Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.603,90 € * 2.891,90 € * (9,96% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: naslednja raven virtualizacije

Z VMware vSphere 7 Enterprise Plus povečajte zmogljivost, učinkovitost in varnost svoje infrastrukture IT. Ta vodilna virtualizacijska tehnologija omogoča, da se vaše podjetje spopade z izzivi sodobnega poslovnega okolja, hkrati pa zagotavlja prilagodljivost in razširljivost, ki sta potrebni za prihodnjo rast in inovacije.

Najvišja zmogljivost in zanesljivost

VMware vSphere 7 Enterprise Plus je zasnovan tako, da zagotavlja najvišjo zmogljivost in zanesljivost. Podpira do 768 vCPU in 24 TB vRAM na virtualni stroj, zato lahko brez težav opravite tudi z najzahtevnejšimi delovnimi obremenitvami. Poleg tega tehnologija vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) omogoča dinamično dodeljevanje in uravnoteženje virov, kar zagotavlja največjo zmogljivost tudi v najzahtevnejših okoljih.

Revolucionarne varnostne funkcije

VMware vSphere 7 Enterprise Plus ponuja robusten nabor varnostnih funkcij za zaščito podatkov in aplikacij vaše organizacije. Organ vSphere Trust Authority zagotavlja, da so v vašem okolju aktivni samo zaupanja vredni gostitelji, medtem ko vSphere Identity Federation zagotavlja izboljšan nadzor dostopa in varnost.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Optimizirajte svojo strategijo IT

VMware vSphere 7 Enterprise Plus ni le tehnologija, temveč orodje, ki vam pomaga optimizirati strategijo IT in pospešiti poslovanje. Z vrsto naprednih funkcij in integracij vam omogoča, da posodobite svojo infrastrukturo IT in zgradite rešitve, ki bodo pripravljene na prihodnost.

Brezhibna integracija hibridnega oblaka

VMware vSphere 7 Enterprise Plus podpira brezhibno integracijo hibridnih oblakov in ponuja popolno združljivost z vodilnimi storitvami v oblaku, kot so VMware Cloud na AWS, Azure VMware Solution in Google Cloud VMware Engine. Z vSphere 7 Enterprise Plus lahko brez težav prenašate delovne obremenitve med lokalnimi in oblačnimi okolji, kar vam omogoča, da izkoristite agilnost in skalabilnost oblačnih storitev, ne da bi pri tem žrtvovali nadzor in varnost svoje lokalne infrastrukture.

Podpora za sodobne delovne obremenitve

VMware vSphere 7 Enterprise Plus je pripravljen na sodobne delovne obremenitve in primere uporabe. Z nativno podporo za Kubernetes in kontejnerske delovne obremenitve lahko uvajate in upravljate sodobne aplikacije, ki temeljijo na oblaku, enako preprosto kot tradicionalne aplikacije, ki temeljijo na virtualnem stroju.

Na splošno je VMware vSphere 7 Enterprise Plus zmogljiva, prilagodljiva in varna virtualizacijska rešitev, ki lahko vašemu podjetju pomaga reševati trenutne izzive in se pripraviti na prihodnje priložnosti. Z uporabo vSphere 7 Enterprise Plus povečajte učinkovitost in zmogljivost svoje infrastrukture IT ter dosezite svoje poslovne cilje.

Inovativne funkcije za optimizirane procese

Z vSphere 7 Enterprise Plus lahko izkoristite inovativne funkcije, ki vam pomagajo optimizirati procese in kar najbolje izkoristiti vašo infrastrukturo IT.

upravitelj življenjskega cikla vSphere

Upravitelj življenjskega cikla vSphere je osrednja funkcija, ki zagotavlja, da je vaše okolje vedno posodobljeno. S tem orodjem lahko centralno upravljate in avtomatizirate nadgradnje, popravke in spremembe konfiguracije v celotnem okolju vSphere. S tem zmanjšate ročno delo, zmanjšate tveganje in zagotovite, da je vaše okolje vedno optimalno konfigurirano.

Notranja varnost in skladnost

V svetu, kjer sta kibernetska varnost in zaščita podatkov izjemnega pomena, ponuja vSphere 7 Enterprise Plus vgrajene zmogljivosti za upravljanje varnosti. Te vključujejo VM Encryption za šifriranje podatkov v mirovanju in pri prenosu ter Secure Boot, ki zagotavlja, da se na vaših gostiteljih zažene le pooblaščena in podpisana koda. Poleg tega vSphere 7 Enterprise Plus podpira spremljanje skladnosti in poročanje, da bi izpolnil zahteve standardov, kot so GDPR, HIPAA in PCI DSS.

Zaključek: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - vaša rešitev za zanesljivo infrastrukturo IT

VMware vSphere 7 Enterprise Plus ponuja veliko več kot le virtualizacijo. Je celovita platforma, ki vam pomaga optimizirati infrastrukturo IT, izpolniti varnostne potrebe ter pripraviti teren za prihodnjo rast in inovacije.

Skalabilne in prilagodljive rešitve

Z VMware vSphere 7 Enterprise Plus dobite prilagodljivo in razširljivo rešitev, ki vam omogoča, da prilagodite infrastrukturo IT točno potrebam svojega podjetja. Ni pomembno, ali upravljate majhen oddelek IT ali velik podatkovni center, saj vSphere 7 Enterprise Plus raste skupaj z vašimi potrebami.

Vlagajte v prihodnost

Z naložbo v VMware vSphere 7 Enterprise Plus ne investirate le v del programske opreme, temveč v prihodnjo uspešnost svojega podjetja. S podporo sodobnim delovnim obremenitvam, zanesljivimi varnostnimi funkcijami in enostavno integracijo z oblakom vam vSphere 7 Enterprise Plus zagotavlja, da ste pripravljeni na izzive IT prihodnosti.

Skratka, VMware vSphere 7 Enterprise Plus na novo opredeljuje virtualizacijo in organizacijam omogoča posodobitev infrastrukture IT ter učinkovitejše doseganje poslovnih ciljev. Odkrijte številne prednosti VMware vSphere 7 Enterprise Plus za svoje podjetje še danes.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije