Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10119
  • 395-04604
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.029,90 € * 2.254,90 € * (9,98% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica CU Trenutni
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca
Dodatne informacije Do 100 podatkovnih baz poštnih predalov


Microsoft Exchange 2019 je posodobljena različica varne in zmogljive platforme za sporočanje, ki se uporablja zlasti v večjih podjetjih za centralno upravljanje e-poštnega prometa ter stikov in opravil ter diferencirano načrtovanje. V ta namen Server Enterprise Exchange Server Edition Enterprise  ponuja obsežen nabor orodij - vključno z optimizacijami že obstoječih funkcij - za še učinkovitejšo komunikacijo in sodelovanje s prilagodljivimi aplikacijami, ki jih določi uporabnik.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Poleg obdelave besedil in preglednic ima v podjetjih pomembno vlogo tudi upravljanje elektronske pošte, sestankov, stikov in nalog. Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise je odlična podpora za opravljanje vsakodnevnih komunikacijskih nalog. S to zanesljivo in učinkovito programsko rešitvijo imate pod nadzorom celoten e-poštni promet in tudi vseobsegajoče upravljanje sestankov. Trenutna različica strežnika Exchange Server 2019 je namenjena različnim podjetjem, univerzam, šolam in javnim upravam.

Katere so prednosti strežnika Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Že od leta 1996 je na voljo inovativni poštni in komunikacijski sistem Exchange, ki se je takrat začel z različico 4.0. Poleg tega je treba razlikovati med različico Standard in različico Enterprise. V nasprotju z različico Standard je mogoče nastaviti do 100 podatkovnih zbirk na strežnik, pri čemer lahko vsaka podatkovna zbirka vsebuje do 2 TB podatkov v ustrezni različici strežnika. Funkcionalnost je razdeljena na dve tako imenovani vlogi:

- Glavna funkcionalnost vključuje dejanski poštni predal, ki komunicira s podatkovnimi zbirkami in hkrati sprejema zahteve strank.
- Tako imenovani Edge Transport, ki deluje med notranjim omrežjem in internetom, skrbi za varnost prenosa e-pošte.

Z Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise lahko vsi zaposleni hkrati dostopajo, upravljajo in urejajo zagotovljene podatke. Ta programska oprema za skupinsko programsko opremo in e-poštni strežnik se osredotoča na optimalno produktivnost. Podobno velja za različne prevozne storitve, kot so

- Exchange Transport,
- Pošiljanje prenosa poštnih predalov,
- Poštni nabiralnik Transport Dostava in
- frontend transport
se lahko kombinirajo. To združevanje bistveno zmanjša obremenitev procesorja in poveča zmogljivost.

Kaj pomeni inteligentni poštni predal - strežnik Exchange?

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise inbox ni le izjemno učinkovit, temveč zaradi personalizacije ponuja tudi najvišjo raven varnosti. S funkcijo hitrega iskanja se iščejo prejeta sporočila in tudi vsa sporočila v strežniku. Pri tem lahko iskanje razširite tudi na svoje koledarske vnose in vnose drugih oseb. Kot odjemalska rešitev je potreben Microsoft Outlook ali Outlook v spletu, ki ga podpira brskalnik. Poštni predal je seveda povezan z obstoječimi stiki, tako da lahko pri pošiljanju e-pošte z vnosom kratkega besedila hitro in enostavno poiščete prave naslovnike. Načrtovanje in razširjanje velikih poštnih predalov je z inteligentno rešitvijo za poštne predale veliko lažje.

Katere so sistemske zahteve za Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Kot odjemalec potrebujete le računalnik s 64-bitnim procesorjem in vsaj 30 GB prostora na trdem disku. Upoštevajte, da namestitev vsakega jezikovnega paketa za poenoteno sporočanje zahteva dodatnih 500 MB. Za komunikacijo z odjemalcem je priporočljivo uporabljati program Microsoft Outlook. Zanimivo je, da je Outlook v spletu vključen kot samostojna spletna aplikacija. Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox in Safari so podprti kot običajni brskalniki.

Kaj dobite, ko naročite strežnik Microsoft Exchange Server?

Za uporabo Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise od nas ne boste dobili diska. Takšna namestitev programske opreme ni več posodobljena, zlasti ker na nosilcih podatkov, kot so zgoščenke, niso vedno na voljo najnovejše različice programov. Namesto tega lahko najnovejšo različico prenesete in namestite neposredno iz interneta. Od nas boste prejeli licenco MLK za enega uporabnika v obliki količinske licence. Po aktivaciji lahko redno prejemate posodobitve in tako poskrbite, da je programska oprema strežnika vedno posodobljena. Seveda lahko licenco po aktivaciji uporabljate neomejeno dolgo.

Če želite bistveno povečati zmogljivost e-pošte, opravil in komunikacije s stiki v podjetju, je trenutna različica Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise idealna za to. Licenčni ključ za ta izdelek lahko naročite tukaj.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije