Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.411,90 € * 1.567,90 € * (9,95% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenčni ključ
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Z Enterprise izdajo Visual Studio 2017 imajo uporabniki dostop do številnih zmogljivih funkcij za razvoj aplikacij za katero koli področje na najbolj priljubljenih operacijskih sistemih, integrirana orodja pa omogočajo še učinkovitejši vsak korak od razvoja do izdaje: Samo v Visual Studio 2017 Enterprise  izdaji je na voljo funkcija Live Unit Testing za C# in Visual Basic, ki opozarja na napake med pisanjem, ter funkcija IntelliTrace, s katero je mogoče ustvariti posnetke in preklapljati med stanji aplikacije - ta izdaja podpira tudi sodelovanje, zlasti v večjih skupinah.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - izdaja za zahtevne razvijalce kot nakupna različica

Z izdajo Enterprise Edition programa Visual Studio 2017 imajo uporabniki dostop do številnih zmogljivih funkcij za razvoj aplikacij za katero koli področje na najbolj priljubljenih operacijskih sistemih, integrirana orodja pa omogočajo, da je vsak korak od razvoja do izdaje še učinkovitejši: Samo v različici Visual Studio 2017 Enterprise Edition je na voljo funkcija Live Unit Testing za C# in Visual Basic, ki opozarja na napake med pisanjem, ter funkcija IntelliTrace za snemanje posnetkov in preklapljanje med stanji aplikacije - poleg tega ta izdaja še posebej podpira sodelovanje v večjih skupinah.

V Visual Studiu 2017 Enterprise je razvijalcem na voljo široka paleta jezikov, od C in C++ ter C# do iOS, JavaScript, Python, ASP.NET in številnih drugih, vključno s podporo za pisanje kode v živo: Priročne funkcije ne olajšajo le navigacije pri analizi in razhroščevanju, temveč tudi popravke in prevzeme pri razhroščevanju in preoblikovanju - tak primer sta IntelliSense in CodeLens, ki prikazuje spremembe kode neposredno v urejevalniku.

Za koga je namenjen Visual Studio 2017 Enterprise Edition?

Visual Studio 2017 Enterprise Edition je namenjen profesionalnim razvijalcem, ki želijo skupaj z drugimi zaposlenimi razvijati aplikacije za namizne računalnike, mobilne naprave in splet ter izkoristiti obsežne možnosti za analizo in popravljanje kode. Prednost Visual Studia 2017 je, da ta različica podpira tudi Windows 7. Zaradi prostorsko varčne namestitve lahko programsko opremo uporabljate tudi na starejših končnih napravah, kar razširja obseg aplikacij.

Z Visual Studio 2017 Enterprise Edition, ki je pri Wiresoftu na voljo kot rabljena programska oprema, imajo razvijalci priložnost pridobiti vse prednosti preizkušene Microsoftove programske opreme brez običajne naročnine, temveč v obliki nakupne različice kot eno licenco. Poleg te različice Visual Studio 2017 Enterprise Edition lahko v spletni trgovini Wiresoft Software najdete tudi druge izdaje ali različice ter Microsoftove programe, ki so z njo združljivi, kot so Windows 7, 8Windows in Windows 10, kar je predpogoj za uporabo nekaterih funkcij. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše optimizacije in ekskluzivne funkcije Visual Studia 2017 Enterprise.

Izključne funkcije v Visual Studiu 2017 Enterprise

Enterprise izdaja Visual Studia 2017 je zasnovana za razvijalce z višjimi zahtevami, ki potrebujejo predvsem učinkovite funkcije za testiranje in odpravljanje napak, vključno z:

Preizkušanje enot v živo za Visual Studio 2017 Enterprise

Zgodnje odkrivanje in odpravljanje napak v kodi je ena od pomembnih standardnih nalog pri programiranju. Preizkušanje enot v živo omogoča še varnejše spreminjanje ali preoblikovanje kode. Funkcija je na voljo izključno v različici Enterprise Edition za projekte v jezikih C# in Visual Basic, ki temeljijo na ogrodju .NET Core oziroma .NET Framework. Medtem ko razvijalec še vedno spreminja kodo, testiranje enot v živo samodejno izvaja teste enot v realnem času, da ugotovi, ali je koda ustrezno pokrita, hkrati pa zagotavlja, da morebitne spremembe ne povzročajo regresij. Pokritost kode s testiranjem enot v živo je prikazana grafično v realnem času, tako da lahko uporabniki takoj vidijo, ali in koliko vrstic kode pokrivajo testi; poleg tega ta funkcija v izdaji 2017 vključuje naslednje dodatke in optimizacije:

 • Že pri odpiranju rešitve je prikazano, ali je funkcija testiranja enot v živo omogočena ali onemogočena.
 • Z vključitvijo funkcije Live Unit Testing v središče opravil Visual Studia bo zdaj prikazano, ali je funkcija omogočena.
 • Preizkušanje enot v živo v Visual Studiu 2017 Enterprise zdaj podpira pogosto uporabljena ogrodja, kot so xUnit, NUnit in MSTest.
 • V rešitev Standard v jeziku C# ali Visual Basic je bila dodana integrirana podpora za .NET Core in .NET Standard.
 • Testi se lahko razhroščajo v kontekstu izvajanja v oknu uporabniškega vmesnika, ne da bi bilo treba zapustiti urejevalnik kode.
 • Na novo uvedena ikona čaše se uporablja za razlikovanje med različnimi metodami testiranja enote v živo.
 • Preimenovanje funkcije "Live Test Set - Include/Exclude" v "Live Unit Testing - Include/Exclude" prav tako odpravlja težave z razumevanjem, znane iz prejšnje različice, ko jo uporabljate.

IntelliTrace za Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace je posebej zasnovan za jezike C#, C++ in Visual Basic za časovno varčen zajem in sledenje zgodovine izvajanja kode. Med drugim se lahko uporablja za

zlasti odpravljanje napak po korakih, ki je bilo v prejšnji različici na voljo samo za C#, je zdaj na voljo tudi za C++. S funkcijama "Dogodki" in "Posnetki" lahko razvijalci takoj preklapljajo med različnimi stanji aplikacije (za to je potrebna Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Uporabniki lahko ustvarijo posnetke in se pomikajo po dogodkih z uporabo funkcij "Korak nazaj" in "Korak naprej", ki so prikazane v zavihku "Dogodki" v oknu diagnostičnega orodja. Med krmarjenjem je samodejno omogočeno razhroščevanje na podlagi izvajanja za izbrani dogodek.

Pregled drugih ključnih funkcij v Visual Studiu 2017 Enterprise

Različica Visual Studio Enterprise 2017 vsebuje več izboljšav v primerjavi s prejšnjo različico ter nove funkcije, ki omogočajo še hitrejše in učinkovitejše delo razvijalcev. Že med namestitvijo se lahko skrbniki odločijo, katere aplikacije so zaželene: na primer, da se lahko uporablja samo Core Editor ali tudi namizne aplikacije .NET, Python itd. Poleg tega

zagonski časi ob zagonu, zagon seje in nalaganje rešitev ter zaznavanje predlog za projekte in elemente.

Jeziki, ki jih podpira Visual Studio 2017

Poudarek programa Visual Studio Enterprise 2017 je izjemno širok nabor podprtih jezikov: Poleg starejših, kot so Visual Basic ter C, C++, C#, TypeScript in Python za hiter razvoj aplikacij, so na voljo tudi spletna jezika HTML in CSS, ASP.NET Core za ustvarjanje spletnih aplikacij in storitev ter mobilnih zaledij, ASP.NET Razor, Java in JavaScript ter F#, PHP in Objective-C za razvoj aplikacij za iOS.

Poleg tega Visual Studio 2017 vključuje tudi izboljšave urejevalnikov za C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript in TypeScript ter optimizacije orodij za razhroščevanje kode in diagnosticiranje težav pri razvoju programske opreme z okolji .NET Core, ASP .NET Core in Unity ter MS SQL Server.

Podpora za razvoj Xamarin Mobile v Visual Studiu 2017 Enterprise

Z integracijo Xamarina je zdaj v Visual Studiu 2017 mogoče razvijati mobilne aplikacije za Windows, Android in iOS na tej osnovi. Tipične funkcije Xamarina vključujejo pregledovalnik Xamarin Forms Previewer, ki v predogledu v živo takoj prikaže učinke vrstice kode na aplikacijo. Poleg tega so vključene funkcije Xamarin.Forms, Xamarin Profiler in Xamarin Test Recorder ter izboljšave IntelliSense for XAML za Xamarin Forms.

Inteligenčna lestvica v Visual Studiu 2017 Enterprise

Funkcija IntelliSense opisuje API-je v trenutku vnosa in jih samodejno dopolnjuje s pomočjo vgrajenih seznamov za dopolnjevanje IntelliSense, kar pospešuje ustrezne postopke. Orodne vrstice opozarjajo na težave tako, da kritična območja označijo z valovito črto. Seznami omogočajo tudi hiter dostop do članov, imenskih prostorov in izsekov kode ter imen spremenljivk, ukazov in funkcij. Natančneje v jeziku C# dopolnjevalni seznami med drugim vključujejo žetona za "član seznama" in "popolna beseda".

CodeLens v Visual Studiu 2017 Enterprise

Funkcija CodeLens omogoča razvijalcem, da prihranijo čas in se pomikajo do posameznih funkcij, ne da bi morali za to zapustiti kodo. CodeLens prav tako opozarja na vse spremembe kode v urejevalniku in prikazuje, ali je bil test na tem mestu uspešno opravljen, ter zadnjega razvijalca, ki je na tem mestu nekaj popravil.

Nove izboljšave v Visual Studiu 2017 Enterprise

Preoblikovanje je priročen način za posodobitev ali izboljšanje notranje strukture kode, ne da bi spremenili njeno obnašanje. V Visual Studiu 2017 Enterprise je na voljo še več izboljšav; te vključujejo pretvorbo stavkov If v stavke Switch, dodajanje parametrov, kot so preverjanja NULL, in argumentov ter generiranje prepisov; na voljo je tudi možnost dodajanja ločil za števke pri literalih - zlasti pri številskih literalih, sprememba osnove iz "heksadecimalne" v "binarno" - itd.

Upravljanje izvorne kode v Visual Studiu 2017 z Gitom

Tisti, ki ne želijo uporabljati Microsoftove lastne rešitve Azure DevOps za upravljanje izvorne kode v Visual Studiu 2017 Enterprise, lahko namesto tega uporabijo Git za oddaljeni repozitorij, ki se pogosto uporablja na spletnem mestu Standard za upravljanje različic datotek in omogoča tudi hkratno delo članov večje ekipe na projektu.

Visual Studio 2017 Edition zdaj omogoča, da Git z vgrajenimi gumbi v IDE neposredno uporablja ustrezne shrambe za nastavljanje, urejanje in objavljanje kode prek njih. Vključeni so tudi novi dodatki, na primer za funkciji "Push" in "Commit", ter podpora SSH. Pri uporabi storitev Azure DevOps Services se uporabniki Visual Studia Enterprise prek Team Explorerja povežejo tudi z repozitoriji Git ali GitHub ter repozitoriji TFVC.

Zahteve glede strojne opreme za Visual Studio 2017 Enterprise

Za namestitev programa Visual Studio 2017 Enterprise je potrebna različica .NET Framework 4.5.2. Različica .NET Framework 4.7.2, ki je potrebna za zagon programske opreme Visual Studio, je nameščena med namestitvijo. Nekatere funkcije lahko zahtevajo Windows 10. Poleg tega morajo biti izpolnjene naslednje minimalne zahteve:

Sistemske zahteve:

Za uporabo programa Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise je potrebna ena od naslednjih različic Windows:

 • Windows 10 (min. različica 1507) Domače, poklicno, izobraževalno in podjetniško okolje
 • Windows Server 2016: Standard, podatkovno središče
 • Windows 8.1 (s posodobitvijo 2919355): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (s posodobitvijo 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (vključno z najnovejšimi posodobitvami): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Druge zahteve:

 • Procesor: 1,8 GHz ali hitrejši; priporočljivo dvojedrni ali boljši
 • Pomnilnik: 2 GB RAM, priporočljivo 4 GB RAM (najmanj 2,5 GB, če se izvaja v navideznem računalniku)
 • Prostor na trdem disku: do 130 GB, odvisno od nameščenih funkcij, za namestitev Standard je potrebnih 20-50 GB prostega prostora
 • Da bi izboljšali zmogljivost in hitrost, je priporočljivo namestiti Visual Studio 2017 in Windows na SSD in tako izkoristiti hitrost trdega diska
 • Grafična kartica: podpira DirectX 9, ločljivost najmanj 1 280 x 720 (720p), priporočena je ločljivost 1 366 x 768 WXGA ali višja

Kupite Visual Studio 2017 Enterprise z eno licenco kot rabljeno programsko opremo v spletni trgovini Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition je v spletni trgovini Wiresoft na voljo kot ena licenca v nakupni različici - in je na voljo kot rabljena programska oprema po posebej nizki ceni, zato ni komercialna naročniška različica. Ta licenca Visual Studio 2017 Enterprise Edition izhaja iz ustrezne količinske licence podjetja, ki ga je kupila družba Wiresoft, ki je bila v postopku razpuščena in pretvorjena v posamezne licence, s čimer je dobila novo oznako "rabljena programska oprema" ali "rabljena programska oprema".

Licence za Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise ali katero koli drugo Microsoftovo programsko opremo, ponujeno podjetju Wiresoft, je izdalo podjetje s sedežem v Evropi, za katero velja zakonodaja EU. Niti delitev licence na količine niti nova oznaka Used Software ne omejujeta funkcionalnosti programske opreme Visual Studio 2017 Enterprise.

Nakup programske opreme z Wiresoftom je vedno poceni in hkrati varen! Licenca Visual Studio 2017 Enterprise, ki jo ponuja Wiresoft v trgovini, nima velike cenovne prednosti v primerjavi z drugimi naročniškimi obveznostmi z enkratnim nakupom, vendar je takoj uporabna s takojšnjim prenosom in aktivacijo licence z vključenim veljavnim licenčnim ključem. Poleg tega je nakup rabljene programske opreme, kot je Visual Studio 2017 Enterprise ali druga Microsoftova programska oprema, za stranke Wiresoft pravno varen: trgovanje z rabljeno programsko opremo je izrecno dovoljeno z zakonom, kar so jasno potrdile tudi ustrezne sodne odločbe, zato je programska oprema Wiresoft tudi revizijsko zanesljiva.

Zaradi vseh teh razlogov so posamezne licence uporabljene programske opreme, kot je Visual Studio 2017 Enterprise, cenovno ugodna alternativa običajnim ponudbam licenc programske opreme za kupce in tako ponujajo ekonomičen način za uporabo takšnih ekskluzivnih izdaj programa.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne boste našli le tega Visual Studia 2017 Enterprise Edition, temveč tudi druge različice in izdaje te programske opreme ter ustrezne Microsoftove operacijske sisteme, kot sta 8Windows in Windows 10 - vedno kot rabljeno programsko opremo s takojšnjim prenosom. Če imate vprašanja o Visual Studio 2017 Enterprise ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije