Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10132
 • 021-10257
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Publisher 2013 je starejša različica Microsoftovega vsestranskega programa DTP za profesionalno oblikovanje zanimivih publikacij za vse namene: Poleg velikega izbora vzorčnih dokumentov za vse tipične načine uporabe Publisher ponuja tudi intuitivne funkcije, s katerimi lahko ustvarite vizualno privlačno reklamno gradivo, ki ga je mogoče natisniti tako za poslovno kot zasebno rabo: Poleg vabil in letakov lahko oblikujete tudi poslovna in serijska pisma, poštne pošiljke ter predstavitve, poročila in brošure ali celo večje kataloge - če naštejemo samo tipične formate, ki so že vključeni kot predloge.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - Microsoftov samostojni program DTP kot nakupna različica

Publisher 2013 je starejša različica vsestranskega programa DTP podjetja Microsoft za profesionalno oblikovanje zanimivih publikacij za vse namene: V ta namen Publisher ponuja velik izbor predlog dokumentov za vse tipične uporabe ter intuitivno uporabne funkcije, s katerimi lahko ustvarite vizualno privlačno in hkrati tiskljivo oglaševalsko gradivo v poslovnem in zasebnem sektorju: Poleg vabil in letakov lahko oblikujete tudi poslovna in serijska pisma, poštne pošiljke ter predstavitve, poročila in brošure ali celo večje kataloge - če naštejemo samo tipične formate, ki so že vključeni kot predloge.

Enostavno razumljiva in enostavna orodja v zavihkih, ki so jasno strukturirani po posameznih funkcionalnih področjih, podpirajo uporabnike od začetnikov do profesionalcev s praktičnimi orodji in funkcijami, ki na primer olajšajo tudi urejanje slik - združena v značilnem Microsoftovem uporabniku prijaznem uporabniškem vmesniku, ki omogoča učinkovito delo. Zaradi Publisherja zato ni potreben drag nakup drugega programa DTP, program pa lahko hitro uporabljajo tudi neizkušeni uporabniki.

Različica Publisher 2013 ponovno ponuja številne praktične dodatke in nove funkcije, s katerimi je oblikovanje publikacij še bolj intuitivno:

 • Osrednje iskanje slik - na namizju, v katalogu ClipArt na spletni strani Office.com ali v internetu in takojšnje vstavljanje v dokument.
 • Slikovne datoteke so jasno prikazane v stolpcu v območju oblikovanja in jih lahko povlečete in spustite na stran postavitve ali izmenjate.
 • Slike lahko uporabite tudi kot ozadje - na voljo so različne možnosti oblikovanja, s katerimi lahko prilagodite obliko.
 • Besedila lahko vizualno poudarite tudi z učinki, kot so sence in odsevi, svetlobni učinki in poševnine.

MS Publisher 2013 je na voljo le kot sestavni del nekaterih višjih različic Office in npr. ni integriran v Home & Business in Office 2013 Home & Student. Uporabniki take izdaje lahko Publisher 2013 priročno kupijo pri Wiresoftu kot samostojni program. Ker različico Publisher 2013 podpirajo tudi starejši Microsoftovi operacijski sistemi od Windows XP ali novejše, bodo uporabniki, ki želijo še naprej uporabljati to ali eno od naslednjih različic na svoji strojni opremi, imeli koristi od nakupa rabljene programske opreme.

Poleg programa Publisher 2013 lahko v Wiresoft spletni trgovini kupite tudi novejše različice in številne druge posebne programe Office po posebej nizkih cenah kot različice za enega uporabnika. V naslednjem pregledu so podrobneje predstavljene funkcije in lastnosti programa Publisher 2013.

Najpomembnejše novosti programa Publisher 2013 na kratko

Različica Publisher 2013 poleg optimizacij in dodatkov k že vključenim funkcijam ponuja tudi različne novosti, s katerimi se je obseg možnosti oblikovanja še razširil.

Zaradi velikega izbora predlog za postavitev se lahko tudi neizkušeni uporabniki že precej približajo določeni oblikovalski zamisli. Če želite najti pravo predlogo, lahko uporabite iskanje na spletnem mestu office.com. Ko najdete pravo postavitev, jo lahko prilagodite in shranite kot prilagojeno novo predlogo, tako da je takoj na voljo za novo objavo. Poleg tega so v programu Publisher 2013 na voljo naslednje splošne funkcije, ki ponujajo dodatne možnosti za oblikovanje tiskanih vsebin:

 • Ustvarjene postavitve lahko shranite pripravljene za tisk v najpogostejših formatih datotek - poleg najpogostejšega formata PDF sta zdaj mogoča tudi formata JPG in XPS. JPG ponuja nove možnosti za spletno tiskanje in zlasti tiskanje fotografij, odvisno od ponudnika: Vsako stran publikacije lahko po potrebi shranite tudi kot sliko JPEG.
 • Uporaba programa Publisher v napravi, ki podpira dotik: Različica Publisher 2013 je zasnovana tudi za uporabo na tabličnem računalniku, zato lahko uporabniki za dostop do vseh funkcij namesto miške uporabljajo prst ali digitalno pisalo in tako brez težav ustvarjajo postavitve.
 • Prek Microsoftove storitve v oblaku OneDrive lahko od koder koli dostopajo do dokumentov o postavitvi ter jih prek posodobitev v realnem času delijo in uporabljajo s sodelavci. Visoki varnostni standardi storitve OneDrive ščitijo podatke pred nepooblaščenim dostopom ali izgubo.
 • Osrednje iskanje slik omogoča večji pregled pri uporabi grafike ali ilustracij - poleg lokalno dostopnih slik vključuje tudi katalog ClipArt na spletni strani Office.com in iskanja na internetu.

Zanimive posamezne funkcije v programu Publisher 2013

Poleg tega vam delo v programu Publisher olajšajo naslednje funkcije in lastnosti - z novimi učinki in uporabnimi orodji:

Urejanje in zamenjava slik v območju oblikovanja

V nekaterih delovnih korakih je treba hkrati urediti več slik. Publisher jih nato jasno navede ali prikaže v ločenem stolpcu v območju oblikovanja. Nato jih lahko povlečete in spustite na želeno mesto v dokumentu postavitve ali jih izmenjate. Z novimi orodji za povečevanje, pomikanje in obrezovanje lahko urejate slike, ne da bi spremenili postavitev dokumenta, z novimi orodji za natančno poravnavo pa lahko natančno oblikujete in postavite oblike, slike in besedilo.

Novi načini ustvarjanja slikovnih ozadij

Slike kot ozadje na strani odpirajo nove možnosti oblikovanja v programu Publisher 2013, saj jih lahko izberete in natančno vstavite z le nekaj kliki. Nato je na voljo več možnosti za prilagoditev fotografije formatu dokumenta: Sliko lahko razširimo ali večkrat uporabimo kot ploščice in tako v celoti zapolnimo ozadje.

Več novih učinkov za slike in besedilo

Publisher 2013 ponuja številne nove slikovne učinke, s katerimi lahko fotografiji dodate ali spremenite senco, odseve, različne učinke sijaja ter mehke robove, poševnine in tridimenzionalne poglede. Večina teh učinkov je na voljo tudi za besedilo, tako da lahko ustvarite dokumente, ki se razlikujejo od enotnega videza številnih drugih tiskanih medijev in pritegnejo pozornost bralcev.

Uporaba besedilnih polj za publikacije na več straneh

Pri ustvarjanju večstranskih brošur v programu Publisher 2013 je vstavljanje daljšega besedila, ki je prepleteno tudi s slikami in informacijskimi polji, še posebej enostavno, saj posamezna polja besedila povežete med seboj. To pomeni, da se besedilo ob kopiranju samodejno razporedi po vseh okvirjih besedila. Če je prostora še vedno premalo, je to označeno z ustrezno ikono v ustreznem polju. S tem preprečite, da bi spregledali pomembne sestavine besedila. Ta funkcija je še posebej uporabna, če se besedila po vstavitvi še vedno spreminjajo, saj se tok samodejno prilagodi.

Skupna raba dokumentov Publisher v spletu

Če želite zagotoviti, da je dokument, ustvarjen v programu Publisher 2013, na voljo tudi drugim zaposlenim za urejanje ali komentiranje, ga lahko uporabniki s pomočjo Microsoftove storitve v oblaku OneDrive shranijo v splet; pooblaščeni prejemniki dobijo dostop do dokumenta za urejanje prek povezave, zaradi česar je shranjevanje še posebej varno in so podatki zaščiteni pred izgubo. OneDrive ponuja zanesljive posodobitve v realnem času in visoke varnostne standarde za učinkovito sodelovanje.

Sistemske zahteve za Microsoft Publisher 2013

Program Office Publisher 2013 je na voljo v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Glede na to se razlikujejo zahteve za posamezno strojno opremo, na primer za delovni in trdi disk. Veljajo naslednje minimalne zahteve za računalnik:

 • Operacijski sistemi: min. Windows XP (SP3, 32-bitov), do Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32-bitov) do Windows Server 2019 (SP1, 32-bitov/64-bitov)
 • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik RAM: 1 GB (32-bitni) ali 2 GB (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3,0 GB
 • Zaslon: ločljivost najmanj 1024 x 768
 • Grafična kartica: grafična kartica DirectX 10 za strojno pospeševanje grafike
 • Funkcije na dotik so optimizirane za Windows 8

Program DTP Publisher 2013 pri Wiresoftu kupite poceni kot eno različico

MS Publisher je sestavni del nekaterih izdaj MS Office - vendar program ni vključen v izdajah Home & Business in Home & Student. V Wiresoft spletni trgovini lahko Publisher 2013 kupite tudi posamično kot rabljeno programsko opremo - v nasprotju s številnimi drugimi trgovci, ki običajno ponujajo le najnovejšo različico. Vaša dodatna prednost: tudi tukaj ponujena licenca za enega uporabnika Publisher 2013 ni časovno omejena naročniška različica, temveč vam pripada po nakupu. Tako se vam nakup programske opreme Publisher 2013 pri Wiresoftu splača dvakrat!

Vsak nakup programske opreme pri Wiresoftu ni le posebej ugoden za vas, temveč tudi varen: licenca za enega uporabnika Publisher 2013, ki jo kupite kot rabljeno programsko opremo, izvira iz nekdanje količinske licence večjega podjetja, ki pa je po obsegu funkcij popolnoma enaka programu Publisher 2013, ki je vključen tudi v nekatere pakete Office 2013. Razdelitev licence in posledično označitev kot rabljena programska oprema zato ne vpliva na njeno funkcionalnost, poleg tega programska oprema ni podvržena obrabi.

Wiresoft prodaja samo polne različice programa Publisher 2013 ali druge različice ali programe, ki so združljivi z Office Programov, ki so enaki izvirnim različicam, ki jih ponuja Microsoft.

Z nakupom rabljene programske opreme Publisher 2013 torej ne prevzemate nobenega pravnega tveganja v razmerju do družbe Wiresoft, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljeno z zakonom, kar je bilo večkrat potrjeno z različnimi sodnimi odločbami.

To uporabljeno programsko opremo Publisher 2013 lahko namestite v računalnik po končanem postopku nakupa in prenosa ter jo aktivirate in takoj uporabite s priloženim ključem za večkratno aktivacijo (licenčni ključ za količino).

Nakup rabljene programske opreme pri Wiresoftu je za naše stranke ekonomsko ugodna rešitev, saj lahko uporabljajo starejše različice programov ali Microsoftove programe, ki običajno niso na voljo posamično. Številna podjetja že uporabljajo ponudbo rabljene programske opreme podjetja Wiresoft, vendar tudi samostojni podjetniki in zasebni uporabniki cenijo veliko izbiro različic programov - in pri nakupu prihranijo denar!

V Wiresoft trgovini s programsko opremo boste poleg te našli tudi starejše različice programa Publisher 2013 in številne druge Office rabljene programe, ki so naprodaj. Če imate vprašanja o MS Publisher 2013 ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Ocene strank za "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije