Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
118,90 € * 130,90 € * (9,17% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Aktualni Office Suite v različici 2019 profesionalnim uporabnikom (poleg Home & Business, Professional in Standard), še posebej z izdajo Professional Plus, ponuja neprimerljivo višjo raven funkcionalnosti in udobja pri ustvarjanju in urejanju dokumentov ter komunikaciji, ki omogočajo tudi sodelovanje v oblaku na novi ravni. Hkrati programska oprema upošteva številne varnostne standarde, vključno z aktualnimi novimi predpisi o varstvu podatkov. Poleg tega boste našli številne izboljšave in dopolnitve preverjenih programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook. Poenostavljena izdaja dokumentov in urejanje v realnem času še posebej olajšata skupno delo v skupini.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - za vse potrebe poslovnih strokovnjakov

Aktualni paket Office Suite v različici 2019 profesionalnim uporabnikom (poleg različic Home & Business, Professional in Standard), zlasti z izdajo Professional Plus, ponuja doslej neznano raven funkcionalnosti in udobja pri ustvarjanju in urejanju dokumentov ter komunikaciji, ki omogoča tudi sodelovanje v oblaku na novi ravni. Hkrati programska oprema upošteva številne varnostne standarde, vključno z aktualnimi novimi predpisi o varstvu podatkov.

Poleg tega boste našli številne izboljšave in dodatke za preizkušene programe Word, Excel, PowerPoint in Outlook. Poenostavljena izdaja dokumentov in urejanje v realnem času še posebej olajšata skupno delo v skupinah.

Poleg tega so številna druga orodja na voljo izključno v različici Professional Pro Edition: Access, Publisher in Skype for Business.

Office Professional Plus je običajno na voljo le v okviru licenčnih pogodb - v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo je ta paket na voljo tudi kot posamezna licenca - in to po izjemno nizki ceni. V nadaljevanju najdete podrobne informacije o številnih aplikacijah in ekskluzivnih funkcijah, ki so na voljo samo v tej izdaji.

Preizkušene aplikacije Office so še učinkovitejše na Professional Plus

Programi Word, Excel, PowerPoint in Outlook so še vedno pomemben temelj vseh paketov Office podjetja Microsoft. V različici Microsoft Office 2019 so bile te funkcije še bolj optimizirane, dodane pa so bile tudi bistvene funkcije:

 • Microsoft Word vključuje več funkcij, ki pospešujejo delo z dokumenti, kot so integrirano orodje za prevajanje, funkcija diktiranja in glasovni izhod, ki med vzporednim pisanjem glasno bere besedila. Izboljšani pregledovalnik črkovanja zdaj omogoča tudi popravljanje slovnice. Za varčevanje vida lahko Word pregledujete tudi v temnem načinu.
 • Microsoft Excel je bil izboljšan z vrsto funkcij za profesionalno analizo in urejanje preglednic, vključno s časovnimi filtri in drugimi funkcijami za jasno predstavitev v poročilih.
 • Microsoft PowerPoint med drugim prinaša učinke morfiranja in funkcijo povečave, dodatne možnosti za animacijo živahnih predstavitev, ki jih lahko izvedete tudi z digitalnim peresom.
 • Microsoft Outlook poenostavlja globalno sodelovanje s sodelavci in partnerji na lokacijah v drugem časovnem pasu: program zdaj samodejno pretvori nastalo časovno razliko, prilagodite pa lahko tudi geste, kot so premiki s potegom.
 • Microsoft OneNote lahko uporabljate kot osebno beležnico , v katero lahko sproti zapisujete pomembne zamisli ali opravila, povezati pa jo je mogoče tudi s Cortano.
 • Microsoft Publisher je namenjen objavljanju ustvarjenih grafik.
 • Microsoft Access lahko uporabite za ustvarjanje profesionalnih podatkovnih zbirk v skladu s svojimi osebnimi zahtevami.

S spletno stranjo Office 2019 Professional Plus lahko izkoristite številne prednosti za svoje podjetje

Spletna stranOffice 2019 edition Professional Plus vam poleg preverjenih funkcij ponuja še številne druge prednosti:

 • Med njimi ni le podpora za intuitivno sodelovanje pri dokumentih, preglednicah ali predstavitvah v ekipi, temveč je medsebojno komuniciranje postalo še enostavnejše s spletno stranjo Office Professional Plus .
 • Uporabniški vmesnik Office 2019 je tudi bolj pregleden - za prilagodljivo in učinkovito delo.
 • Preprosta uporaba številnih funkcij Office je mogoča tudi prek mobilnega dostopa na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku - za urejanje dokumentov na poti so spletne aplikacije še posebej praktične, saj lahko posamezne funkcije in elemente najdete še hitreje.
 • Datoteke v oblaku lahko odpirate in delite tudi z drugimi napravami, ne le z osebnim računalnikom - potrebujete le osebne podatke za dostop.
 • Spletna shramba prav tako zmanjšuje tveganje za okvaro podatkov, saj vam OneDrive zagotavlja  5 GB prostora za shranjevanje v oblaku.
 • Pomembna nova funkcija v programu Outlook 2019, ki vam bo pomagala obvladovati nenehno poplavo vsakodnevnih e-poštnih sporočil, je "nered". Ta inteligentna funkcija samodejno loči pomembna sporočila od nepomembnih in samo prva posreduje neposredno v mapo prejetih sporočil.

Poleg tega so uporabnikom na voljo še številne druge funkcije, ki so na voljo izključno v spletnem mestuOffice 2019 Professional Plus.

Vse ekskluzivne funkcije Office Professional Plus na prvi pogled

V nadaljevanju je predstavljen pregled ekskluzivnih orodij in aplikacij funkcij izdaje Office Professional PlusV nadaljevanju je predstavljen pregled ekskluzivnih orodij in aplikacij iz funkcij izdaje, ki omogočajo še učinkovitejšo komunikacijo in sodelovanje z zaposlenimi in poslovnimi partnerji, hkrati pa podpirajo skladnost z zakonskimi in korporativnimi standardi za varnost podatkov v e-poštnem prometu.

Zaščitite pomembno e-poštno vsebino in datoteke z upravljanjem informacijskih pravic

Upravljanje pravic do informacij (IRM) varuje občutljive in zaupne informacije v e-poštnih sporočilih in datotekah Office tako, da nepooblaščenim osebam preprečuje njihovo branje, kopiranje, tiskanje ali posredovanje.

Podjetja in organizacije lahko z IRM uveljavljajo politike, ki ne ščitijo informacij pred razkritjem le znotraj podjetja, temveč tudi v komunikaciji z zunanjimi poslovnimi partnerji ali drugimi strankami. Ustrezne omejitve ali pooblastila so shranjena v sami datoteki, tako da veljajo ne glede na naslovnika sporočila.

E-Mail Retention za hrambo sporočil

S funkcijo Zadrževanje e-pošte lahko uporabniki v spletni aplikaciji Outlook ustvarijo različne politike za zadrževanje sporočil in map. Pravila hranjenja na primer določajo, koliko časa se e-poštno sporočilo hrani, pravila arhiviranja pa določajo, koliko časa se e-poštno sporočilo hrani v mapi, preden se samodejno premakne v arhiv.

Preprečevanje izgube podatkov preprečuje izgubo in uhajanje podatkov

Preprečevanje izgube podatkov (DLP) je preizkušeno Microsoftovo orodje za zaščito zaupnih informacij ali podatkov Office pred naključnim ali namernim razkritjem s strani zaposlenih. Z njim lahko organizacije ali podjetja zaščitijo osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, kot na primer zahteva DSVGO.

Dinamični nadzor na podlagi vsebine spremlja vse premike podatkov in blokira prenose prek e-pošte ali internetnih aplikacij.

Data Loss Prevention for MS Office Professional Plus ponuja številne izboljšave, vključno z izboljšano varnostjo za boljšo opredelitev vsebine, ki jo je vredno zaščititi pri obdelavi v dokumentih Office.

Skrbniki lahko določijo tudi pravila za omejevanje ali celo blokiranje dostopa do določenih podatkov ter opozarjajo uporabnike na morebitna tveganja, kadar je izguba podatkov neizogibna.

Storitve v oblaku, kot je OneDrive, ščitijo tudi pred izgubo podatkov v primeru okvare strežnika ali poškodbe strojne opreme.

Poštni predali na spletnem mestu za dostavo vsebine ekipe

Spletni poštni predali (ali poštni predali na spletnem mestu) so še posebej priročen način za sodelovanje pri dokumentih. Svoji ekipi, na primer v okviru projekta, lahko zagotovite skupno osrednje mesto na spletnem mestu, ki samo pooblaščenim članom omogoča dostop do dokumentov Microsoft SharePoint in e-pošte Exchange. Do njih lahko neposredno dostopajo in jih urejajo.

Tako lahko poštni predali na lokaciji povečajo produktivnost članov skupine in pospešijo učinkovitost delovnih procesov s skupno uporabo.

Arhiviranje z enim klikom

Arhiviranje z enim klikom v programu Outlook omogoča hiter način premikanja izbranih e-poštnih sporočil iz mape Prejeto ali druge mape v arhivsko mapo. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete ustrezno sporočilo s tipko backspace. Če želite izbrisati sporočila, pritisnite tipko DEL in premaknila se bodo v mapo Izbrisani predmeti.

Orodja za preglednice v programu Excel

V različici Professional Plus Edition za Office Spreadsheet Inquire je uporabnikom na voljo več orodij za diagnostiko preglednic v programu Excel, s katerimi jih lahko analizirajo glede na različne možnosti.

Primerjava preglednic vam na primer omogoča izvedbo vrste primerjav, ki jih omogočite ali onemogočite s potrditvenim poljem "Omogoči". Vse ugotovljene razlike med izbranimi delovnimi zvezki se prikažejo kot interaktivno poročilo, ki ni samo barvno označeno v preglednici, ampak je lahko prikazano tudi kot seznam.

Telefonija v oblaku s storitvijo Enterprise-VoIP

Podjetniški VoIP vam v okviru infrastrukture VDI (Virtual Desktop Infrastructure) ponuja številne možnosti za komunikacijo s poslovnimi partnerji po vsem svetu ali celo z notranjimi ekipami. S storitvijo Lync ali Skype za podjetja lahko prenašate ali parkirate klice med različnimi napravami, dostopate do glasovne pošte, integrirate sporočila za klepet in prikažete stanje prisotnosti klicnih partnerjev.

S storitvijo Windows Rights Management Services - RMS - lahko upravljate politike za zaščito informacij pred nepooblaščenim dostopom drugih in tako prispevate k večji varnosti občutljivih podatkov.

Splošne sistemske zahteve za Microsoft Office 2019

Za vse izdaje MS Office 2019 veljajo naslednje sistemske zahteve,

za Office 2019 Professional Plus za posamezne prijave veljajo dodatne zahteve:

 • Operacijski sistem: Windows 10 - nujno potrebno!
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz ali hitrejši, dvojedrni procesor
 • RAM: najmanj 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bitov)
 • Trdi disk: najmanj 4 GB razpoložljivega prostora
 • Ločljivost slike/grafična kartica: vsaj 1.280 x 768 slikovnih pik

Druge sistemske zahteve za Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype za podjetja:

 • min. 2,0 GHz ali hitreje

Pospeševanje grafične strojne opreme:

 • DirectX 9 ali novejši
 • Grafični pomnilnik 128 MB
 • Barvna globina 32 bitov na piko

Druge značilnosti:

.NET 3.5 ali 4.6 ali višje

Katera različica Windows je združljiva s Office 2019?

Kot je opisano v sistemskih zahtevah, vse izdaje Microsoft Office 2019 za pravilno delovanje programske opreme kot operacijski sistem zahtevajo Windows 10. Microsoft Office 2019 Professional Plus ni združljiv s Windows 8, 7 ali celo starejšimi različicami.

Katera bitna različica Office je najboljša?

Ko aktivirate Microsoft Office 2019 Professional Plus, je privzeto nameščena 32-bitna različica Office. Microsoft priporoča, da vedno uporabljate to različico, tudi če je v računalniku nameščena 64-bitna različica Windows. Razlog: 32-bitna različica je bolje združljiva z večino aplikacij in dodatkov, ki jih lahko uporabljate skupaj s spletno stranjo Office. Na isti računalnik ni mogoče hkrati namestiti 32-bitne in 64-bitne različice Office.

Kako se licencira Microsoft Office 2019 Professional Plus?

Microsoft Office 2019 je vedno licenciran za določeno končno napravo, ki dostopa do programske opreme. Prav tako imate pravico, da na ta računalnik namestite poljubno število kopij te različice in vseh prejšnjih različic. To vključuje namestitev kopij na omrežni strežnik, do katerih lahko dostopate na daljavo ali prek infrastrukture virtualnega namizja (VDI) iz licencirane naprave.

Kupite Microsoft Office 2019 Professional Plus v trgovini Wiresoft Software Store

Za razliko od drugih izdaj jeMicrosoft Office 2019 Professional Plus na voljo le kot ena licenca pri uglednih preprodajalcih programske opreme, kot je Wiresoft, pri nas pa po izjemno nizki ceni. Izkoristite naslednje prednosti:

 • Spletna stranOffice 2019 Professional Plus je takoj po nakupu na voljo v obliki elektronske dostave programske opreme (ESD).
 • Vse licence Office, ki so na voljo za prodajo pri Wiresoftu, niso niti omejeno veljavne niti časovno omejene testne različice.
 • Prejeli boste Office 2019 Professional Plus kot eno licenco, ki izhaja iz količinske licence.
 • Nameščena programska oprema Office prvega kupca je bila izbrisana ob prodaji podjetju Wiresoft, zato je licenca spet 100-odstotno brezplačna.
 • Vse licence, kupljene pri Wiresoftu, smo tudi testirali za popolno uporabnost.
 • Zato ste lahko prepričani, da kupujete zakonit in izviren Microsoftov izdelek.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nakupom licence za Microsoft Office Professional 2019 Plus, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
14. jul. 2023

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

14. jul. 2023

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

14. jul. 2023

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

14. jul. 2023

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

14. jul. 2023

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

14. jul. 2023

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

14. jul. 2023

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

14. jul. 2023

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

15. nov. 2020

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

18. okt. 2020

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26. sep. 2020

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13. sep. 2020

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14. avg. 2020

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

4. avg. 2020

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27. mar. 2020

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

17. feb. 2020

Bewertungen

13. feb. 2020

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

24. dec. 2019

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije