Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10152
 • 7NQ-01564
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.842,90 € * 2.046,90 € * (9,97% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 2 Core 
Minimalno licenciranje 4 Core Pro Server
CAL Ni potrebno
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Izdaja SQL Server 2019 Standard 2-Core je trenutno najsodobnejša različica globalno uporabljene zanesljive relacijske podatkovne platforme iz Microsoft; saj zagotavlja vse trenutno pomembne funkcije zbirke podatkov, poročanja in analize, ki so potrebne v sodobnem podjetju, ki uporablja na primer sisteme za upravljanje blaga, programsko opremo ERP ali sisteme CRM itd. in se mora zanesti na zmogljiv sistem relacijske zbirke podatkov Management (RDMS), ki lahko izpolnjuje vse te zahteve in je tudi Cloud-zmogljiv.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core

Izdaja SQL Server 2019 Standard 2-Core je trenutno najsodobnejša različica Microsoftove zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki se uporablja po vsem svetu, saj zagotavlja vse trenutno pomembne funkcije zbirke podatkov, poročanja in analize, ki jih potrebuje sodobno podjetje, ki uporablja na primer sisteme za upravljanje blaga, programsko opremo ERP ali sisteme CRM itd. in se mora zanašati na zmogljiv sistem za upravljanje relacijskih zbirk podatkov (RDMS), ki lahko izpolnjuje vse te zahteve in ga je mogoče uporabljati tudi v oblaku.

SQL Server Standard Edition 2-Core zagotavlja osnovno podatkovno zbirko za upravljanje podatkov in poslovno obveščanje, s katero lahko zlasti mala in srednje velika podjetja zanesljivo izvajajo tipične poslovne aplikacije. Standardna izdaja ponuja različna razvojna orodja za ta namen, ki so namenjena tako za lokalno uporabo kot za uporabo v oblaku, in omogoča učinkovito upravljanje podatkovnih zbirk z minimalno potrebo po virih IT.

Med pomembnimi integriranimi funkcijami so visoko skalabilne storitve v oblaku ter vedno šifrirane z varnimi enklavami in razširljivostjo, vključno z integracijo jezika Java. Celovita integracija porazdeljenega datotečnega sistema Hadoop (HDFS) z Apache Spark in drugimi orodji za analizo, ki jih Microsoft v celoti podpira, poenostavlja upravljanje obsežnih podatkov v obliki gruč velikih podatkov v strežniku SQL Server 2019 Standard. Poleg tega se v vseh procesih - od razvoja do proizvodnje - uporabljajo zabojniki za celotno zalogo podatkov.

Poleg tega ta izdaja strežnika SQL omogoča odpravo podatkovnih silosov, ne da bi bilo treba podatke najprej premakniti ali replicirati. Certificiranje združljivosti podatkovne zbirke preprečuje nezdružljivost aplikacij in omogoča posodobitev podatkovne zbirke strežnika SQL Server ne le lokalno, temveč tudi na periferiji in v oblaku.

Na področju varnosti in skladnosti so na voljo tudi integrirane funkcije za razvrščanje in zaščito podatkov: SQL Server 2019 jih zanesljivo spremlja in opozarja na sumljive dejavnosti.

Licenciranje na osnovi jedra - opisano tukaj - je mogoče tudi za SQL Server 2019 Standard Edition, ki je še posebej privlačno za večja podjetja ali organizacije z ustrezno zmogljivejšimi strežniki, za katere zato ni mogoče uporabiti strežniške licence/CAL.

Pri Wiresoftu boste našli SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition kot popolnoma funkcionalno rabljeno programsko opremo po bistveno nižji ceni v primerjavi z novo programsko opremo - hkrati pa ponuja vse znane prednosti glede funkcionalnosti, zmogljivosti in varnosti. V naslednjem pregledu so na voljo podrobne informacije o novih funkcijah strežnika SQL Server 2019 Standard 2-Core in Microsoftovih licenčnih pogojih za programsko opremo SQL Server.

Kaj je novega v strežniku SQL Server 2019 Standard 2-Core? Primerjava s prejšnjo različico strežnika SQL Server 2019 Standard

Različico SQL Server 2019 Standard v primerjavi s predhodnikom ne zaznamujejo le razširitev funkcij in lastnosti ter izboljšana zmogljivost in boljša skalabilnost, temveč tudi dodatek cele vrste inovativnih funkcij - med drugim z novimi orodji za analizo, ki lahko hitro in zanesljivo obdelajo in ovrednotijo tudi velike količine podatkov, kar je značilno za upravljanje velikih količin podatkov, tako da so ti celovito na voljo za ustrezne aplikacije podjetja.

S strežnikom SQL Server 2019 Standard 2-Core lahko delovne obremenitve z velikimi podatki prenesete v strežnik SQL Server - prej je bilo mogoče le upravljanje na drugih lokalnih platformah, ki temeljijo na tehnologiji Hadoop.

Podobno lahko zdaj z vgrajenimi konektorji poizvedujete po zunanjih podatkovnih zbirkah, kot so Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS in Azure Data Lake, ne da bi morali podatke najprej fizično premakniti ali replicirati.

Poleg tega so v strežniku SQL Server 2019 Standard 2-Core na voljo tudi funkcije, kot sta inteligentna obdelava poizvedb in pospešeno obnavljanje podatkovnih zbirk, kar pomeni izjemno povečanje zmogljivosti. Nadaljnje funkcije so opisane v naslednjem pregledu.

Inovativne funkcije strežnika SQL Server 2019 Standard 2-Core na kratko

Med posebej omembe vrednimi funkcijami strežnika SQL Server 2019 Standard 2-Core za celovito obdelavo podatkov so poleg združevanja podatkov v grozde tudi spremljanje njihovega sistematičnega beleženja med beleženjem in meritvami ter inteligentna obdelava iskalnih poizvedb. Zlasti grozdi velikih podatkov razširjajo uporabo podatkov na številne načine.

Virtualizacija podatkov z gručo Big Data Cluster

Z integracijo gruč za velike podatke v strežnik SQL Server 2019 Standard 2-Core je zdaj na voljo cela vrsta možnosti za uporabo, analizo in zagotavljanje velikih količin podatkov:

 • Big Data Clusters omogoča namestitev skalabilnih gruč vsebnikov SQL Server, Spark in HDFS, ki temeljijo na Kubernetesu. Ti delujejo tudi vzporedno, tako da lahko podatke iz Transact-SQL ali Spark berete, pišete in obdelujete hkrati.
 • SQL Server PolyBase omogoča poizvedovanje po podatkovnih silosih zunanjih virov podatkov, ne da bi bilo treba podatke najprej premakniti ali kopirati.
 • Podatkovna jezera v strežniku SQL Server 2019 Standard: Za shranjevanje velikih količin podatkov iz različnih zunanjih virov lahko uporabite skalabilni skladiščni bazen HDFS. Po shranjevanju podatkov v obliki grozdov velikih podatkov jih je mogoče analizirati in združiti z relacijskimi podatki.
 • Data Mart omogoča vodoravno skaliranje gruč SQL Server Big Data, kar izboljša zmogljivost analize podatkov. To omogoča tudi predpomnjenje podatkov iz več virov prek vozlišč podatkovnega sklada.
 • Naloge umetne inteligence in strojnega učenja lahko zdaj izvajate v gručah SQL Server Big Data v skladiščnih bazenih HDFS.
 • Spark in njegova integrirana orodja za umetno inteligenco lahko med drugim uporabljate v programih R, Python, Scala in Java.
 • Zagotavljanje aplikacij omogoča zagotavljanje aplikacij v gručah SQL Server Big Data v obliki vsebnikov in aplikacij v obliki spletnih storitev. Ti lahko tako dostopajo do podatkov, shranjenih v gruči velikih podatkov.

Izboljšana zmogljivost SQL Server 2019 Standard 2-Core

Za skalabilnost in zmogljivost nekaterih funkcij ter visoko razpoložljivost veljajo za SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition med drugim naslednje specifikacije:

 • Inteligentna podatkovna zbirka izboljša zmogljivost poizvedb s številnimi funkcijami podatkovne zbirke, kot je inteligentna obdelava poizvedb, ne da bi bilo treba spreminjati aplikacije. To vključuje zakasnjeno sestavljanje tabelskih spremenljivk ter inliniranje uporabniško definiranih skalarnih funkcij in gnezdeno izvajanje s funkcijami tabelskih vrednosti.
 • Različne funkcije podatkovne zbirke v pomnilniku z OLTP1 v pomnilniku, hibridnim skladom varovalnih mehanizmov in razširitvijo sklada varovalnih mehanizmov ter podporo trajnemu pomnilniku in metapodatki tempdb, optimiziranimi za pomnilnik, izboljšajo zmogljivost za kritične delovne obremenitve.
 • Poleg tega večja razširljivost in zmogljivost s shranjevanjem v stolpcih, velikimi binarnimi datotekami objektov v skupinskih indeksih shrambe stolpcev, podatkovno bazo v pomnilniku in podporo trajnemu pomnilniku, raztegljivo podatkovno bazo, podporo za do 50 primerkov, delitvijo tabel in indeksov ter stiskanjem podatkov, vzporedno obdelavo za razdeljene tabele in več vsebnikov za tok datotek.
 • Visoka razpoložljivost s podporo za jedro strežnika, pošiljanje dnevnikov, zrcaljenje in posnetek podatkovne zbirke, stiskanje varnostnih kopij, vedno na primerkih gruče v primeru odpovedi, strežnik v primeru odpovedi za obnovitev po nesreči ter izboljšano obnovitev podatkovne zbirke in šifrirano varnostno kopiranje.
 • FunkcijaAlways Encrypted ne ščiti le občutljivih podatkov strank z varnimi enklavami, temveč omogoča tudi izvajanje zahtevnejših operacij na varnih stolpcih zbirke podatkov. Ti prav tako širijo mejo zaupanja z odjemalskih aplikacij na strežniško stran, ne da bi do njih lahko dostopali strežnik SQL Server, operacijski sistem, zbirke podatkov ali sistemski skrbnik, kar omogoča varno izvajanje operacij z občutljivimi podatki v navadnem besedilu.
 • Varnost na ravni vrstic z dinamičnim maskiranjem podatkov, preglednim šifriranjem podatkovne zbirke in razširljivim upravljanjem ključev ter klasifikacijo in spremljanjem podatkov ter uporabniško opredeljenimi vlogami.

Omejitve skaliranja strežnika SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

Naslednje informacije veljajo predvsem za standardno izdajo.

Največja računalniška zmogljivost, ki jo lahko uporablja en primerek strežnika SQL Server 2019 Standard:

 • Pogon zbirke podatkov SQL Server: manj kot 4 vtičnice ali 24 jeder
 • Storitve za analizo ali poročanje: manj kot 4 vtičnice ali 24 jeder

Največji pomnilnik, ki ga lahko uporablja en primerek mehanizma podatkovne zbirke strežnika SQL Server:

 • Fond izravnalnih pomnilnikov: 128 GB
 • Segmentni predpomnilnik Columnstore: 32 GB
 • Storitve poročanja: 64 GB
 • Analitične storitve: 16 GB2 (tabelarne) ali 32 GB (MOLAP)

Največja velikost relacijske podatkovne zbirke za SQL Server 2019 v standardni izdaji:

 • 524 PB

Licenciranje strežnika SQL Server 2019 Standard glede na strežniška jedra

Za izdajo SQL Server 2019 Standard je po želji na voljo osnovno licenciranje, ki ga je Microsoft uvedel z različico strežnika 2016. V nasprotju s starejšimi različicami, v katerih število jeder procesorja ni bilo pomembno za licenciranje, se zdaj uporablja drugačna metrika licenciranja: pri licenciranju na podlagi jeder je število jeder osnova za določitev zahtevane licence z ustreznimi paketi z dvema jedroma. Dve jedri je tako mogoče licencirati z eno licenco za jedro, v nasprotju s preteklostjo, ko je bila za vsak procesor potrebna le ena licenca.

Celotna licenčna zahteva za strežnik je torej odvisna od njegovega največjega števila jeder, pri čemer vsako fizično jedro strežnika zahteva svojo licenco. Načeloma je najmanjše število licenc na strežnik 8, zato je Microsoft določil naslednje pogoje:

 • 1. Vsak fizični procesor je izračunan z vsaj 8 jedri.
 • 2. Vsak fizični strežnik je izračunan z vsaj 16 jedri.
 • 3. Vsa fizična in aktivna jedra so licencirana v skladu s pogoji 1 in 2.
 • 4. Osnovne licence za SQL Server 2019 Standard so vedno na voljo v paketih po 2.

Zahteve za programsko in strojno opremo za zagon strežnika SQL Server 2019 Standard 2-Core

Če želite uporabljati SQL Server 2019 Standard v ustreznem operacijskem okolju, morate izpolnjevati naslednje zahteve glede programske in strojne opreme:

 • Podprti operacijski sistemi: vsaj Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Prostor na trdem disku: vsaj 6 GB - odvisno od nameščenih komponent strežnika SQL Server
 • Delovni pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Grafika: Grafična kartica Super VGA z minimalno ločljivostjo 800x600 pik
 • Vrsta procesorja: procesor x64 - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon z Intel EM64T, Intel Pentium IV z EM64T
 • Hitrost procesorja: najmanj 1,4 GHz - priporočljivo: 2,0 GHz ali hitreje

Pogosta vprašanja o Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core kot Wiresoftova uporabljena programska oprema

Rabljena programska oprema za SQL Server 2019 Standard 2-Core, ki jo ponuja Wiresoft, se po uporabnosti ne razlikuje od nove strežniške licence - tudi zato, ker se programska oprema ne obrabi. Tipična vprašanja o uporabljenih licencah strežnika SQL Server so:

Od kod prihaja uporabljena licenca za SQL Server 2019 Standard 2-Core?

Rabljena licenčna programska oprema SQL Server 2019 Standard 2-Core, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, prihaja od podjetij, ki so jo običajno kupila kot novo in jo ponovno prodala Wiresoftu. Pri nadaljnji prodaji ali ponudbi v trgovini Wiresoft Shop je ta označena kot rabljena programska oprema, vendar jo lahko uporabljate kot novo licenco.

Ali obstaja varnost kupca za uporabljene licence SQL Server 2019 Standard 2-Core?

Da: Wiresoftova uporabljena programska oprema za SQL Server 2019 Standard 2-Core strankam ponuja enake prednosti kot pri nakupu primerljive nove strežniške programske opreme: varnost kupca s takojšnjim prenosom po opravljenem nakupu in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Ali sta nakup in uporaba rabljene programske opreme SQL Server 2019 Standard 2-Core zakonita?

Da: Pri Wiresoftu lahko zaupate, da za stranke ne le nakup SQL Server 2019 Standard 2-Core kot rabljene programske opreme, temveč tudi njena dejanska uporaba ne krši nobenih zakonov, ker: Ponujena programska oprema izhaja iz zaloge licenc podjetja. To je pomembno, ker veljavna pristojnost ne dovoljuje le trgovanja z Microsoftovo uporabljeno programsko opremo, temveč tudi njeno uporabo; ta dejstva so že večkrat potrdile različne sodne odločbe.

Katere druge prednosti ima uporabljena programska oprema SQL Server 2019 Standard 2-Core?

Rabljena programska oprema Wiresoft ima za naše stranke ekonomsko prednost, saj jim omogoča, da veliko ceneje posodobijo svoje zaloge programske opreme, da bi bili na tekočem. To se odraža tudi v obratovalnih stroških, saj rabljena programska oprema Wiresoft zaradi popolnega preverjanja vseh kupcev zagotavlja tudi revizijsko varnost!

Pri Wiresoftu ne boste našli le različice SQL Server 2019 Standard 2-Core kot poceni rabljene programske opreme, temveč tudi različico Standard z licenco Server/CAL in druge različice SQL Serverja 2019, poleg starejših različic Microsoft SQL Serverja; obsežna ponudba rabljene programske opreme Wiresoft vključuje tudi številne druge Microsoftove programe - z vsemi omenjenimi prednostmi. Če imate kakršna koli vprašanja o licenciranju strežnika SQL Server 2019 Standard ali katere koli druge izdaje na osnovi jedra, se lahko obrnete na naše strokovno svetovanje prek klepeta ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije