Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2021 for Mac je najnovejša različica klasične programske opreme za urejanje besedil iz , ki se pogosto uporablja tudi na računalnikih Apple. Vsestranski program ponuja veliko intuitivno uporabnih funkcij in orodij, ki daleč presegajo zgolj ustvarjanje in urejanje besedilnih dokumentov: Dopolnjujejo ga številne možnosti za njihovo jasno strukturiranje in informativno ponazoritev z grafikoni in tabelami. Zato je for Mac primeren ne le za poslovno korespondenco, temveč tudi za oblikovanje strokovno napisanih poročil in esejev ter diplomskih in magistrskih del za dijake in študente, pa tudi letakov, letakov, brošur in vizitk. Dokumente lahko neposredno v programu shranite kot datoteke PDF za tiskanje. for Mac prepozna tudi druge formate datotek, ki jih lahko z njim nadalje obdelujete. Microsoft Office Word Word Word

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 za Mac kot samostojni program

Word 2021 za Mac je najnovejša različica Microsoftove klasične programske opreme za urejanje besedil, ki se pogosto uporablja tudi v računalnikih Apple. Vsestranski pisarniški program ponuja veliko intuitivno uporabnih funkcij in orodij, ki daleč presegajo zgolj ustvarjanje in urejanje besedilnih dokumentov: Dopolnjujejo ga številne možnosti za njihovo jasno strukturiranje in informativno ponazoritev z grafikoni in tabelami. Zaradi tega Word for Mac ni primeren le za poslovno korespondenco, temveč tudi za oblikovanje strokovno napisanih poročil in esejev ter diplomskih in magistrskih del za dijake in študente, pa tudi letakov, letakov, brošur in vizitk. Wordove dokumente lahko neposredno v programu shranite kot dokumente PDF za tiskanje. Word for Mac prepozna tudi druge formate datotek, ki jih lahko dodatno urejate z njim.

Word for Mac omogoča sestavljanje vseh vrst besedilnih dokumentov s širokim izborom tipičnih in pogosto uporabljenih predlog oblik, ki jih dopolnjujejo dodatne možnosti za tipografijo in postavitev, s katerimi lahko med drugim hitro in učinkovito ustvarite berljiva besedila. Inteligentna orodja, kot so preverjanje črkovanja in številne možnosti samodejnega popravljanja - vključno s slovarjem, ki ga je mogoče individualno razširiti -, olajšajo pisanje pisem, esejev, referatov in drugih dokumentov v skladu z veljavnimi pravopisnimi pravili.

Vsa besedila, ustvarjena v Word for Mac , lahko označite za posredovanje drugim zaposlenim, na primer z vstavitvijo vodnih znakov, in jih tako zaščitite pred kopiranjem.

MS Word 2021 za Mac poleg teh preizkušenih funkcij prejšnjih različic Worda seveda vsebuje še celo vrsto novih, prav tako praktičnih funkcij, s katerimi bo ne le pisanje in urejanje, temveč tudi osredotočeno branje še lažje in učinkovitejše kot doslej. Poleg prenovljenega traku so med njimi tudi nove možnosti prikaza, ki pospešujejo iskanje določenih stavkov ali delov v daljših besedilnih datotekah, ter temni način, ki je lažji za oči pri dolgotrajnem delu na zaslonu, in druga učna orodja, ki olajšajo branje ne le študentom in dijakom. Izboljšana podpora za dostopnost optimizira besedila tudi za bralce, ki težje razumejo vsebino.

Nova funkcija proste roke omogoča tudi ročno risanje skic in diagramov ter njihovo vstavljanje neposredno v dokument.

V spletni trgovini Wiresoft lahko dobite najnovejšo različico Worda 2021 za Mac in seveda njegove predhodnike, pa tudi druge programe Office za Mac kot posamezne aplikacije po posebej ugodni ceni.

Podroben pregled vseh novih funkcij programa Word 2021 za Mac

Novih funkcij različice 2021 ne bodo cenili le uporabniki računalnikov Mac, ki Word že poznajo, temveč bodo tudi začetniki imeli koristi od vsestranskih možnosti, ki jih ponuja profesionalno in učinkovito ustvarjanje in branje besedil s tem pisarniškim programom. Zlasti funkcije za osredotočeno urejanje in integrirana orodja za prevajanje pomagajo strokovnjakom, da se še bolje osredotočijo, ne da bi jim bilo treba odpreti drugo aplikacijo, saj je vse mogoče v Wordu. To velja tudi za že omenjeno sestavljanje dokumentov brez ovir in vključevanje zapletenih matematičnih formul s podporo LaTeX-a. Najpomembnejše funkcije Word 2021 za Mac v podrobnostih:

Še boljša preglednost z izbiro različnih možnosti pogleda

Uporabniki, ki že poznajo Word za Mac, bodo takoj prepoznali vizualne novosti, ki jih ponuja novi Word 2021 za Mac: Uporabniški vmesnik s trakom, ki je že znan iz programa Word for Mac 2016, je tukaj združen s sodobnim videzom ploščic, značilnim za operacijski sistem Windows. Novost je vidnejša postavitev najpogosteje uporabljenih elementov in funkcij, tako da jih boste še lažje našli.

Word 2021 za Mac omogoča tudi nadaljnjo uporabo običajnega videza traku, tako da je mogoče vmesnik tudi preoblikovati. Posebej za uporabo Worda v napravah z zasloni na dotik, kot so tablični računalniki in pametni telefoni, je bila izboljšana občutljivost na dotik za vnos s pisalom.

Poleg tega so v Wordu 2021 za Mac na voljo nove teme Bela, Temno siva in Črna; ta bolj diskretna ozadja podpirajo tudi osredotočeno pisanje in branje besedil. Črna barva je najbolj kontrastna.

Integrirana učna orodja omogočajo učinkovitejše delo z besedilom

Profesionalni uporabniki bodo cenili tudi integrirana učna orodja v Word 2021 za Mac . Prvotno so bili namenjeni dijakom in študentom za hitrejše razumevanje besedila, zdaj pa so v pomoč tudi uporabnikom, ki Word redno uporabljajo v pisarni. Z učnimi orodji lahko na primer prilagodite širino stolpca in razmik med besedilom, pa tudi barve, jasnejša predstavitev besedila pa je lažja za oči.

Z orodjem "ostrenje vrstic" lahko območje branja omejite na eno, tri ali pet vrstic, in če želite besedilo prebrati na glas, so odlomki, ki jih berete, hkrati poudarjeni. Tako lažje sledite besedilom, ki jih slišite, izboljšate svojo koncentracijo in se manj motite.

Podobno nalogo opravlja tudi "način ostrenja", ki ga poznamo že iz starejših različic Worda, saj skrije vse orodne vrstice, tako da je prikaz dokumenta preglednejši.

Funkcija Cue Audio vas ob aktiviranju podpira tudi z zvočnimi povratnimi informacijami. Ta vas med pisanjem spremlja z različnimi zvočnimi učinki in tako daje zvočne namige, če spreminjate določene možnosti, pa tudi kot potrditev opravljenega dejanja: na primer pri brisanju ali vstavljanju vsebine.

Pri urejanju obsežnih besedilnih dokumentov lahko iskanje posameznih odlomkov ali določenih delov hitro postane zmedeno. V programu Word 2021 za Mac je poleg običajnega navpičnega prikaza Wordovega dokumenta, pri katerem se vse strani pomikajo od zgoraj navzdol, na voljo tudi nov pogled "Stran za stranjo", s katerim lahko dokument Word listate kot knjigo. Pri srednje dolgih besedilih, ki pa imajo veliko število strani, je nova tudi funkcija "Miniature", ki omogoča hitro orientacijo: ko je aktivirana, se strani prikažejo v manjšem preglednem formatu, tako da lažje najdete mesta, ki jih iščete.

Optimizirana dostopnost z lažjo podporo za popravljanje napak

V programu Word 2021 za Mac so poleg že vključenih in izboljšanih funkcij na voljo tudi nova orodja za optimizacijo besedil, tako da so primerna tudi za uporabnike z omejenimi sposobnostmi branja in razumevanja. Vključeno podporno odpravljanje napak predlaga izboljšave s klikom na element menija "Preveri", ki jih lahko takoj sprejmete z enim klikom. V ta namen so vključeni tudi mednarodno veljavni standardi nazaj, ki so bili uvedeni za takšne bralce s posebnimi potrebami za lažje razumevanje besedila.

Integrirana funkcija prevajanja s Prevajalnikom

Medtem ko so morali uporabniki Worda pri pisanju ali branju tujih besed ali celotnega besedila v drugem jeziku zapustiti program Word in prek brskalnika poklicati spletno mesto, da bi tam dobili prevod, v programu Word 2021 za Mac to zdaj ni več potrebno: Dovolj je, da s kazalcem označite želeno besedilo in aktivirate integrirano funkcijo prevajanja s samodejnim prepoznavanjem jezika. Microsoft Translator Word 2021 za Mac vsebuje več kot 60 jezikov, od katerih jih je mogoče prevesti 11.

Orodje Freehand za spontano risanje diagramov

Kar je mogoče na tablicah na dotik ali pametnih telefonih, je zdaj na voljo tudi v Word 2021 za Mac - z novim orodjem "Freehand Drawing". Za uporabo orodja za prostoročno pisanje uporabniki ne potrebujejo niti pisala niti površine na dotik; uporabljajo ga lahko tudi z računalniško miško za spontano označevanje besedila ali ustvarjanje skic in formul, ki jih lahko nato tudi dodatno urejajo, premikajo ali kopirajo.

Za orodje za prostoročno pisanje v Word 2021 za Mac Microsoft ponuja več digitalnih pisal, vključno s svinčnikom za risanje, pisalom za pisanje in označevalnikom za označevanje. Orodja so na voljo v različnih širinah peresa, 16 polnih barvah in 8 učinkih, kot so mavrica, galaksija, lava, ocean, zlato, srebro in drugi.

Vstavljanje in urejanje skalabilne vektorske grafike

Word 2021 za Mac ponuja obsežno knjižnico brezplačno uporabljenih ikon, piktogramov, simbolov itd., vključno s 3D slikami, za ilustracijo predstavitev in delovnih listov. Skalabilna vektorska grafika, imenovana tudi datoteke SVG (Scalable Vector Graphics), je še posebej zanimiva, saj lahko spremenite njeno velikost, jo obrnete za 360° ali celo obarvate brez izgube kakovosti slike.

Uporaba LaTeXa v Wordu 2021 za Mac za ustvarjanje zapletenih formul

Wordov vgrajeni urejevalnik formul je vsestransko orodje, vendar je pri prikazovanju bolj zapletenih formul, ki jih pogosto najdemo v znanstvenih besedilih, omejen. Novi Word 2021 za Mac zdaj podpira tudi LaTeX, mednarodni standard za ustvarjanje profesionalnih obsežnih formul, ki jih je mogoče pretvoriti z njim.

Sistemske zahteve za uporabo programa Microsoft Word 2021 v računalniku Mac

Spodaj navedene specifikacije predstavljajo zahteve za namestitev in delovanje Word 2021 za Macv napravi Apple.

  • Operacijski sistem: veljavna različica treh trenutnih operacijskih sistemov macOS
  • Procesor: Intel ali Apple Silicon (M1)
  • Pomnilnik: vsaj 4 GB
  • Trdi disk: vsaj 10 GB razpoložljivega prostora
  • Grafična kartica: 1.280 x 800 slikovnih pik

Kupite Word 2021 za Mac kot samostojni pisarniški program pri Wiresoftu

MS Word za Mac je sestavni del paketa Microsoft Office za macOS. Za razliko od številnih drugih ponudnikov programske opreme lahko pri Wiresoftu v spletni trgovini kupite Word 2021 za Mac tudi kot samostojen program in ne le kot del ustreznegapaketa Office Suite 2021. Program Word za Mac, ki ga ponujamo, je nakupna različica, kar pomeni, da ne sklenete nobene naročniške obveznosti, ki bi vas zavezovala k plačljivim posodobitvam. Poleg tega vam pri Word 2021 za Mac kot samostojnem programu ni treba upoštevati nobene časovne omejitve za njegovo uporabo. Zato z nakupom programa Word 2021 za Mac pri Wiresoftu dolgoročno prihranite tudi denar. Predvsem samozaposlene osebe in manjša podjetja z majhnim številom zaposlenih, ki poleg Worda ne želijo uporabljati nobenega od drugih programov, vključenih v paket Office, je nakup Word 2021za Mac kot samostojnega programa posebej poceni način uporabe klasične programske opreme za urejanje besedil v poslovne ali zasebne namene. Ta enouporabniška licenca je enaka programu Word, ki je prav tako vključen v paket Office Suite 2021 za Mac.

Ne le Word 2021 za Mac, tudi vse druge licence Microsoftove programske opreme, ki jih lahko kupite v trgovini Wiresoft Software Shop za macOS, so vedno originalne Microsoftove polne različice za enega uporabnika. Običajno izhajajo iz količinskih licenc ali pa so bile morda že uporabljene. Vendar zaradi tega niste v slabšem položaju: Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme ne ponuja poskusnih različic Microsoftove programske opreme, ki so veljavne za omejeno obdobje ali jih je mogoče uporabljati na omejen način.

To pomeni, da imate zagotovilo, da lahko vsak programski izdelek, kupljen pri podjetju Wiresoft, po nakupu v celoti in zakonito uporabljate, vključno z "rabljenimi" programi, saj jih je prvotni kupec hkrati s prodajo podjetju Wiresoft odstranil ali izbrisal in so zato ponovno 100-odstotno uporabni. Iz varnostnih razlogov družba Wiresoft vse te licencirane izdelke pred nadaljnjo prodajo temeljito preveri glede njihove dejanske uporabnosti.

Če imate dodatna vprašanja o nakupu Word 2021 za Mac ali katere koli druge pisarniške programske opreme, vam lahko pomagamo tudi z našim strokovnim svetovanjem po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije