Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10465
  • R18-01853
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
724,90 € * 804,90 € * (9,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 25x User CAL
Sistem  Strežnik Windows 
CAL User CAL
Obseg dobave Pravica do uporabe
Rok Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalski strežnik ni združljiv(glejte RDS CAL )


Vsak uporabnik, ki želi dostopati do strežniških storitev Microsoft Windows Server 2022 v izdaji Standard ali Datacenter s katero koli napravo, ki podpira sistem Windows, potrebuje ločeno licenco za odjemalski dostop za uporabnike (User CAL), ki ni vključena v strežniško licenco. Le ta licenca posameznemu uporabniku zagotavlja ustrezne pravice dostopa do strežnika. Ni pomembno, ali pooblaščeni uporabnik User CAL uporablja namizni računalnik, prenosni računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Windows. To pomeni, da lahko kupec User CAL prosto odloči, katero končno napravo s sistemom Windows želi uporabljati za dostop do strežnika Windows Server 2022.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za pomoč strankam.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"

Optimizirano upravljanje uporabnikov z Microsoft Windows Server 2022 - 25 paketov User CAL

Pregled

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL (Client Access Licence) ponuja celovito rešitev za podjetja, ki potrebujejo napredno upravljanje uporabnikov in maksimalno razširljivost. S tem paketom 25 licenc lahko v celoti izkoristite zmogljivosti sistema Windows Server 2022 in hkrati zagotovite učinkovito upravljanje do 25 uporabnikov.

Zmogljive funkcije

1. Brezhibna razširljivost za večje ekipe: Ta paket licenc omogoča nemoteno razširjanje za vključitev do 25 uporabnikov v vaše omrežje. Windows Server 2022 zagotavlja zmogljivo platformo za učinkovito sodelovanje in nemoteno upravljanje delovne obremenitve tudi v večjih skupinah.

2. Napredna varnost za več uporabnikov: Zaščitite svoje omrežje pred grožnjami z naprednimi varnostnimi funkcijami operacijskega sistema Windows Server 2022. Vsak User CAL zagotavlja varen dostop za do 25 uporabnikov in ščiti pred kibernetskimi grožnjami.

3. Prilagodljiva konfiguracija in enostavna uporaba: Ta licenčni paket ne ponuja le zmogljivosti, temveč tudi prilagodljivost in enostavno uporabo. Enostavno upravljajte dostop za do 25 uporabnikov in prilagodite konfiguracijo, da bo ustrezala posebnim zahtevam vaše organizacije.

Enostavno upravljanje

1. Učinkovito upravljanje licenc za več uporabnikov: Imejte nadzor nad svojimi licencami z učinkovito funkcijo upravljanja sistema Windows Server 2022. Enostavno spremljajte in upravljajte uporabo licenc za 25 uporabnikov.

2. Uporabniku prijazen vmesnik za več dostopov: Uporabniške licence CAL zagotavljajo intuitiven vmesnik za enostavno konfiguracijo in upravljanje uporabniških dostopov. Zmanjšajte napor pri upravljanju in povečajte učinkovitost za vseh 25 uporabnikov.

Izpolnjuje zahteve najnovejše posodobitve Googlove uporabne mize

Optimalna združljivost za več uporabnikov: Microsoft Windows Server 2022 - 25 paketov User CAL je v celoti združljiv z najnovejšimi zahtevami posodobitve Googlove uporabne mize. Bodite v koraku s časom in zagotovite nemoteno integracijo za vseh 25 uporabnikov.

Zaključek

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL ponuja skalabilno in zmogljivo rešitev za organizacije, ki želijo v svoje strežniško okolje vključiti večje število uporabnikov. Brez težav povečajte obseg, povečajte varnost in optimizirajte sodelovanje - vse to z enostavnim upravljanjem licenc. Pripravite svojo organizacijo na uspešno digitalno prihodnost in kar najbolje izkoristite vire

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije