Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - izdaja za zahtevne razvijalce kot nakupna različica Z izdajo Enterprise Edition programa Visual Studio 2017 imajo uporabniki dostop do številnih zmogljivih funkcij za razvoj aplikacij za katero koli...
696,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - vse, kar je na voljo za profesionalno ustvarjanje programov, v nakupni različici Z Visual Studiom 2017 v različici Professional imajo uporabniki na voljo vse, kar potrebujejo za ustvarjanje aplikacij in...
57,90 € *

Kupite Visual Studio 2017: Preverjeno razvojno okolje za zahtevne projekte

Visual Studio 2017 je vrhunsko integrirano razvojno okolje (IDE) podjetja Microsoft, ki razvijalcem ponuja široko paleto orodij in funkcij za ustvarjanje visokokakovostnih programskih aplikacij. Čeprav je na trgu že nekaj let, ima Visual Studio 2017 zaradi svoje stabilnosti, zmogljivosti in vsestranskih funkcij še vedno trdno mesto v svetu razvoja programske opreme.

Celovita podpora za številne platforme

Ena od najznamenitejših lastnosti programa Visual Studio 2017 je njegova zmožnost, da razvijalcem pomaga pri izdelavi aplikacij za več platform. IDE ponuja celovito podporo za razvoj namiznih aplikacij za Windows, spletnih aplikacij, mobilnih aplikacij za iOS in Android, aplikacij v oblaku za Azure in še več. Zaradi tega je izjemno vsestransko razvojno okolje.

Visual Studio 2017 razvijalcem omogoča delo v več programskih jezikih, vključno s C#, C++, Python, JavaScript in številnimi drugimi. Tako lahko ekipe z različnimi tehnološkimi potrebami učinkovito delajo v enem samem IDE.

Zmogljiva orodja za razvoj in odpravljanje napak

Ena od prednosti programa Visual Studio 2017 je obsežen nabor orodij za razvoj in odpravljanje napak. Vgrajeni razhroščevalnik je izjemno zmogljiv in razvijalcem pomaga hitro prepoznati in odpraviti napake v kodi. Funkcije, kot so spremljanje v realnem času, pregled spremenljivk in napredna orodja za odpravljanje napak, pomagajo skrajšati čas razvoja in izboljšati kakovost kode.

Integrirana podpora za skupinsko delo in sodelovanje

Sodoben razvoj programske opreme je pogosto skupinsko delo, zato Visual Studio 2017 ponuja celovite funkcije za sodelovanje in timsko delo. Vgrajeni sistem za nadzor različic (VCS) ekipam omogoča učinkovito upravljanje kode in sledenje spremembam. Z integracijo Git in Azure DevOps lahko ekipe nemoteno sodelujejo in uporabljajo funkcije, kot so zahteve za povlečenje in samodejne gradnje.

Visual Studio 2017 podpira tudi neprekinjeno integracijo (CI) in neprekinjeno uvajanje (CD) za avtomatizacijo uvajanja aplikacij in zagotavljanje hitrega in zanesljivega prenosa sprememb v produkcijo.

Podpora za sodobne tehnologije

Visual Studio 2017 ostaja na vrhu tehnološkega razvoja s podporo za širok nabor sodobnih tehnologij in ogrodij. Razvijalci lahko preprosto ustvarjajo aplikacije za internet stvari (IoT), umetno inteligenco (AI), strojno učenje, veriženje blokov in drugo. IDE zagotavlja predloge in orodja za poenostavitev razvoja aplikacij na teh nastajajočih področjih.

Poleg tega Visual Studio 2017 ponuja podporo za kontejnerske aplikacije z uporabo Dockerja in Kubernetesa, kar olajša uvajanje in skaliranje aplikacij v kontejnerskih okoljih.

Aktivna skupnost razvijalcev

Visual Studio 2017 ima koristi od živahne in angažirane skupnosti razvijalcev. Razvijalci po vsem svetu delijo svoje znanje, ustvarjajo razširitve in zagotavljajo podporo v forumih in družabnih medijih. To razvijalcem omogoča, da se učijo iz izkušenj drugih in hitreje rešujejo težave.

Na splošno je Visual Studio 2017 preizkušeno in zanesljivo razvojno okolje, ki razvijalcem ponuja zanesljivo platformo za uresničevanje zahtevnih projektov programske opreme. S svojo vsestranskostjo, zmogljivostjo in podporo sodobnim tehnologijam je Visual Studio 2017 še naprej odlična izbira za razvijalce po vsem svetu. Če iščete stabilno in funkcionalno bogato IDE, razmislite o Visual Studiu 2017.