Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10156
  • D86-05558
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
118,90 € * 130,90 € * (9,17% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Na številnih področjih je treba prikazati tehnične predstavitve, diagrame ali tlorise. Programska rešitev Microsoft Visio 2016 Standard je idealna za ta namen. Gre za orodje za vizualizacijo, ki je na voljo od leta 2003 v različicah Standard in Professional. Microsoft Vision spada v dobro znano družino programov Office, vendar ni neposredno del paketa Office. Zato morate to programsko opremo po potrebi naročiti ločeno. Kljub temu je Microsoft Visio 2016 Standard popolnoma združljiv z aplikacijami Office glede uvoza in izvoza podatkov, zato lahko tukaj brez težav obdelujete podatke iz programa Excel. Različica 2016 je s svojo menijsko vrstico in funkcijami prilagojena trenutni različici sistema Windows. Zato vam je tu na voljo preprosto upravljanje.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za pomoč strankam.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

Na številnih področjih je treba prikazati tehnične prikaze, diagrame ali tlorise. Programska rešitev Microsoft Visio 2016 Standard je idealna za ta namen. To je orodje za vizualizacijo, ki je na voljo od leta 2003 v različicah Standard in Professional. Microsoft Vision spada v dobro znano družino Office, vendar ni neposredno del paketa Office. Zato morate to programsko opremo po potrebi naročiti ločeno. Kljub temu je Microsoft Visio 2016 Standard popolnoma združljiv z aplikacijami Office glede uvoza in izvoza podatkov, zato lahko v njem brez težav obdelujete podatke iz programa Excel. Različica 2016 je s svojo menijsko vrstico in funkcijami prilagojena trenutni različici Windows. Zato vam bo uporaba enostavna.

Katere posebne funkcije ponuja Microsoft Visio 2016 Standard?

Programska oprema za vizualizacijo Microsoft Visio 2016 Standard se upravlja z vlečenjem in spuščanjem. Tu lahko dostopate do različnih predlog, simbolov in grafik. Tudi nadaljnja uporaba risb iz programa AutoCAD je z aplikacijo Visio preprosta. Arhitekti na primer uporabljajo program Visio za jasen prikaz načrtov prostorov s pohištvom. Za poslovno grafiko orodje ponuja številne barvite ikone in oblike, ki jih lahko prikažete zelo jasno in privlačno.

Z Microsoft Visio 2016 Standard lahko uporabljate tudi monitorje z zaslonom na dotik, tako da lahko grafike rišete s prstom. Možna pa je tudi mobilna uporaba. Tako lahko do programa Visio na poti dostopate iz naprave iOS ali Android. Podprt je dostop prek trenutnih spletnih brskalnikov.

Prednosti programa Microsoft Visio 2016 Standard

S številnimi predlogami, grafikami in oblikami lahko vi ali vaši zaposleni delate še bolj ustvarjalno. Ustvarite poslovna poročila, diagrame in tlorise z le nekaj kliki z miško ter učinkovito izstopajte iz množice. Različica Standard je namenjena malim in srednje velikim podjetjem, pa tudi domačim uporabnikomOffice. Pri nalogi lahko delajo v skupini hkrati in si tako delijo delo. Visoka raven varstva podatkov je zagotovljena z aktiviranjem upravljanja informacijskih pravic. Povežite datoteke Excel in podatkovne zbirke Access z Microsoft Visio. Delo je lažje, saj se spremembe v povezanih datotekah takoj posodobijo tudi v vseh drugih izdelkih Office.

Kaj je vključeno v obseg dobave?

Od nas boste prejeli licenco za polno različico programa Microsoft Visio 2016 Standard. To prihaja iz drugega podjetja, ki je izdalo to licenco. To licenco lahko preprosto registrirate na svoje ime. Po aktivaciji boste deležni storitve rednega posodabljanja. Microsoft Visio 2016 Standard lahko uporabljate neomejeno dolgo. Licenco za nemško različico programa Visio boste seveda prejeli od nas.

Kakšne so sistemske zahteve?

Za nemoteno delovanje morate uporabiti računalnik s procesorjem 1 GHz. Tako lahko nemoteno in učinkovito uporabljate vse funkcije te različice programa Visio. Če izberete 32-bitno različico, morate imeti 1 GB glavnega pomnilnika. Za 64-bitno različico potrebujete vsaj 2 GB pomnilnika RAM. Za namestitev na trdi disk potrebujete približno 3 GB prostora na disku.

Microsoft Visio 2016 Standard deluje v naslednjih operacijskih sistemih:

- Windows Server 2008 R2 - 64 bitov,
- Windows Server 2012 - 64 bitov,
- Windows 7 - 32 in 64 bitov,
- Windows 8 - 32 in 64 bitov,
- Windows 8.1 - 32 in 64 bitov ter
- Windows 10 - 32 in 64 bitov.

Če želite tudi vi ustvarjati profesionalne grafike, diagrame in grafe, vam priporočamo Microsoft Visio 2016 Standard. Nemško licenco lahko po ugodnih cenah naročite tukaj. 

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije