Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.660,90 € * 1.844,90 € * (9,97% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 2 Core 
Minimalno licenciranje 4 Core Pro Server
CAL Ni potrebno
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Izdaja SQL Server 2017 Standard  z vključenimi funkcijami za podatkovne zbirke, poročanje in analizo ponuja zlasti malim in srednje velikim podjetjem zmogljivo različico preizkušene relacijske podatkovne platforme iz Microsoft. Poleg številnih izboljšav in izboljšav obstoječih funkcij, vključno z glavnimi podatki Services in poročanjem Services, vsebuje tudi pomembne nove funkcije, vključno s Business Intelligence in tehnologijo Always Encrypted - ter visoko stopnjo razširljivosti za varno in zanesljivo izvajanje kritičnih delovnih obremenitev.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core

Z vključeno zbirko podatkov ter funkcijami poročanja in analize ponuja izdaja SQL Server 2017 Standard predvsem malim in srednje velikim podjetjem zmogljivo različico preizkušene Microsoftove relacijske podatkovne platforme. Vsebuje številne izboljšave in izboljšave obstoječih funkcij, vključno s storitvami Master Data Services in Reporting Services, ter pomembne nove funkcije, vključno s storitvami Business Intelligence in tehnologijo Always Encrypted, ter visoko skalabilnost za varno in zanesljivo izvajanje kritičnih delovnih obremenitev. S strežnikom SQL Server 2017 Standard pridobite nova spoznanja na podlagi podatkov z napredno analitiko v podatkovni zbirki v programih Python ali R ter s smiselnimi interaktivnimi vizualizacijami. Dodajte še izbiro razvojnih jezikov in operacijskih sistemov, tako da lahko aplikacije SQL Serve namestite ne le v operacijski sistem Windows, temveč tudi v operacijski sistem Linux in zabojnike Docker, ki temeljijo na operacijskem sistemu Linux, ter jih izvajate lokalno ali v oblaku.

Izdaja SQL Server Standard 2-Core tako izpolnjuje vse zahteve sodobnega, zmogljivega sistema za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk, kot jih običajno izpolnjujejo zlasti mala in srednje velika podjetja za zagotavljanje programske opreme ERP, CRM in sistemov za upravljanje blaga - Microsoft SQL Server vsebuje vse predpogoje za varno platformo za skladiščenje podatkov.

Wiresoft ponuja Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core kot rabljeno programsko opremo - po bistveno nižji ceni kot novo blago -, ki je v celoti uporabna in ponuja velik obseg glede zmogljivosti in varnosti, saj je še posebej privlačna za podjetja ali organizacije, ki uporabljajo ustrezno zmogljivejše strežnike, tako da ni mogoče uporabiti različice, ki jo sestavlja licenca strežnika/CAL. Licenciranje Microsoft SQL Server 2017 Standard se izvaja tudi za uporabljeno programsko opremo v skladu z Microsoftovim upravljanjem licenc. Podrobne informacije o veljavnih licenčnih pogojih in funkcionalnih področjih, vključenih v SQL Server 2017 Standard, so na voljo v naslednjih podrobnostih.

Kaj je novega v strežniku SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Standardna izdaja strežnika SQL Server 2017 ponuja širok nabor funkcij, ki so potrebne za delovanje v manjših ali srednje velikih podjetjih za srednje zahtevne aplikacije in podatkovne marte - vključno z visoko skalabilnostjo, ki omogoča tudi njihovo nemoteno delovanje. Poleg visoke stopnje virtualnosti vključuje tudi visoko razpoložljivost s funkcijo failover, napredno OLTP in shrambo stolpcev v pomnilniku ter operativno analitiko v realnem času in bazo PolyBase. S tehnologijo PolyBase je mogoče kombinirati relacijske podatke in velike podatke ter jih tako uporabljati na različne načine.

Funkcije poslovne inteligence zagotavljajo večdimenzionalne modele in osnovne tabelarične modele za analizo podatkovnih nizov ter način shranjevanja v pomnilniku, osnovno poročanje in analitične funkcije. Storitve SQL Server Machine Learning Services v napredni analitiki podpirajo integracijo funkcij strojnega učenja, vključno s povezljivostjo z odprtokodnima programoma Python in -R, zagotavljajo dosledno okolje ne le v operacijskem sistemu Windows, temveč tudi za Linux in Docker, ter hibridno obdelavo transakcij in analitiko v realnem času.

Poleg tega strežnik SQL Server 2017 Standard podpira številna splošna razvojna orodja za lokalno uporabo in v oblaku, vključno s T-SQL in SQL CLR. Poleg tega standardna izdaja ponuja tudi izboljšano varnost s funkcijo Always Encrypted, vključno z visoko razpoložljivostjo Always On in obnovitvijo po nesreči za operacijska sistema Windows in Linux.

SQL Server 2017 Standard vsebuje novosti za naslednja funkcionalna področja:

Funkcije mehanizma zbirke podatkov SQL

Poleg povečane zmogljivosti vključuje tudi dodatne funkcije za kompleksno analizo in izboljšane delovne postopke, vključno s prilagodljivo obdelavo poizvedb z izboljšavami za prilagodljivo združevanje in povratnimi informacijami o dodeljevanju pomnilnika v paketnem načinu. S prekrivanjem izvajanja funkcij vrednosti tabele z več izjavami se varčujejo viri procesorja, novi dinamični seznami za upravljanje pa povečujejo zmogljivost, vključno s samodejno optimizacijo; ko se pojavijo težave z zmogljivostjo poizvedbe, se takoj prikažejo, ustvarijo se ustrezni predlogi za rešitev in samodejno izvedejo. Poleg tega lahko zdaj na pozitivni seznam dodate tudi sklope CLR.

Storitve za analizo strežnika SQL Server

V storitvi SQL Server Analysis Services (SSAS) SQL Server 2017 zagotavlja posodobitve obstoječih ključnih funkcij, poleg izboljšav tabelaričnih modelov je tabelarni način zdaj na voljo kot privzeta možnost namestitve. Funkcija Get Data in Power BI pri izvajanju poizvedb v jeziku formul Power Query M uporablja obstoječe vire podatkov.

Storitve za integracijo strežnika SQL Server

Funkcija Scale Out v SSIS vsebuje izboljšave in na primer poenostavlja izvajanje na več računalnikih. Scale Out Master podpira visoko razpoložljivost in optimizira ravnanje z dnevniki izvajanja ob odpovedi. Katalog SSIS vključuje še eno globalno lastnost za določitev privzetega načina pri nameščanju paketov SSIS, poleg tega je zdaj podprt tudi strežnik SQL Server v operacijskem sistemu Linux.

Linux s strežnikom SQL Server 2017 Standard

Uporabniki lahko zdaj za dostop do strežnika SQL Server uporabljajo odprti operacijski sistem Linux. Za aplikacije Linux in C++ je povezava vzpostavljena prek vmesnika Open Database Connectivity. Optimizirana je bila tudi uporaba gonilnika Java Database Connectivity za aplikacije Java.

Nove storitve strojnega učenja strežnika SQL Server

Področje, ki je bilo prej znano kot storitve SQL Server R, je bilo preimenovano v storitve SQL Server Machine Learning Services, deloma zaradi podpore za Python poleg prejšnjega programskega jezika R. Zdaj lahko za izvajanje uporabite skripte R ali Python; za nameščanje modelov R in Python lahko namestite strežnik Microsoft Machine Learning. Razvijalci imajo dostop tudi do knjižnic za ML in AI za Python, ki so na voljo v odprtokodnem okolju.

Informacije o zmogljivosti in posameznih komponentah strežnika SQL Server 2017 Standard Edition

Spodaj je kratek pregled delovanja in vključenih funkcij. Standardna izdaja strežnika Microsoft SQL Server podpira največ 24 jeder in največjo velikost zbirke podatkov 524 PB. Veljajo tudi naslednje informacije o največjih omejitvah in razpoložljivih funkcijah:

Spomin

 • Največja velikost pomnilniško optimiziranih podatkov je 32 GB na podatkovno zbirko
 • Največja velikost rezervoarja na primerek je 128 GB
 • Največji predpomnilnik segmenta shrambe stolpcev na primerek je 32 GB

Izvedba OLTP (Online Transaction Processing)

Za standardno izdajo veljajo naslednje specifikacije:

 • Napredni OLTP z OLTP v pomnilniku, operativna analitika
 • Pri osnovni visoki razpoložljivosti je podprt prenos podatkov v eno podatkovno zbirko z dvema vozliščema in sekundarno repliko, ki je ni mogoče brati
 • Upravljanje: podprta sta Management Studio in upravljanje na podlagi politik

Skladiščenje podatkov

 • Za podatkovne marte in podatkovna skladišča so na voljo: Razdelitev, stiskanje podatkov in zajemanje sprememb, vključno s posnetkom podatkovne zbirke
 • V standardni izdaji strežnika SQL Server 2017 sta pomnilniški protokol OLTP in pomnilniško skladišče stolpcev omejena z omejitvami skaliranja ustrezne velikosti shrambe
 • Shramba stolpcev in operativna analitika v realnem času sta omejeni na največ dve stopnji vzporednosti, tj. dve jedri na poizvedbo
 • Upoštevajte: V različici Standard Edition ni mogoče vodoravno skaliranje poizvedb v bazi PolyBase

Funkcije poslovnega obveščanja

Standardna izdaja strežnika SQL Server 2017 zagotavlja osnovne funkcije poslovne inteligence za podjetja z osnovnimi večdimenzionalnimi modeli ter osnovnim tabelaričnim modelom in načinom shranjevanja v pomnilniku, osnovnim poročanjem in analitiko. Za integracijo podatkov so na voljo storitve SQL Server Integration Services in integrirani priključki.

Največja poraba delovnega pomnilnika za storitev Analysis Services na primerek je 16 GB v tabelaričnem načinu in 64 GB za MOLAP (večdimenzionalni OLAP). Največja poraba delovnega pomnilnika za storitve poročanja je 64 GB na primerek.

Druge informacije in opombe

 • Osnovna integracija strojnega učenja je na voljo za napredno analitiko in: Povezljivost z odprtokodnima programoma Python in -R ter omejenim vzporednim delovanjem
 • Za programirljivost in podprta razvojna orodja: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML in grafični podatki
 • Napredno varnost zagotavlja strežnik SQL Server 2017 z: Vedno šifrirano, varnost na ravni vrstic, maskiranje podatkov in poročila o združljivosti z revizijo strežnika SQL Server
 • Upoštevajte: Naslednje funkcije NISO na voljo v operacijskem sistemu Linux: Storitve SQL Server Reporting Services, storitve SQL Server Analysis Services, storitve strojnega učenja, baza PolyBase in podatkovna baza Stretch

Zahteve za strojno in programsko opremo za SQL 2017 Standard 2-Core

Pri namestitvi standardne dvojedrne izdaje MS SQL Server 2017 veljajo naslednje specifikacije, ki so potrebne za zagotovitev optimalnega delovanja.

Strojna oprema:

 • Trdi disk: 6 GB razpoložljivega prostora za shranjevanje, kar je odvisno tudi od nameščenih komponent strežnika SQL Server
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB, z večanjem velikosti zbirke podatkov je treba pomnilnik povečati, da se zagotovi optimalno delovanje strežnika SQL Server
 • Vrsta procesorja: procesor x64, npr. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon s podporo Intel EM64T, Intel Pentium IV s podporo EM64T - procesorji x86 niso več podprti:
 • Namestitev strežnika SQL Server je podprta le na procesorjih x64: Priporočljivo je, da ga namestite v računalnik z datotečnim formatom NTFS ali ReFS
 • Hitrost procesorja: vsaj 1,4 GHz; priporočljivo je 2,0 GHz ali hitreje

Programska oprema:

 • Standardna različica strežnika SQL Server 2017 zahteva ogrodje .NET Framework 4.6, pri čemer namestitev strežnika SQL Server samodejno namesti ogrodje .NET Framework, glavne podatkovne storitve in replikacijo
 • Podprti operacijski sistemi: Windows Server 2016 Datacenter, Standard in Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials in R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials in Foundation
 • Če je SQL Server 2017 nameščen v načinu Server Core, ga podpirajo naslednje izdaje operacijskega sistema Windows Server: Windows Server 2017 Standard in Datacenter; Windows Server 2016 Standard in Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard in Datacenter; Windows Server 2012 Standard in Datacenter

Druge opombe o operacijskem sistemu:

 • V 64-bitnih odjemalskih operacijskih sistemih so podprte vse funkcije strežnika SQL Server 2017 Standard.
 • V 32-bitnih odjemalskih operacijskih sistemih so podprte naslednje funkcije strežnika SQL Server 2017 Standard: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, povezljivost ali povratna združljivost Client Tools ali Client Tools SDK, vse komponente Distributed Replay ter Controller in Client ter komponente dokumentacije

Licenciranje strežnika SQL Server 2017 Standard 2-Core

Za standardno izdajo strežnika SQL Server 2017 je alternativno na voljo osnovno licenciranje, ki ga je Microsoft uvedel z različico strežnika SQL Server 2016, kar je opisano v nadaljevanju. V nasprotju s prejšnjimi različicami, kjer število jeder procesorja ni imelo vloge pri licenciranju, se zdaj uporablja drugačna licenčna metrika: število jeder v strežniku SQL Server je zdaj osnova za določitev zahtevane licence. V ta namen so na voljo paketi z dvema jedroma, tako da lahko za posamezen paket licencirate dve jedri; to velja tudi za uporabljeno programsko opremo.

Skupno število licenc, potrebnih za strežnik SQL, zato temelji na največjem številu jeder, pri čemer vsako fizično jedro strežnika potrebuje svojo licenco. Microsoft v osnovi predpostavlja najmanj 8 licenc na strežnik in je opredelil naslednje pogoje:

 • Vsak fizični procesor je izračunan z vsaj 8 jedri.
 • Vsak fizični strežnik je izračunan z vsaj 16 jedri.
 • Vsa fizična in aktivna jedra morajo biti licencirana v skladu z zgoraj omenjenima pogojema.
 • Osnovne licence za SQL Server 2017 Standard so na voljo v paketih po 2.

Če imate kakršna koli vprašanja o pravilnem licenciranju s strežnikom SQL Server 2017 Standard 2-Core, se obrnite na nas.

Pogosta vprašanja o Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core kot uporabljeni programski opremi od Wiresofta

Izdelki, ki jih Wiresoft ponuja kot uporabljeno programsko opremo s strežnikom SQL Server 2017 Standard 2-Core, se ne razlikujejo od nove strežniške licence - ne le zato, ker se programska oprema ne obrabi, temveč tudi glede uporabnosti. V nadaljevanju družba Wiresoft odgovarja na vsa tipična vprašanja o uporabljenih licencah strežnika SQL Server:

Od kod prihaja rabljena programska oprema SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Rabljena programska oprema SQL Server 2017 Standard 2-Core, ki jo ponuja Wiresoft, prihaja od podjetij, ki so jo sama kupila novo in jo nato ponovno prodala Wiresoftu. V njihovi ponudbi v trgovini Wiresoft Shop je ta programska oprema označena kot rabljena, vendar jo je mogoče uporabljati kot novo licenco.

Ali rabljena licenca SQL Server 2017 Standard 2-Core zagotavlja varnost kupca?

Da: Wiresoftova uporabljena programska oprema, kot je SQL Server 2017 Standard 2-Core, vam kot stranki ponuja enake prednosti kot ustrezna nova strežniška programska oprema: varnost kupca s takojšnjim prenosom po uspešno opravljenem nakupu in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Ali sta nakup in uporaba uporabljene programske opreme SQL Server 2017 Standard 2-Core zakonita?

Da: Pri Wiresoftu ste lahko prepričani, da kot stranka ne kršite nobenih zakonov niti pri nakupu rabljene programske opreme za SQL Server 2017 Standard 2-Core niti pri njeni dejanski uporabi, saj ponujena rabljena programska oprema prihaja iz zaloge licenc podjetja. V tem primeru veljavna sodna praksa ne dovoljuje le trgovanja z Microsoftovo uporabljeno programsko opremo, temveč tudi njeno uporabo; to je bilo večkrat potrjeno v različnih sodnih odločbah.

Ali ima uporabljena programska oprema podjetja Wiresoft, kot je SQL Server 2017 Standard 2-Core, druge prednosti?

Rabljena programska oprema podjetja Wiresoft je za številne stranke ekonomska prednost, saj lahko z njo posodobijo svoje zaloge programske opreme veliko ceneje kot z ustreznim novim blagom. Poleg tega lahko najdejo tudi starejše različice strežniških licenc, ki niso več redno na voljo. Poleg tega rabljena programska oprema Wiresoft ponuja tudi revizijsko varnost zaradi popolnega preverjanja vseh kupcev!

Pri Wiresoftu ne boste našli le različice SQL Server 2017 Standard 2-Core kot poceni rabljene programske opreme, temveč tudi različico Standard z licenco Server/CAL ter druge različice SQL Server 2017 in tudi novejše različice Microsoft SQL Server. Portfelj uporabljene programske opreme Wiresoft vključuje tudi številne druge Microsoftove programe - z vsemi omenjenimi prednostmi. Če imate kakršna koli vprašanja o licenciranju strežnika SQL Server 2017 Standard ali katere koli druge izdaje na osnovi jedra, se lahko obrnete na naše strokovno svetovanje prek klepeta ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije