Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10600
 • ST8-STD-C
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.340,90 € * 2.599,90 € * (9,96% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSAN 8 STANDARD"

VMware vSAN 8 Standard - Prihodnost programsko opredeljenih rešitev za shranjevanje

VMware vSAN 8 Standard je najsodobnejša programsko opredeljena rešitev za shranjevanje, ki organizacijam pomaga optimizirati infrastrukturo za shranjevanje, povečati razširljivost in povečati razpoložljivost podatkov. V tem članku boste izvedeli, zakaj je VMware vSAN 8 Standard idealna izbira za reševanje vaših izzivov na področju shranjevanja.

Osnovne značilnosti VMware vSAN 8 Standard

 1. Hiperkonvergenca: VMware vSAN 8 Standard omogoča hiperkonvergenco, pri kateri so viri za shranjevanje in računanje združeni v eni sami gruči. To omogoča boljšo izkoriščenost virov in lažjo razširljivost.
 2. Avtomatizacija in samopostrežba: Platforma zagotavlja orodja za avtomatizacijo in samopostrežne zmogljivosti za hitrejše zagotavljanje virov za shranjevanje in večjo učinkovitost.
 3. Visoka razpoložljivost: VMware vSAN 8 Standard zagotavlja visoko razpoložljivost vaših podatkov z zrcaljenjem in porazdelitvijo po več vozliščih. V primeru napak so vaši podatki zaščiteni, aplikacije pa še naprej delujejo.
 4. Optimizacija zmogljivosti: Platforma ponuja zmogljive funkcije za optimizacijo, s katerimi povečate zmogljivost shranjevanja in se izognete ozkim grlom.

Prednosti VMware vSAN 8 Standard

 • Stroškovna učinkovitost: Hiperkonvergenca vam omogoča zmanjšanje stroškov strojne opreme in optimizacijo delovanja infrastrukture za shranjevanje podatkov.
 • Skalabilnost: VMware vSAN 8 Standard vam omogoča, da preprosto razširite svoj sistem shranjevanja in tako zadostite naraščajočim potrebam svoje organizacije.
 • Varnost in visoka razpoložljivost: Platforma ponuja varnostne funkcije in mehanizme visoke razpoložljivosti za zaščito podatkov pred izgubo in nepooblaščenim dostopom.

Prihodnost upravljanja shranjevanja z VMware vSAN 8 Standard

VMware vSAN 8 Standard je rešitev za shranjevanje prihodnosti za organizacije, ki potrebujejo učinkovito in visoko razpoložljivo infrastrukturo za shranjevanje. S svojimi inovativnimi funkcijami in preverjeno zanesljivostjo družbe VMware je idealno opremljena za soočanje z izzivi digitalne preobrazbe. Z VMware vSAN 8 Standard optimizirajte svoje vire za shranjevanje, povečajte razpoložljivost svojih podatkov in zagotovite prihodnost podatkov svojega podjetja. To je rešitev za shranjevanje, ki vam pomaga ohraniti konkurenčnost v hitrem svetu IT in prenesti infrastrukturo za shranjevanje na naslednjo raven. VMware vSAN 8 Standard je prihodnost programsko opredeljenega shranjevanja.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije