Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10117
 • 395-04540
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.842,90 € * 2.046,90 € * (9,97% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica CU Trenutni
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca
Dodatne informacije Do 100 podatkovnih baz poštnih predalov


Windows Server 2016 je preizkušena platforma za sporočanje za centralno upravljanje e-pošte in stikov ter sestankov in opravil ter različica 10. Predvsem večja podjetja in ustanove imajo koristi od njene visoke razširljivosti ter številnih praktičnih funkcij za prilagodljivo, tudi lokalno neodvisno uporabo, ki podpira skupinsko sodelovanje in izboljšuje varnost. Server Windows

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Windows Server 2016 je preizkušena platforma za sporočanje za centralno upravljanje e-pošte in stikov ter sestankov in opravil ter strežniška različica sistema Windows 10. Zlasti večja podjetja in ustanove imajo tako koristi od visoke razširljivosti ter številnih praktičnih funkcij za prilagodljivo, tudi lokalno neodvisno uporabo, ki podpira skupinsko sodelovanje in izboljšuje varnost.

Strežnik Exchange 2016 je kot zmogljiv komunikacijski sistem pomemben sestavni del vsakega sodobnega podjetja za nadzor in upravljanje tipičnih delovnih procesov. Programska oprema strežnika deluje kot notranji in zunanji vmesnik, zanesljivo povezuje zaposlene in oddelke tudi na različnih lokacijah ter celovito prispeva k povečanju splošne učinkovitosti v podjetjih: e-pošto, stike in sestanke je mogoče centralno upravljati ter pregledno arhivirati in po njih iskati. Diferencirano upravljanje pravic določa individualni dostop zaposlenih do podatkov in sestankov, tako da Microsoft Exchange Server 2016 zagotavlja največji možni nadzor in preglednost hkrati.

Z optimizacijo strežniške arhitekture je število strežniških vlog v strežniku Exchange Server 2016 Enterprise zmanjšano na dve vlogi - poštni predal in robni transport -, poenostavljeno je tudi skaliranje in izboljšana podpora za storitve v oblaku.

Izdaja Enterprise strežnika Exchange Server 2016 je še posebej primerna za komunikacijo velikih podjetij ali organizacij z veliko zaposlenimi, saj podpira do 100 podatkovnih baz poštnih predalov na strežnik.

Wiresoft ponuja Enterprise Edition strežnika Exchange Server 2016 kot rabljeno programsko opremo - po nižji, znižani ceni v primerjavi z novo programsko opremo - če je še na voljo. Uporabljena programska oprema je zato še posebej privlačna za tista velika podjetja in organizacije, ki iščejo varčen in ekonomičen način za uporabo zmogljivejše programske opreme, kot je Exchange 2016 Enterprise, pri svojem poslovanju. Tudi kot uporabljena programska oprema ta različica Exchange Edition ponuja tipično največ v smislu razširljivosti, zmogljivosti in varnosti, saj jo je mogoče uporabljati v celoti.

Za vsak strežnik Exchange je treba kupiti ločeno licenco, prav tako je treba kupiti licence za dostop odjemalcev. Tudi pri uporabljeni programski opremi Exchange Server Enterprise se licenciranje izvaja v skladu z uradnimi pravili Microsoftovega upravljanja licenc. Dodatne informacije o optimalnem licenciranju ter o izboljšavah in novih funkcijah strežnika Exchange Server 2016 Enterprise so na voljo v naslednjem razdelku.

Primerjava Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise in Standard

Največja razlika različice Enterprise Edition strežnika Exchange Server 2016 v primerjavi z različico Standard Edition je možnost upravljanja do 100 podatkovnih zbirk poštnih predalov s po 2 terabajta na strežnik, zato je različica Enterprise Edition še posebej zanimiva za večje število uporabnikov. Nadaljnje razlike so:

 • Uporaba preprečevanja izgube podatkov prek središča Exchange Admin Center: Preprečevanje izgube podatkov preprečuje posredovanje zaupnih informacij nepooblaščenim osebam; z integriranim inteligentnim filtrom sporočil (IMF) in filtrirno tehnologijo SmartScreen se potencialno škodljiva sporočila filtrirajo, še preden pristanejo v poštnem predalu.
 • Uporabniki imajo koristi od centraliziranega shranjevanja podatkov, nadzora nad potrebami po shranjevanju in posodobljenih zahtev glede skladnosti.
 • Obsežnejše pravice virtualizacije omogočajo delovanje neomejenega števila virtualnih računalnikov in vsebnikov Hyper-V.
 • Druge funkcije vključujejo: Storage Spaces Direct, Storage Replica in zaščiteni virtualni stroji, nov omrežni niz ter OneDrive for Business za urejanje, posodabljanje in deljenje podatkov v realnem času.

Dodatne prednosti strežnika Microsoft Exchange Server 2016 na prvi pogled

Različica Windows Server 2016 vsebuje številne pomembne novosti in izboljšave obstoječih funkcij. Glavna med njimi je optimizacija arhitekture strežnika z zmanjšanjem števila strežniških vlog na dve: poštni predal in robni transport - več o tem v nadaljevanju. Poleg tega je bilo poenostavljeno skaliranje in izboljšana podpora za storitve v oblaku. Druge funkcije vključujejo:

Izboljšano iskanje z eDiscoveryjem

Arhitektura iskanja eDiscovery je v strežniku Exchange Server 2016 spremenjena in deluje asinhrono ter decentralizirano, uporablja več strežnikov, zato je iskanje veliko hitrejše. Ko v Outlook 2016 ali Outlook v spletu vnesete iskalni izraz, se prikažejo predlogi, ki temeljijo na najpogosteje uporabljenih stikih, e-poštnih sporočilih v poštnem predalu in prejšnjih iskalnih poizvedbah. Poleg tega lahko s pomočjo kontekstualnih filtrov, npr. za datumsko območje in povezane pošiljatelje, lažje poiščete določene informacije. Z Outlookom v spletu lahko iščete v svojem koledarju in v koledarjih drugih oseb.

Sodelovanje v oblaku

V programu Outlook 2016 ali Outlook v spletu lahko datoteke, shranjene v storitvi OneDrive za podjetja ali SharePoint 2016, vstavite v e-poštno sporočilo kot povezavo in ne kot priponko kot prej. Zadevni prejemnik lahko povezano datoteko odpre neposredno v svojem računalniku kot priponko. Pravice dostopa je mogoče individualno prilagoditi in samodejno aktivirati.

Podpora za hibridni oblak

Strežnik Exchange 2016 podpira hibridne scenarije - ni razlike, ali je poštni predal v lokalnem strežniku ali v oblaku. Lokalne poštne predale lahko uporabljate tudi z razširitvami v oblaku Exchange Online Archiving in Azure Rights Management.

DLP za preprečevanje izgube podatkov

Preprečevanje izgube podatkov (DLP), razširitev transportnih pravil, izboljšuje varnost podatkov v strežniku Exchange Server 2016 in jih pomaga zaščititi pred nepooblaščenim dostopom. Metode, ki so na voljo v programu Preprečevanje izgube podatkov za razvrščanje ali pošiljanje zaupnih informacij, ne ovirajo delovnega procesa: takoj ko obstaja tveganje, da se podatki preberejo brez dovoljenja ali da v poštnem predalu pristanejo prirejena e-poštna sporočila s priponkami, ki vsebujejo zlonamerno programsko opremo, prizadeti uporabniki prejmejo ustrezno obvestilo v programu Outlook in Outlook na spletu.

Outlook na spletu

Outlook na spletu je novo ime za spletni dostop do strežnika Exchange, ki je bil prej znan kot "spletni dostop Outlook" ali "spletna aplikacija Outlook". Microsoft ga je temeljito spremenil in optimiziral, tako da lahko Outlook uporabljate tudi v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku s sistemom Android ali iOS brez namestitve aplikacije Outlook. Funkcija pregledovanja poenostavi upravljanje e-poštnih sporočil določenega pošiljatelja: ta se na primer hranijo le določeno število dni ali pa se shrani le zadnje sporočilo.

Outlook v spletu lahko brez večjih omejitev uporabljate tudi v brskalnikih Google Chrome, Safari in Firefox namesto v Microsoftovih brskalnikih Edge in Internet Explorer 11.

Nove funkcije koledarja

Koledar ni dobil le novega videza, temveč tudi nove funkcije, kot so e-poštni opomniki za določene dogodke v koledarju in možnost predlaganja drugega časa za vabila na sestanke.

Tehnične informacije o strežniku Exchange Server 2016 Enterprise

Naslednje podrobnosti vsebujejo različne informacije o scenarijih, ki jih podpira strežnik Exchange Server 2016, ter minimalne zahteve za strežnike ter strojno in programsko opremo, ki zagotavljajo optimalno delovanje programske opreme Exchange.

Spremembe arhitekture strežnika v primerjavi s prejšnjo različico

Najpomembnejše spremembe v strežniku Exchange Server 2016 v primerjavi s prejšnjo različico so:

 • Zmanjšanje števila strežniških vlog: V Exchangeu 2016 je bila vloga strežnika za dostop do odjemalcev (CAS) odstranjena, zato je na voljo samo vloga poštnega predala. Dostop do strežnika MBX2016 je nadzorovan prek usmerjevalnikov obremenitve. Stranke se prijavijo v storitev Client Access Service v strežniku poštnega predala in so preusmerjene v ustrezni strežnik poštnega predala z aktivno podatkovno bazo. Komunikacija še vedno poteka na ravni protokola.
 • Privzet protokol MAPI prek HTTP : Privzet protokol za komunikacijo v strežniku Exchange Server 2016 prek programa Outlook je zdaj MAPI prek HTTP. MAPI prek protokola HTTP zagotavlja optimizirano zanesljivost in stabilnost za povezave Outlook in Exchange ter označuje napake pri prenosu. Poleg tega se Outlook po hibernaciji ali spremembi omrežja poveže s strežnikom veliko hitreje kot prej, saj MAPI prek HTTP podpira tudi nadaljevanje prekinjenih povezav in v primeru kratkih prekinitev ni potrebna ponovna povezava.
 • Izboljšana razširljivost iskanja : Druga prednost strežnika Exchange Server 2016 je optimizirana razširljivost iskanja. Število poštnih predalov in arhivskih poštnih predalov, ki jih je mogoče iskati, se je povečalo s 5.000 na 10.000, tako da je zdaj mogoče hkrati iskati po 20.000 poštnih predalih.
 • Scenariji soobstoja: V strežniku Exchange 2016 so te možnosti mogoče s strežnikom Exchange Server 2010 SP3 RU11 in strežnikom Exchange Server 2013 CU11. Zahteve odjemalcev prek strežnika za dostop do odjemalcev Exchange 2013 CU11 se posredujejo strežniku poštnih predalov Exchange 2016. Starejše različice programa Exchange niso več podprte.

Sistemske zahteve za Windows Exchange Server 2016

Če želite v celoti uporabljati Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition, morate izpolnjevati tukaj navedene zahteve glede strojne in programske opreme. Za komunikacijo z odjemalcem prek namizja je pogoj tudi namestitev programa Microsoft Outlook. Veljajo naslednje minimalne specifikacije:

 • Operacijski sistemi: najmanj Windows Server 2012 R2 Standard ali Datacenter, Windows Server 2016 Standard ali Datacenter
 • Procesor: 64-bitni procesor, lahko tudi procesor AMD s podporo za platformo AMD64
 • Trdi disk: vsaj 30 GB prostora na trdem disku na namestitvenem pogonu in
 • min. 500 MB na namestitev glasovnega paketa Unified Messaging; min. 500 MB za podatkovno bazo čakalnih vrst
 • Vloga poštnega predala: 8 GB
 • Vloga robnega transporta: 4 GB
 • Ločljivost zaslona: najmanj 1.024 x 768 slikovnih pik
 • Aktivni imenik: vsaj Windows Server 2008 R2 ali novejši
 • Nivo domene in funkcionalni nivo gozda: vsaj Windows Server 2008 R2

Licenciranje strežnika Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve velikih podjetij glede poštnih predalov; za vsak delujoč primerek strežnika Exchange Server 2016 Enterprise je potrebna ločena licenca za strežnik, ne glede na to, ali deluje v fizičnem ali virtualnem okolju operacijskega sistema. Za primerek strežnika Exchange Server se šteje, da deluje, ko je programska oprema naložena v pomnilnik ali se izvajajo njeni ukazi.

Pogosta vprašanja o strežniku Exchange Server 2016 Enterprise Edition kot programski opremi, ki jo uporablja Wiresoft

Pri nakupu rabljene programske opreme Exchange Server 2016 Enterprise ste lahko prepričani, da je zakonit in da ta licenca strežnika ponuja enake možnosti uporabe kot ustrezna nova licenca strežnika - ne le zato, ker se programska oprema ne obrabi, ampak predvsem tudi glede splošne funkcionalnosti in dovoljenja za uporabo. Spodaj boste našli vse odgovore na tipična vprašanja o nakupu rabljene programske opreme strežnika Exchange.

Od kod prihaja uporabljena programska oprema Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise?

Rabljena programska oprema Exchange Server 2016 Enterprise, ki jo Wiresoft ponuja v trgovini s programsko opremo, običajno prihaja od podjetij, ki so programsko opremo predhodno kupila kot novo in jo ponovno prodala Wiresoftu. Razlogi za prodajo so pogosto v tem, da odvečne ali drugače neuporabljene licence niso več potrebne ali da je bila celotna programska oprema nadomeščena z drugo vrsto ali izdajo in zato ni več potrebna. Družba Wiresoft vse licence, ki so bile že uporabljene ali preprodane, označi kot rabljeno programsko opremo, čeprav jih lahko, kot že omenjeno, uporabljate kot novo licenco za strežnik.

Ali uporabljena programska oprema za strežnik Exchange Server 2016 Enterprise zagotavlja varnost kupca?

Da: Nakup rabljene programske opreme, kot je licenca Exchange Server 2016 Enterprise, ponuja Wiresoftovim strankam enake prednosti kot neuporabljena strežniška programska oprema: z varnostjo kupca zaradi takojšnjega prenosa in takojšnje aktivacije licence prek priloženega neomejenega licenčnega ključa.

Ali sta nakup in uporaba strežnika Exchange Server 2016 Enterprise kot rabljene programske opreme zakonita?

Da: Uporabljena programska oprema, ki jo ponuja Wiresoft, prihaja iz zalog licenc podjetij. Tako za trgovanje kot za dejansko uporabo rabljene programske opreme velja običajna pristojnost: ta pristojnost je oboje razglasila za zakonito - to so vedno znova jasno potrdile tudi različne sodne odločbe.

Katere druge prednosti ima uporabljena programska oprema Wiresoft?

Z rabljeno programsko opremo Wiresoft lahko podjetja in organizacije na primer posodobijo ali dopolnijo svoje obstoječe zaloge programske opreme po ugodni ceni, saj je cena rabljene programske opreme nižja od cene ustreznega novega blaga. Zato boste v trgovini s programsko opremo Wiresoft našli tudi starejše različice strežnika Exchange Server, ki niso več na voljo kot nove, kar ima to prednost, da se lahko izognete dražjim nadgradnjam. Dodatna prednost uporabljene programske opreme Wiresoft je, da zaradi popolne evidence vseh kupcev zagotavlja tudi revizijsko varnost

Wiresoftova ponudba uporabljene programske opreme poleg različice Exchange Server 2016 Enterprise Edition vključuje tudi različico Standard Edition - vključno z ustreznimi potrebnimi licencami za dostop do odjemalcev in novejšimi različicami. Poleg tega boste našli ugodne ponudbe za številne druge Microsoftove programe - z vsemi zgoraj navedenimi prednostmi. Če imate vprašanja o licenciranju strežnika Exchange Server 2016 Enterprise, se obrnite na nas prek klepeta, e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije