Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Nakup licence Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL pomeni, da določeni napravi omogočite dostop do platforme Sharepoint. Tako lahko službeni računalnik ali celo prenosni...
49,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Nakup Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL pomeni, da (drugemu) zaposlenemu omogočite enostaven dostop do dokumentov podjetja in sodelovanje pri projektih od koder koli. Ne glede na...
49,90 € *

SharePoint Server 2019 CALoptimizirajte sodelovanje z vrhunskimi funkcijami

SharePoint Server 2019 CAL ponujajo napredno rešitev za sodelovanje in upravljanje informacij v organizacijah. Te licence za dostop do odjemalcev (CAL) vam omogočajo dostop do naprednih funkcij strežnika SharePoint Server 2019 za izboljšanje skupinskega dela in učinkovito upravljanje informacij.

Zakaj SharePoint Server 2019 CAL?

Najsodobnejša orodja za sodelovanje

S spletno stranjo SharePoint Server 2019 CAL lahko izkoristite najsodobnejša orodja za sodelovanje. Ne glede na to, ali gre za sodelovanje pri dokumentih v realnem času ali integracijo funkcij družabnih medijev, te licence CAL zagotavljajo orodja, ki jih vaša ekipa potrebuje.

Intuitiven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik SharePoint Server 2019 je intuitiven in uporabniku prijazen. S privlačno zasnovo in lahko razumljivimi funkcijami je seznanjanje s platformo enostavno, kar spodbuja sprejemanje v celotnem podjetju.

Zmogljive funkcije iskanja

Iskalne funkcije spletne strani SharePoint Server 2019 CAL so zmogljive in olajšajo iskanje ustreznih informacij. Z lahkoto iščite dokumente, strani in vsebine ter povečajte učinkovitost informacijskih poizvedb.

Kako lahko pridobim SharePoint Server 2019 CAL?

Skalabilno licenciranje

SharePoint Server 2019 CAL ponuja možnosti razširljivega licenciranja. Izberite število licenc, ki jih potrebujete, glede na zahteve vašega podjetja. Po potrebi razširite uporabo, da bodo stroški licenc v skladu z vašo rastjo.

Brezhibna integracija

Integracija SharePoint Server 2019 CAL v vašo obstoječo infrastrukturo IT je brezhibna. Enostavno upravljajte licence in uporabite obsežne funkcije SharePointa, da sodelovanje in upravljanje informacij dvignete na višjo raven.

Zaključek

Optimizirajte sodelovanje in upravljanje informacij v svojem podjetju s storitvijo SharePoint Server 2019 CAL. Uporabite najsodobnejša orodja za sodelovanje, intuitivni uporabniški vmesnik in zmogljive funkcije iskanja ter povečajte produktivnost. Izberite razširljive možnosti licenciranja in brez težav vključite SharePoint Server 2019 CAL v svojo infrastrukturo IT ter tako izpolnite zahteve najnovejše posodobitve Googlove službe za pomoč uporabnikom.

kategorije