Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10118
  • 312-04405
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
345,90 € * 382,90 € * (9,66% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica CU Trenutni
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca
Dodatne informacije Do 5 podatkovnih baz poštnih predalov


Microsoft Exchange 2019 je nova različica preizkušene in zmogljive platforme za sporočanje, ki se uporablja za centralizirano upravljanje e-poštnega prometa, stikov in opravil ter načrtovanje v majhnih podjetjih in podjetjih. Spletna stran Server Standard Exchange Server Standard Izdaja ponuja obsežen nabor novih orodij in optimizacije obstoječih funkcij za oblikovanje uporabniško opredeljenih in s tem učinkovitih komunikacij in sodelovanja s prilagodljivo uporabnimi aplikacijami.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Za vaše podjetje je še posebej pomembno, da ima vedno na voljo prilagodljive komunikacijske kanale med zaposlenimi in strankami. Predvsem so pomembni varen e-poštni promet, usklajevanje sestankov, izpolnjevanje nalog in zanesljivo upravljanje stikov. V tem primeru lahko programsko rešitev Microsoft Exchange Server 2019 Standard priporočimo malim in srednje velikim podjetjem, pa tudi domačimOffice uporabnikom. Z njim dobite vsestransko brezskrben paket, ki vas razbremeni številnih vsakodnevnih opravil na področju komunikacije. Že prejšnja različica iz leta 2016 je bila izjemno uspešna. Zdaj lahko izkoristite najnovejšo različico 2019 z izboljšano zmogljivostjo.

Katere so prednosti Microsoftovega strežnika Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange obstaja že od leta 1996. Od različice 4.0 se nenehno prilagaja potrebam podjetij. Različica Enterprise je namenjena večjim podjetjem, organom in ustanovam ter zagotavlja večji obseg e-poštnih predalov in podatkovnih zbirk, medtem ko različica Standard popolnoma zadostuje za številna področja delovanja. V tej različici so različne transportne poti združene v tako imenovani vlogi poštnega strežnika. To vključuje
- Exchange Transport,
- Pošiljka za prenos poštnih predalov,
- Poštni nabiralnik Transport Dostava in
- frontend transport.

Zaradi te povezave se bo zmogljivost vašega procesorja močno izboljšala. Microsoft Exchange Server 2019 Standard je strežniška programska oprema, ki deluje v vseh glavnih spletnih brskalnikih, kot so Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 ali Microsoft Edge.

Na strežnik je na voljo do pet podatkovnih zbirk, ki delujejo kot aktivne ali pasivne podatkovne zbirke poštnih predalov. Microsoft Exchange Server 2019 Standard se uporablja s pomočjo preizkušene odjemalske programske opreme Microsoft Outlook. Poleg tega obseg dobave vključuje tudi spletno aplikacijo Outlook na spletu. Aktivna zbirka podatkov se uporablja za dohodno in odhodno pošto, obstaja pa tudi pasivna zbirka podatkov za varnostno kopiranje in obnovitev. Za manjša podjetja in domače straniOffice popolnoma zadostuje pet podatkovnih zbirk, ki so na voljo.

Kaj pomeni inteligentni nabiralnik?

Pametni poštni predal omogoča večjo produktivnost vašega podjetja. Ne le, da ga je mogoče prilagoditi, temveč omogoča tudi učinkovito funkcijo iskanja. Tu lahko hitreje iščete ne le pomembna e-poštna sporočila, temveč tudi stike, sestanke in opravila. Microsoft Exchange Server 2019 Standard povezuje ta področja, tako da imate vedno pregled nad vsemi pomembnimi podatki. Posebej praktično je upravljanje prek preizkušenega odjemalca e-pošte Microsoft Outlook, ki ponuja tudi preizkušen Microsoftov vmesnik Windows. Outlook na spletu je bil prvotno razvit za oblak, seveda pa ga lahko brez težav uporabljate tudi za običajen e-poštni promet.

Katere so sistemske zahteve za Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange Server 2019 Standard je pravzaprav precej nezahteven. Potreben je osebni računalnik s 64-bitno arhitekturo in vsaj 30 GB prostora na trdem disku. Večina pisarniških okolij ima takšno osnovno konfiguracijo. Upoštevajte, da je za namestitev jezikovnega paketa za poenoteno sporočanje ali UF potrebnih dodatnih 500 MB.

Licenco lahko uporabljate v lastnem podatkovnem središču kot strežniško rešitev, uporabljate pa jo lahko tudi prek oblaka. Microsoft vam v ta namen ponuja ustrezno gostiteljsko rešitev. Tukaj je vaš Microsoft Exchange Server 2019 Standard licenciran z uporabniško naročniško licenco. Tako lahko uporabljate spletno storitev, ki jo je vzpostavil Microsoft, in svoj strežnik v delovanju. Microsoft Exchange Server 2019 Standard lahko na ta način uporabljate zelo prilagodljivo.

Kaj je vključeno v obseg dobave pri nakupu strežnika Microsoft Exchange Server 2019?

Dolgotrajna namestitev s CD-ja je zdaj stvar preteklosti. Prejeli boste praktično enouporabniško licenco MLK brez nosilca podatkov kot licenco za količino. Po namestitvi morate novo programsko rešitev le registrirati. Zagotovili vam bomo vse potrebne podatke. Po potrebi boste morali naročiti tudi odjemalsko programsko opremo za Outlook. V nasprotnem primeru lahko uporabite priloženi program Outlook na spletu. Seveda vam bodo koristile redne posodobitve programske opreme, ki jih zagotavlja Microsoft. Tako boste vedno na tekočem z najnovejšimi pogoji. Ne smemo pozabiti, da lahko licenco za Microsoft Exchange Server 2019 Standard uporabljate brez omejitev. Časovna omejitev ni določena.

Morda bi tudi vi radi centralno upravljali in uporabljali pomembne komunikacijske kanale v podjetju ali domaOffice. Za e-pošto, stike, sestanke in opravila zato priporočamo Microsoft Exchange Server 2019 Standard. Licenčni ključ za ta izdelek lahko naročite tukaj po razumnih cenah.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije