Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
zagotovilo o zanesljivosti - ozadje

Dobrodošli v programu Wiresoft Software Assurance!

Povečajte vrednost svoje naložbe v programsko opremo in ostanite tehnološko posodobljeni z našim celovitim programom Software Assurance. Kot vodilni ponudnik rabljene programske opreme vam ponujamo varnost in prilagodljivost, ki ju potrebujete, da bi kar najbolje izkoristili svojo infrastrukturo IT. Kaj je Software Assurance? Software Assurance je program, ki vam kot Wiresoftovi stranki ponuja številne ugodnosti in storitve. Omogoča vam, da izkoristite celoten potencial vaše rabljene programske opreme in pri tem prihranite denar.

 

Prednosti programa Wiresoft Software Assurance

 

Brezplačne nadgradnje

Z našim programom Software Assurance dobite brezplačne nadgradnje na najnovejše različice uporabljene programske opreme. Ostanite tehnološko na tekočem in izkoristite najnovejše funkcije in izboljšave.

Pravna varnost in skladnost

Z našim programom Software Assurance vam zagotavljamo pravno varnost in skladnost vaše uporabe uporabljene programske opreme z veljavnimi licenčnimi pogoji. Podpiramo vas pri izpolnjevanju zahtev glede skladnosti in zagotavljamo, da lahko programsko opremo uporabljate zakonito in brez tveganja. Zanesite se na naše strokovno znanje in izkušnje ter zmanjšajte morebitna pravna in finančna tveganja, povezana z uporabo rabljene programske opreme.

Tehnična podpora

Kot stranka Software Assurance ste deležni vrhunske tehnične podpore naše izkušene ekipe. Tu smo, da odgovorimo na vaša vprašanja, rešimo težave in vam pomagamo pri odpravljanju težav. Pomagali vam bomo kar najbolje izkoristiti vašo rabljeno programsko opremo.

Prilagodljivost pri uporabi licenc

Wiresoft Software Assurance vam omogoča prožnost pri uporabi licenc za rabljeno programsko opremo. Po potrebi jih lahko prosto uporabljate v različnih napravah ali jih prenesete na druge uporabnike. To vam omogoča popoln nadzor nad uporabljenimi licencami in učinkovitejšo uporabo virov.

Zakaj Wiresoft Software Assurance

 

V podjetju Wiresoft smo specializirani za prodajo visokokakovostne rabljene programske opreme.

Zaradi dolgoletnih izkušenj in odličnih storitev za stranke smo idealen partner za vaše potrebe po zagotavljanju programske opreme.

Povečajte svojo produktivnost, izboljšajte infrastrukturo IT in ostanite tehnološko posodobljeni z Wiresoft Software Assurance.

Še danes se obrnite na nas in izvedite več o naši ponudbi in kako vam lahko pomagamo, da boste kar najbolje izkoristili rabljeno programsko opremo.

Prevzemite popoln nadzor nad uporabljeno programsko opremo z Wiresoft Software Assurance in začnite še danes!

  • V podjetju Wiresoft smo specializirani za prodajo visokokakovostne rabljene programske opreme.
  • Zaradi naših dolgoletnih izkušenj in izjemnih storitev za stranke smo idealen partner za vaše potrebe po Software Assurance.
  • Povečajte svojo produktivnost, izboljšajte infrastrukturo IT in ostanite tehnološko posodobljeni z Wiresoft Software Assurance.
  • Še danes se obrnite na nas in izvedite več o naši ponudbi in kako vam lahko pomagamo, da boste kar najbolje izkoristili rabljeno programsko opremo.
  • Prevzemite popoln nadzor nad uporabljeno programsko opremo z Wiresoft Software Assurance in začnite še danes!
kategorije