Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10009
 • 79P-05552
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
102,90 € * 112,90 € * (8,86% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


MS Office 2016 Professional Plus je najobsežnejša izdaja Microsoft Office različice 2016, ki vsebuje vse programe, potrebne v podjetju ne le za upravljanje običajnih vsakodnevnih projektnih nalog, temveč tudi za učinkovito komunikacijo z drugimi in upravljanje obsežnih podatkovnih zbirk: Poleg klasičnih pisarniških programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook Professional Plus ponuja tudi programa OneNote in Publisher možnosti za digitalno beleženje idej in navdihov ter njihovo izmenjavo z drugimi, pa tudi za profesionalno oblikovanje in izdajanje publikacij za oglaševanje in druge namene.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"

MS Office 2016 Professional Plus - odločilno več za poslovanje

MS Office 2016 Professional Plus je najobsežnejša izdaja Microsoftove Office-Verzija 2016, ki vsebuje vse programe, potrebne v podjetju, ne le za upravljanje običajnih vsakodnevnih projektnih nalog, temveč tudi za učinkovito komunikacijo z drugimi in upravljanje obsežnih podatkovnih zbirk: Poleg klasičnih Office-programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook Professional Plus z OneNote in Publisherjem ponuja načine za digitalno zajemanje in izmenjavo idej in navdihov ter profesionalno oblikovanje in objavljanje publikacij za oglaševanje in druge namene.

Odločilna prednost te izdaje Office pa je integracija programa Access, ki omogoča preprosto ustvarjanje aplikacij za podatkovne zbirke, in predvsem ekskluzivna komponenta: Skype for Business - za širok nabor možnosti pri komuniciranju.

Vsi programi so vključeni v Office 2016 Professional Plus:

 • Word 2016 - ustvarjanje besedil v številnih oblikah za poslovno in osebno rabo
 • Excel 2016 - zapleteni izračuni za računovodstvo, statistiko in drugo
 • PowerPoint 2016 - ustvarjanje informativnih predstavitev
 • Outlook 2016 - za urejanje e-pošte in stikov ter načrtovanje sestankov in opravil
 • OneNote 2016 - sproti zajemajte beležke in jih delite z drugimi
 • Publisher 2016 - oblikovanje vseh vrst tiskanih medijev za tiskanje
 • Access 2016 - oblikovanje aplikacij podatkovnih zbirk za podjetja
 • Skype for Business 2016 - varne in raznolike možnosti komunikacije

Office 2016 Professional Plus na splošno ponuja tudi nekaj novosti v primerjavi s prejšnjo različico, vključno z naslednjimi funkcijami:

 • Za vse izdaje so na voljo novi Office-dizajni, s katerimi je mogoče posamezne programe barvno oblikovati po meri: V načinu "Temno siva" močni kontrasti olajšajo delo, medtem ko "barvna" zasnova prinaša sodoben videz.
 • Z inteligentnimi čarovniki "Vpogledi" je iskanje Bing povezano s posameznimi Office-Programov, s funkcijo "Povej mi" pa je iskanje funkcij za urejanje še hitrejše.
 • OneDrive in SharePoint povezujeta uporabnike Office v oblaku - za prilagodljivo, varno zagotavljanje in sodelovanje pri dokumentih v realnem času.
 • Zaščita pred izgubo podatkov (DLP) omogoča centralno ustvarjanje pravilnikov za dokumente Word, Excel in PowerPoint, s katerimi lahko uredite uporabo in objavo občutljivih podatkov.

Izdaja Office 2016 Professional Plus prvotno ni bila zasnovana za posamezne stranke, zato je običajno na voljo le v obliki količinske licence, ki se uporablja v večjih podjetjih. Pri Wiresoftu lahko posamezni uporabniki, kot so samozaposleni ali mala in srednje velika podjetja, kupijo Office-Edition Professional Plus 2016 kot posamezno licenco.

Prednost nakupa te izdaje Professional Plus je, da različice Office 2016 še vedno podpirajo starejši Microsoftovi operacijski sistemi od Windows 7 naprej; zato je še posebej zanimiva za tiste kupce, ki ne uporabljajo trenutne različice Windows. V Wiresoftovi spletni trgovini lahko poleg Office 2016 Professional Plus kot nakupno različico (brez naročnine!) dobite tudi Standard Edition kot posamezno licenco. Podroben pregled vseh posameznih programov, vključenih v Office 2016 Professional Plus je na voljo spodaj.

Posamezni programi izdaje Office 2016 Professional Plus

Vsak program iz Office 2016 Professional Plus Edition pokriva ločeno poslovno področje s svojimi specifičnimi funkcijami - dopolnjujejo ga številne optimizacije in nove funkcije:

Word na spletnem mestu Office 2016 Professional Plus

Program Word v Office 2016 Professional Plus izpolnjuje vsa klasična opravila pri pisnem komuniciranju - na delovnem mestu ali na spletu v oblaku. Poleg več predlog je v Wordu na voljo več novih funkcij:

 • Odprite PDF v Wordu: Datoteke PDF lahko zdaj odprete neposredno v programu Word 2016. Tako ni treba kopirati slik in grafike, celo oblikovanje in pisave so prevzete. Wordov dokument lahko ponovno shranite tudi v formatu PDF.
 • Več možnosti z oblikami WordArt : Oblike WordArt za oblikovanje besedila imajo v Wordu 2016 še več možnosti: Besedila je mogoče preoblikovati v različne oblike ali jih poljubno prilagoditi grafičnim elementom itd.
 • Vnos v realnem času : Zaradi optimiziranega vnosa v realnem času je hkratno delo na dokumentu Word še bolj pregledno: vsi zaposleni lahko takoj vidijo spremembe, ki so jih naredili drugi uporabniki, in jih po potrebi tudi popravijo.
 • Funkcija komentiranja: optimizirana funkcija komentiranja omogoča, da na posamezne komentarje odgovorite neposredno v istem polju, kar znatno izboljša preglednost.
 • Pripeta mapa: mapa, v kateri je bil shranjen vsak Wordov dokument, je lahko pripeta kot ikona in do nje lahko dostopajo tudi drugi zaposleni.

Excel 2016 za Office Professional Plus

Excel 2016 razširja možnosti pri zapletenih izračunih in analizi podatkov s praktičnimi funkcijami in novimi vrstami grafik v vizualizaciji:

 • Program predlaga najprimernejše vrste grafikonov za vsako računsko operacijo, ki se trenutno izvaja, takoj ko uporabnik z miško označi ustrezne podatke, in jih prikaže v živem predogledu.
 • V Excelu 2016 so na voljo nove računske funkcije, med njimi PROGNOSE.ETS, s katerimi lahko ustvarite zlasti kratkoročne prihodnje napovedi, vključno z najboljšimi in najslabšimi primeri.Za vrtilne tabele so na voljo interaktivni diagrami, kot je navigacija z vrtanjem navzdol, ki se uporablja v spletni analitični obdelavi (OLAP), funkcija LET pa izboljša berljivost v formuli. Z novim filtrom pogleda lahko skrijete filtre drugih uporabnikov.
 • Pri vizualizaciji izračunov so v Excelu zdaj na voljo naslednje nove vrste grafikonov: S histogramom lahko prikažete frekvenčne porazdelitve določenih razredov. Kot posebna oblika je na voljo Paretov diagram, ki v obliki stolpcev prikazuje absolutne in relativne vrednosti. Diagram slapa je tudi stolpčni diagram, ki se lahko uporablja za prikaz pozitivnih ali negativnih sprememb začetne vrednosti. Zemljevid dreves prikazuje posamezna razmerja v hierarhični strukturi, medtem ko sončni grafikon prikazuje hierarhične podatke koncentrično, kar omogoča prikaz razmerij. Za vizualizacijo podatkov v obliki kvartilov in mediane v statističnih analizah pa se uporablja okvirni diagram ali škatlasti diagram.

PowerPoint za Office 2016 Professional Plus

Program PowerPoint v Office-različica 2016 ponuja še več izbire pri oblikovanju predstavitvenih diapozitivov in nove funkcije pri predstavljanju:

 • Že pri vstavljanju grafike ali ilustracije v diapozitiv PowerPoint Designer predlaga različne možnosti oblikovanja, ki se takoj uporabijo s klikom.
 • Za ustvarjanje dinamičnih prehodov med diapozitivi lahko s funkcijo morph animirate slike ali grafike ter posamezne besede in celo celotna besedila.
 • Med predstavitvijo lahko namesto laserskega kazalca uporabite orodje čopič, da na diapozitivu označite posamezne izraze, grafike itd. Izvirni dokument PowerPoint se ne spremeni, saj se orodje uporablja v predstavitvenem načinu.
 • Z orodjem za sledenje času je upravljanje časa še lažje, saj vedno prikazuje razpoložljivi čas, tako da se lahko bolje držite določenega časovnega okvira.
 • S funkcijo deljenja lahko predstavitve še lažje objavite v družabnih medijih za druge zainteresirane strani.

Outlook na Office 2016 Professional Plus

Outlook 2016 omogoča še učinkovitejše upravljanje komunikacijskih podatkov ter načrtovanje nalog in sestankov. Z različnimi funkcijami filtrov ne upravljate le prometa e-pošte, temveč tudi lažje iščete vsebino, stike ali dokumente:

 • Funkcija Clutter razvrsti prejeto pošto glede na pomembna in nepomembna e-poštna sporočila ter samodejno deaktivira potencialno nevarno vsebino in povezave. Clutter analizira vedenje uporabnika glede na to, katera e-poštna sporočila prebere najprej, kasneje ali sploh ne, in tako nenehno izboljšuje merila za razvrščanje.
 • V virtualni iskalni mapi so vsi rezultati iskanja, ki ustrezajo vnaprej določenemu merilu - e-pošta, osebni podatki in stiki itd. - navedeni skupaj.
 • Pri vnosu prvih črk imena v novo e-poštno sporočilo ali tistih, s katerimi pošiljatelj e-poštnega sporočila pogosto komunicira, ko kliknete polje "Komu", imenik samodejno predlaga ustrezne stike iz imenika.
 • Pri pošiljanju priponk Outlook 2016 predlaga seznam vseh nedavno uporabljenih datotek, ko kliknete "Priložite datoteko". Vsaka priponka vsebuje spustni meni za odpiranje, shranjevanje, kopiranje ali brisanje.
 • Namesto priponk lahko datoteke pošljete prek storitev OneDrive in SharePoint kot povezave, če so tam shranjene, kar pospeši pošiljanje in zmanjša količino podatkov v e-poštnem predalu pošiljatelja in prejemnika.

OneNote v Office 2016 Professional Plus

OneNote je priljubljena digitalna beležnica, ki jo lahko priročno uporabljate v pametnih telefonih in tabličnih računalnikih za zajemanje ali shranjevanje in izmenjavo lastnih zamisli ter slik, spletnih strani itd. iz interneta. Beležnice OneNote lahko shranite tudi v OneDrive in jih tako delite z drugimi uporabniki. Druge prednosti:

 • OneNote lahko sinhronizirate z vsemi napravami. Na napravah, ki podpirajo dotik, lahko besedila itd. vnesete tudi s prstom ali digitalnim pisalom.
 • Vgrajeno prepoznavanje besedila in govora omogoča tudi iskanje ključnih besed v slikah (npr. posnetkih zaslona), videoposnetkih in glasovnih datotekah.
 • OneNote je mogoče povezati z drugimi programi Office, da lahko neposredno iz njih pišete zapiske itd.
 • Vsebina iz internetnih virov je samodejno povezana z izvirnim virom. Opombe lahko tudi povežete med seboj.

Publisher na spletni strani Office 2016 Professional Plus

Microsoft Publisher je vsestranski program Office za ustvarjanje vseh vrst tiskanih medijev v kakovosti tiskarskega izpisa. Programska oprema za objavljanje je dodaten del izdaje Office 2016 Professional Plus in ni vključena v večino drugih izdaj.

Intuitivna orodja za postavitev, ki so v uporabniškem vmesniku razporejena na uporabniku prijazen način, uporabnikom pomagajo pri oblikovanju različnih vrst dokumentov in urejanju slik.

Za slike in besedila so na voljo učinki, kot so sence, sijaji, odsevi itd., s katerimi lahko spremenite njihov videz. Za urejanje več slik je v območju za oblikovanje na voljo ločen stolpec. Z metodo povleci in spusti jih lahko preprosto zamenjate ali vstavite iz Microsoftove knjižnice ClipArt, s pomočjo iskanja slik Bing v internetu ali spletnega fotoalbuma. Druge funkcije in značilnosti programa Publisher 2016:

 • Ko odprete program, so na voljo predloge za oblikovanje v običajnih formatih in tipični gradniki, kot so naslovi, okvirji in stolpci za besedilo itd., za različne vrste dokumentov: od preprostih letakov A4 do večstranskih brošur in katalogov. Vse vnaprej določene elemente predloge lahko individualno prilagodite in shranite, tako da so ponovno na voljo za nadaljnje objave.
 • Publisher ponuja skalabilne vektorske grafike SVG in 3D predmete, ki jih je mogoče povečati ali zavrteti za 360 stopinj, ne da bi izgubili ostrino.
 • S funkcijo ravnila lahko besedila in grafike vnesete v dokument z milimetrsko natančnostjo.
 • Orodje za besedilna polja pokaže, kdaj je daljše besedilo vstavljeno v premajhen okvir besedila; z njim lahko povežete tudi posamezna besedilna polja, tako da se besedilo ob vstavitvi samodejno razporedi med njimi.

Access na Office 2016 Professional Plus

Access 2016 je praktična Microsoftova programska oprema za oblikovanje lastnih podatkovnih zbirk za vodenje projektov, upravljanje blaga in druga razmeroma preprosta opravila v podjetju. S svojimi intuitivnimi orodji in funkcijami je Access zasnovan tako, da ga lahko poslovni uporabniki in posamezniki uporabljajo v komercialne namene. Programska oprema za podatkovno zbirko je dodatna sestavina izdaje Office 2016 Professional Plus in ni vključena v skoraj vse druge izdaje Office.

Zaradi pregledne razporeditve funkcij, razvrščenih po področjih uporabe, in datotek Access se lahko uporabniki hitro znajdejo; na primer, na začetnem zaslonu so prikazane nazadnje uporabljene zbirke podatkov, ki so takoj na voljo s klikom, seznam ukazov, prikazanih na traku, pa je mogoče individualno konfigurirati po lastnih željah, vključno z dostopom do pogosto uporabljenih funkcij. V programu Access 2016 so na voljo številne predloge za hitro in enostavno ustvarjanje aplikacij podatkovnih zbirk za tipična opravila.

Microsoft Access 2016 ponuja tudi možnost razvoja aplikacij na podlagi podatkovnih zbirk (aplikacij) za mobilne naprave, ki so prek povezave SharePoint dostopne drugim zaposlenim. Poleg tega so v različici Access 2016 na voljo naslednje funkcije in orodja:

 • Poizvedbe po zbirkah podatkov v programu Access 2016 so izboljšane z uporabo nadomestnih znakov - tako imenovanih jokerjev, kot so * ? # - za neznane elemente podatkovnega niza.
 • Pri uvozu tabel iz različnih virov podatkovnih zbirk Access 2016 podpira iskanje odvečnih podatkov tako, da vam omogoča združevanje ustreznih tabel, da lahko izbrišete podvojene podatke.
 • Obrazci v programu Access 2016 so praktična funkcija za jasen prikaz podatkov. V primerjavi s tabelami prikazujejo le en zapis, kar poenostavlja ročno vnašanje in vzdrževanje. Te samodejne obrazce lahko ustvarite z orodji za postavitev obrazca.
 • Po eni strani podatkovna vrsta BigInt "Veliko število" izboljšuje združljivost s strežniki MS SQL, po drugi strani pa jo je mogoče uporabiti za izračun velikih števil: BigInt ima z osmimi bajti veliko večje računsko območje kot prejšnji podatkovni tip s samo štirimi bajti.
 • Prenovljena podpora datotekam dBASE in protokolu ODBC (Open Database Connectivity protocol) razširja možnosti uporabe programa Access z ustreznimi podatkovnimi zbirkami.

Skype for Business v Office 2016 Professional Plus

Skype for Business ponuja številne načine povezovanja z drugimi uporabniki znotraj podjetja ali zunaj njega, ki daleč presegajo telefonske klice. Komunikacijska programska oprema je ekskluzivni del izdaje Office 2016 Professional Plus. Skype za podjetja je bil razvit posebej za učinkovito in hitro komunikacijo v podjetju in zunaj njega:

 • S programom je poleg telefonije (IP) mogoče izvajati tudi klepete in videokonference ter prek njega prenašati datoteke in celo predstavitve - upravljanje je kot vedno intuitivno. Skype za podjetja lahko uporabljate lokalno ali v oblaku, aplikacija in nabor funkcij pa sta enaka.
 • Komunikacija prek programa Skype za podjetja je varna zaradi namenskih smernic za preverjanje pristnosti in šifriranja; program ponuja tudi možnost centralnega upravljanja uporabniških računov zaposlenih. Vendar lahko v sestankih Skype sodelujejo tudi zaposleni ali zunanji udeleženci brez računa.
 • Status prisotnosti uporabnika je označen z ikono na sliki profila. Tu obstajajo različne možnosti, kako drugim sporočiti, ali je oseba na voljo, vendar zasedena, ali je odsotna ali neaktivna; to je mogoče sporočiti tudi, če je oseba prisotna, vendar ne želi biti motena - glede na izbiro se spremenijo tudi možnosti komunikacije.

Sistemske zahteve za Office 2016 Professional Plus:

MS Office Professional Plus je privzeto na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici. Običajno se 64-bitna različica samodejno namesti v računalnik, vendar je na 32-bitni operacijski sistem s procesorjem x86 mogoče namestiti le 32-bitno različico. Zahteve za posamezno strojno opremo se zato razlikujejo - glejte specifikacije za delovni prostor in prostor na trdem disku. Upoštevajte naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistem: Windows 7 ali novejši ali Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor s frekvenco 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: 1 GB RAM (32-bitni), 2 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 3,0 GB
 • Zaslon: ločljivost 1 024 x 768
 • Grafična kartica: grafična kartica DirectX 10 za strojno pospeševanje grafike 

Kupite MS Office 2016 Professional Plus poceni pri Wiresoftu v naši spletni trgovini

Izdaja MS Office 2016 Professional Plus ni na voljo v drugi trgovini s programsko opremo, temveč jo je mogoče kupiti le kot količinsko licenco za podjetja. V Wiresoftovi spletni trgovini Office 2016 Professional Plus je na voljo tudi licenca za enega uporabnika, in sicer kot nakupna različica - brez posodobitev ali drugih obveznosti kot pri Microsoftovi naročnini; pri nakupu prek Wiresofta torej plačate le enkratno ceno! Kupite polno različico izdaje Office, ki ponuja enak obseg programov in funkcij kot količinska licenca - z edino razliko, da to Office 2016 Professional Plus enotno licenco uporabljate izključno vi.

Varen nakup programske opreme pri Wiresoftu: Za vas kot stranko je nakup Office 2016 Professional Plus ali katere koli druge izdaje Office 2016 pri Wiresoftu ne le izjemno ugoden in priročen, temveč tudi varen: vaša enouporabniška licenca programske opreme Office 2016 Professional Plus je bila del večje količinske licence, ki jo Microsoft prodaja le večjim podjetjem. Ti pridobijo tudi pravico do preprodaje presežnih licenc programske opreme, na primer družbi Wiresoft.

Te licence niso bile uporabljene ali pa jih je zamenjala novejša različica programa ali niso bile več podprte zaradi splošne spremembe strojne opreme ali posodobitve operacijskega sistema v podjetju. Pri prodaji se prvotna licenca za količino razdeli in pretvori v posamezne licence - te se nato imenujejo rabljena programska oprema. Razdelitev na posamezne licence ne spremeni obsega programov v tej izdaji Professional Plus niti njihove funkcionalnosti, saj se z uporabo ne izrabijo.

Vse polne različice programov MS Office Professional Plus ali drugih Microsoftovih programov, ki jih ponuja Wiresoft, so enake ustreznim izvirnim Microsoftovim različicam in izdajam ter izvirajo od prvih kupcev (podjetij) iz Evrope. Pri nakupu Office 2016 Professional Plus v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo tudi pravno ne tvegate, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljeno z zakonom, kar so jasno potrdile številne sodbe.

To uporabljeno programsko opremo iz Office 2016 Professional Plus lahko namestite v računalnik takoj po končanem nakupu in prenosu ter jo aktivirate s priloženim ključem za večkratno aktivacijo (licenčnim ključem za količino) in nato uporabljate brez časovnih omejitev.

Nakup rabljene programske opreme iz Microsoftovih Office paketov ni le priročen za Wiresoftove stranke, saj lahko kupijo običajno nedostopne izdaje Office, temveč tudi posebej ugoden. Številni samozaposleni in zasebni uporabniki ter mala in srednje velika podjetja zato izkoriščajo našo ponudbo programske opreme: saj z Wiresoftom ne dobijo le vseh ekskluzivnih prednosti Office 2016 Professional Plus Edition, temveč tudi prihranijo denar!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete Office 2016 Professional Plus Edition ter druge izdaje in različice ter številne druge Office-programe kot nakupno različico.

Če imate kakršna koli vprašanja o Office 2016 Professional Plus ali katerem koli drugem Microsoftovem Office 2016 Edition preprosto uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
2. jan. 2021

School use!

10

4. apr. 2020

Habe das gekauft, aber man schickt mir den Code nicht zu!

[email protected]

30. mar. 2020

Top

Für mich perfekt

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije