Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10445
 • 269-09050
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
180,90 € * 199,90 € * (9,5% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Najnovejša različica vsestranskegapisarniškega paketa Microsoft Office, ki se uporablja po vsem svetu, ponuja profesionalnim uporabnikom v podjetjih in samostojnim podjetnikom novo, še višjo Standard raven funkcionalnosti in udobja z različico Professional Plus Edition - ne le za ustvarjanje in skupno urejanje dokumentov, temveč tudi za celovito komunikacijo in varno izmenjavo podatkov, kar sodelovanje v oblaku - zlasti v domači pisarni - dviguje na novo raven. Hkrati nova MS Office Professional Plus vključuje celovite varnostne standarde in upošteva aktualne nove predpise o varstvu podatkov.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč strankam.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - nepogrešljiv za poslovne strokovnjake

Najnovejša različica vsestranskega pisarniškega paketa Microsoft Office, ki se uporablja po vsem svetu, ponuja profesionalnim uporabnikom v podjetjih in samozaposlenim nov, še višji standard funkcionalnosti in udobja z izdajo Professional Plus - ne le za ustvarjanje in skupno urejanje dokumentov, temveč tudi za celovito komunikacijo in varno izmenjavo podatkov, kar sodelovanje v oblaku - zlasti v domači pisarni - dviguje na novo raven. Hkrati novi MS Office Professional Plus vključuje celovite varnostne standarde in upošteva veljavne nove predpise o varstvu podatkov.

Seveda vsaka izdaja paketa MS Office vključuje tudi dodatne izboljšave in praktične dodatke k preizkušenim programom Word, Excel, PowerPoint in Outlook - npr. obsežne možnosti souporabe in urejanje dokumentov v realnem času še olajšajo skupno delo v skupini.

Poleg tega so v različici Professional Pro Edition 2021 na voljo izključno dodatna poslovna orodja, kot sta Access in Publisher, ter aplikacija Microsoft Teams.

MS Office Edition Professional Plus 2021 že lahko najdete v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot rabljeno programsko opremo - in to po nižji ceni kot novo programsko opremo. Najbolje je, da se takoj obrnete na našo ekipo in se pozanimate, kdaj lahko prenesete to različico paketa Office, pa tudi druge izdaje MS Office 2021. V nadaljevanju najdete pregled že znanih novosti te izdaje ter podrobne informacije o posameznih programih in ekskluzivnih funkcijah, ki so vam na voljo samo v različici Professional Plus.

Preverjene aplikacije Office - še zmogljivejše v različici Professional Plus 2021

Programi Word, Excel, PowerPoint in Outlook so tako kot prej osnova vseh paketov Microsoft Office. V paketu Microsoft Office 2021 Professional Plus so bile te funkcije še dodatno optimizirane, dodane pa so bile tudi nove funkcije za dodatno povečanje učinkovitosti, lažje delo med programi in boljše skupinsko sodelovanje:

 • Microsoft Word 2021 še bolj pospeši delo z dokumenti, na primer z integriranim orodjem za prevajanje, funkcijo diktiranja in izboljšanim popravkom črkovanja, vključno s popravkom slovnice. Z govornim izhodom lahko besedila berete, medtem ko hkrati pišete; izboljšan je bil tudi govorni vnos. V novem urejevalniku lahko zdaj s klikom neposredno sprejmete pisne in pravopisne predloge. Druga novost je izboljšano prepoznavanje virtualnega črnila - stavki, napisani z digitalnim peresom na zaslonu, se tako še bolj brez napak pretvorijo v tipkano besedilo. Poleg tega so na voljo številne individualne izboljšave: Z grafiko SVG lahko zdaj vključite, pomanjšate in urejate kompleksnejše slikovne dokumente, ne da bi pri tem porabili veliko pomnilnika. Slike HEIC iz iPhonov ali iPadov lahko vstavite neposredno brez pretvorbe
 • Microsoft Excel v različici Professional Pro Edition 2021 zdaj poleg številnih funkcij in filtrov, kot so časovni filtri za profesionalno analizo in urejanje tabel, ponuja tudi dinamična polja in izboljšano funkcijo XVERWEIS. Poleg tega so bile ponovno izboljšane funkcije tabel za finančne izračune, kot so na primer izračuni; tako kot prej je zagotovljena velika združljivost, zlasti z datotekami CSV.
 • Vprogram Microsoft PowerPoint 2021 so vključeni različni učinki, kot je morfiranje, in dodatne možnosti urejanja slik; datoteke ultra HD je mogoče vstaviti neposredno v predstavitve, grafike pa je mogoče poljubno skalirati; funkcija povečave omogoča povečavo slike. Animacije lahko izvajate tudi z digitalnim peresom. Možnosti deljenja datotek PowerPoint zdaj vključujejo tudi pogled govornika, z Microsoftovimi obrazci pa lahko med udeleženci sestanka sprožite neposredno anketo.
 • Microsoft Outlook 2021 je še izboljšal celovito globalno sodelovanje s sodelavci in partnerji na vseh lokacijah v različnih časovnih pasovih Časovne razlike se samodejno upoštevajo pri načrtovanju sestankov; novi Outlook podpira tudi ustvarjanje in upravljanje poljubnega števila e-poštnih računov, kar je koristno zlasti za uporabnike z več računi. Sporočila iz Outlooka lahko neposredno delite z drugimi v skupini Microsoft Teams, nova orodna vrstica za narekovanje z razširjenimi glasovnimi ukazi in samodejnim ločilom pa olajša pisanje e-poštnih sporočil.
 • Access 2021 zdaj še bolje podpira zagotavljanje različnih aplikacij za podatkovne zbirke, ki delujejo neposredno v brskalniku, s čimer se prihrani dragocen prostor za shranjevanje. Podatki, shranjeni prek njega, so na primer na voljo v podatkovni zbirki Microsoft SQL za varen dostop.
 • Publisher 2021 vsebuje nove možnosti in funkcije, zlasti za urejanje grafike, ki jih lahko uporabite v zanimivih predstavitvah in publikacijah: med drugim z izboljšanim prepoznavanjem pisal in pospešenim sodelovanjem z Accessom.
 • MS Office Edition Professional Plus 2021 vključuje tudi dve aplikaciji OneNote in Microsoft Teams, ki nadomešča Skype.

Izkoristite številne druge prednosti paketa Office 2021 Professional Plus

Poleg omenjenih novosti posameznih programov paketa MS Office 2021 Edition Professional Plus lahko uporabniki seveda izkoristijo tudi številne druge splošne praktične funkcije in prednosti, ki prav tako podpirajo mobilno delo: Intuitivno sodelovanje pri dokumentih, preglednicah ali predstavitvah v skupini udeležencem še olajša medsebojno komunikacijo. Uporabniški vmesnik paketa Office 2021 je še posebej pregledno zasnovan - poleg tega je v številnih aplikacijah na voljo temni način, ki podpira očem prijazno delo.

Novi spustni meni v območju iskanja še olajša iskanje - uporabniki lahko na primer z enim klikom preklapljajo med trenutnim poštnim predalom in trenutno odprto mapo. Namizni odjemalec uporabnikom omogoča tudi vrnitev na nedavno obiskane lokacije prek menija zgodovine; na voljo je tudi možnost zakrivanja telefonskih številk, kar omogoča večjo zasebnost in anonimnost.

Do številnih funkcij paketa Office lahko na poti dostopate prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika; spletne aplikacije so tu še posebej praktične, saj lahko posamezne funkcije in elemente še hitreje najdete, da lahko dokumente na poti hitro urejate. Datoteke lahko odprete tudi v napravah drugih uporabnikov v oblaku in si jih tako delite.

Preprečevanje izgube podatkov v paketu Office 2021 Professional Plus za preprečevanje izgube in razkritja podatkov

Preizkušeno Microsoftovo orodje za preprečevanje izgube podatkov (DLP) se uporablja tudi v paketu MS Office 2021 Professional Plus za celovito zaščito zaupnih informacij ali podatkov pred namernim ali naključnim razkritjem s strani zaposlenih. Na ta način organizacije ali podjetja zaščitijo osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, kot zahteva DSVGO. Z dinamičnim nadzorom, ki temelji na vsebini, se ne le spremlja vse gibanje podatkov, temveč se tudi blokira prenos po elektronski pošti ali prek internetnih aplikacij.

Skrbniki lahko nastavijo različna pravila za dostop do določenih podatkov, na primer za njihovo omejitev ali popolno blokado, ter opozorijo uporabnike na morebitna tveganja v primeru izgube podatkov.

V MS Office 2021 Professional Plus je zdaj v posameznih programih lažje določiti, katere informacije se lahko vključijo v dokument ali posredujejo naprej. Pri uporabi storitev v oblaku, kot je OneDrive, se pomembni podatki ne izgubijo niti v primeru izpada strežnika ali okvare končne naprave, saj lahko uporabniki do teh datotek enostavno dostopajo in jih urejajo od koder koli.

Sistemske zahteve za Microsoft Office 2021 Professional Plus

Naslednje sistemske zahteve veljajo za vso zbirko MS Office 2021 Professional Plus, glede na uporabo dodatnih aplikacij ali programov pa lahko za te aplikacije veljajo dodatne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: 1 GHz (32- ali 64-bitni)
 • Delovni pomnilnik: vsaj 2 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3 GB
 • Ločljivost slike: najmanj 1.280 x 800 slikovnih pik
 • Grafična kartica:    DirectX 10

Katera različica sistema Windows je združljiva z MS Office 2021 Professional Plus?

Kot je že opisano v sistemskih zahtevah, je za pravilno delovanje vseh izdaj paketa Microsoft Office 2021 potreben operacijski sistem Windows 10. Microsoft Office 2021 Professional Plus zato ni združljiv z operacijskimi sistemi Windows 8, 7 ali starejšimi različicami.

Kako se licencira Microsoft Office 2021 Professional Plus?

Ta izdaja paketa Microsoft Office 2021 je licencirana za določeno posamezno končno napravo. Glede na veljavne pogoje imate lahko tudi pravico do namestitve poljubnega števila kopij te izdaje in vseh prejšnjih izdaj na ta računalnik, vključno z namestitvijo kopij na omrežni strežnik, do katerih lahko dostopate na daljavo ali prek virtualne namizne infrastrukture (VDI) iz naprave z licenco. Za več podrobnosti se obrnite na Wiresoftovega predstavnika.

Kupite Microsoft Office 2021 Professional Plus v trgovini s programsko opremo Wiresoft

Novi Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition je pri Wiresoftu že na voljo kot rabljena enotna licenca - to pomeni, da je cena nižja kot za novo programsko opremo. Z nakupom rabljene programske opreme Office 2021 Professional Plus pri Wiresoftu vedno izkoristite naslednje prednosti:

 • Aplikacija MS Office 2021 Professional Plus vam je takoj po nakupu na voljo v obliki elektronske dostave programske opreme (ESD).
 • MS Office 2021 Professional Plus in vse druge rabljene licence Office, ki so na voljo za prodajo pri Wiresoftu, niso omejeno veljavne ali časovno omejene testne različice, niti ne vsebujejo že aktiviranega licenčnega ključa, temveč z nakupom v naši trgovini s programsko opremo kupite programski izdelek, ki je odobren samo za vas.
 • Prejmete eno licenco MS Office 2021 Professional Plus, ki jo je predhodno kupilo in preprodalo evropsko podjetje. S preprodajo te licence MS Office 2021 Professional Plus je ta licenca označena kot uporabljena, ne da bi "uporabljena" pomenila kakršne koli omejitve funkcionalnosti programske opreme.
 • Če je imel prvotni kupec že nameščeno to programsko opremo Office, je bila s prodajo družbi Wiresoft izbrisana, tako da je zadevna licenca za programsko opremo ponovno 100-odstotno prosto dostopna.
 • Vse take rabljene licence, kupljene pri Wiresoftu, smo tudi preverili glede njihove popolne uporabnosti.
 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo rabljene programske opreme Microsoft Office je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje prodajo in nakup ter uporabo takšne programske opreme.
 • Pri nakupu licence pri Wiresoftu ste lahko prepričani, da kupujete in uporabljate zakonit in izviren Microsoftov izdelek.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nakupom licence za Microsoft Office Professional 2021 Plus kot rabljeno programsko opremo ali drugo izdajo Office 2021 ter starejšimi različicami Office ali drugo Microsoftovo programsko opremo, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
14. jul. 2023

Eenvoudig en snel

Betaald en binnen no-time was het programma al op mijn laptop. Zeer indrukwekkend.

14. jul. 2023

Topkwaliteit

De bestelling verliep vlot en eenvoudig. Klantenservice wordt hier echt serieus genomen!

14. jul. 2023

Qualità superiore

L'ordine è stato semplice e senza problemi. Il servizio clienti è davvero al primo posto qui!

14. jul. 2023

Fácil y rápido

Pagué y en poco tiempo tenía el programa en mi ordenador. ¡Impresionante!

14. jul. 2023

Calidad superior

Compra fluida y sencilla. ¡El servicio al cliente es realmente importante aquí!

14. jul. 2023

Perfekter Service

Hervorragende Dienstleistung und Unterstützung. Ich kann Wiresoft nur weiterempfehlen.

14. jul. 2023

Zuverlässiger Service

Schon mehrfach bestellt und immer zufrieden. Reibungsloser Kaufprozess, schnelle Lieferung. Einfach top!

14. jul. 2023

Einfach und schnell

Bezahlt und innerhalb kürzester Zeit war das Programm schon auf meinem Laptop. Sehr beeindruckend.

14. jul. 2023

Servizio impeccabile

Consegna super veloce! Il programma era installato e pronto per l'uso in pochi minuti. Sempre volentieri!

14. jul. 2023

Onberispelijke Service

Supersnelle levering! Het programma was binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Altijd weer graag!

14. jul. 2023

Servicio impecable

Entrega muy rápida. Instalación del programa sin problemas. ¡Muy satisfecho!

14. jul. 2023

Einwandfreier Service

Super schnelle Lieferung! Das Programm war innerhalb von Minuten installiert und betriebsbereit. Immer wieder gerne!

14. jul. 2023

Spitzenqualität

Die Bestellung verlief reibungslos und unkompliziert. Kundenservice ist hier wirklich großgeschrieben!

12. jul. 2023

Ohne Hektik und Stress

Kein Gedränge, kein Stress, alles lief reibungslos ab. Das Progrmm läuft super. Wiresoft hat einen neuen Stammkunden!

12. jul. 2023

Bestens versorgt

Hervorragender Service! Von der Bestellung bis zur Nutzung des Programms alles bestens gelaufen. Ich fühlte mich gut betreut. Danke!

12. jul. 2023

Schneller als der Blitz

Wow, was für eine Schnelligkeit! Keine zwei Minuten und das Programm war schon bei mir. Spitzen Leistung, Wiresoft! ?

12. jul. 2023

Einwandfreie Abwicklung

Ich bin begeistert von der schnellen und reibungslosen Abwicklung. Kein technisches Kauderwelsch, alles klar und verständlich. Weiter so!

11. jul. 2023

Großartiger Kundenservice

Bei einer kleinen Frage zum Installationsprozess bekam ich prompt eine hilfreiche Antwort. Der Kundenservice ist hier wirklich auf der Höhe!

11. jul. 2023

Schneller gehts nicht!

Bin wirklich beeindruckt! Bestellt, bezahlt und zack konnte ich los arbeiten. Danke an Wiresoft!

11. jul. 2023

Zufrieden

Nach Bezahlung war die Anwendung sofort verfügbar, kein Warten. Der Download lief ohne Probleme. Werde definitiv wieder bei Wiresoft einkaufen.

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije