Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Kot stranka morate biti navdušeni nad VMware vSan 7 Enterprise Plus . Ta izdelek ponuja številne funkcije in prednosti, ki lahko izboljšajo delovanje vašega podatkovnega centra. V nadaljevanju je navedenih nekaj pomembnih točk, ki jih je...
5.991,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Kot stranka morate upoštevati VMware vSan 7 Enterprise za Desktop. Je idealna platforma za virtualna namizja in ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno v primerjavi s tradicionalnimi rešitvami za shranjevanje. Navajamo nekaj...
1.091,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan je programsko opredeljena rešitev za shranjevanje, ki omogoča ustvarjanje in upravljanje pomnilniških grozdov na osnovni strojni opremi. S spletno stranjo VMware vSan lahko hitro zagotovite pomnilnik za svoje virtualne...
4.691,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Veseli me, da vam lahko povem o VMware vSan 7 Advanced . Najnovejša različica platforme VMware za hiperkonvergirano infrastrukturo (HCI) ponuja zmogljive nove funkcije, ki strankam še olajšajo uvajanje in upravljanje HCI. S storitvijo...
891,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Z veseljem poročam o VMware vSan 7 Advanced . Najnovejša različica platforme VMware za hiperkonvergirano infrastrukturo (HCI) ponuja zmogljive nove funkcije, ki strankam še olajšajo uvajanje in upravljanje HCI. S storitvijo vSan 7...
3.291,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
Kot stranka VMware vSan 7 Standard ste upravičeni do uporabe te zmogljive programske opreme. vSan 7 Standard je zasnovan za virtualizirana okolja in ponuja zmogljivost in funkcije shranjevanja razreda Enterprise. S svojo arhitekturo v...
361,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
Kot stranka VMware vSan 7 Standard ste upravičeni do uporabe te zmogljive programske opreme. vSan 7 Standard je zasnovan za virtualizirana okolja in ponuja zmogljivost in funkcije shranjevanja razreda Enterprise. S svojo arhitekturo v...
1.991,90 € *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
Kot stranka VMware vSan 7 Standard ste upravičeni do uporabe te zmogljive programske opreme. vSan 7 Standard je zasnovan za virtualizirana okolja in ponuja zmogljivost in funkcije shranjevanja razreda Enterprise. S svojo arhitekturo v...
2.599,90 € *

Business-Ugodnosti s spletno stranjo vSan iz VMware

Ekipe IT imajo koristi od poenostavljenih operativnih procesov s storitvijo vSan, hkrati pa se z enotno infrastrukturo ter procesi in orodji bistveno izboljša agilnost podjetja - od roba omrežja prek Core do Cloud.
Enotne smernice in avtomatizacija procesov zmanjšajo napor upravljanja IT na nekaj preprostih klikov. Tako lahko osebje IT več časa nameni pomembnim strateškim projektom IT, namesto da bi ga porabilo za rutinska opravila. S storitvijo VMware vSan lahko organizacije zmanjšajo stroške in zapletenost tradicionalnih rešitev za shranjevanje ter hkrati izberejo najenostavnejšo pot do hiperkonvergirane infrastrukture in hibridnega Cloud.

Integrirana rešitev hiperkonvergirane infrastrukture (HCI) vSan kot vSphere-native storage omogoča tudi razširitev obstoječih virtualizacij v podjetju ter hkrati pomaga povečati agilnost in zmanjšati zapletenost ter s tem stroške IT, skupne stroške lastništva in poslovna tveganja. Uporaba VMware vSan tako ne le pospešuje posodobitev infrastrukture, temveč jo tudi omogoča, da se razširi za prihodnje potrebe, kar podjetjem omogoča, da pridobijo strateško in gospodarsko prednost.

Kako deluje VMware vSan 7?

vSan najprej združi vse lokalne ali neposredno povezane naprave za shranjevanje podatkov in ustvari en sam skladiščni bazen, ki si ga lahko delijo vsi gostitelji v gruči vSan. Vsi navidezni stroji z aplikacijami Server delujejo s vSan na isti strojni opremi, ki zagotavlja shranjevanje.

Pomnilniki Flash, kot so SSD, naprave NVMe ali NVDIMM, delujejo kot predpomnilnik shrambe, trdi diski ali SSD pa se uporabljajo za shranjevanje podatkov. HDD, SSD in predpomnilnik skupaj tvorijo skupino diskov. Več gostiteljev in njihovih skupin diskov lahko združite v različne vrste gruč, kot so Standard gruče, raztegnjene gruče ali gruče z dvema vozliščema.

Politike shranjevanja so osnovna sestavina spletne strani vSan. Nadzorujejo politike shranjevanja: Nadzorujejo shranjevanjeServices in določajo tudi parametre za replikacijo ali zrcaljenje. vSan je zelo enostavno konfigurirati z orodji, ki so na voljo v VMware, in je popolnoma integriran v ekosistem VMware.

Rezultat je stabilna, zmogljiva in vodoravno skalabilna arhitektura. To med drugim omogoča tudi večjo zmogljivost, saj je pomnilnik lahko neposredno dodeljen lokalnemu virtualnemu stroju (VM), s tem pa se zmanjšajo tudi stroški delovanja.

Prednosti VMware vSan 7 na kratko

- vSan zagotavlja bliskovito optimizirano, varno skupno shrambo do vseh kritičnih virtualiziranih delovnih obremenitev v podjetju je mogoče preprosto in neposredno dostopati prek VMware Nativnega vSphere® uporabniškega vmesnika.

- Sistem vSan Software Defined Storage je primeren za tipične aplikacije v celotnem podjetju in virtualna okolja Desktop(VDI), pa tudi za Server v podružnicah.

- vSan deluje na standardnih strežnikih in komponentah x86 - prednost je do 50 % nižji strošek lastnih sredstev v primerjavi s tradicionalnim shranjevanjem.

- Kot prva rešitev z vgrajenim, programsko podprtim in FIPS 140-2 potrjenim šifriranjem HCI v tem segmentu zagotavlja vSan 7 prilagodljivost, ki je potrebna za enostavno razširjanje IT - brez kompromisov.

- S popolno integracijo spletne strani vSan s hipervizorjem ESXi je mogoče virtualizirati lokalne fizične vire za shranjevanje iz gostiteljev ESXi in jih spremeniti v skladiščne bazene, ki jih je mogoče razdeliti in dodeliti virtualnim računalnikom in aplikacijam glede na njihove zahteve po kakovosti storitev.

- S storitvijo vSan ni potrebe po zunanjem skupnem pomnilniku, konfiguracija pomnilnika pa je poenostavljena z upravljanjem na podlagi politik shranjevanja (SPBM).

- Z oblikovanjem politik shranjevanja za virtualne računalnike (VM) lahko zahteve in funkcije shranjevanja določite individualno, tudi za poenotenje virov.

- Vsi podatki so shranjeni v dvojniku - za največjo razpoložljivost in redundanco, tudi če bi odpovedalo celotno vozlišče. S spletno stranjo vSan je varnost notranjih podatkov bistveno večja.

- Infrastruktura, usmerjena k razvijalcem, omogoča skrbnikom IT, da prilagodljivo ustvarijo aplikacije za upravljanje virtualnih računalnikov in vsebnikov.

- Na podlagi hiperkonvergirane infrastrukture vSan je mogoč razvoj enotne digitalne nadzorne ravni - z doslednimi procesi od roba prek Core do Cloud, od roba prek Core, za Cloud- inherentna varnost za podatke v mirovanju, pa tudi prenesene od številnih javnih ponudnikov Cloud.

- Poleg tega je mogoče s spletno stranjo vSan, vključno s podporo vodilnih ponudnikov Cloud, uresničiti hibridne rešitve shranjevanja za zasebneCloud in hibridneCloud.