Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10607
  • ST8-ENT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
5.511,90 € * 6.124,90 € * (10,01% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"

Revolucionarno shranjevanje podatkov z VMware vSAN 8 Enterprise

Z VMware vSAN 8 Enterprise organizacije vstopajo v novo obdobje shranjevanja podatkov. Ta prelomna tehnologija zagotavlja celovito rešitev za programsko opredeljeno hrambo podatkov, ki temelji na virtualnih strojih. Sistem vSAN 8 Enterprise, ki je brezhibno integriran z VMware vSphere, omogoča visoko skalabilno in prilagodljivo rešitev za shranjevanje podatkov, ki izpolnjuje vse večje zahteve sodobnih podatkovnih centrov.

Zmogljive funkcije za kritične delovne obremenitve

VMware vSAN 8 Enterprise je zasnovan tako, da zlahka obvladuje kritične delovne obremenitve. Z integracijo visokozmogljivih funkcij, kot so shramba all-flash, samodejno izravnavanje obremenitve in vgrajena varnost podatkov, vSAN 8 Enterprise zagotavlja neprimerljivo zmogljivost in zanesljivost za zahtevne aplikacije.

Brezhibna razširljivost in prilagodljivost

Z VMware vSAN 8 Enterprise lahko organizacije preprosto razširjajo svojo infrastrukturo za shranjevanje podatkov, da izpolnijo nenehno spreminjajoče se zahteve. S podporo za hibridne konfiguracije in konfiguracije z vsemi pomnilniki flash ter z možnostjo nemotenega vključevanja nove strojne opreme ponuja vSAN 8 Enterprise prilagodljivost brez primere za organizacije vseh velikosti.

Enostavno upravljanje in avtomatizacija

Upravljanje in avtomatizacija virov za shranjevanje podatkov še nikoli nista bila tako enostavna kot z VMware vSAN 8 Enterprise. Integracija z vmesnikom VMware vSphere skrbnikom omogoča upravljanje pomnilnika neposredno iz znane platforme vSphere, kar zmanjšuje zapletenost in povečuje učinkovitost. Avtomatizirani postopki, kot so izravnava obremenitve, preklop na drugo omrežje in obnovitev, zmanjšujejo napor administracije in povečujejo čas delovanja.

Zanesljiva varnost podatkov in skladnost

Varnost podatkov je za sodobne organizacije ključnega pomena, zato VMware vSAN 8 Enterprise ponuja zanesljive funkcije za zaščito občutljivih podatkov. Z vgrajenim šifriranjem, preverjanjem celovitosti podatkov in naprednimi varnostnimi funkcijami so organizacije lahko prepričane, da so njihovi podatki vedno zaščiteni in da so izpolnjene zahteve glede skladnosti.

Zaključek

VMware vSAN 8 Enterprise je popolna rešitev za organizacije, ki potrebujejo zmogljivo, prilagodljivo in varno infrastrukturo za shranjevanje podatkov. S svojo brezhibno integracijo, izjemno zmogljivostjo in obsežnim naborom funkcij je vSAN 8 Enterprise idealna izbira za kritične delovne obremenitve in zahtevne aplikacije. Še danes odkrijte, kako lahko VMware vSAN 8 Enterprise korenito spremeni vašo infrastrukturo IT.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Ocene strank za "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije