Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standardna izdaja Windows Exchange Server 2016 ponuja zanesljivo platformo za sporočanje, s katero je mogoče centralno upravljati e-pošto in stike ter sestanke in opravila. Gre za strežniško različico...
260,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 je preizkušena platforma za sporočanje za centralno upravljanje e-pošte in stikov ter sestankov in opravil ter strežniška različica sistema Windows 10. Zlasti večja podjetja...
1.842,90 € *

Microsoft Exchange Server 2016: Učinkovita in varna komunikacija v podjetju

Pregled strežnika Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 je zmogljiva rešitev za e-poštno komunikacijo in upravljanje koledarja v podjetjih. Z njegovo uvedbo je Microsoft postavil nove standarde glede prijaznosti do uporabnika, varnosti in funkcij upravljanja za komunikacijske sisteme v podjetjih.

Nove funkcije v strežniku Exchange Server 2016

Strežnik Exchange Server 2016 ponuja izboljšane funkcije v primerjavi s predhodniki, vključno z optimizirano arhitekturo, ki zmanjšuje stroške in zapletenost e-poštne infrastrukture, ter novo, uporabniku prijazno aplikacijo Outlook v spletu (prej znano kot Outlook Web App).

Ključne značilnosti strežnika Exchange Server 2016

Izboljšana uporabniška izkušnja

Strežnik Exchange Server 2016 poudarja poenostavljeno uporabniško izkušnjo, Outlook na spletu pa zagotavlja intuitiven in odziven vmesnik, ki enako dobro deluje na različnih napravah.

Mobilna produktivnost

Izboljšane mobilne zmogljivosti uporabnikom omogočajo varen dostop do e-pošte in koledarjev od koder koli, kar povečuje produktivnost zunaj pisarne.

Izboljšana varnost in zaščita

S strežnikom Exchange Server 2016 so vaši podatki bolje zaščiteni z naprednimi varnostnimi mehanizmi, kot so filtri proti škodljivi programski opremi in nezaželeni pošti ter nove funkcije DLP (preprečevanje izgube podatkov).

Prefinjena orodja za zagotavljanje skladnosti

Exchange 2016 omogoča lažje upoštevanje smernic za skladnost z vgrajenimi funkcijami za e-iskanje in "zadržanje", ki poenostavljajo upravljanje podatkov za zakonske zahteve.

Učinkovito upravljanje

Upraviteljem IT strežnik Exchange 2016 ponuja poenostavljene funkcije upravljanja, ki omogočajo učinkovitejše upravljanje infrastrukture Exchange.

Poenostavljena arhitektura

Poenostavljena arhitektura strežnika omogoča lažje izvajanje in vzdrževanje, hkrati pa povečuje zanesljivost in zmogljivost sistema.

Pomen strežnika Exchange Server 2016 danes

Nadaljnja pomembnost v hibridnem svetu

Strežnik Exchange Server 2016 ostaja pomemben, zlasti za organizacije, ki imajo raje hibridno konfiguracijo s kombinacijo lokalnih storitev in storitev v oblaku.

Most do oblaka

Mnogim organizacijam strežnik Exchange 2016 predstavlja temelj za prehod na storitve v oblaku, saj ponuja možnost postopnega prenosa funkcionalnosti v oblak, ne da bi izgubile nadzor nad podatki.

Microsoft Exchange Server 2016 ostaja zanesljiva in robustna platforma za komunikacije v podjetjih, ki jo odlikujejo napredne varnostne funkcije, uporabniku prijazno okolje in učinkovitost upravljanja. Besedilo te kategorije zagotavlja celovit vpogled v zmogljivosti in vrednost strežnika Exchange Server 2016 za sodobne organizacije.

kategorije