Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10134
 • 164-07835
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
51,90 € * 56,90 € * (8,79% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Publisher 2019 je vsestranski, zmogljiv program podjetja Microsoft za profesionalno namizno založništvo. S programom lahko ne le podjetja, temveč tudi zasebni uporabniki, kot so dijaki in študenti, ustvarjajo prepričljive publikacije vseh vrst - od urejanja in postavitve slik do oblikovanja predlog za tiskanje. Poleg obsežnega kataloga predlog za letake, brošure in tudi obsežnejše kataloge so na voljo številna orodja in učinki za oblikovanje in nadaljnje urejanje po individualnih zamislih. Zaradi intuitivnega in uporabniku prijaznega uporabniškega vmesnika ter pregledne razporeditve orodij lahko tudi neizkušeni uporabniki in začetniki hitro začnejo uporabljati Publisher 2019 in ustvarjajo tiskane medije, ki izpolnjujejo tudi visoke zahteve, pa tudi samo logotipe, ikone in druge slikovne elemente.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - enotni program v različici za nakup

Publisher 2019 je vsestranski in zmogljiv program podjetja Microsoft za profesionalno namizno založništvo. Programsko opremo lahko uporabljajo ne le podjetja, temveč tudi zasebni uporabniki, kot so dijaki in študenti, za ustvarjanje prepričljivih publikacij vseh vrst - od urejanja slik in postavitve do ustvarjanja predlog za tiskanje. Poleg obsežnega kataloga predlog za letake, brošure in obsežnejše kataloge so na voljo številna orodja in učinki, s katerimi jih lahko oblikujete in dodatno urejate po lastnih zamislih. Z intuitivnim in uporabniku prijaznim vmesnikom ter jasno razporeditvijo orodij bodo tudi neizkušeni in začetniki hitro začeli uporabljati program Publisher 2019 in lahko ustvarjali tiskane medije, ki izpolnjujejo visoke standarde, pa tudi samo logotipe, ikone in druge slikovne elemente.

Tako kot v drugih programih Office različice 2019 lahko videz traku prilagodite svojim potrebam in s tem zagotovite veliko jasnosti. MS Publisher 2019 je zato pravi partner za prepričljivo in spretno izvajanje vaših ustvarjalnih zamisli.

Visoka združljivost z različnimi formati in programi

Program za postavitev seveda omogoča uporabo običajnih formatov datotek, kot so .JPG in .PDF ter Microsoftova lastna formata .XPS in .PUB; slednjega je mogoče odpreti tudi s programom za postavitev Adobe. To pomeni, da lahko tiskalne datoteke, ustvarjene v programu MS Publisher, še naprej uporabljate z drugo programsko opremo za postavitev, kar povečuje združljivost programa Publisher 2019. Za ustvarjanje novic je na voljo oblika HTML.

Publisher lahko uvozi tudi datoteke iz drugih programov Office, kot so grafikoni in tabele v Excelu ali že oblikovana besedila v Wordu.

Priročni čarovnik Pack & Go samodejno zbere in zapakira vse datoteke, povezane z objavo in potrebne za tiskanje (npr. slike, grafike in pisave), v eno samo datoteko, ki jo morate nato poslati tiskalniški službi ali kopirnici ali jo dati na voljo prek Microsoftovega oblaka.

Kratek pregled novosti v programu Publisher 2019

To novo različico programa Microsoft Publisher odlikujejo izboljšane možnosti uporabe in številne optimizacije: Založbo Publisher 2019 lahko uporabljate tudi na napravah, ki podpirajo dotik, in sicer s pisalom. Poleg tega lahko dokumente programa Publisher delite z drugimi prek Microsoft storitve v oblaku OneDrive. Zaradi zanesljivega posodabljanja tam shranjenih datotek v realnem času in visokih varnostnih standardov, zagotovljenih s preprečevanjem izgube podatkov, je skupinsko delo na dokumentih postavitve Publisher ne le učinkovito, temveč tudi varno.

Publisher 2019 med drugim ponuja naslednje funkcije in značilnosti:

 • Za urejanje več slik je zdaj na voljo poseben stolpec v podoknu za oblikovanje.
 • Slike lahko intuitivno in takoj izmenjujete z metodo povleci in spusti.
 • Na voljo so številni novi slikovni učinki: npr. sence, učinki sijaja, 3D-učinki in odsevi.
 • Uporabljajo se lahko tudi za oblikovanje besedil.
 • Za uporabo spletnih fotografskih storitev ali digitalnega tiska lahko končne publikacije shranite tudi v formatu JPG.

Publisher 2019 je običajno na voljo le kot sestavni del nekaterih različic MS Office, pri Wiresoft pa lahko programsko opremo za objavo kupite tudi ločeno. Če želite uporabljati različico MS Publisher 2019 v računalniku ali kateri koli drugi napravi s podporo Windows, je operacijski sistem Windows 10 obvezen pogoj.

V Wiresoft spletni trgovini lahko najnovejšo različico programa Publisher 2019, pa tudi starejše različice in številne druge programe Office kupite po posebej nizkih cenah kot različico za enega uporabnika, popolnoma brez naročnine na programsko opremo. Vse zanimive in pomembne nove funkcije v programu Publisher 2019 so prikazane v naslednjem podrobnem pregledu.

Nabor funkcij programa Microsoft Publisher 2019

Publisher 2019 ima tako izboljšave že preizkušenih obstoječih funkcij in orodij kot tudi nekaj novosti, vključno s prosto uporabnimi grafikami in predlogami, tako da je obseg možnosti uporabe v tej različici še širši kot prej.

Pri oblikovanju dokumentov uporabite predloge za oblikovanje

Že na začetku programa Publisher 2019 je prikazan obsežen katalog predlog za oblikovanje, ki vsebuje predloge za različne tiskane dokumente v tipičnih formatih: od preprostih vizitk do letakov za pošiljanje po pošti in obsežnih katalogov. Vsako od predlog lahko dodatno prilagodite - barve, pisave in oblikovanje lahko zamenjate ali dopolnite z drugimi. Datoteka izvirne predloge se vedno ohrani, tako da lahko do nje vedno znova dostopate, saj je novo oblikovana predloga shranjena kot kopija.

Prednastavitve dokumentov bodo cenili predvsem začetniki in neizkušeni uporabniki, saj bodo z njimi vsakič dosegli privlačen rezultat tiskanja.

Seveda je mogoče oblikovati tudi lastne predloge in postavitve. Da bodo naslednjič takoj na voljo, jih lahko shranite tudi kot predlogo ali glavno datoteko. To strokovnjakom prihrani veliko časa in zagotavlja, da imajo vsi dokumenti, ki temeljijo na njem, enak videz in enako kakovost.

Uporaba modulov za objave

Za zagotavljanje ponavljajočega se, enakega videza dokumentov v različnih formatih in medijih lahko v programu Publisher 2019 uporabljate tudi tako imenovane gradnike. To so značilni elementi, kot so naslovi, pa tudi okvirji, polja itd. Uporabniki lahko uporabijo vgrajene gradnike v programu Publisher, tako kot pri predlogah, ali pa ustvarijo lastne gradnike.

Urejanje slik in grafike neposredno v programu Publisher 2019

Grafike in fotografije lahko vstavite neposredno iz računalnika, iz Microsoft knjižnice ClipArt, z iskanjem slik v iskalniku Bing ali iz spletnega fotoalbuma. Z vlečenjem in spuščanjem jih lahko kadar koli zamenjate. S funkcijo ravnila jih lahko po vstavitvi z milimetrsko natančnostjo postavite na želeni položaj.

Slikovne datoteke, uvožene v dokument programa Publisher, je mogoče naknadno celo urejati; prilagoditi je mogoče barvni ton in intenzivnost barv ter obrezati velikost slike v želeni obliki. Prav tako je mogoče slikam in besedilom dodati različne učinke, kot so sence in odsevi, da izstopajo.

Skalabilne vektorske grafike SVG, ki so na voljo v programu Publisher 2019, ohranijo ostrino tudi pri povečavi in tako vedno zagotavljajo profesionalen videz, 3D predmete pa lahko poljubno obračate, da dobite želeni pogled.

Uporabite priročna besedilna polja

Pri urejanju dolgih besedil, ki obsegajo več strani ali jih prekinjajo ilustracije, je na voljo nekaj uporabnih orodij za spremljanje urejanja: Če je na primer v besedilno polje vstavljeno preveč besedila, bo to v majhnem okencu v spodnjem desnem kotu okvirja označeno z elipso. Obstoječe besedilno polje lahko nato preprosto povečate z miško ali pa povežete več takih besedilnih polj, tako da se preostalo besedilo samodejno prikaže v naslednjem polju. Ta funkcija je še posebej uporabna pri naknadnem spreminjanju besedila, npr. pri krajšanju ali dodajanju besedila.

Prilagajanje in skupno rabo dokumentov Publisher

Če želite ustvariti personalizirano pošto, lahko samodejno dodate imena, fotografije ali celo spletne povezave vseh naslovnikov. Če želite osnutek ali dokončano postavitev deliti z drugimi zaposlenimi, lahko njihove e-poštne naslove dodate neposredno v dokument in ga tako še hitreje pošljete. Z uporabo Microsoftovih storitev v oblaku OneDrive v programu Publisher je mogoče podatke shraniti tudi na spletu in prejemnikom omogočiti dostop prek povezave.

Publisher 2019 ima možnosti tiskanja v vsaki kakovosti

Glede na to, za kakšen namen je treba ustvariti letake, brošure, vabila in drugo oglaševalsko gradivo, pa tudi povsem zasebne tiskane izdelke, Publisher 2019 ponuja obsežne možnosti za tiskanje in seveda že za oblikovanje. Tako je mogoče za vsako ciljno skupino ustvariti tiskovino želene kakovosti. Za digitalno tiskanje prek spletne tiskarske storitve lahko dokumente Publisher shranite tudi v običajnem formatu .JPG.

Splošne sistemske zahteve za Microsoft Publisher 2019

Programska oprema Office Publisher 2019 je na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Privzeto je nameščena 64-bitna različica, vendar je v 32-bitni operacijski sistem s procesorjem x86 mogoče namestiti samo 32-bitno različico. Odvisno od izbrane različice se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo, na primer glede pomnilnika RAM in prostora na trdem disku. Upoštevati je treba naslednje minimalne zahteve:

  • Operacijski sistemi - nujno potrebni: Windows 10 ali Windows Server 2019
  • Procesor: najmanj 1,6 GHz, 2-jedrni procesor
  • Prostor na trdem disku: najmanj 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov)
  • Pomnilnik RAM: najmanj 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov)
  • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 768 slikovnih pik, DirectX 10 z WDDM 2.0

Kupite Microsoft Publisher 2019 poceni kot samostojni program pri Wiresoft

MS Publisher je klasični del nekaterih Microsoftovih paketov Office in zato običajno ni na voljo ločeno, temveč le skupaj z drugimi programi Office. Pri Wiresoft lahko programsko opremo Publisher Software 2019 kupite tudi kot posamezen program - za razliko od številnih drugih ponudnikov Microsoftovih programov - in zlasti kot nakupno različico.

Vaše prednosti: ta licenca Publisher 2019 za enega uporabnika vas ne zavezuje k časovno omejeni naročnini z obveznimi posodobitvami ali morebitnimi omejitvami uporabe funkcij. Zato se vam dvakrat bolj splača kupiti Publisher 2019 pri Wiresoft kot en program, zlasti če ne potrebujete vseh programov Office.

Varen nakup programske opreme z Wiresoft : Enouporabniška licenca Publisher 2019, ki jo kupite tukaj, običajno izvira iz večje količinske licence podjetja in zato predstavlja tako imenovano rabljeno programsko opremo - vendar je glede funkcionalnosti enaka različici programa Publisher, ki je prav tako vključena v paket Office Suite 2019. Zato vam ga lahko ponudimo po posebej ugodni ceni!

Pri nakupu rabljene programske opreme prav tako ne tvegate ničesar, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljeno z zakonom. Poleg tega je bil vsak Microsoftov program, ki je na voljo pri Wiresoft , ne glede na to, ali je bil predhodno uporabljen ali neuporabljen, najprej preizkušen glede dejanske in brezhibne uporabnosti, zato je program Publisher po nakupu in prenosu v računalnik takoj 100-odstotno uporaben za neomejeno časovno obdobje.

Wiresoft kot resen in zanesljiv prodajalec programske opreme ponuja le polne različice programa, ki so enake različicam, ki so na voljo pri Microsoft , in ne prihajajo iz nevarnih virov.

Predvsem samostojni podjetniki ter mala in srednje velika podjetja, pa tudi zasebni uporabniki bodo pri nakupu programske opreme pri Wiresoft še posebej izkoristili vse prednosti programa Publisher 2019, saj bodo prihranili denar. V trgovini s programsko opremo Wiresoft Software Shop lahko dobite MS Publisher ter številne druge programe Office in druge Microsoft programe kot nakupne različice.

Če imate vprašanja o MS Publisher 2019 ali katerem koli drugem Microsoft programu, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije