice, s katero je mogoče izvajati zapletene matematične in komercialne izračune. Trenutna različica 2019 za Mac ponuja tudi številne nove funkcije: Poleg številnih izboljšav je bil program dopolnjen s številnimi novimi funkcijami, ki poleg statističnih analiz omogočajo tudi logične in poslovno matematične analize, podprte z uporabo vrtilnih tabel. Širok izbor vrst grafikonov, skalabilnih grafik in modelov omogoča tudi smiselno in jasno predstavitev rezultatov za izdelavo poročil. Excel 2019 podpira PowerBI, zmogljivo storitev za poslovno analitiko iz Microsoft, ki omogoča tudi neposreden izvoz podatkov v druga sistemska okolja.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 za Mac kot priročna licenca za enega uporabnika

Microsoft Excel je doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice, s katero je mogoče izvajati zapletene matematične in komercialne izračune. Tudi trenutna različica 2019 za Mac ima veliko novosti: Poleg številnih izboljšav je bil program dopolnjen s številnimi novimi funkcijami za izvajanje logičnih in poslovno matematičnih analiz poleg statističnih, ki jih podpira tudi uporaba vrtilnih tabel. Širok izbor vrst grafikonov, skalabilnih grafov in modelov omogoča smiselno in jasno predstavitev rezultatov za ustvarjanje poročil. Excel 2019 podpira PowerBI, Microsoftovo zmogljivo storitev za poslovno analitiko, ki omogoča tudi neposredno izvažanje podatkov v druga sistemska okolja.

Z različnimi novimi grafičnimi orodji lahko barvno poudarite pomembne podatke ali priložnostno ustvarite svoje formule in grafe ter jih takoj uporabite. Excel 2019 za Mac ponuja tudi izboljšano podporo za dotik na tabličnih računalnikih, kar olajša njegovo uporabo, zlasti na tabličnih računalnikih ali pametnih telefonih. Tako je uporaba novega orodja za prostoročno risanje še bolj praktična in enostavna. Poleg tega so na voljo izboljšane možnosti za ustvarjanje dostopnih tabel in delovnih zvezkov.

V spletni trgovini Wiresoft lahko po posebej nizki ceni najdete najnovejšo različico programa Excel 2019 za Mac kot različico za enega uporabnika, tj. brez naročnine na programsko opremo, pa tudi njegovega predhodnika in vse druge programe Office. Spodaj je pregled vseh glavnih novih funkcij programa Excel 2019 za Mac.

Pregled najpomembnejših novih funkcij različice Excel 2019 za Mac

Novi Excel 2019 za Mac vsebuje v nakupni različici poleg številnih izboljšav prejšnje različice seveda tudi številna nova orodja in funkcije, od katerih so bile nekatere prej vključene izključno v naročniški model Office. Gre za tipične funkcije programa Excel in splošne funkcije MS Office.

Posebne funkcije tabele Excel v različici 2019

Povezovanje tabel za napredne poizvedbe je v Excel 2019 za Mac poenostavljeno z naslednjimi priročnimi funkcijami:

 • Funkcija IF poenostavi vnos zapletenih funkcij IF: Zadevne pogoje preizkusi v vnaprej določenem vrstnem redu. S funkcijo MAXWENNS določite največje število za določeno območje, ki izpolnjuje vsaj enega od določenih pogojev; za najmanjše število je na enak način na voljo funkcija MINWENNS.
 • V Excel 2019 za Mac je zdaj mogoče iz izbora ponovno izključiti ali deaktivirati tudi take posamezne celice, vrstice ali stolpce, ki so bili izbrani preveč ali celo po naključju, kar prej ni bilo mogoče.
 • Funkcija PRVA VREDNOST primerja začetno vrednost s številnimi drugimi vrednostmi na seznamu. Takoj ko se pojavi ujemanje, se vrne rezultat, ki ga določa funkcija; če ujemanja ni, se vrne vrednost za "else".
 • Nova funkcija TEXT CHAIN ima v primerjavi s prejšnjo funkcijo CHAIN prednost v tem, da je krajša in enostavnejša za vnos. Funkcija TEXT CHAIN zdaj podpira tudi sklicevanja na območja, medtem ko so bila prej mogoča le sklicevanja na eno ali več celic, kar omogoča vključitev območja celic ali celotnih stolpcev.
 • Funkcija TEXT CHAIN omogoča združevanje besedila iz več območij, pri čemer je vsak element ločen z uporabniško določenim ločilom. Z besedilno verigo lahko posamezne besede, ki so razporejene po celicah, združite v stavek.

Optimizacije preglednic PivotTable v Excel 2019 za Mac

PivotTable, učinkovito orodje programa Excel, ki se lahko med drugim uporablja za analizo in vrednotenje velikih količin podatkov z ukrepi in ključnimi kazalniki uspešnosti ter za jasen prikaz rezultatov, je bilo v različici 2019 poleg izboljšav uporabnosti izboljšano z več praktičnimi funkcijami:

 • Z odloženim osveževanjem lahko v programu Power Pivot zdaj opravite več sprememb hkrati, ne da bi morali čakati, da se vsaka sprememba razporedi po delovnem zvezku. Po zaprtju okna Power Pivot se vse spremembe razporedijo naenkrat.
 • Prilagodite vrtilne tabele kot privzete postavitve: Ta priročna funkcija v Excel 2019 za Mac vam omogoča, da ne samo prilagodite vrtilno tabelo, temveč jo tudi shranite kot privzeto postavitev, vključno z želenim prikazom delnih rezultatov ali skupnih rezultatov ter postavitvijo poročila, tako da bo pripravljena za naslednjo uporabo.
 • Samodejno prepoznavanje odnosov: Ta funkcija na podlagi pogosto uporabljenih korakov med analizo samodejno ustvari razmerja med takimi tabelami, ki so bile predhodno uporabljene v delovnem zvezku. To omogoča tudi, da Excel za Mac zazna in prikaže, kdaj je treba med analizo povezati vsaj dve tabeli. Z enim klikom so zadevna razmerja takoj na voljo.
 • V Excel 2019 za Mac lahko zdaj mere po meri ustvarite neposredno na seznamu polj PivotTable in jih takoj urejate.
 • Kadar se za izračune prek vrtilnih tabel uporabljajo strežniki OLAP (Online Analytical Processing), je njihova poizvedba zdaj še hitrejša, zato so te vrtilne tabele OLAP na voljo še hitreje. Uporabljate lahko ne le vrtilne tabele, povezane s storitvijo Microsoft SQL Server Analysis Services, temveč tudi podatke iz strežnikov OLAP tretjih oseb.
 • Inteligentno preimenovanje: Pri preimenovanju tabel in stolpcev podatkovnega modela v delovnem zvezku Excel 2019 za Mac samodejno posodobi tudi vse ustrezne tabele in izračune, vključno z delovnimi listi in formulami DAX.

Izboljšanje knjižnice diagramov in 3D modelov

Da bi bile analize in poročila bolj opisne, Excel 2019 za Mac vključuje nove vrste grafikonov in tridimenzionalne modelne grafikone, ki jih lahko uporabniki uporabijo tudi za ponazoritev rezultatov in funkcij določenih področij.

 • Novi zemljevidi v Excel 2019 za Mac so priročni zlasti za jasno prikazovanje geografskih vrednosti. Na voljo so zemljevidi celin, držav in celo manjših območij, kot so upravna okrožja in območja poštnih številk, ki prikazujejo statistične ali druge vrednosti in njihovo porazdelitev.
 • Lijakovi diagrami so še posebej dobri za prikaz porazdelitve procesa v več fazah, na primer prodaje ali prevzemov.
 • Novi 3D modeli v Excel 2019 so na primer še posebej primerni za prikazovanje zapletenih razmerij v treh dimenzijah, saj jih je mogoče vrteti za 360°. Poleg velikega izbora 3D predstavitev, ki so na voljo že iz škatle, jih lahko ustvarite tudi sami. 3D modeli v Excel 2019 za Mac so podprti v operacijskih sistemih macOS 10.12, 10.13.4 in novejših.
 • Skalabilno vektorsko grafiko, kot so datoteke SVG (Scalable Vector Graphics), lahko tudi povečate ali pomanjšate in zavrtite - brez izgube kakovosti slike.
 • Brezplačna uporabnost knjižnice slik: Vse ikone, piktograme, simbole ter 3D slike in datoteke SVG, vključene v knjižnico za Excel 2019 za Mac za ilustracijo predstavitev in delovnih listov, lahko uporabite brezplačno, ne da bi morali plačati licenčnino.

Več novih funkcij v Excel in drugih programih Office

Različne priročne funkcije so na voljo tudi v klasičnih Office-programih, kot je Excel 2019, ki ne vplivajo le na oblikovanje, temveč tudi na vstavljanje ali urejanje grafike in druga priročna orodja.

Nove možnosti prikaza in funkcije namizja v Excel za Mac

V Excel je vključenih tudi več tem ozadja in aplikacij, katerih cilj je, da je delo na zaslonu Maca čim bolj udobno in hkrati prijazno za oči.

 • Tako je zdaj mogoče izbrati belo, temno sivo in črno barvo, pri čemer je slednja najbolj kontrastna.
 • Nov uporabniški vmesnik Ribbon: Prejšnji prikaz s trakom je bil v Office 2019 združen s Windows-tipičnim videzom ploščic - vendar je v možnostih za prikaz še vedno na voljo znani videz iz prejšnje različice.
 • Pogosto uporabljene funkcije so v novem pogledu na vidnem mestu, tako da jih lahko takoj najdete.

Orodje Freehand v Excel za Mac za pisanje in skiciranje

Excel 2019 za Mac ima zdaj tudi nove funkcije proste roke, ki jih dopolnjuje širok izbor učinkov. Z novim orodjem za prostoročno risanje lahko uporabniki označijo izbrana območja, predvsem pa lahko sproti rišejo formule, grafe itd. in jih takoj uvozijo v delovni zvezek. Uporabniki imajo na voljo naslednje možnosti:

 • Digitalna pisala so na voljo v različnih oblikah, debelinah in barvah: svinčnik za risanje, pisalo za pisanje in označevalnik za označevanje delov besedila.
 • Udarni grafični učinki, kot so mavrica, galaksija, lava, ocean, zlato, srebro, kapljične sence, sijaj, 3D učinki itd., omogočajo privlačno oblikovanje, ki ga dopolnjujejo vnaprej določene predloge, s katerimi lahko na primer pretvorite slike v linijsko risbo ali spremenite barvo polnila.
 • Kompleksne matematične formule lahko takoj vstavite v delovni zvezek s funkcijo "Freehand FormulaInsert". To lahko storite tudi z miško - preprosto nadaljujte in Excel bo pretvoril risanje formule v besedilo. Uporabniki, ki Excel za Mac uporabljajo na napravi z zaslonom na dotik, lahko formule namesto s pisalom rišejo tudi s prstom.
 • Izbira Lasso: Za izbiro območja prostoročne risbe za nadaljnje urejanje ni potrebno pisalo Surface Pen - to lahko storite s konico prsta.

Dostopnost je zdaj še bolj praktična za uporabo

V Excel 2019 za Mac so na voljo tudi praktične funkcije: nove in optimizirane funkcije podpirajo pripravo vsebine dokumentov Excel tako, da jih tudi uporabniki z omejenim razumevanjem lažje berejo in nadalje urejajo. Z aktiviranjem podpornega popravka napak se izboljšave prikažejo neposredno na ustreznih mestih v dokumentu; naslednja orodja vključujejo:

 • Seznam mednarodno veljavnih standardov dostopnosti.
 • Predlogi se prikažejo s klikom na "Pregled" v razdelku "Preveri dostopnost" in jih lahko takoj izvedete z enim klikom.
 • Med delom se takoj prikažejo tudi težave z dostopnostjo v dokumentu, tako da kliknete na funkcijo "Nadaljuj preverjanje dostopnosti".

Druge uporabne funkcije v različici Excel 2019 za Mac

Spodaj navedene nove funkcije so poleg drugih programov iz paketa Office Suite 2019 na voljo tudi v Excel in omogočajo učinkovitejše delo:

 • Prevajalnik:Posamezne tuje besede, odlomke ali celotna besedila v tujem jeziku lahko zdaj še lažje prevedete Excel. Namesto da bi za vnos podatkov prek brskalnika poklicali ustrezno spletno stran, kot je bilo to mogoče prej, je to zdaj mogoče neposredno v Excelu. Na novo integrirana funkcija prevajanja, ki vključuje samodejno prepoznavanje jezikov prek programa Microsoft Translator, vsebuje besedišče več kot 60 jezikov.
 • Zaščita pred izgubo podatkov: Integracija preizkušene Microsoftove funkcije DLP v Excel omogoča iskanje vsebine v realnem času v skladu z določenimi smernicami, na primer za iskanje zaupnih podatkov, kot so številke računov in kreditnih kartic; s tem je tudi še lažje zagotoviti skladnost s pravili o varstvu podatkov.

Sistemske zahteve za Excel 2019 za macOS

Če želijo uporabniki v napravo Apple namestiti in zagnati Excel 2019 za Mac, mora ta izpolnjevati spodaj navedene minimalne zahteve:

 • Operacijski sistem: veljavna različica enega od zadnjih treh aktualnih operacijskih sistemov macOS
 • iPad in iPhone: iOS 8.0 ali novejši
 • Procesor: Intel
 • RAM: vsaj 4 GB
 • Trdi disk: vsaj 3 GB razpoložljivega prostora
 • Grafična kartica: 1.280 x 800 slikovnih pik

Kupite Excel 2019 za Mac kot Office samostojni program od Wiresofta

MS Excel 2019 za Mac je privzeto del Microsoftovega paketa Office 2019 za macOS, vendar lahko v nasprotju s številnimi drugimi ponudniki Microsoftove programske opreme Excel 2019 za Mac v spletni trgovini Wiresoft kupite tudi kot samostojen program, brez drugih sestavnih delov paketa Office 2019. Program Excel za macOS, ki ga ponujamo, je polnovredna različica za nakup. To za vas pomeni, da s plačljivimi posodobitvami ne boste sklenili nobene naročniške obveznosti. Prav tako to pomeni, da vam pri tej različici Mac za Excel 2019 ni treba upoštevati nobene časovne omejitve glede obdobja uporabe. Ta licenca za enega uporabnika je enaka programu Excel, ki je vključen v Office Suite 2019 za Mac.

Z nakupom programa Excel 2019 za Mac pri Wiresoftu torej prihranite denar, kar ni ugodno le za samostojne podjetnike, temveč tudi za manjša podjetja z nekaj zaposlenimi, ki želijo to klasično programsko opremo za preglednice uporabljati izključno poklicno ali celo doma in ne potrebujejo celotnega paketa Office.

Excel, Word ali drugi programi - vse licence za programsko opremo, ki so na voljo v trgovini s programsko opremo Wiresoft, so originalni Microsoftovi izdelki. Praviloma so to licence za enega uporabnika, ki izhajajo iz količinske licence, ali pa jih je kupilo podjetje in jih lahko ponovno prosto uporablja, če jih proda podjetju Wiresoft. To pomeni, da to ne omejuje njihove uporabnosti v smislu funkcij ali trajanja, niti ne pomeni, da kot kupec vstopate v pravno sivo območje. Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme svojim strankam ponuja le polne različice Microsoftovih programov, ki so 100-odstotno uporabni.

Če imate dodatna vprašanja o Excel za Mac ali katerem koli drugem programu Office za Mac ali če želite izkoristiti naše strokovne nasvete, nas preprosto kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali tukaj v klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije