Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10105
  • P73-06285
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
60,90 € * 66,90 € * (8,97% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 16 Core 
Naprave 1x
Virtualni stroji 2x
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Z Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft ponuja rešitev za zasebne in komercialne strežniške aplikacije, ki jo je enostavno namestiti in vzdrževati. Različica Server Microsoft Windows je bila dodatno razvita in navdušuje z nekaterimi novimi lastnostmi in funkcijami. V tem članku je pojasnjeno, kaj je programska oprema Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard in kako jo lahko uporabljate.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft ponuja rešitev za zasebne in komercialne strežniške aplikacije, ki jo je mogoče preprosto namestiti in vzdrževati. Strežniška različica Microsoftovega strežnika Windows je bila dodatno razvita in navdušuje z nekaterimi novimi lastnostmi in funkcijami. V tem članku je pojasnjeno, kaj pomeni programska oprema Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard in kako jo lahko uporabite.

Kaj točno je Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard in za kaj se ta programska oprema uporablja?

Ta programska oprema je operacijski sistem velikana programske opreme Microsoft. Gre za posebej razvit operacijski sistem, ki je ustvarjen za konfiguracijo, upravljanje in vzdrževanje strežnikov ter je za to tudi optimiziran. Microsoftov strežnik Windows zato običajno ni primeren za običajno delo na računalniku, temveč je posebej zasnovan za uporabo in namestitev v strežnik. Ponuja številna različna orodja in funkcije, s katerimi sta upravljanje in konfiguracija strežnika zelo enostavna in učinkovita. Microsoftov strežnik Windows se ne uporablja le v zasebnem sektorju, temveč pogosto tudi v poslovnem sektorju. Mnoga velika podjetja upravljajo svoje strežnike z Microsoftovim strežnikom Windows Server 2012 R2 Standard. S tem operacijskim sistemom je mogoče ustvariti tudi tako imenovani oblak, do katerega imajo nato dostop uporabniki in zaposleni. Prav tako se lahko tak strežnik uporablja za varnostne kopije in druge varnostne kopije podatkov, ki so lahko tudi šifrirane.

Katere strojne zahteve mora izpolnjevati računalnik, da lahko v njem deluje Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard?

Računalnik potrebuje 64-bitni procesor s taktom vsaj 1,4 GHz, da bo Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard deloval nemoteno. Poleg tega potrebujete približno 32 GB prostora na trdem disku in približno 512 MB pomnilnika z naključnim dostopom (RAM). S SSD ali večjim pomnilnikom RAM lahko sistem deluje veliko bolje in hitreje. Hitrost izvajanja se poveča tudi z višjim taktom procesorja. Poleg tega je za priključitev strežnika potrebna tudi kartica WLAN ali ethernetna kartica. Ti adapterji so običajno že vgrajeni neposredno v strojno opremo.

Kako je Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard nameščen v računalnik ali strežnik?

Ta operacijski sistem lahko namestite s CD-ja ali s ključka USB. Vendar mora biti medij v vsakem primeru zagonski, tako da ga računalnik ob zagonu neposredno prepozna. Nato vstavite medij, vklopite računalnik - računalnik mora takoj prepoznati namestitev Windows in se zagnati. Če računalnik namestitve ne prepozna takoj, je treba preveriti nastavitve BIOS-a. Zagon s CD-ja ali ključka USB bi moral biti prvi, celo pred zagonom s trdega diska ali SSD-ja. Čarovnik vodi uporabnika pri namestitvi in razloži vse korake. Poleg namestitve z grafičnim vmesnikom je mogoča tudi namestitev iz ukazne vrstice (terminala). To je priporočljivo le za napredne uporabnike, saj lahko uporabnik vnese zelo podrobne nastavitve. Izberete lahko tudi, ali naj strežnik Windows deluje kot operacijski sistem z grafičnim vmesnikom ali samo iz ukazne vrstice. S slednjo možnostjo lahko računalnik upravljate iz drugega računalnika prek varne povezave SSH, zato za nastavitev ni potreben monitor.
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije