Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - izdaja za zahtevne razvijalce kot nakupna različica Z izdajo Enterprise Edition programa Visual Studio 2017 imajo uporabniki dostop do številnih zmogljivih funkcij za razvoj aplikacij za katero koli...
1.411,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - vse, kar je na voljo za profesionalno ustvarjanje programov, v nakupni različici Z Visual Studiom 2017 v različici Professional imajo uporabniki na voljo vse, kar potrebujejo za ustvarjanje aplikacij in...
118,90 € *

Microsoft Visual Studio 2017 - zgodovinska perspektiva

Microsoft Visual Studio 2017 je izjemna različica Microsoftovega priljubljenega integriranega razvojnega okolja (IDE). V tem članku si bomo ogledali Visual Studio 2017 in raziskali njegov nadaljnji pomen v današnjem svetu razvijalcev.

Uvod v Microsoft Visual Studio 2017

1. Znano razvojno okolje

Visual Studio 2017 predstavlja poznano razvojno okolje, ki razvijalcem zagotavlja široko paleto orodij za ustvarjanje aplikacij za Windows, splet, mobilne naprave in oblak.

2. Podprti jeziki in platforme

IDE podpira širok nabor programskih jezikov, vključno s C#, C++, F#, Python in drugimi. Razvijalci lahko še vedno razvijajo medplatformne aplikacije za operacijske sisteme Windows, Android, iOS in splet.

Zakaj je Microsoft Visual Studio 2017 še vedno pomemben?

1. Stabilnost in zanesljivost

Visual Studio 2017 ima še vedno svoje mesto v svetu razvijalcev zaradi svoje stabilnosti in zanesljivosti. Številni razvijalci se na to različico zanašajo pri projektih, ki zahtevajo uveljavljeno okolje.

2. Integracija v Azure in DevOps

IDE še naprej ponuja brezhibno integracijo z Microsoft Azure in Azure DevOps, kar olajša skupinsko sodelovanje, neprekinjeno integracijo in uvajanje (CI/CD) ter razvoj v oblaku.

Posodobitev na novejše različice

1. Dostop do naprednih funkcij

Razvijalci, ki se odločijo za nadgradnjo z Visual Studia 2017 na novejše različice, kot sta Visual Studio 2019 ali Visual Studio 2022, bodo imeli koristi od naprednih funkcij, izboljšane zmogljivosti in sodobnih tehnologij.

2. Podpora in varnost

Ker se Visual Studio 2017 stara, Microsoft še naprej zagotavlja omejeno podporo in varnostne posodobitve. Nadgradnja na novejšo različico zagotavlja dostop do najnovejše podpore in varnostnih popravkov.

Kupite Microsoft Visual Studio 2017 za Windows pri Wiresoftu

Na splošno Microsoft Visual Studio 2017 ostaja pomembna različica platforme IDE, ki je še vedno aktualna. Čeprav ne ponuja več najnovejših funkcij, je lahko še vedno uporabna za določene projekte. Nadgradnja na novejše različice pa omogoča dostop do naprednih funkcij in posodobljene podpore, kar je priporočljivo za večino razvijalcev.

kategorije