Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 DEVICE CAL Vsak uporabnik ali naprava, ki dostopa do strežnika Exchange, potrebuje licenco za dostop (CAL). Dovoljenja CAL so na voljo v različicah User CAL (za dostop licenciranega uporabnika) in Device...
18,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2013 USER CAL Vsak uporabnik ali naprava, ki dostopa do strežnika Exchange, potrebuje licenco za dostop (CAL). Dovoljenja CAL so na voljo v različicah User CAL (za dostop licenciranega uporabnika) in Device CAL...
18,90 € *

Microsoft CAL za strežnik Exchange 2013 - učinkovito licenciranje za e-poštno komunikacijo

Uvod v licence Microsoft CAL za strežnik Exchange 2013

Microsoft Exchange Server 2013 je preizkušena rešitev za e-poštno komunikacijo in sodelovanje v organizacijah. Za učinkovito uporabo strežnika Exchange Server 2013 so potrebne Microsoftove licence CAL (Client Access Licences). V tem besedilu vam ponujamo razumljiv pregled, kaj pomenijo in kako delujejo.

Pomen licenc Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2013

Microsoftove licence CAL za strežnik Exchange Server 2013 so licence, ki uporabnikom ali napravam omogočajo dostop do zmogljivih funkcij in storitev strežnika Exchange Server. So bistvenega pomena za zagotavljanje učinkovite, varne in zakonsko skladne e-poštne komunikacije.

Zakaj so licence Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2013 pomembne?

Ustrezno licenciranje z licencami Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2013 je ključnega pomena, če se želite izogniti pravnim posledicam in svojim zaposlenim zagotoviti nemoten dostop do e-pošte, koledarjev in drugih storitev Exchange.

Vrste licenc Microsoft CAL za strežnik Exchange 2013

Obstajata dve glavni vrsti licenc Microsoft CAL za strežnik Exchange Server 2013:

  1. Uporabniške licence CAL: Te licence temeljijo na uporabniku in določenemu uporabniku omogočajo dostop do strežnika Exchange Server 2013. Uporabniške licence CAL so primerne, če imate organizacijo z veliko napravami in manjšim številom uporabnikov.

  2. Dovoljenja CAL za naprave: CAL za naprave so licence, ki temeljijo na napravi in so vezane na določeno napravo. Vsem uporabnikom, ki uporabljajo to napravo, omogočajo dostop do strežnika Exchange Server 2013.

Nakup licenc CAL za strežnik Exchange Server 2013

Microsoftove licence CAL za strežnik Exchange Server 2013 je treba praviloma kupiti ločeno od strežniške programske opreme. Pomembno je, da kupite pravo število in vrsto licenc CAL glede na posamezne zahteve vaše organizacije.

Zaključek

Microsoftove licence CAL za strežnik Exchange Server 2013 so ključ do nemotenega in zakonsko skladnega e-poštnega komuniciranja v vaši organizaciji. Izbira med uporabniškimi licencami CAL in licencami CAL za naprave je odvisna od posebnega položaja vašega podjetja. Pravilno licencirane licence CAL zagotavljajo, da lahko vaši zaposleni učinkovito in v skladu z zakonodajo dostopajo do strežnika Exchange Server 2013. Prepričajte se, da ste kupili prave licence CAL, da zagotovite učinkovitost in zakonitost uporabe strežnika Exchange Server 2013.

kategorije