Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2010 DEVICE CAL Vsak uporabnik ali naprava, ki dostopa do strežnika Exchange, potrebuje licenco za dostop (CAL). Dovoljenja CAL so na voljo v različicah User CAL (za dostop licenčnega uporabnika) in Device CAL...
12,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2010 USER CAL Vsak uporabnik ali naprava, ki dostopa do strežnika Exchange, potrebuje licenco za dostop (CAL). Dovoljenja CAL so na voljo v različicah User CAL (za dostop licenciranega uporabnika) in Device CAL...
12,90 € *

Microsoft CAL za strežnik Exchange 2010 - Licenca za učinkovito e-poštno komunikacijo

Uvod v licence Microsoft CAL za strežnik Exchange 2010

Microsoft Exchange Server 2010 je bil pionirska rešitev za e-poštno komunikacijo in sodelovanje v podjetjih. Za učinkovito uporabo strežnika Exchange Server 2010 so nujne licence Microsoft CAL (Client Access Licences). V tem besedilu vam ponujamo razumljiv pregled, kaj pomenijo in kako delujejo.

Pomen licenc Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2010

Microsoftove licence CAL za strežnik Exchange Server 2010 so licence, ki uporabnikom ali napravam omogočajo dostop do zmogljivih funkcij in storitev strežnika Exchange Server. So ključnega pomena za zagotavljanje učinkovitih, varnih in zakonsko skladnih e-poštnih komunikacij.

Zakaj so licence Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2010 pomembne?

Ustrezno licenciranje z licencami Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2010 je bistvenega pomena, če se želite izogniti pravnim posledicam in svojim zaposlenim zagotoviti nemoten dostop do e-pošte, koledarjev in drugih storitev strežnika Exchange.

Vrste licenc Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2010

Obstajata dve glavni vrsti licenc Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2010:

  1. Uporabniške licence CAL: Te licence temeljijo na uporabniku in določenemu uporabniku omogočajo dostop do strežnika Exchange Server 2010. Uporabniške licence CAL so idealne, če ima vaše podjetje veliko naprav in manj uporabnikov.

  2. Dovoljenja CAL za naprave: CAL za naprave so licence, ki temeljijo na napravi in so vezane na določeno napravo. Vsem uporabnikom, ki uporabljajo to napravo, omogočajo dostop do strežnika Exchange Server 2010.

Nakup licenc CAL za strežnik Exchange Server 2010

Microsoftove licence CAL za strežnik Exchange Server 2010 je treba praviloma kupiti ločeno od strežniške programske opreme. Prepričajte se, da ste kupili ustrezno število in vrsto licenc CAL glede na posamezne zahteve vaše organizacije.

Zaključek

Microsoftove licence CAL za strežnik Exchange Server 2010 so ključ do nemotenega in zakonsko skladnega e-poštnega komuniciranja v vaši organizaciji. Izbira med uporabniškimi licencami CAL in licencami CAL za naprave je odvisna od vašega posebnega poslovnega položaja. Pravilno licencirane licence CAL zagotavljajo, da lahko vaši zaposleni do strežnika Exchange Server 2010 dostopajo učinkovito in v skladu z zakonodajo. Prepričajte se, da ste kupili prave licence CAL, da zagotovite učinkovitost in zakonitost uporabe strežnika Exchange Server 2010.

kategorije