Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Kako uporabljati VMware Workstation Pro 17 V virtualnem računalniku VMware Workstation Pro lahko zaženete katero koli aplikacijo, ki se izvaja v računalniku Standard. VMware Workstation Pro 17 je popoln osebni računalnik s popolnimi...
179,90 € *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 za Windows je zmogljiva programska oprema za virtualizacijo Desktop, ki omogoča zagon več operacijskih sistemov na enem računalniku. Idealen je za razvijalce programske opreme, preizkuševalce in strokovnjake IT,...
121,90 € *
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 za Windows je nepogrešljivo orodje za vsako podjetje. Zaposlenim omogoča, da delajo od koder koli in iz katere koli naprave. S spletno stranjo VMware Workstation Pro 16 lahko v enem računalniku zaženete več...
142,90 € *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
Kot stranka VMware Workstation Pro 14 za Windows sem zelo zadovoljen z delovanjem in funkcijami te programske opreme. Možnost hkratnega zagona več operacijskih sistemov na računalniku je izjemno uporabna, uporabniški vmesnik pa je...
101,90 € *

Kaj lahko stori Workstation Pro?

VMware Workstation Pro ponuja širok nabor funkcij in orodij za oblikovanje programske opreme za vse končne naprave ter platforme ali oblake in njeno preizkušanje v najrazličnejših okoljih. Workstation Pro deluje kot podatkovni center, ki deluje na enem samem računalniku. Odvisno od različice so v Workstation Pro vključene naslednje funkcije in lastnosti:

 • Hkratno izvajanje več operacijskih sistemov na enem računalniku: S VMware Workstation Pro lahko ustvarite ne le prave virtualne računalnike Linux in Windows, temveč tudi druga Desktop-, tablična in tudi druga okolja, vključno s simulacijo virtualnega omrežja in omrežnih pogojev. Ustvarjeni virtualni stroji se lahko uporabljajo tudi za razvoj kode, arhitekturo rešitev in testiranje aplikacij.
 • Vzpostavite varno povezavo s strežniki vSphere, ESXi in drugimi strežniki Workstation: VMware Workstation Pro lahko uporabite za zagon in nadzor ne le virtualnih strojev, temveč tudi fizičnih gostiteljev. Te lahko uporabite kot gostitelje Remote za izvajanje tipičnih nalog upravljanja, kot so zaustavitev in ponovni zagon, nadzor napajanja, aktiviranje načina vzdrževanja in ustvarjanje novih virtualnih strojev.
 • S preizkušenim integriranim hipervizorjem VMware je prenos virtualnih računalnikov med lokalnimi računalniki enostaven, kar dodatno pripomore k večji produktivnosti razvijalcev.
 • Veliko število funkcij za razvoj in testiranje za skoraj vsako platformo: Workstation Pro ne podpira le več sto različnih operacijskih sistemov, temveč je združljiv tudi z različnimi Cloud- in tehnologijami vsebnikov, kot sta Docker in Kubernetes.
 • Visoka zaščita z izolacijo okolij: Workstation Pro ima enega najbolj varnih hipervizorjev, ki ponuja zmogljive funkcije za strokovnjake za varnost IT, vključno z ustvarjanjem varnega drugega namizja za uporabo različnih nastavitev za zaščito podatkov, omrežnih konfiguracij in orodij ter različnih forenzičnih orodij za ugotavljanje ranljivosti operacijskega sistema.

Druge funkcije Workstation Pro

Workstation Pro ponuja bistveno več funkcij in možnosti kot predvajalnik Workstation, s katerim ni mogoče hkrati zagnati več virtualnih strojev. Odvisno od uporabljene različice Workstation Pro so vključene tudi naslednje funkcije:

 • Enostavna prijava SSH s klikom miške, podatke o povezavi je treba vnesti le prvič.
 • S spletno stranjo Workstation Pro je mogoče šifrirati virtualne stroje in zagnati šifrirane virtualne stroje. Poleg tega je mogoče omejiti pravice uporabnikov za konfiguriranje virtualnih strojev.
 • Preimenujete lahko virtualna omrežja gostiteljev Windows, vključno z DHCP, NAT, naslovi IP, segmenti LAN, Samba (Linux) ter simulacijo izgube in zakasnitve paketov.
 • S funkcijo posnetkov lahko preizkuševalci in razvijalci po spremembah ali posodobitvah navidezni računalnik povrnejo v prejšnje stanje.
 • Kloniranje virtualnih strojev je mogoče v dveh različicah: povezani kloni so kopije virtualnega stroja, ki si delijo virtualni trdi disk; popolni kloni pa so popolne kopije virtualnega stroja ali kopije virtualnih trdih diskov.
 • S Workstation Server v VMware Workstation Pro lahko virtualne računalnike v skupni rabi ali Remote izvajajo in uporabljajo druge VMware delovne postaje prek omrežja.
 • Z vctl, novim orodjem za vmesnik ukazne vrstice, je mogoče namestiti lokalne zabojnike OCI in gruče Kubernetes, vključno z možnostmi za izolacijo virtualnih strojev, virtualnega omrežja in virtualnih virov; virtualne stroje in zabojnike je mogoče zagnati tudi na enem računalniku.
 • Workstation Pro deluje kot razvojna in testna funkcija za vse platforme ter za virtualizacijo operacijskih sistemov x86.
 • Ustvarite in konfigurirajte lahko kompleksna virtualna omrežja IPv4 in IPv6 za virtualne računalnike, vključno s simulacijo omrežnih zakasnitev in pasovnih širin, da ustvarite scenarije iz resničnega sveta.
 • Zmogljiva grafika 3D nove različice Workstation Pro omogoča nemoteno delovanje 3D aplikacij, vključno s podporo za DirectX 11 in OpenGL 4.1 v virtualnih strojih in igrah.

Splošne sistemske zahteve

VMware Workstation Pro je mogoče zagnati na strojni opremi x86 Standard s procesorji Intel in AMD (64 bitov) ter na gostiteljskih operacijskih sistemih Windows in Linux (64 bitov). Izpolnjene morajo biti naslednje minimalne zahteve:

 • Združljiv procesor x86/AMD64 s 64-bitno različico, letnik 2011 ali novejši (posamezni procesorji niso podprti)
 • Core-Hitrost: 1,3 GHz ali več
 • Pomnilnik: 2 GB; priporočljivo 4 GB RAM ali več

Glede na različico VMware Workstation Pro lahko veljajo drugačne ali višje zahteve.