Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10143
 • D48-01105
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
50,90 € * 55,90 € * (8,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Visoka Sierra, Sierra, El Capitan


Word je klasični in neprekosljivi urejevalnik besedil, ki ga cenijo ne le uporabniki računalnikov PC, temveč tudi uporabniki računalnikov Mac. Njegove obsežne možnosti za ustvarjanje in urejanje vseh vrst besedil ne dopuščajo skoraj ničesar, kar bi si lahko želeli. Različica   Word for Mac 2016 spet vsebuje veliko število orodij in funkcij, ki strokovnjakom in začetnikom olajšajo ustvarjanje vseh vrst dokumentov: Od poročil, pogodb in poslovnih pisem do znanstvene dokumentacije, od šolskih poročil in seminarskih nalog do zasebnih dokumentov - ponuja ustrezne predloge in možnosti oblikovanja za vse vrste besedil. Brez težav lahko vstavite tudi grafične elemente, kot so tabele, diagrami in slike. Business Word

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word za Mac 2016 - učinkovit urejevalnik besedil za macOS

Word je klasični in neprekosljivi program za urejanje besedil, ki ga cenijo ne le uporabniki računalnikov PC, temveč tudi uporabniki računalnikov Mac. Njegove obsežne možnosti za ustvarjanje in urejanje vseh vrst besedil ne dopuščajo skoraj ničesar, kar bi si lahko želeli.

Različica Word for Mac 2016 ponovno vsebuje številna orodja in funkcije, ki strokovnjakom in začetnikom olajšajo ustvarjanje vseh vrst dokumentov: Od poslovnih poročil, pogodb in poslovnih pisem do znanstvene dokumentacije, od študentskih poročil do seminarskih nalog in zasebnih dokumentov - Word ponuja ustrezne predloge in možnosti oblikovanja za vse vrste besedil. Poleg tega lahko preprosto vstavite grafične elemente, kot so tabele, diagrami in slike.

Word for Mac 2016 je spremenil tudi svoj videz: namesto številnih prejšnjih kategorij predlog program namesto prejšnjih sedmih prikazov v obliki diskretnih ikon prikazuje štiri najpomembnejše funkcije: "Novo", "Nazadnje uporabljeno" in "Odprto" ter "Račun" za storitve Microsoft Cloud, od katerih so nekatere na voljo tudi uporabnikom Maca.

Če so bili prej slogovni listi prikazani v prosto ležečih oknih, so v različici 2016 programa Microsoft Word za Mac zdaj v oknu dokumenta v stranski vrstici na desni strani zaslona. Še ena posebej priročna funkcija je, da lahko večji dokument programa Word hkrati odprete v dveh oknih, kar uporabniku omogoča, da med urejanjem določenega odlomka besedila spremlja drugega in ga po potrebi spremeni.

Word 2016 za Mac je posebej optimiziran tudi za skupinsko, sočasno delo na besedilnem dokumentu v skupini. Prek Microsoftove storitve v oblaku OneDrive, ki jo lahko uporabljajo tudi uporabniki računalnikov Mac, je mogoče datoteke Word v realnem času dati na voljo v spletu. Pred prenosom lahko za vsako besedilo dodelite individualne pravice za objavo ali uporabo, zlasti za zagotovitev zaščite občutljivih podatkov, tudi v omrežju.

Word 2016 za Mac je na voljo v trgovini Wiresoft Software Shop kot nakupna različica po posebej nizki ceni, brez dodatnih naročniških obveznosti. V nadaljevanju najdete pregled najpomembnejših funkcij za učinkovito obdelavo besedil, ki jih ob nakupu ponuja priljubljena programska oprema Office.

Posebne nove funkcije programa v Wordu za Mac 2016

Word 2016 za Mac vsebuje številne splošne izboljšave obstoječih funkcij in številne nove funkcije. Izboljšane možnosti vnosa olajšajo delo z dokumenti, ki vsebujejo veliko spremenljivih podatkov, zlasti pri funkcijah na terenu. Te se lahko samodejno posodabljajo v datotekah Word. Uporabniki poznajo preprostejše tipične informacije v poljih, kot so številke strani, številčenje in opombe pod črto, z novimi funkcijami polj pa je mogoče uporabljati tudi bolj zapletene avtomatizacije, kot so kazala vsebine ter matematični izračuni s tekočimi številkami in drugo:

 • DocProperty: Zlasti v besedilih, v katerih se na primer imena izdelkov in blagovnih znamk ali druga imena, ki se v dokumentu pogosto pojavljajo in morajo biti vedno zapisana enako, na primer v navodilih za uporabo ali v oglaševalskih besedilih, funkcija polja DocProperty olajša delo z besedilom. Ustrezne izraze je mogoče centralno vnesti v program Word for Mac 2016 in jih vstaviti v dokument prek spremenljivke polja ter jih tudi ponovno spremeniti.
 • DocVariable: funkcijo DocVariable lahko uporablja Microsoft Visual Basic za programski jezik aplikacij. Uporablja se lahko za prikaz vsebine spremenljivke dokumenta v dokumentu.
 • Podatkovna zbirka: S podatkovno zbirko lahko rezultate poizvedbe po podatkovni zbirki samodejno vnesete v Wordovo tabelo prek jezika SQL (Structured Query Language). Polje zbirke podatkov lahko uporabite za ponovni zagon poizvedbe za posodobitev vsebine tabele.
 • CreateDate: funkcija polja CreateDate se uporablja za vnos datuma in časa prvega shranjevanja Wordovega dokumenta pod trenutnim imenom. Te informacije se med poznejšim urejanjem ne bodo spremenile, temveč se bodo ohranile.
 • Bibliografija: Posebej uporabno za besedila z obsežnimi referencami na vire: polje Bibliografija prikaže popoln seznam virov podatkov, dodeljenih določenemu dokumentu Word, razvrščen po abecedi. Ta je oblikovana v skladu s predhodno izbrano obliko bibliografije.
 • IncludeText: Polje IncludeText lahko uporabite za vstavljanje standardnega besedila v besedilo, ki je bilo predhodno določeno za to polje. Tako uporabniku prihranite zamudno kopiranje in lepljenje.
 • IncludePicture: Podobno kot funkcijo polja IncludeText lahko funkcijo IncludePicture uporabite za vstavljanje grafike v Wordov dokument.
 • MacroButton: Polje MacroButton v besedilo vstavi predhodno določen makro ukaz, ta funkcija še posebej olajša ustvarjanje poštnega združevanja in obrazcev.

Druge nove posamezne funkcije v Wordu za Mac 2016

Različica 2016 za Mac poleg posebnih novih funkcij Worda vključuje tudi številna druga priročna orodja in funkcije, katerih namen je uporabnikom računalnikov Mac pomagati pri skupnem delu na dokumentu:

"Zgodovina različic" za lažje sodelovanje pri dokumentih Word

V okviru projektov več uporabnikov pogosto hkrati dela z dokumentom Word v oblaku. Zaradi tega je pogosto težko slediti vsem spremembam, ki so jih pravkar opravili drugi uporabniki. Funkcija Zgodovina različic v programu Word for Mac 2016 olajša sledenje, saj uporabniku omogoča ogled zgodovine različic za kateri koli Wordov dokument. To ne vključuje le možnosti pregleda starejših stanj urejanja, temveč jih je mogoče tudi ponovno odpreti za ponovno urejanje.

Lažje deljenje dokumentov v Wordu

Word za Mac v različici 2016 omogoča še lažje deljenje besedila z drugimi uporabniki. V ta namen je zdaj v traku na voljo funkcija Skupna raba. Vključuje več možnosti za nastavitev posameznih dovoljenj za vsak Wordov dokument in prejemnika - poleg dovoljenj samo za branje vključujejo tudi dovoljenja za urejanje ali ponovno pošiljanje, tako da lahko zaščitite občutljive podatke v besedilu.

Uporaba storitve OneDrive v programu Word 2016 za Mac

OneDrive je Microsoftova shramba v oblaku za skupno rabo datotek Word prek spleta, ki so na voljo drugim uporabnikom. Uporabniki računalnikov Mac lahko z aplikacijo za sinhronizacijo OneDrive shranite dokumente Word v OneDrive, tako da jih lahko urejate ali berete v spletu v drugih napravah.

Zaščita pred izgubo podatkov

Zaščita pred izgubo podatkov (DLP) je dobro znano in pogosto uporabljeno Microsoftovo orodje, ki ne le preprečuje izgubo občutljivih podatkov, temveč jih tudi ščiti pred nepooblaščenim dostopom. DLP je uporaben tudi v različici Worda 2016 za računalnike Mac. Vgrajeni filtri vsebine lahko v dokumentu zaznajo kritične podatke, kot so številke kreditnih kartic, in uporabnike ne le opozorijo na njihov obstoj, temveč tudi preprečijo njihovo deljenje z drugimi uporabniki. Zlasti skrbniki lahko učinkovito uporabljajo zaščito pred izgubo podatkov za upravljanje uporabniških pravilnikov za ustvarjanje in objavo občutljivih informacij, ki takoj prepoznajo in prikažejo morebitna varnostna tveganja.

Sistemske zahteve za Word za Mac 2016

Upoštevajte naslednje pogoje za strojne zahteve za Word 2016 za Mac: Ta programska oprema Word je na voljo samo v 64-bitni različici. Poleg tega Word 2016 za Mac v različici za nakup ni uporaben za iPhone ali operacijski sistem iOS. Druge zahteve:

 • Operacijski sistem: MacOS X, različica 10.10 (Yosemite) ali novejša
 • Procesor: Intel
 • Delovni pomnilnik: najmanj 4 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: najmanj 6 GB v formatu HFS+ (Mac OS Extended ali HFS Plus)
 • Zaslon: ločljivost najmanj 1.280 x 800

Kupite Word za Mac 2016 od Wiresofta tudi kot samostojni program

Word 2016 je običajno na voljo le kot sestavni del paketa Office za Mac, zato je kot samostojen program v trgovinah le stežka na voljo. Pri Wiresoftu pa lahko v trgovini s programsko opremo kupite tudi različico programa Word 2016 za Mac kot licenco za enega uporabnika, pa tudi starejše različice programa Word in druge programe iz paketa Office za Mac. Ko pri Wiresoftu kupite Word 2016 za Mac, poleg veliko nižje cene za rabljeno programsko opremo izkoristite tudi vse naslednje prednosti:

 • Wiresoft ponuja različico Word Mac 2016 kot nakupno licenco.
 • Sklenitev naročniške obveznosti, ki vas običajno zavezuje k prenosu
 • drage posodobitve, zato ni potrebno.
 • Obdobje uporabe programske opreme Word ni časovno omejeno.
 • Program Word za Mac 2016 je enak programu Word, ki je običajni del paketa Office za Mac 2016.
 • Ko kupite Word 2016 za Mac iz Wiresoftove trgovine s programsko opremo, boste uporabljali vse funkcije in prednosti tega samostojnega programa.

Nakupna različica programa Word 2016 za Mac je zato ekonomsko ugodna zlasti za take skupine uporabnikov, ki želijo uporabljati vse funkcije programa za urejanje besedil, vendar ne potrebujejo drugih Office-programov. Prednosti Wiresoftove ponudbe programske opreme bodo cenili predvsem samozaposleni in mala podjetja, pa tudi zasebni uporabniki, ki želijo pokriti svoje potrebe po Microsoftovih programih za Mac po razumni ceni.

Vse licence za Microsoftovo programsko opremo, ki so na voljo v spletni trgovini Wiresoft Software Shop za Mac in Windows, so izključno originalni Microsoftovi izdelki, ki so običajno na voljo kot polne različice za enega uporabnika. Ti programi so bodisi del nekdanje licence podjetja ali pa jih je že uporabljal nekdanji uporabnik, vendar so bili ob prodaji podjetju Wiresoft ponovno sproščeni. To pomeni, da so bile vse prejšnje namestitve programa ali uporabe zadevne licence ponovno izbrisane. Vsako licenco Word za Mac 2016 ali drug Microsoftov program, ki je na voljo v trgovini s programsko opremo Wiresoft, lahko prenesete in namestite neposredno po plačilu in je nato 100 % uporaben.

Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme v svoji spletni trgovini ne ponuja testnih različic Microsoftovih programov, ki jih je mogoče uporabljati le omejen čas ali katerih funkcije je mogoče uporabljati le v omejenem obsegu, ter programskih izdelkov, katerih licenčni ključ uporabljajo tudi neznane osebe.

To za vas kot kupca pomeni, da z nakupom in uporabo rabljene programske opreme, kot je Word for Mac 2016, ne boste utrpeli nobenih prikrajšanj, niti glede pravic uporabe niti glede njihove uporabnosti. Nakup rabljenih programskih izdelkov pri Wiresoftu je zato popolnoma zakonit in tudi revizijsko zanesljiv. Za vašo varnost je bila vsaka licenca za Word za Mac ali katero koli drugo programsko opremo podjetja Wiresoft predhodno preverjena glede dejanske uporabnosti.

Če imate dodatna vprašanja o nakupu Microsoft Word 2016 za Mac ali katere koli druge programske opreme Office za Mac, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu in izkoristite naše strokovne nasvete.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije