Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
50,90 € * 55,90 € * (8,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Visoka Sierra, Sierra, El Capitan


Microsoft Outlook for Mac 2016 je še vedno pogosto uporabljena različica preizkušenega -programa, s katerim je mogoče centralno upravljati in organizirati ne le vsakodnevno elektronsko pošto, temveč tudi stike, sestanke in naloge ter tako vnesti več učinkovitosti v - vsakdanje življenje. Office Business Outlook for Mac 2016 odlikuje velik nabor praktičnih lastnosti in uporabnih funkcij, ki podpirajo produktivnost v pisarni: Profesionalcem in začetnikom pomaga pri še lažjem opravljanju vseh vsakodnevnih opravil. Z obsežnimi možnostmi iskanja lahko na primer upravljate številna e-poštna sporočila, vsebine in stike. Pogosto pošiljanje priponk datotek je s storitvijo for Mac 2016 zaradi številnih novih možnosti ne le hitrejše, temveč tudi varnejše. Nova funkcija je tudi možnost dodeljevanja posameznih pravic za poslane datoteke posameznim naslovnikom. Outlook

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook za Mac 2016 - preizkušena programska oprema Office za uporabo s sistemom macOS - kot samostojni program

Microsoft Outlook za Mac 2016 je še vedno pogosto uporabljena različica preizkušenega programa Office, s katerim lahko centralno upravljate in organizirate ne le vsakodnevno elektronsko pošto, temveč tudi stike, sestanke in opravila ter tako povečate učinkovitost v vsakdanjem poslovnem življenju.

ZaOutlook za Mac 2016 je značilen širok nabor praktičnih funkcij in uporabnih funkcij, ki podpirajo produktivnost v pisarni: Tako profesionalci kot začetniki lahko še lažje opravljajo vsa vsakodnevna opravila. Z obsežnimi možnostmi iskanja lahko na primer upravljate številna e-poštna sporočila, vsebino in stike. Zlasti pogosto pošiljanje priponk z datotekami je v programu Outlook za Mac 2016 zaradi številnih novih možnosti ne le hitrejše, temveč tudi varnejše. Druga nova funkcija je možnost dodeljevanja posameznih pravic za poslane datoteke posameznim naslovnikom.

S preglednimi navigacijskimi vrsticami programa Outlook za Mac 2016 so glede na aplikacijo hitro na voljo vse potrebne funkcije - za e-pošto, opravila, stike in koledarske vnose. Poleg tega je bil namizni vmesnik programa Outlook za Mac 2016 prenovljen in je zdaj optimiziran tudi za dotik.

MS Outlook za Mac 2016 lahko kupite pri Wiresoftu kot samostojen program po razumni ceni - sicer je v običajnih trgovinah na voljo skoraj izključno kot del različice Office za Mac 2016. Poleg tega lahko v spletni trgovini Wiresoft najdete ne le različico 2016 programa Outlook za Mac, temveč tudi starejšo ali najnovejšo izdajo programske opreme za e-pošto.

Pomembne in praktične nove funkcije programa Outlook za Mac 2016

Uporabniki računalnikov Mac, ki za urejanje e-pošte, stikov in sestankov uporabljajo Outlook, bodo lahko izkoristili spodaj opisane nove funkcije in izboljšave obstoječih funkcij. Z njimi lahko uporabniki ne le bolje obvladajo vsakodnevno poplavo e-pošte, temveč tudi hitreje upravljajo vsebino in dokumente. Učinkovitejše je tudi usklajevanje nalog.

Pametno iskanje map za takojšnje iskanje e-poštnih sporočil in druge vsebine

Z nastavitvijo virtualne iskalne mape lahko uporabniki Maca filtrirajo e-poštna sporočila ali druge elemente v programu Outlook 2016 in jih prikažejo v svoji mapi, ki ustrezajo določenemu vnaprej določenemu merilu za iskanje. Ena od možnih uporab je na primer prikaz vseh neprebranih e-poštnih sporočil v poštnem predalu programa Outlook, ki so bila samodejno shranjena v različne mape. Podobno lahko z inteligentno iskalno mapo iščete določene skupine ljudi in stikov.

S pomočjo spustnega seznama "Novo območje iskanja" lahko iskanje tudi spremenite in s tem spremenite trenutno mapo ali poštni predal.

Izboljšana jasnost pri iskanju priponk

Outlook za Mac 2016 zdaj ponuja boljši pregled kot prej pri iskanju datotek, ki so poslane kot priponke k e-poštnemu sporočilu: preprosto kliknite "Priložite datoteko" in pošiljatelju sporočila se prikaže seznam vseh datotek, ki so bile nazadnje uporabljene. Če je na seznamu ustrezna datoteka, jo lahko takoj priložite z drugim klikom. V številnih primerih ta funkcija odpravlja bolj zapleteno iskanje v strukturah map. Za vsako priponko je na voljo tudi spustni meni z različnimi funkcijami, s katerimi jo lahko odprete, shranite, kopirate ali izbrišete z enim samim klikom.

Še hitrejše pošiljanje velikih priponk prek storitve OneDrive

Pošiljanje e-poštnih sporočil z večjimi priponkami je z Outlookom za Mac 2016 še bolj priročno, če uporabnik Maca uporablja Microsoftovo storitev za gostovanje datotek OneDrive. Vsako datoteko, ki je tam na voljo, ni več treba naložiti na novo kot priponko v e-poštno sporočilo, temveč je dovolj, da v e-pošto kopirate ustrezno povezavo. To znatno pospeši postopek pošiljanja velikih datotečnih priponk in močno zmanjša količino podatkov v e-poštnem predalu. Vsem datotekam, shranjenim v storitvi OneDrive, je mogoče dodeliti tudi individualno določene pravice (npr. branje, urejanje itd.) za posamezne naslovnike.

Vmesnik programa Outlook za Mac 2016, optimiziran za dotik in bolj usklajen

Microsoft je posodobil tudi uporabniški vmesnik v programu Outlook za Mac 2016, tako da je zdaj podoben različici Windows Office - prednost tega je, da se uporabniki lažje znajdejo na različnih napravah. Outlook in druge aplikacije Office v različici 2016 bolje podpirajo tudi tipične lastnosti in funkcije računalnikov Mac, kot so zaslon Retina visoke ločljivosti, celozaslonski način in geste z več dotiki. V okviru poenotenja videza je bil Outlook optimiziran tudi za delovanje na dotik, tako da lahko program upravljate z vključevanjem potez s potegi - tako imenovanimi potegi. Gesti "Podrsajte levo" in "Podrsajte desno" lahko dodelite za naslednja dejanja: "Označi kot prebrano", "Izbriši", "Označi", "Arhiv" in "Ni".

Funkcija nereda

Razvrščanje e-pošte pogosto zavzema velik del vsakodnevnega pisarniškega dela, saj so poštni predali vse bolj prepolni nepomembnih sporočil ali celo neželene pošte, zato jim je težko slediti - tu priskoči na pomoč orodje Clutter, ki samodejno loči pomembna in nepomembna e-poštna sporočila, ko prispejo, in slednja razvrsti v lastno mapo "neželena e-pošta". Hkrati zazna in deaktivira potencialno nevarno vsebino, kot so škodljive povezave ali priponke.

Da ne bi spregledali morebitnih nepravilno razvrščenih e-poštnih sporočil, Outlook vsak dan pošlje povzetek vseh shranjenih e-poštnih sporočil.

Clutter tudi "bere" vedenje uporabnika, saj beleži, katera e-poštna sporočila najprej odpre, katera prebere pozneje in katera popolnoma ignorira. Tako se lahko program sam uči in samodejno izboljšuje iskalne filtre in merila.

Potrditev branja in prenosa pri pošiljanju e-pošte

Da bi lahko pošiljatelj e-poštnega sporočila spremljal, ali ga je prejemnik prejel in prebral, Outlook for Mac 2016 v prvem primeru ponuja potrditev dostave, da je bilo zadevno e-poštno sporočilo dejansko dostavljeno v določen poštni predal, v drugem primeru pa potrditev branja v obliki kratkega sporočila pošiljatelju, ko je bilo e-poštno sporočilo odprto.

Uporaba e-poštnih predlog za podobna ali Standard sporočila

Dnevni promet e-pošte pogosto sestavljajo privzeto poslana sporočila, katerih vsebina se le malo spremeni, npr. nov datum itd. Outlook za Mac 2016 vam omogoča, da namesto vsakokratnega sestavljanja takšnih sporočil sestavite in shranite predloge za ta namen, ki jih je treba pred pošiljanjem po potrebi posodobiti.

Zamujeno pošiljanje e-poštnih sporočil

Outlook za Mac 2016 ima zdaj možnost pošiljanja e-poštnih sporočil z zamudo. Z možnostjo "Pošlji pozneje" lahko določite določen datum in čas pošiljanja, na primer tudi po delovnem času. Ustrezna e-poštna sporočila se zato pošljejo tudi, ko Outlook v računalniku ni več odprt.

Več praktičnih orodij za pomoč in funkcij v programu Outlook za Mac 2016

Naslednja orodja olajšajo in pospešijo vsakodnevno delo, zlasti kadar morajo uporabniki organizirati in upravljati večje število projektov:

 • SetDefaultMailApp naredi Outlook Standard e-poštno aplikacijo v Macu. Tako se Outlook samodejno zažene, ko uporabnik na primer klikne povezavo za elektronsko pošto v internetu, da bi napisal sporočilo.
 • ResetRecentAddresses izbriše vse samodejne predloge naslovov za novo e-pošto naenkrat. Ta funkcija je še posebej uporabna, ko se projekt z določenimi udeleženci konča in ustreznih stikov ne potrebujete več za naslednji projekt.
 • V orodni vrstici za dostop so lahko pogosto uporabljeni ukazi pripravljeni za uporabo.
 • Velike količine e-poštnih sporočil zelo različnih poslovnih partnerjev lahko samodejno razvrstite v mape, ki jih v ta namen določite s pravili. Tako ni potrebno ročno razvrščanje.
 • Ker je Outlook veliko več kot le program za e-pošto, so na dnu okna prikazane tudi vse druge funkcije, kot so koledar, osebe, naloge in opombe, tako da lahko uporabniki med njimi preprosto preklapljajo z enim klikom. Glede na izbrani pogled se spremenijo tudi ukazi, prikazani v traku, in ustrezne informacije v vrstici stanja.

Sistemske zahteve za uporabo programa Microsoft Outlook 2016 v računalniku Mac

Spodaj navedene informacije predstavljajo minimalne zahteve za uporabo programa Outlook za Mac 2016 v napravi Apple. Outlook 2016 za Mac je na voljo samo kot 64-bitna aplikacija.

 • Operacijski sistem: eden od treh najnovejših operacijskih sistemov macOS (Mac OS X 10.10 ali novejši)
 • iPad in iPhone: min. iOS 8.0 ali novejši
 • Procesor: Intel
 • Pomnilnik RAM: najmanj 4 GB
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3 GB
 • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 800 slikovnih pik

To je tisto, kar Outlook za Mac 2016 ponuja v nasprotju z različico za PC:

Različica programa Outlook 2016 za Mac ima za razliko od različice Windows naslednje funkcije:

 • Tabele lahko v e-poštno sporočilo vstavite iz programa Word/Excel.
 • Poleg sebe lahko prikažete do tri koledarje.
 • Sporočila glasovne pošte lahko pretvorite v besedilo in jih pošljete kot e-poštno ali besedilno sporočilo.
 • Outlook za Mac 2016 zdaj za politike upravljanja pravic informacij (IRM) podpira storitve upravljanja pravic (RMS) iz storitve Active Directory in Azure.

Kupite Outlook za Mac 2016 kot samostojni program iz paketa Office po ugodni ceni pri Wiresoftu

Outlook for Mac 2016 kot tipična sestavina Microsoftovega paketa Office običajno ni na voljo za nakup posamezno. Vendar pa lahko v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo program Outlook za Mac 2016 kupite kot različico z enim nakupom - za razliko od večine drugih prodajalcev Microsoftove programske opreme, ki program pogosto ponujajo le kot posamezno naročniško različico.

Tako nakup programske opreme z Wiresoftom pomeni dvojno korist, saj dobite Outlook za Mac 2016 posamično brez paketa Office, in to po zelo nizki ceni! Manjša podjetja, za katera količinska licenca ni smiselna, pa tudi samozaposleni in zasebni uporabniki Outlooka lahko svoje potrebe po Microsoftovih programih še posebej ugodno pokrijejo z nakupom programske opreme pri podjetju Wiresoft.

To so vaše prednosti pri nakupu programa Outlook za Mac 2016 kot licence za enega uporabnika:

 • S tem pridobite licenco za enega uporabnika kot nakupno različico.
 • To pomeni, da niste zavezani k naročnini s plačljivimi posodobitvami.
 • Dolgoročno je ta različica programa Outlook za Mac 2016 zato cenejša.
 • Kupljena različica bo registrirana samo na vas in je ne bo mogla uporabljati nobena druga oseba.
 • Ta licenca programa Outlook za Mac 2016 nima nobenih omejitev glede funkcionalnosti.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je varna stava: rabljena programska oprema, ki jo ponuja Wiresoft, je bodisi del večje licenčne količine bodisi tako imenovana rabljena programska oprema - in v vsakem primeru popolnoma zakonit izdelek - in zato brez kakršnega koli tveganja za vas: ker je evropski zakonodajalec izrecno dovolil trgovanje z rabljeno programsko opremo! Prejšnji kupec te programske opreme ni več uporabljal, zato je bila odstranjena, tako da jo je zdaj mogoče ponovno namestiti in normalno uporabljati.

Poleg tega je bil vsak Microsoftov program, ki je na voljo za prodajo pri Wiresoftu, pred prodajo preizkušen glede dejanske uporabnosti, ki je neomejena glede funkcij in trajanja, tako da ga lahko po aktivaciji v računalniku uporabljate kot vsak običajen Microsoftov programski izdelek. Polna različica programa Microsoft, ki jo kupite, je enaka ustreznim različicam in izdajam, ki so na voljo v običajni trgovini.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete Outlook za Mac 2016 in njegove druge različice ter druge programe Office za Mac za prodajo, pa tudi številne druge Microsoftove programe v različicah za Mac.

Če imate kakršna koli vprašanja o programu Outlook za Mac 2016 ali katerem koli drugem programu, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije