Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition je del najnovejše različice Microsoftovega sistema za upravljanje relacijskih podatkov; združuje vse pomembne funkcije zbirke podatkov, poročanja in analize, ki so...
442,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Izdaja SQL Server 2019 Standard 2-Core je trenutno najsodobnejša različica Microsoftove zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki se uporablja po vsem svetu, saj zagotavlja vse trenutno...
1.842,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Izdaja SQL Server 2019 Enterprise 2-Core je trenutno najobsežnejša in najsodobnejša različica preizkušene Microsoftove relacijske podatkovne platforme; zagotavlja vse najnovejše funkcije...
7.321,90 € *

Uvod v Microsoft SQL Server 2019

Kaj je Microsoft SQL Server 2019?

Microsoft SQL Server 2019 je celovita in zmogljiva rešitev za upravljanje podatkov, ki organizacijam vseh velikosti omogoča shranjevanje, upravljanje in analiziranje pomembnih informacij. Kot napreden sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDBMS) zagotavlja tehnologijo, ki je potrebna za sprejemanje odločitev na podlagi podatkov in optimizacijo poslovnih procesov.

Osnovne komponente strežnika SQL Server 2019

SQL Server 2019 je opremljen s številnimi funkcijami, ki izboljšujejo obdelavo podatkov, vključno z izboljšanimi varnostnimi mehanizmi, izboljšano zmogljivostjo in razpoložljivostjo ter inovativnimi zmogljivostmi za analizo podatkov.

Ključne značilnosti strežnika SQL Server 2019

Grozd za velike podatke

Izjemna značilnost strežnika SQL Server 2019 je uvedba gruč velikih podatkov (Big Data Clusters). Ti omogočajo obdelavo in analizo velikih količin strukturiranih in nestrukturiranih podatkov, s čimer strežnik SQL Server postane celovita podatkovna platforma.

Obdelava in analiza podatkov

Z velikimi podatkovnimi grozdi lahko uporabniki uporabljajo umetno inteligenco in strojno učenje neposredno v podatkovni zbirki ter tako pridobijo napredne analize in vpoglede v realnem času.

Izboljšana varnost in skladnost

Pregledno šifriranje podatkov

Razširitev Transparent Data Encryption (TDE) zdaj ponuja tudi podporo za varne enklave, kar zagotavlja dodatno zaščito občutljivih podatkov pred nepooblaščenim dostopom.

Izboljšana zmogljivost

Inteligentna obdelava poizvedb

SQL Server 2019 uvaja funkcijo Intelligent Query Processing, ki samodejno optimizira delovanje poizvedb po zbirkah podatkov, ne da bi bilo potrebno ročno posredovanje.

Scenariji uporabe za strežnik SQL Server 2019

Podpora za sodobne aplikacije

Razvijalci imajo koristi od razširjenih možnosti za podporo sodobnim aplikacijam s strežnikom SQL Server 2019, zlasti z integracijo z drugimi Microsoftovimi izdelki in storitvami, kot je Azure.

Razvoj v različnih jezikih in platformah

S podporo za jezike, kot sta Python in R, ter možnostjo zagona strežnika SQL Server v operacijskem sistemu Linux in vsebnikih Docker je strežnik SQL Server 2019 vsestranska platforma za razvijalce iz najrazličnejših okolij.

Poslovna inteligenca in analitika

SQL Server 2019 izboljšuje zmogljivosti BI z integracijo storitve SQL Server Analysis Services, ki organizacijam omogoča izvajanje kompleksnih analiz podatkov in ustvarjanje smiselnih poročil.

Integracija podatkovnega jezera

Integracija s storitvijo Hadoop Data Lake omogoča strežniku SQL Server 2019 izvajanje analitike velikih količin podatkov, kar zagotavlja širši vpogled v poslovne podatke.

SQL Server 2019 organizacijam zagotavlja robustno, skalabilno in varno podatkovno platformo, ki je pripravljena na izzive in zahteve današnjega sveta, ki temelji na podatkih. S svojimi naprednimi funkcijami in prilagodljivostjo pomaga organizacijam povečati njihovo vrednost z učinkovitim upravljanjem podatkov.

kategorije