Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 

header_wiresoft

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

Wiresoft je mlado mednarodno podjetje za e-trgovino, ki upravlja največjo evropsko spletno trgovino za prenos programske opreme znanih proizvajalcev. Kot zagonsko podjetje, ustanovljeno leta 2010, smo se zdaj uspešno uveljavili v Nemčiji s strokovnimi storitvami in raznolikim portfeljem izdelkov. Z našo spletno trgovino smo dejavni v sektorjih B2C in B2B. V okviru naših zunanjih in notranjih svetovalnih storitev zagotavljamo tudi kompetentne nasvete o prihajajočih revizijah, licenčnih modelih, vprašanjih optimizacije procesov in drugih zadevah. Medtem je skupina Wiresoft Group zrasla v odraslo podjetje in se mednarodno uveljavila v več kot 27 državah. 

 

KAJ PONUJAMO?

 
o nas-1

denar

KONKURENČNE CENE

Naš glavni cilj je, da strankam vedno ponudimo ugodne nakupne cene in celovite storitve. Poskrbimo za stranke B2C in B2B.

storitev

STORITEV

Našim strankam nudimo strokovne nasvete po telefonu, klepetu v živo, souporabi zaslona ali e-pošti v času uradnih ur od ponedeljka do petka (od 8:00 do 16:00) - pomagamo tudi pri namestitvi programske opreme, kupljene pri podjetju Wiresoft.

o nas-2

o nas-3

citat

"Zaradi našega 100-odstotnega jamstva za vračilo denarja našim strankam ni treba skrbeti, da bi se v nekem trenutku znašle same s svojim vprašanjem!"

Generalni direktor - Soheil Hosseini

kakovost

KAKOVOST

Wiresoft je zastopnik za preizkušeno kakovost po razumni ceni. Naše visoko usposobljeno osebje vnaprej preveri, ali izdelki za prodajo izpolnjujejo naše visoke standarde kakovosti. To zagotavlja, da je izdelek izvirni izdelek, namenjen zadevnemu gospodarskemu področju. Blago je na naši prodajni platformi šele po uspešnem pregledu. Na ta način smo pridobili zaupanje številnih zadovoljnih strank po vsem svetu. S programsko opremo podjetja Wiresoft ste na varni strani.

o nas-4
o nas-5

 trajnostni razvoj

TRAJNOSTNI RAZVOJ

Trajnost je za naše podjetje najpomembnejša prednostna naloga. Zato smo v zadnjih letih sprejeli dodatne ukrepe za odgovornejšo rabo razpoložljivih virov: da bi nadomestili veliko porabo papirja, so skoraj vsi postopki v družbi Wiresoft nadzorovani digitalno. Naši sodelavci imajo zaradi varovanja okolja tudi možnost zaprositi za znižano službeno vozovnico, s katero se lahko na delo vozijo z javnim prevozom - zaradi varovanja okolja.

b2b

B2B

V naši trgovini B2B ponujamo široko paleto programskih izdelkov za komercialni in javni sektor. Strankam B2B nudimo posebne storitve za stranke. Po potrebi poslovna ekipa zagotavlja tudi podporo na kraju samem za prihajajoče projekte in nudi prilagojeno svetovanje pri nakupu ter celovito podporo pri vprašanjih licenciranja in prihajajočih revizijah. Zunanji tehnični svetovalci so odgovorni za predhodne revizije in tehnično svetovanje, na primer za optimizacijo postopkov. Na notranji ravni upravljajo testno okolje ter izvajajo notranja svetovanja, delavnice in drugo. Tudi po nakupu vam nudimo intenzivno strokovno podporo in celovito storitev.

o nas-6
 
 

OD KOD PRIHAJAMO?

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Ustanovljeno Internaciona-lizacija Odprtjedodatnih lokacij Poslovni model,ki ga je pregledal odvetnik Deluje v več kot 27 državah
heart_icon 1.000.000 zadovoljne stranke
 
users_icon55 Sodelavci
 
e_icon4.8 TrustedShops pregledi
 
 

NAŠA VIZIJA

Wiresoft kot interdisciplinarno in večkulturno podjetje

 
vizija-01

V zadnjih letih se je naša ekipa razširila na sodelavce iz trženja, razvoja, tujejezične podpore strankam, nabave, prodaje in tajništva. To nam omogoča, da nenehno izboljšujemo svoja poslovna področja, širimo ponudbo izdelkov in povečujemo število strank.

 
vizija-2

Timsko delo in odprta kultura podjetja za nas nista prazni besedi, temveč ponotranjeni in živeti vrednoti. Vidimo se kot velika, raznolika in močna ekipa: dobro sodelovanje med sodelavci temelji na medsebojnem spoštovanju in zaupanju. V Wiresoftu si vsakdo zasluži priložnost, da odkrije svoje izzive in tako v celoti izkoristi svoj edinstveni potencial v pozitivnem delovnem vzdušju.

 
vizija-3

Kozmopolitizem in večkulturnost sta za nas prav tako zelo pomembni vrednoti: kot podjetje želimo vedno izpolnjevati različne potrebe globaliziranega sveta in ne dopuščamo nikakršnega izključevanja. Večkulturna sestava naše ekipe odraža Wiresoftovo mednarodno usmerjenost: to nam omogoča, da v večkulturnem svetu vedno ponujamo prilagojene storitve.

 
vizija-4

Z najboljšimi ponudbami in prilagojenimi storitvami si prizadevamo, da bi vedno zagotovili zelo priročno nakupovalno izkušnjo po vsem svetu. Z zagotavljanjem široke palete zmogljive programske opreme blagovne znamke ter neprimerljivo nizkih cen in visoke prijaznosti do strank še naprej rastemo kot mednarodno usmerjeno podjetje in se vsak dan približujemo svojim ciljem.

 
kategorije